2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben de siyah kan üzümü aldim benim de genelde kan değerlerim düşük olur. Bakalim hamilelikten sonra yaptirmadim doktor ister buyuk ihtimalle. Çayı baya azalttim. Sut yumurta ve yogurt tüketiyorum.ara ogunde ceviz badem findik yiyorum. Insallah fayda ediyordur

Beni kabul etıgınz için teşekkür ederim Benimki daha çok yeni daha görmedim bebeğimi yarın gorucem çok hecanlıyım kızlar allah bütün annelerin yardımcısı olsun İstanbul beykoz olan varmı aramızda

Sütten ziyade kefir, yoğurt, peynir olarak tüketmeyi önermişti benim doktorum. Bir de pekmez de tüket istersen.

ngy canım hangı doktora gıdıyorsun. kızlar doktor tercıh etmek cok zor degılmı yorumlarda herkes baska bırsey yazmıs ben jımere gıttım 1 kez ama cok memnum kalmadım

ngy canım hangı doktora gıdıyorsun. kızlar doktor tercıh etmek cok zor degılmı yorumlarda herkes baska bırsey yazmıs ben jımere gıttım 1 kez ama cok memnum kalmadım
Doktor tercihimi etrafımdaki insanların gidip memnun kaldığı doktorlara bakarak yaptım. Devam eder miyim bilmiyorum, normale göre pahalı çünkü ama doktorun ilgisi benim için çok önemli. Doktorum da gerçekten ilgili, açıklayıcı, Güler yüzlü.

Kızlar bugün keseyi gördük cok şükür. 5+3 günlük bugün 7 mm kese görünüyor dedi dr. Karından baktı bu arada. 2 hafta sonra tekrar gel rahat rahat kalp atışını da duyariz inşaallah dedi
Canım gozum aydın bende ıkı hafta sonra kalp atısları ıcın dr a gidicem, güzel haberleri iki haftaya paylasalım ınsallah

Çokmuş 2 tüp aldı benden. Hamile kalmadan önce yaptırdığım şeyleri istemedi, eski tahlillere bakayım ona göre isterim dedi. Smear testi yaptı, bayağıdır yaptırmadığım için.
Bir seneyi geçtiyse istemiştir ben zaten tedaviyle hamile kaldım çoğu test yapılmıştı ama tekrar istedi onu bırak ilk gittiğim hastane doktorun tüm istedıgı tahlilleri yapmadığı için Bi hastanede tekrar ayrı kan verdim.

Evet 3 sene olmuştu :) Özel mi doktorunuz?

Sütten ziyade kefir, yoğurt, peynir olarak tüketmeyi önermişti benim doktorum. Bir de pekmez de tüket istersen.
Peynir zaten cok severim onda sorun yok hergün kendi mayaladigim 1 kase yogurt yiyorum. Sabah kahvalttida cay yerine süt iciyorum. Aksam yatmadan keciboynuzu pekmezi de yiyorum saol canim tavsiye icin

Peynir zaten cok severim onda sorun yok hergün kendi mayaladigim 1 kase yogurt yiyorum. Sabah kahvalttida cay yerine süt iciyorum. Aksam yatmadan keciboynuzu pekmezi de yiyorum saol canim tavsiye icin
Rica ederim, Pekmeze üzüme rağmen benim Ferritin değerim düşük çıkmış.
Çayı kesince süte dadanmıştım bende :) Doktora gidip gelince değiştirdiklerim oldu. Sabah kahvaltı da 1 bardak portakal suyu yazmış. Dosya hazırlamış yemek listesi spor falan hamileliğe dair herşeyi sormaya gerek kalmadan dosya da buluyorsun iyi oldu benim için :)

Ne kadar guzel mantikli bisey yapmis bence. Ben de portakal suyu icmek istiyorum ama benim genelde tansiyonum düşük. Portakal suyu ictigimde cok basim dönüyor. O yuzden tercih etmiyorum. En guzeli taze taze sıkıp içmek. Bol c vitanimlo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…