- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.781
canim insallah insallah duyarsin..bende gecen hafta duydum..ben kizimla hamileyken cok kotuydum..mide bulantilarim vardi serum takiyordum..sok sukur simdilik bisey yok.insallah olmazsin.
canim bende buaralar cok portakal ve ayva yiyorum..bende kansizlik var kuru uzum badem ve ceviz yiyorum..hafta bir balik yiyorum..Ne kadar guzel mantikli bisey yapmis bence. Ben de portakal suyu icmek istiyorum ama benim genelde tansiyonum düşük. Portakal suyu ictigimde cok basim dönüyor. O yuzden tercih etmiyorum. En guzeli taze taze sıkıp içmek. Bol c vitanimlo
insallaaahhhh canim yaaaa sen de hem rahat hem saglikli hamilelik gecir insallah haber vericem yarin♡canim insallah insallah duyarsin..bende gecen hafta duydum..ben kizimla hamileyken cok kotuydum..mide bulantilarim vardi serum takiyordum..sok sukur simdilik bisey yok.insallah olmazsin.
canim ne guzel doktorunuz sizi bilgilendirmis..bizede soylermisin..Rica ederim, Pekmeze üzüme rağmen benim Ferritin değerim düşük çıkmış.
Çayı kesince süte dadanmıştım bende :) Doktora gidip gelince değiştirdiklerim oldu. Sabah kahvaltı da 1 bardak portakal suyu yazmış. Dosya hazırlamış yemek listesi spor falan hamileliğe dair herşeyi sormaya gerek kalmadan dosya da buluyorsun iyi oldu benim için :)
cok tskler.yarin guzel haberlerini beklerizinsallaaahhhh canim yaaaa sen de hem rahat hem saglikli hamilelik gecir insallah haber vericem yarin♡
Dikkat etmemiz lazim artik yediklerimize, ictiklerimize.canim bende buaralar cok portakal ve ayva yiyorum..bende kansizlik var kuru uzum badem ve ceviz yiyorum..hafta bir balik yiyorum..
benimde olmustu canim gecti sadece cok ayakta kalinca oluyor simdi ama baslarda coktu .aminn insallahhhhh sagliklaa dogumunuu gorrrelim hepimizin♡Amin insallah duyarsin canim iyi haberlerini bekliyoruz. Insallah bize de kese görmek kalp duymak nasip olsun. Benim sabahlari çok belim agriyor. Sonra geciyor.
Dikkat etmemiz lazim artik yediklerimize, ictiklerimize.
Bende geçen cuma hamileliğim öğrendiğim gece rüyamda yeşil mercimek gördüm... o günden beri yiyorum..normalde bizim evde pişmez pek... Bu bir işaret dedim başladımYeşil mercimek tüm bir demir deposu günlük Demir ihtiyacın için 2 kase tüketmen gerekiyor ama bıktırma kendini salatası da güzel oluyor ama sana tavsiyem hepsini tükettin ne tükettiysen arkasından C vitamini al seversen avokado ya ben yiyemedim
Cnm bnim evime yakin die yildirim doruga gidiorum nuraykuzukirana gidiyordum simdi kemal korogluna gecicem insallah sen hangisine gidiyorsun jimerdengy canım hangı doktora gıdıyorsun. kızlar doktor tercıh etmek cok zor degılmı yorumlarda herkes baska bırsey yazmıs ben jımere gıttım 1 kez ama cok memnum kalmadım
Ayva banada cok iyi geliyor.. koca bi ayvayi yiyorum her aksam..her an açim yaa 1 kilo balik yedik bu aksam kizimlacanim bende buaralar cok portakal ve ayva yiyorum..bende kansizlik var kuru uzum badem ve ceviz yiyorum..hafta bir balik yiyorum..
Hosgeldin canim hayirli olsun..gogus hassasiyeti var bende ama mide bulantisi yok insallah boyle dewam eder kizimda cok fenaydim.İyi akşamlar tatlış Eylül anneleri bnde 5 haftalık hamileyim belirtileriniz neler tam olarak mide bulantısı ve gögüs hassiyeti var mı birz sohbet edelim
Peki gögüs hassiyeti nasıl cnm çok yogun mu özellikle beşinci.haftalarda nasıldıHosgeldin canim hayirli olsun..gogus hassasiyeti var bende ama mide bulantisi yok insallah boyle dewam eder kizimda cok fenaydim.
Canım selam arada kesıl kesık kasık agrısı oluyor gogusler sıs ve gogus ucu hassasiyeti var mide bulantısı uzun süre bişi yemezsem oluyor 2saatte bir bişiler yiyorum sık israra cıkma ve aksamları 10da uykumun gelmesi tam olarak belirtilerim :) sizinkiler nasılİyi akşamlar tatlış Eylül anneleri bnde 5 haftalık hamileyim belirtileriniz neler tam olarak mide bulantısı ve gögüs hassiyeti var mı birz sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?