2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bende de daha sadece sabahlariii bi fenalik oluyo ama bulanti degil tam bakalim zamanla ne olacak yarın kalp sesi duymaya gidecegim dualarinizi bekliuorummm♡ T Taube
canim insallah insallah duyarsin..bende gecen hafta duydum..ben kizimla hamileyken cok kotuydum..mide bulantilarim vardi serum takiyordum..sok sukur simdilik bisey yok.insallah olmazsin.

canim bende buaralar cok portakal ve ayva yiyorum..bende kansizlik var kuru uzum badem ve ceviz yiyorum..hafta bir balik yiyorum..

canim ne guzel doktorunuz sizi bilgilendirmis..bizede soylermisin..

bende de daha sadece sabahlariii bi fenalik oluyo ama bulanti degil tam bakalim zamanla ne olacak yarın kalp sesi duymaya gidecegim dualarinizi bekliuorummm♡ T Taube

Amin insallah duyarsin canim iyi haberlerini bekliyoruz. Insallah bize de kese görmek kalp duymak nasip olsun. Benim sabahlari çok belim agriyor. Sonra geciyor.

canim bende buaralar cok portakal ve ayva yiyorum..bende kansizlik var kuru uzum badem ve ceviz yiyorum..hafta bir balik yiyorum..
Dikkat etmemiz lazim artik yediklerimize, ictiklerimize.

Amin insallah duyarsin canim iyi haberlerini bekliyoruz. Insallah bize de kese görmek kalp duymak nasip olsun. Benim sabahlari çok belim agriyor. Sonra geciyor.

Dikkat etmemiz lazim artik yediklerimize, ictiklerimize.
benimde olmustu canim gecti sadece cok ayakta kalinca oluyor simdi ama baslarda coktu .aminn insallahhhhh sagliklaa dogumunuu gorrrelim hepimizin♡

Bende geçen cuma hamileliğim öğrendiğim gece rüyamda yeşil mercimek gördüm... o günden beri yiyorum..normalde bizim evde pişmez pek... Bu bir işaret dedim başladım

İyi akşamlar tatlış Eylül anneleri bnde 5 haftalık hamileyim belirtileriniz neler tam olarak mide bulantısı ve gögüs hassiyeti var mı birz sohbet edelim

ngy canım hangı doktora gıdıyorsun. kızlar doktor tercıh etmek cok zor degılmı yorumlarda herkes baska bırsey yazmıs ben jımere gıttım 1 kez ama cok memnum kalmadım
Cnm bnim evime yakin die yildirim doruga gidiorum nuraykuzukirana gidiyordum simdi kemal korogluna gecicem insallah sen hangisine gidiyorsun jimerde

Ayva banada cok iyi geliyor.. koca bi ayvayi yiyorum her aksam..her an açim yaa 1 kilo balik yedik bu aksam kizimla ferrum ford verdi doktor kanim düşük oldugu icin normalde 3.ayda baslariz ilaca ama dedi bende tedirgin oldum aldim ama kullanmadim daha..Keçiboynuzu pekmezi içmeye başladim insallah faydasi olur.

İyi akşamlar tatlış Eylül anneleri bnde 5 haftalık hamileyim belirtileriniz neler tam olarak mide bulantısı ve gögüs hassiyeti var mı birz sohbet edelim
Hosgeldin canim hayirli olsun..gogus hassasiyeti var bende ama mide bulantisi yok insallah boyle dewam eder kizimda cok fenaydim.

Canım selam arada kesıl kesık kasık agrısı oluyor gogusler sıs ve gogus ucu hassasiyeti var mide bulantısı uzun süre bişi yemezsem oluyor 2saatte bir bişiler yiyorum sık israra cıkma ve aksamları 10da uykumun gelmesi tam olarak belirtilerim :) sizinkiler nasıl

Ben de varım kızlar :) bugün öğrendim hamile olduğumu çok şükür :) bebeğim Rabbimin izniyle eylül sonu olacak gibi inşallah:)

Bnm de gögüslerim acıyor ama çok fazla degil gaz şikayetim var sabahları bazen midem bulanıyor çok aç kaldığım zaman kesinlikle bazı yiyeceklere karşı koku hassasiyetim var bide çok uykum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…