- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.801
afiyet olsun sana ve prensesine..bende gunde bir ayva yerim..balik cok severim kizim ve esimde sever..Ayva banada cok iyi geliyor.. koca bi ayvayi yiyorum her aksam..her an açim yaa 1 kilo balik yedik bu aksam kizimlaferrum ford verdi doktor kanim düşük oldugu icin normalde 3.ayda baslariz ilaca ama dedi bende tedirgin oldum aldim ama kullanmadim daha..Keçiboynuzu pekmezi içmeye başladim insallah faydasi olur.
canim bende gogusletim agrimiyor midem bulanmiyor..ama cok gaz sikayetim var..Bnm de gögüslerim acıyor ama çok fazla degil gaz şikayetim var sabahları bazen midem bulanıyor çok aç kaldığım zaman kesinlikle bazı yiyeceklere karşı koku hassasiyetim var bide çok uykum geliyor
sıkıntı çıkmaz inşallah zaten önlem amaçlı yapıyorlar. Evet özelde çalıştığım için özele mecburum biraz ya sizEvet 3 sene olmuştu :) Özel mi doktorunuz?
Afiyet olsun canım minik bir tavsiye yumurta sütten sonra C vitamini al kı Demir emilimi olsun ve 2 günde bir falan yeşil mercimek tüket en büyük Demir deposucanim bende buaralar cok portakal ve ayva yiyorum..bende kansizlik var kuru uzum badem ve ceviz yiyorum..hafta bir balik yiyorum..
Hayırlı olsun afiyet şifa olsun size c vitaminini de aldın mı süperBende geçen cuma hamileliğim öğrendiğim gece rüyamda yeşil mercimek gördüm... o günden beri yiyorum..normalde bizim evde pişmez pek... Bu bir işaret dedim başladım
Bende çik şükür bulantı yok ama göğüs hassasiyeti en Baştan beri var evlatlarımız iyi olsunda çekerizİyi akşamlar tatlış Eylül anneleri bnde 5 haftalık hamileyim belirtileriniz neler tam olarak mide bulantısı ve gögüs hassiyeti var mı birz sohbet edelim
Mide bulantısı bende dün başladı çok fena inşallah devam etmez onun haricinde bir belirti yok bende canımİyi akşamlar tatlış Eylül anneleri bnde 5 haftalık hamileyim belirtileriniz neler tam olarak mide bulantısı ve gögüs hassiyeti var mı birz sohbet edelim
Tabi söylerim yemek kısmını mı?canim ne guzel doktorunuz sizi bilgilendirmis..bizede soylermisin..
İnşallah, benim de özel. Özel de gereksiz tahliller isteyebiliyorlarmış ya, yani hep öyle söylenir. Onla mı alakalı acaba dedimsıkıntı çıkmaz inşallah zaten önlem amaçlı yapıyorlar. Evet özelde çalıştığım için özele mecburum biraz ya siz
cok tskler canim..yesil mercimek corbasini hic icmemusim..en kisa zamanda alip yapicam..Afiyet olsun canım minik bir tavsiye yumurta sütten sonra C vitamini al kı Demir emilimi olsun ve 2 günde bir falan yeşil mercimek tüket en büyük Demir deposu
evet canim yemek kismini..bide ne gibi egresiz yapalim.Tabi söylerim yemek kısmını mı?
Gittiğim yerde zannetmıyorum canım çünkü doktor direk dio burda yaptırmak zorunda değilsiniz uygun değilse yaptırıp getirebilirsin diyoİnşallah, benim de özel. Özel de gereksiz tahliller isteyebiliyorlarmış ya, yani hep öyle söylenir. Onla mı alakalı acaba dedim
Çoğunluk öyle bir çorba olduğunu unutuyoruz salatası güzel pilavı güzelcok tskler canim..yesil mercimek corbasini hic icmemusim..en kisa zamanda alip yapicam..
evet canim unutuyoruuz..ama kesin yapicam.Çoğunluk öyle bir çorba olduğunu unutuyoruz salatası güzel pilavı güzel
Ben de siyah kan üzümü aldim benim de genelde kan değerlerim düşük olur. Bakalim hamilelikten sonra yaptirmadim doktor ister buyuk ihtimalle. Çayı baya azalttim. Sut yumurta ve yogurt tüketiyorum.ara ogunde ceviz badem findik yiyorum. Insallah fayda ediyordur
İyi akşamlar tatlış Eylül anneleri bnde 5 haftalık hamileyim belirtileriniz neler tam olarak mide bulantısı ve gögüs hassiyeti var mı birz sohbet edelim
canim bende gogusletim agrimiyor midem bulanmiyor..ama cok gaz sikayetim var..
Evet canım çok şükür gördük onuCanım hayırlı olsun keseyi gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?