2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
afiyet olsun sana ve prensesine..bende gunde bir ayva yerim..balik cok severim kizim ve esimde sever..

Bnm de gögüslerim acıyor ama çok fazla degil gaz şikayetim var sabahları bazen midem bulanıyor çok aç kaldığım zaman kesinlikle bazı yiyeceklere karşı koku hassasiyetim var bide çok uykum geliyor
canim bende gogusletim agrimiyor midem bulanmiyor..ama cok gaz sikayetim var..

canim bende buaralar cok portakal ve ayva yiyorum..bende kansizlik var kuru uzum badem ve ceviz yiyorum..hafta bir balik yiyorum..
Afiyet olsun canım minik bir tavsiye yumurta sütten sonra C vitamini al kı Demir emilimi olsun ve 2 günde bir falan yeşil mercimek tüket en büyük Demir deposu

ben de henuz mıde bulantısı yok kızlar ama gogus hassasıyetı cok var. bende cok sık acıkıyorum. her an her dk. ama ıcım de almıyor yıyeceklerı. ben bursa jımerde nuray sozerı ye gıttım 1 kez ama cok memnum kalmadım yanı hastaneden memnum kalmadım.

Bende herşey var :) mide bulantısı,kokulara karşı acayip hassasiyet oluştu,uyku desen kafam yastık görsün tek , tuvalete çıkma sayım arttı belim ağrıyor ara ara ama şikayet etmiyorum bebişim iyi olsun da başka birşey önemli değil

sıkıntı çıkmaz inşallah zaten önlem amaçlı yapıyorlar. Evet özelde çalıştığım için özele mecburum biraz ya siz
İnşallah, benim de özel. Özel de gereksiz tahliller isteyebiliyorlarmış ya, yani hep öyle söylenir. Onla mı alakalı acaba dedim

İnşallah, benim de özel. Özel de gereksiz tahliller isteyebiliyorlarmış ya, yani hep öyle söylenir. Onla mı alakalı acaba dedim
Gittiğim yerde zannetmıyorum canım çünkü doktor direk dio burda yaptırmak zorunda değilsiniz uygun değilse yaptırıp getirebilirsin diyo

Ben de aynı şekilde ama 11.6 cıktı çok kötü değil ama yetecek düzeyde de değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…