- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.821
Yeme bence hem sucuk hem salam zararlı yerine başka bişeyle yaptır çok canın çektiysr canımArkadaşlar Bi kereye mahsus Ayvalık tostu yesem nolur içinde sucuk salam varya o yüzden soruyorum
Özellikle bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum ama normalde de işlenmişler zararlı olduğu için önermiyor doktorlar. Canın istiyorsa, yarım da olsa ye bence.Arkadaşlar Bi kereye mahsus Ayvalık tostu yesem nolur içinde sucuk salam varya o yüzden soruyorum
Nasıl panik yapmaz ki insan geçmiş olsun diyelim tekrar etmez inşallah bebişinin iyi olmasına sevindim canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinHamileliği öğrendiğimden beri hem doktorum hem aile sağlığındaki ebe, kanamaya karşı beni hazırlıyorlardı. Kanama olabilir, her kanama düşük değildir panik yapma vs.
Hiç ağır hareket yapmamış olmama rağmen dün gece kanamam oldu, bütün uyarılara rağmen panik yaptım tabi, doktorumu aradım progestan verdi bugün de kontrole çağırdı. Çok şükür bebekte bir sorun yok kalp atışını duyduk. Progestana devam edicem.
canim gozun aydin.senin adina cok sevindim.kalbi atiyor gordum saniri ses disari vermiyor doktorun cihazda ama iyii dedi gordum ben de ♡
canim gozun aydin..bi sorunun olmamasina sevindim.Hamileliği öğrendiğimden beri hem doktorum hem aile sağlığındaki ebe, kanamaya karşı beni hazırlıyorlardı. Kanama olabilir, her kanama düşük değildir panik yapma vs.
Hiç ağır hareket yapmamış olmama rağmen dün gece kanamam oldu, bütün uyarılara rağmen panik yaptım tabi, doktorumu aradım progestan verdi bugün de kontrole çağırdı. Çok şükür bebekte bir sorun yok kalp atışını duyduk. Progestana devam edicem.
Arkadaşlar Bi kereye mahsus Ayvalık tostu yesem nolur içinde sucuk salam varya o yüzden soruyorum
Zaten normalde hiç yemem ama fena Canım istedi kararsız kaldımYeme bence hem sucuk hem salam zararlı yerine başka bişeyle yaptır çok canın çektiysr canım
Panik yapmamak kim biz kim ya banada verdi akşam yatarken fitil olarak kullanıyorum. Dikkat et canım kendine. Normalde salam hiç ağzıma sürmem sosis desen oda ama canım istedi ve iş yeri çevresinde yemek çok sıkıntıHamileliği öğrendiğimden beri hem doktorum hem aile sağlığındaki ebe, kanamaya karşı beni hazırlıyorlardı. Kanama olabilir, her kanama düşük değildir panik yapma vs.
agiyet şifa olsunUfacık seyden bir şey olmaz dün ben de bi ısırık aldım
Canım akıntı çok normal hatta akıntı erken dönem belirtisiYa arkadaşlar akıntınız arttı mı ?
Amin hepimizin bebeğini inşallah. Daha da dikkat etcez artık bebişler nazlı :)Nasıl panik yapmaz ki insan geçmiş olsun diyelim tekrar etmez inşallah bebişinin iyi olmasına sevindim canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım rahatladım bendecanim gozun aydin..bi sorunun olmamasina sevindim.
Canım akıntı çok normal hatta akıntı erken dönem belirtisi
Aynen ya içini görmediğinden, e bir de küçük bebekler hissedemiyoruz korkuyorsun, ne kadar makale varsa okudum gece, ortak belirti sancıydı benim de hiç sancım olmadığı için rahatladım sonradan.Panik yapmamak kim biz kim ya banada verdi akşam yatarken fitil olarak kullanıyorum. Dikkat et canım kendine. Normalde salam hiç ağzıma sürmem sosis desen oda ama canım istedi ve iş yeri çevresinde yemek çok sıkıntı
zararlı da olsa hamlilelikte canın çektiyse güvendiğin bir markanın ürünlerinden yapıp yemeni tavsiye ederim..hergün yediğin bişey değil sonuçta..Zaten normalde hiç yemem ama fena Canım istedi kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?