- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.841
Canim gecmis olsun allahtan rahatlamissin sonra. Hamilelik bastan sona zor bir surec cidden. İnsan surekli tetikte. Benim de 1.5 yil bekletip bir de gecen yil ocakta kimyasal olunca biraz dikkat ediyorum. Kese görsem rahatlarim diyorum ama onla da bitmiycek biliyorum.Hamileliği öğrendiğimden beri hem doktorum hem aile sağlığındaki ebe, kanamaya karşı beni hazırlıyorlardı. Kanama olabilir, her kanama düşük değildir panik yapma vs.
Hiç ağır hareket yapmamış olmama rağmen dün gece kanamam oldu, bütün uyarılara rağmen panik yaptım tabi, doktorumu aradım progestan verdi bugün de kontrole çağırdı. Çok şükür bebekte bir sorun yok kalp atışını duyduk. Progestana devam edicem.
Benim artti canim hatta az once baya geldi tuvalete koştum bakti sari akinti. Insan tedirgin oluyor. Bir an kanama sandim. Ama her akintiyi gordugumde şükrediyorumYa arkadaşlar akıntınız arttı mı ?
Cnm benim ilk gebelogimde alti ay kanamam oldu bazen aktif kirmizi bazen kahve rengi vende hep telaslandim endiselendim ama bebekten kaynaklanmadigini nedenini belli olmadigini soylediler hep cok sukur oglum 2 yas 4 aylik simdi progestanini ihmal etme gerisi Allaha kalmis birseyAynen ya içini görmediğinden, e bir de küçük bebekler hissedemiyoruz korkuyorsun, ne kadar makale varsa okudum gece, ortak belirti sancıydı benim de hiç sancım olmadığı için rahatladım sonradan.
Hamilelikte hiç yemediklerini aşerdiğin doğru demek :) Taş aşerip yiyen var ya sen yine salam sosisle geçiriyorsun
Canim gecmis olsun allahtan rahatlamissin sonra. Hamilelik bastan sona zor bir surec cidden. İnsan surekli tetikte. Benim de 1.5 yil bekletip bir de gecen yil ocakta kimyasal olunca biraz dikkat ediyorum. Kese görsem rahatlarim diyorum ama onla da bitmiycek biliyorum.
Benim artti canim hatta az once baya geldi tuvalete koştum bakti sari akinti. Insan tedirgin oluyor. Bir an kanama sandim. Ama her akintiyi gordugumde şükrediyorum
Ah bu tedirginlik bakalım nasıl tamamlayacağız 9 ayıAcaba enfeksiyon mu diye şüphelendim bir de her akıntı geldiğinde tuvalete koşuyorurm acaba başka bir şey mi diyeRabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin hepimize
Gözün aydın darısı kalp pıt pıtlarına inşallah canımkızlar çarşamba ilk randevuda keseyi görememiştik bet ahcg 1700 dü.. bugün gördük çok şükür Beta 3200 olmuş..kese de henüz 4 mm.. bugün kah tahilillerini verdim.. haftaya perşembe kesenin durumu ve kanların sonucuna bakacak.. Rabbim hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza versin inşallah..
Ah bu tedirginlik bakalım nasıl tamamlayacağız 9 ayı
Çok teşekkür ederim inşallahpinkstrap geçmiş olsun insanın elinde değil ki panik yapmamak inşallah tekrarı olmaz
@yusufseyma canım bence aklında kalıcağına biraz yemekten birşey olmaz sonuçta doyumluk değil tadımlık yersin
Kanama olunca dün gece doktor verdi. Günde 1 taneKizlar progesteron kullanıyor musunuz? Doktor mu verdi kendinizmi aldiniz?
Teşekkür ederim Allah razı olsun, biz keseyi görmüştük kanama olduğunda, bugün de kalp atışını duyduk, sen sorunlu gebelik geçirdiğin için sürekli tetikte olursun, doğum yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla geçmiyor, büyüdüğü zaman da biraz hareket etmese niye hareket etmiyorlar başlıyormuş, sürekli aklımız orda olacak. Allah'a emanetler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Canim gecmis olsun allahtan rahatlamissin sonra. Hamilelik bastan sona zor bir surec cidden. İnsan surekli tetikte. Benim de 1.5 yil bekletip bir de gecen yil ocakta kimyasal olunca biraz dikkat ediyorum. Kese görsem rahatlarim diyorum ama onla da bitmiycek biliyorum.
Benim artti canim hatta az once baya geldi tuvalete koştum bakti sari akinti. Insan tedirgin oluyor. Bir an kanama sandim. Ama her akintiyi gordugumde şükrediyorum
Öyle Allah'a emanetler biz dikkat edip gerisini Allah'a bırakcaz, bana da nedeni için birşey söylemedi progestana devam et dedi ama çoğunlukla günde 3 defa veriliyormuş bana 1 defa verdi. Önlem amaçlı sanırımCnm benim ilk gebelogimde alti ay kanamam oldu bazen aktif kirmizi bazen kahve rengi vende hep telaslandim endiselendim ama bebekten kaynaklanmadigini nedenini belli olmadigini soylediler hep cok sukur oglum 2 yas 4 aylik simdi progestanini ihmal etme gerisi Allaha kalmis birsey
kesinlikle öyle...ben kızıma hamileyken 9 ayda 9 kere doğurdum nerdeyse :) Bigün hiç unutmuyorum 2-3 saat tekme atmadı ses vermedi..hüngür hüngür ağladım korkudan...Teşekkür ederim Allah razı olsun, biz keseyi görmüştük kanama olduğunda, bugün de kalp atışını duyduk, sen sorunlu gebelik geçirdiğin için sürekli tetikte olursun, doğum yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla geçmiyor, büyüdüğü zaman da biraz hareket etmese niye hareket etmiyorlar başlıyormuş, sürekli aklımız orda olacak. Allah'a emanetler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
:) Ya işte biz de görüyoruz duyuyoruz da, yine başımıza gelince korkup panik yapıyoruzbirde benim bugün idrar hafif enfeksiyon
kesinlikle öyle...ben kızıma hamileyken 9 ayda 9 kere doğurdum nerdeyse :) Bigün hiç unutmuyorum 2-3 saat tekme atmadı ses vermedi..hüngür hüngür ağladım korkudan...
Canım bende bir anda bi sey gelince tuvalete kosuyorum bembeyaz akıntıyı gorunce oh dıyorum cok yorum okudum buhaftalarda kanamalar oluyomus oyuzden hareketlerime bile cok dıkkat edıyorum. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın hepimizeCanim gecmis olsun allahtan rahatlamissin sonra. Hamilelik bastan sona zor bir surec cidden. İnsan surekli tetikte. Benim de 1.5 yil bekletip bir de gecen yil ocakta kimyasal olunca biraz dikkat ediyorum. Kese görsem rahatlarim diyorum ama onla da bitmiycek biliyorum.
Hayırlı olsun benim 6. Haftam bana da verilmedi henüz, gerek duyulursa vitamin ve Demir veriliyor ama ilerleyen haftalarda diye biliyorum.Kızlar merhaba benimde 5. Haftam keseyi gördük şükür . doktor bana folik asit dışında bir şey vermedi . Sizlere herhangi bir ilaç, vitamin vs verdi mi ?
herkesin yaşadığı kendine özel çünkü.. :) Yaşamadan anlayamıyoruz..Tek isteğimiz sağlıklı sıhhatli kucağımza almak..Ama bazen şunu düşünüyorum Rabbim böyle bir duygu vermese içimize kimse ne çocuk doğururdu ne de o çocuğa bakardı.. Üzerine titrememizde Onun rahmetinin bir tecellisi olsa gerek:) Ya işte biz de görüyoruz duyuyoruz da, yine başımıza gelince korkup panik yapıyoruz
banada vermedi canım..kan değerlerinde sıkıntı yoksa normalse ilk etapta genelde verilmiyor zaten..Kızlar merhaba benimde 5. Haftam keseyi gördük şükür . doktor bana folik asit dışında bir şey vermedi . Sizlere herhangi bir ilaç, vitamin vs verdi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?