2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gözün aydın darısı kalp pıt pıtlarına inşallah canım
inşallah bitanem.. benim kzımıdan sonra bir düşüğüm olmuştu..kalp atışını duyamadan gitti kzucuğum..Kalp atışını duyarsam biraz rahatlayacağım sanırım..Seninle günlerimiz de çok yakınmış bu arada :) inşallah peşi sıra hbaerlerini veririz burdan

Doğru söylüyorsun, ben biraz rahattım, yapmam gereken herşeyi yapıyorum ama ilk gebeliğe göre fazla heyecana sahip değildim, dün öyle birşey yaşayınca bugün o kalp atışında falan ektra mutlu oldum heyecanlandım.

kalp atışını duymak inanılmaz bir duygu zaten :) Hayata başladım diyor bende varım burdayım diyor..Bundan güzel bir duygu varmı yaaa..Rabbim evlat sahibi olmayanlarada tattırsın inşallah

Teşekkür ederim arkadaşım sizinde hayırlı olsun . Sadece Folik asite devam o zaman :)
Keşke yediklerimizden gerekli vitamini tam alabilsekte, takviye vitaminlere falan gerek kalmasa.
Adını unuttum da hamilelere verilen vitaminlerin birinde domuz jelatini varmış. Firma Sırf daha ucuza mâl etmek adına, bize yemediğimiz tüketmediğimiz şeyi,farkında olmadan veriyor. Bunu duyunca bütün içeriklere bakmaya başladım.

Yani vitamin diyip bakmadan almamak lazım . Domuz jelatini ne demek ya . Cidden nasıl güvenip alacağız . Aslında en doğrusu yediklerimiz içtiklerimizden almak doğrudan vitamini ama yediklerimiz içtiklerimiz de artık şüpheli !

Tabi öyle doktorun yazdığına bile güvenemeyeceksek ne yapcaz biz, köyde yaşayanlar çok şanslı.
Elevit Pronotal bu arada, araştırırsan bayağı haber vardı.

Elevitte var diye duymuştum bende

İnşallah canım bende kalp atışını duysam çok rahatlayacağım haftaya randevu var mutlu haberleri ard arda veririz inşallah

Kızlar merhaba benimde 5. Haftam keseyi gördük şükür . doktor bana folik asit dışında bir şey vermedi . Sizlere herhangi bir ilaç, vitamin vs verdi mi ?
Canım selam bende 5haftalıgım doktor sadece ılk 3ay bıtene kadar folik asıl kullanalım dedi ama birsürü test istedi. Cıkan test sonuclarına göre gerekırse vitamın takviyesinde yaparız folik asitin yanında dedi. Keseyi daha birkacgun once gördük. 2 hafta sonra kalp atıslarını duymaya gittiğimizde test sonuclarını sa götürücez. Bakalım ilave vitamın fln ne verecek 2haftaya belli olucak

Elevit canım

BEnde cnm keseyi gördüm bir sürü test yaptı banada , sonuclarımı arayıp sordum herşey normal dedi ilaca da gerek yok ilerleyen zamanda bakarız duruma göre dedi . Hayırlısı bakalım inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız :) çok heyecanlı

Canım aynen guzel haberlerle geliriz insallah

Merhaba arkadaslar sabah doktora gittim gecen cumartesi 4mm 4+4 görülen kese bugun 6+1 görüldü 1.5 2 cm olmus çok şükür :) benim tarih 21 22 eylül gibi oldu
Maşallah canım önden gidiyor bizimde bugün buluşmamız var bizede söyler mi acaba tarih

Merhaba arkadaslar sabah doktora gittim gecen cumartesi 4mm 4+4 görülen kese bugun 6+1 görüldü 1.5 2 cm olmus çok şükür :) benim tarih 21 22 eylül gibi oldu
Hayırlı olsun gebeliğin canım benimde çarşamba günü kesen 16mm olmuştu fakat bebeği ve kalp atışını alamadı büyük ihtimal boş gebelik dedi ve perşembe tekrar bakalım birşey göremezse kürtaj yapacağım dedi çok korkuyorum peki sende bebeği yada kalp atışını duydumu merak ediyorum hemen hemen ayni haftaligiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…