2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Yok canım bebek görünüyordu ama kalp atışı için 10 gün sonra net olarak duyarız dedi.

Kızlar bi sorum olucak folik asiti birgün almazsak bi zararı olurmu? Anneme kahvaltıya gelmiştim ama illa bugece kalın diyor yanımda da folik asit yok evde kaldı. Bugün almasam yarın 2 adet mi almam gerekir bilginiz varmı

1 gün olmazsanız sorun olmaz.
Ertesi gün iki doz almayın zararı olabilir.
İçiniz rahat etsin diye yeşil yapraklı sebzeler veya ceviz yumurta yiyebilirsiniz.yediğimiz şeylerde de folik asit var :)

merhaba kızlar herkesin bebişi hayırlı olsun inşallah.benim de doğum 5 ekim görünüyor ama ben eylül ayında da olabilir diye burayada yazmak istedim dün 4+1 de keseyi gördük çok şükür Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli olarak bebişlerini kucağımıza alırız hepimiz

Canıö hayırlı olsun benım de suan 30eylül gibi duruyor ama ekim de olabilir. Keseyi yeni gördük iki hafta sayıyoruz kalp atısları için

Insallah. Düzenli beslenme ve iyi bir uyku onemli. Guzelce geceririz bugunleri ins
İnsalla canım uyku desenn zaten 9bucukta uykum gelıyo engec 10da uyuyorum artık dayanamıyorum. Beslenme için de ara öğünlerde cerez fln şirkete goturuyorum arada onları yiyorum aksamlarında yemekten sonra artık cay içmiyoruz meyve yiyoruz. Suan için bi sorun yok cok sukur sadece balık ve sütü cok tüketemıyorum. Sen nasıl ayarlıyorsun bunları

Hanımlar doktorun bana önerdiği beslenme şeklini çektim, tam olarak harfi harfine hergün uymak zorunda değilsiniz. Ortalama bir yemek düzeni oluşturmuşlar

İyi akşamlar kızlar bişey sorucam ben sürekli açlık hissediyorum. Yemek yiyorum ardından hemen midem kazınıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Böyle giderse çok kilo alırım

İyi akşamlar kızlar bişey sorucam ben sürekli açlık hissediyorum. Yemek yiyorum ardından hemen midem kazınıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Böyle giderse çok kilo alırım
Var olmaz mı? Doktorlar da az ve sık yiyin diyorlar zaten, kilo almamak için ara öğünlerde meyve, yoğurt, ceviz badem fındık vs yememiz lazım.

Var olmaz mı? Doktorlar da az ve sık yiyin diyorlar zaten, kilo almamak için ara öğünlerde meyve, yoğurt, ceviz badem fındık vs yememiz lazım.
Benim baya bi kötü hiç doymuyorum desem yeridir. Sanırım midemde gaz birikiyor o da açlık hissi ve bulantıya sebep oluyor.

Benim baya bi kötü hiç doymuyorum desem yeridir. Sanırım midemde gaz birikiyor o da açlık hissi ve bulantıya sebep oluyor.
O kadar bilmiyorum da, bendeki özellikle sabah kahvaltı da ve akşam yemeğin de hiç aç değilken aniden acıkıyorum, midem kazınıyor ama öyle sürekli yeme doymama hissi yok, aralarda zorla yiyorum. Az az yemeye çalış bari

Arkadaşlar ben hep tokluk hissediyom yediklerimi de zorla yiyorm şuan doktorn demesiyle 7+6 gunluk hamileyim sizin msjlari okuynca şaşirdm nie ben oyle olmuyorum

Arkadaşlar ben hep tokluk hissediyom yediklerimi de zorla yiyorm şuan doktorn demesiyle 7+6 gunluk hamileyim sizin msjlari okuynca şaşirdm nie ben oyle olmuyorum
İlk aylar beslenme çok önemli değil zaten. Kilo almamak daha önemli. Benim ayrıca dikkat etmem lazım kiloma. Sürekli açlık hali bu yüzden kaygılandırdı beni. Yoksa seninki normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…