- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.901
Hangi şehirdesin?Bugün doktora gittim gitmez olaydım salı günü kendisi acile yönlendirdi normal muayeneden daha fazla verdik doçent diye ama kuzumuz için sorun değil dedik doktorda iyi bi doktor olduğu için acilde normal poliklinik hastası bakıyor bende acil hasta olduğum olmazı gereken olup ilk sıraya aldılar sonucta acil neyse doktor muayene etti sıkıntı olmadığını zaten Bi sürü hastanın arasına aldığını detaylı bilgi verimeyeceğini şöyledi kendi doktorun bilgi verir dedı tamam dedik bugün ise gittiğimizde nöbetcı doktor kimse ona muayene olacağımız söylendi insan kaynakları falan filan derken en son artık sonuçlara bakılıcak falan diye kendi doktorum ikna edildi binbir nazla muayeneneye geldi binbir süratle kist olduğunu söylediğim halde muayene etmedı soracağım sorular vardı bir tanesi orabildim isteksiz cevap verdiğini görünce diğerlerini sormadım bile şimdi başka doktor arayışındayım Allah'ımdan bulsunlar
İstanbul hastanede medipol esenler hastanesiHangi şehirdesin?
Bana ordan Burcu Aydın'ı tavsiye etmişlerdi, ben hizmet hastanesini tercih ettim. Bir taraftan aklım orda kalmıştı ama şimdi senin yaşadığını görünce sistemleri saçma sapanmış. Yok yani açıklama yapsınlar ilgilensinler diye para verip özele gidiyoruz.İstanbul hastanede medipol esenler hastanesi
Canım oncelıkle yasadıgın kotu tecrube ıcın uzgunum. Ama doktoruna guvenmelısın kı kolay bır gebelık surecı gecıresın. Ben bahcelıevler medıcal parka gıdıyorum emıne barın ergul dkye bır doktora. Arkadasımın ıkı cocugunu da ahnı hoca dogum yaptırdı son derece bılgılı kontrollu bır bayan muayenesı 200 tl. Bırde halkalı acıbadem atakent hastanesınde mesut bey var o da ınanılmaz ıyı bı doktor cok ılgılı herzaman guleryuzlu muayenesı 140 tl. Bu ıkısını de yasadgım tecrubelerden dolayı tavsıye ederım sana umarım baska bır doktor bulup ısınırsın en kısa suredeBugün doktora gittim gitmez olaydım salı günü kendisi acile yönlendirdi normal muayeneden daha fazla verdik doçent diye ama kuzumuz için sorun değil dedik doktorda iyi bi doktor olduğu için acilde normal poliklinik hastası bakıyor bende acil hasta olduğum olmazı gereken olup ilk sıraya aldılar sonucta acil neyse doktor muayene etti sıkıntı olmadığını zaten Bi sürü hastanın arasına aldığını detaylı bilgi verimeyeceğini şöyledi kendi doktorun bilgi verir dedı tamam dedik bugün ise gittiğimizde nöbetcı doktor kimse ona muayene olacağımız söylendi insan kaynakları falan filan derken en son artık sonuçlara bakılıcak falan diye kendi doktorum ikna edildi binbir nazla muayeneneye geldi binbir süratle kist olduğunu söylediğim halde muayene etmedı soracağım sorular vardı bir tanesi orabildim isteksiz cevap verdiğini görünce diğerlerini sormadım bile şimdi başka doktor arayışındayım Allah'ımdan bulsunlar
Aynen öyle canım biri nesılsa kendi doktoruma gidicem diye bilgi vermiyor kendi doktorumda zaten salı günü ultrasona girmişim diye muayene etmiyor tezatlık kı hastane politikası ayrı birşeyBana ordan Burcu Aydın'ı tavsiye etmişlerdi, ben hizmet hastanesini tercih ettim. Bir taraftan aklım orda kalmıştı ama şimdi senin yaşadığını görünce sistemleri saçma sapanmış. Yok yani açıklama yapsınlar ilgilensinler diye para verip özele gidiyoruz.
Nerdeyse bu ilk bilgilendirme randevusu dlucaktı çünkü gittim yok şu gün nöbetcı doktor kese baksın nöbetcı doktor kalp atışı baksın kendi doktoruma gidiyim sıfır bilgi o yüzden yolun başındayken değiştirmek daha iyi. Gazıosmanpaşa Medical park İbrahim çelebi yi düşünüyorum iyi yorumlar var onu deniycem ama tekrar ne Zaman gidiyim bilmiyorum şu an ilaç kullanıyorum ne zamana kadar kullanıcam belli değil kist ile bilgim yok heryere şikayetimi yapıcamCanım oncelıkle yasadıgın kotu tecrube ıcın uzgunum. Ama doktoruna guvenmelısın kı kolay bır gebelık surecı gecıresın. Ben bahcelıevler medıcal parka gıdıyorum emıne barın ergul dkye bır doktora. Arkadasımın ıkı cocugunu da ahnı hoca dogum yaptırdı son derece bılgılı kontrollu bır bayan muayenesı 200 tl. Bırde halkalı acıbadem atakent hastanesınde mesut bey var o da ınanılmaz ıyı bı doktor cok ılgılı herzaman guleryuzlu muayenesı 140 tl. Bu ıkısını de yasadgım tecrubelerden dolayı tavsıye ederım sana umarım baska bır doktor bulup ısınırsın en kısa surede
Telefonla ulaşabilmekte çok güzel ama bana çok uzakMedistate Sultan Kavrut'a gidiyorum çok iyi bir doktor, ne zaman arasam telefonu açıyor . Her şeyi detayına kadar anlatıyor . Ben çok memnunum .tavsiye ederim herkese .
Ben cuma günü gittiğim de, Şubatın 3 ü için gel dedi. Sen cumartesi gitmişsin, 4 üne al istersen randevuyu.Nerdeyse bu ilk bilgilendirme randevusu dlucaktı çünkü gittim yok şu gün nöbetcı doktor kese baksın nöbetcı doktor kalp atışı baksın kendi doktoruma gidiyim sıfır bilgi o yüzden yolun başındayken değiştirmek daha iyi. Gazıosmanpaşa Medical park İbrahim çelebi yi düşünüyorum iyi yorumlar var onu deniycem ama tekrar ne Zaman gidiyim bilmiyorum şu an ilaç kullanıyorum ne zamana kadar kullanıcam belli değil kist ile bilgim yok heryere şikayetimi yapıcam
Ben cuma günü gittiğim de, Şubatın 3 ü için gel dedi. Sen cumartesi gitmişsin, 4 üne al istersen randevuyu.
Dün gittıgımde ayın 14 ünde tekrar gel demişti ama o zamana kadar bekleyemem sana öyle dediyseler sıkıntı olmadığı sürece o tarihi bekliyimBen cuma günü gittiğim de, Şubatın 3 ü için gel dedi. Sen cumartesi gitmişsin, 4 üne al istersen randevuyu.
Şimdi fark ettim 4 ü cumartesi oluyor. Beni haftada 1 çağırıyor, daha tahlil muhabbetini bitiremedik ondan sanırım.Dün gittıgımde ayın 14 ünde tekrar gel demişti ama o zamana kadar bekleyemem sana öyle dediyseler sıkıntı olmadığı sürece o tarihi bekliyim
Hayırlı olsun, 5+4 tü gördüğüm zaman, daha erkek gören var mı bilmiyorum, çok küçük olduğunda görmek için Alttan bakıyorlar.Gunaydin kizlar ben 4+4 haftalik gebeyim en son carsamba gunu gttim dr a sali gunu gidicem kese gorunur mu acaba dun hcg 550ydi sizler keseyi ne zaman gordunuz
Doktorun biliyor mu düşük yaptığını? Söyle Gerek duyarsa verir ama çok kötü bir ilaç yakızlar daha önve 2 düşüğüm var benim sizce progestan istemelimiyim doktordan
Tamam o zaman daha iyi bu gittiğine de söylersin İçin rahat edersöyledim ama emin olamıyorun doktordan başka bi doktora daha gitmek istiyorum bugun
Hayırlı olsun, 5+4 tü gördüğüm zaman, daha erkek gören var mı bilmiyorum, çok küçük olduğunda görmek için Alttan bakıyorlar.
Aynen canım tahliller temiz şükür sıkıntı yok vitamin folik asit var birde progestan ama onu adliyenin polikliniğimden doktor verdi Ağrı'm çok diye. Kese kalp atışı tamam haftası ile uyumluŞimdi fark ettim 4 ü cumartesi oluyor. Beni haftada 1 çağırıyor, daha tahlil muhabbetini bitiremedik ondan sanırım.
Bebekle ilgili herşeyi öğrendin mi? Tahlillere bakıldı, vitaminlerin verildi, kalp atışını duydun, herşey tam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?