- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.921
Beta minimum 1500 oldugunda vajinal ultrasondan kese gözükür canım salı uygun olucaktırGunaydin kizlar ben 4+4 haftalik gebeyim en son carsamba gunu gttim dr a sali gunu gidicem kese gorunur mu acaba dun hcg 550ydi sizler keseyi ne zaman gordunuz
Amin canım hayırlı ugurlu olsun bebişinMerhabalar Sat 22 aralik 5 hafta 3gunluk eylul anne adayiyim .24 ocakta keseyi gorduk dr 6 subata kalp atisi icin gun verdi bizler ve tum anne olmayi isteyenlerin bebeklerini kucaklarina almasi dilegiyle
Tesekkur ediyorum insallah tamamina ermek nasip olur 4 tup 2 asilamadan sonra kendiliginden gelmeye karar verdi benim ufaklik teyzesiAmin canım hayırlı ugurlu olsun bebişin
Ne guzel canım baksana simdiden mutlulugun en büyüğünü varlıgıyla yaratıyor. Ilerıde kalp atıslarını da duyalım saglıkla buyutmek de nasip olsun insallah en guzel zamanlarımızın baslangıcı olsun bebişimiz ❤Tesekkur ediyorum insallah tamamina ermek nasip olur 4 tup 2 asilamadan sonra kendiliginden gelmeye karar verdi benim ufaklik teyzesi
Dr um kalp atisina kadar progestan onermedi bana eger dusuk ihtimali varsa dogal surec islesin dedi yinede dr una sormakta fayda var canimkızlar daha önve 2 düşüğüm var benim sizce progestan istemelimiyim doktordan
Kocaman yurekten aminnn canim ❤Ne guzel canım baksana simdiden mutlulugun en büyüğünü varlıgıyla yaratıyor. Ilerıde kalp atıslarını da duyalım saglıkla buyutmek de nasip olsun insallah en guzel zamanlarımızın baslangıcı olsun bebişimiz ❤
canim neden bastan beri kanaman olabilir demislerdi ki sanaHamileliği öğrendiğimden beri hem doktorum hem aile sağlığındaki ebe, kanamaya karşı beni hazırlıyorlardı. Kanama olabilir, her kanama düşük değildir panik yapma vs.
Hiç ağır hareket yapmamış olmama rağmen dün gece kanamam oldu, bütün uyarılara rağmen panik yaptım tabi, doktorumu aradım progestan verdi bugün de kontrole çağırdı. Çok şükür bebekte bir sorun yok kalp atışını duyduk. Progestana devam edicem.
Benmde kiloma dikkat etmem lazım hamilelikte 12 kiloyu geçmemem lazim yoksa benim icn sıknti olur yaİlk aylar beslenme çok önemli değil zaten. Kilo almamak daha önemli. Benim ayrıca dikkat etmem lazım kiloma. Sürekli açlık hali bu yüzden kaygılandırdı beni. Yoksa seninki normal.
Masallah.!. Allah tamamına erdirsin.!. Devlet hastanesi olan kadın doğum hastaneleri en iyisi derim.Canım doktordan cıktım şimdi keseyi gördük yaklasık 4haftalıgız dıs gebelik yok ve hersey normal dedi. Gebelık testleri yaZdı ve medical park 1139 tl istedi bu testler için. 2 hafta sonra hem bu testlerin sonucunu götürmem lazım hemde kalp atıslarını duyucaz kısmetse. Bu gebelik sonrası istenen testleri yaptıranlar varmı nekadara yaptırdınız acaba
Cok tesekkürler allah isteyen herkese hepimize saglıklı gebelıkler saglıklı dogumlar nasip etsinMasallah.!. Allah tamamına erdirsin.!. Devlet hastanesi olan kadın doğum hastaneleri en iyisi derim.
Kocamann masallhhh ❤Cok tesekkürler allah isteyen herkese hepimize saglıklı gebelıkler saglıklı dogumlar nasip etsin
Canım cok sagol kalp atıslarını da bi duyabilsek ❤Kocamann masallhhh ❤
Aynen surekli aklima geliyor esim kiziyor artik takma kafana zaten vazgecmisken mucize oldu bundan sonrasi nasip kismet diyor hakli da ben kendime laf dinletemiyorumCanım cok sagol kalp atıslarını da bi duyabilsek ❤
Ayy aynen ben de öyleyim doktorum sen oyle negatıf yorumları okuyup kafana takma rahat ol dedı, esım de devamlı hala yorumları okudugumu gorunce kızıyor bana bosuna evham yapıyosun dıyor ama emın olamıyorum kı hep ya kacırdıgım bılmedıgım bısıler kaldıysa modunda panıkteyımAynen surekli aklima geliyor esim kiziyor artik takma kafana zaten vazgecmisken mucize oldu bundan sonrasi nasip kismet diyor hakli da ben kendime laf dinletemiyorum
Tebrikk ederimm rabbimin mucizesi iste..resmen gözlerim yaşardi :) sagsalim kucagimizada aliriz insallah hepimiz.Aynen surekli aklima geliyor esim kiziyor artik takma kafana zaten vazgecmisken mucize oldu bundan sonrasi nasip kismet diyor hakli da ben kendime laf dinletemiyorum
Canım Hamilelikler de üstüne görme, yerleşme kanaması adı altında lekelenmeler görülüyor ya, bana da olur da kanama olursa korkma diye anlatıyorlardı.canim neden bastan beri kanaman olabilir demislerdi ki sana
bende sezeryan olcam çok korkuyorum yaaBugunn haftalar sonraa bir fincan turk kahvesi ictim resmen hayat enerjim geldiama hberlere bakarken yine duştu kadinin birinin icindee gazli bez unutmuşlar sezeryandaa ve kadincagiz olmus evladina doyamadann..Rabbim bebeklerimizide bizide korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?