2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tesekkur ediyorum insallah tamamina ermek nasip olur 4 tup 2 asilamadan sonra kendiliginden gelmeye karar verdi benim ufaklik teyzesi
Ne guzel canım baksana simdiden mutlulugun en büyüğünü varlıgıyla yaratıyor. Ilerıde kalp atıslarını da duyalım saglıkla buyutmek de nasip olsun insallah en guzel zamanlarımızın baslangıcı olsun bebişimiz ❤

kızlar daha önve 2 düşüğüm var benim sizce progestan istemelimiyim doktordan
Dr um kalp atisina kadar progestan onermedi bana eger dusuk ihtimali varsa dogal surec islesin dedi yinede dr una sormakta fayda var canim
Kocaman yurekten aminnn canim ❤

Son düzenleme:
canim neden bastan beri kanaman olabilir demislerdi ki sana

İlk aylar beslenme çok önemli değil zaten. Kilo almamak daha önemli. Benim ayrıca dikkat etmem lazım kiloma. Sürekli açlık hali bu yüzden kaygılandırdı beni. Yoksa seninki normal.
Benmde kiloma dikkat etmem lazım hamilelikte 12 kiloyu geçmemem lazim yoksa benim icn sıknti olur ya

Masallah.!. Allah tamamına erdirsin.!. Devlet hastanesi olan kadın doğum hastaneleri en iyisi derim.

bnde telefon edip sordum benim doktorumda aynı şeyi söyledi suan kalp atısını duyalım ondan sora bakalım dedi. hayırlsı olsun hakkımızda. ben suan hiç bir tahlil filan yaptırmadım sizler ne tahlili yaptırdınız hamileliği öğrendikten sonra

Aynen surekli aklima geliyor esim kiziyor artik takma kafana zaten vazgecmisken mucize oldu bundan sonrasi nasip kismet diyor hakli da ben kendime laf dinletemiyorum
Ayy aynen ben de öyleyim doktorum sen oyle negatıf yorumları okuyup kafana takma rahat ol dedı, esım de devamlı hala yorumları okudugumu gorunce kızıyor bana bosuna evham yapıyosun dıyor ama emın olamıyorum kı hep ya kacırdıgım bılmedıgım bısıler kaldıysa modunda panıkteyım

Aynen surekli aklima geliyor esim kiziyor artik takma kafana zaten vazgecmisken mucize oldu bundan sonrasi nasip kismet diyor hakli da ben kendime laf dinletemiyorum
Tebrikk ederimm rabbimin mucizesi iste..resmen gözlerim yaşardi :) sagsalim kucagimizada aliriz insallah hepimiz.

Bugunn haftalar sonraa bir fincan turk kahvesi ictim resmen hayat enerjim geldi ama hberlere bakarken yine duştu kadinin birinin icindee gazli bez unutmuşlar sezeryandaa ve kadincagiz olmus evladina doyamadann..Rabbim bebeklerimizide bizide korusun

bende sezeryan olcam çok korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…