2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
[QUOTE ="Zeynep5654, post: 49904243, member: 750104"]Canım oncelıkle yasadıgın kotu tecrube ıcın uzgunum. Ama doktoruna guvenmelısın kı kolay bır gebelık surecı gecıresın. Ben bahcelıevler medıcal parka gıdıyorum emıne barın ergul dkye bır doktora. Arkadasımın ıkı cocugunu da ahnı hoca dogum yaptırdı son derece bılgılı kontrollu bır bayan muayenesı 200 tl. Bırde halkalı acıbadem atakent hastanesınde mesut bey var o da ınanılmaz ıyı bı doktor cok ılgılı herzaman guleryuzlu muayenesı 140 tl. Bu ıkısını de yasadgım tecrubelerden dolayı tavsıye ederım sana umarım baska bır doktor bulup ısınırsın en kısa surede[/QUOTE]
kizlar ne kadar muayenenin coktur..ben guney anadolu tar
Dün gittıgımde ayın 14 ünde tekrar gel demişti ama o zamana kadar bekleyemem sana öyle dediyseler sıkıntı olmadığı sürece o tarihi bekliyim
canim bi sorun yoksa ayda bir git doktora..bide iyi degil cok fazla iyi degil ultrasyona bakmak..ben ayda bir falan giderim..

Aminn canım allah korusun hepimizi

canim ozaman doktorum altan bakmadi..bi hafta sonra gelmemi soyledi..bende iki hafra sonra gittim kalp atisini duydum.
Anladım canım cok güZel bi duygu olmalı kalp atısını görmek allah bize de nasip etsın bende 2haftanın gecmesini beklıyorum kalp atısları için. Bir sorun olmaz ınsallah

Anladım canım cok güZel bi duygu olmalı kalp atısını görmek allah bize de nasip etsın bende 2haftanın gecmesini beklıyorum kalp atısları için. Bir sorun olmaz ınsallah
evet canim cok guzel bi duygu..darisi basina..insallah duyarsin canim..icini ferah tut..bende belirti olmadigi icin.bazen utunuyorum hamile oldugumu..3 yasinda bi kizim var onunla ilgileniyorum.

Kizlar sali randevum var özelde. Gitmeden yarin devlete randevu aldim ki progesteron ve hcg baktircam. Hazir kan alinmisken sizce hangi tahlilleri vermeliyim? Hazir onlar da ciksin aradan?

Kizlar sali randevum var özelde. Gitmeden yarin devlete randevu aldim ki progesteron ve hcg baktircam. Hazir kan alinmisken sizce hangi tahlilleri vermeliyim? Hazir onlar da ciksin aradan?
canim ben kansizlik demis eksikligi troit onlarin tahlillerini iste.bende yarin saglik ocaginda yapicam.

Beslenme aliskanligimiz cok benziyor ben sabahlari 2 kayisi 2 haslanmis yumurta 1 bardak laktozsuz sut içiyorum. Is icin bi kutu yaptim icinde hurma badem findik ceviz ve siyah uzum var onlardan atistiriyorum. Yemekhanede guzel yemekler cikiyor. Aksamlari kirmizi et salata hindi salata yogurt kuru baklagil salata yogurt falan. Temizlenmis mezgit attim buzluga arada tavada yapip yemegin yaninda yiyorum. Her gun meyve yemeye dikkat ediyorum. Her gun 1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi yiyorum 1.5 2 lt su iciyorum :))

Benım kahvaltı olayım cok zayıf ya cok zor uyanıyorum makyajımı bile şirkette yapıyorum :) ise gidince simit yada pogacayla ıkı ucgen peynır yıyorum gecıstırıyorum cunku haslanmıs yumurtanın kokusu benı cok kotu yapıyor. Aksamları AYran ve yogurtla gunde yarım litreyi bulmaya calısıyorum sütle aram yok. Bide balık sevmıyorum su mide bulantılarım biraz hafiflesin aksamları fırında somon yapıp yıyebılırım zorlarsam. Gunde 2bucuk 3lt su içiyorum

Doktorun benden istediği kan ve idrar tahlıllerı ekteki gibi canım hayırlı olsun

Eklentiler

• IMG_7758.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 52
Ben de sabah süt ve haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmek peynir zeytin yiyorum. Ara öğünde ceviz badem findik yiyorum. 1 kase yogurt. Aksam muhakkak corba sebze yemegi yemeye calisiyorum. Tek problem ben hic tavuk yiyemiyorum et kismi da baya problemli. Onceden de yiyemezdim. Kendi tercihim degil tabiki ama baska seylerle arayi kapatmaya çalışıyorum. Yatarken keciboynuzu pekmezi de iciyorum bir de 2 lt en az su.

Aa bu cok iyi oldu tesekkur ederim. Onden an azindan bunlari yaptiririm.
A
Aa bu cok iyi oldu tesekkur ederim. Onden an azindan bunlari yaptiririm.
aynen canım hayırlı olsun bunların tam olarak sonucu 3-4gunde cıkıyor özelde. Olmazsa sen salı gununden sonra bide teat sonucları için gidersin nasılsa yasal kontrol süren 10gun

Arkadaşlar ben ne yesem ikincide hemn o yedigimden nefret ediyom hala tek hoşuma giden peynir sicak ekmek o kadar eskidn hic bi gun tavuk yemedn duramazdm simdi gormeye bile tahammul edemiyom kirmizi et yiyebiliyom sadece cok kotu ya eski agiz tadimi ne zamn geri kazancam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…