- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.941
canim bi sorun yoksa ayda bir git doktora..bide iyi degil cok fazla iyi degil ultrasyona bakmak..ben ayda bir falan giderim..Dün gittıgımde ayın 14 ünde tekrar gel demişti ama o zamana kadar bekleyemem sana öyle dediyseler sıkıntı olmadığı sürece o tarihi bekliyim
canim benim degerim 2684 olmasina ragmen keseyi goremedim..normaldir benceGunaydin kizlar ben 4+4 haftalik gebeyim en son carsamba gunu gttim dr a sali gunu gidicem kese gorunur mu acaba dun hcg 550ydi sizler keseyi ne zaman gordunuz
..ben ilk kizimda hafta bir igne kullaniyordum..bunda doktor verdi..ne olur ne olmaz diyekızlar daha önve 2 düşüğüm var benim sizce progestan istemelimiyim doktordan
Aminn canım allah korusun hepimiziBugunn haftalar sonraa bir fincan turk kahvesi ictim resmen hayat enerjim geldiama hberlere bakarken yine duştu kadinin birinin icindee gazli bez unutmuşlar sezeryandaa ve kadincagiz olmus evladina doyamadann..Rabbim bebeklerimizide bizide korusun
Canım vajinalden baktıgında kesenin goZükmesi laZımdı, cıkmadı mı kese alttan bakıldıgındacanim benim degerim 2684 olmasina ragmen keseyi goremedim..normaldir bence
canim ozaman doktorum altan bakmadi..bi hafta sonra gelmemi soyledi..bende iki hafra sonra gittim kalp atisini duydum.Canım vajinalden baktıgında kesenin goZükmesi laZımdı, cıkmadı mı kese alttan bakıldıgında
Anladım canım cok güZel bi duygu olmalı kalp atısını görmek allah bize de nasip etsın bende 2haftanın gecmesini beklıyorum kalp atısları için. Bir sorun olmaz ınsallahcanim ozaman doktorum altan bakmadi..bi hafta sonra gelmemi soyledi..bende iki hafra sonra gittim kalp atisini duydum.
evet canim cok guzel bi duygu..darisi basina..insallah duyarsin canim..icini ferah tut..bende belirti olmadigi icin.bazen utunuyorum hamile oldugumu..3 yasinda bi kizim var onunla ilgileniyorum.Anladım canım cok güZel bi duygu olmalı kalp atısını görmek allah bize de nasip etsın bende 2haftanın gecmesini beklıyorum kalp atısları için. Bir sorun olmaz ınsallah
canim ben kansizlik demis eksikligi troit onlarin tahlillerini iste.bende yarin saglik ocaginda yapicam.Kizlar sali randevum var özelde. Gitmeden yarin devlete randevu aldim ki progesteron ve hcg baktircam. Hazir kan alinmisken sizce hangi tahlilleri vermeliyim? Hazir onlar da ciksin aradan?
Tamam canim. Insallah sali günü keseyi görürüz artik heyecan bastıcanim ben kansizlik demis eksikligi troit onlarin tahlillerini iste.bende yarin saglik ocaginda yapicam.
İnsalla canım uyku desenn zaten 9bucukta uykum gelıyo engec 10da uyuyorum artık dayanamıyorum. Beslenme için de ara öğünlerde cerez fln şirkete goturuyorum arada onları yiyorum aksamlarında yemekten sonra artık cay içmiyoruz meyve yiyoruz. Suan için bi sorun yok cok sukur sadece balık ve sütü cok tüketemıyorum. Sen nasıl ayarlıyorsun bunları
Benım kahvaltı olayım cok zayıf ya cok zor uyanıyorum makyajımı bile şirkette yapıyorum :) ise gidince simit yada pogacayla ıkı ucgen peynır yıyorum gecıstırıyorum cunku haslanmıs yumurtanın kokusu benı cok kotu yapıyor. Aksamları AYran ve yogurtla gunde yarım litreyi bulmaya calısıyorum sütle aram yok. Bide balık sevmıyorum su mide bulantılarım biraz hafiflesin aksamları fırında somon yapıp yıyebılırım zorlarsam. Gunde 2bucuk 3lt su içiyorumBeslenme aliskanligimiz cok benziyor ben sabahlari 2 kayisi 2 haslanmis yumurta 1 bardak laktozsuz sut içiyorum. Is icin bi kutu yaptim icinde hurma badem findik ceviz ve siyah uzum var onlardan atistiriyorum. Yemekhanede guzel yemekler cikiyor. Aksamlari kirmizi et salata hindi salata yogurt kuru baklagil salata yogurt falan. Temizlenmis mezgit attim buzluga arada tavada yapip yemegin yaninda yiyorum. Her gun meyve yemeye dikkat ediyorum. Her gun 1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi yiyorum 1.5 2 lt su iciyorum :))
Doktorun benden istediği kan ve idrar tahlıllerı ekteki gibi canım hayırlı olsunKizlar sali randevum var özelde. Gitmeden yarin devlete randevu aldim ki progesteron ve hcg baktircam. Hazir kan alinmisken sizce hangi tahlilleri vermeliyim? Hazir onlar da ciksin aradan?
Ben de sabah süt ve haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmek peynir zeytin yiyorum. Ara öğünde ceviz badem findik yiyorum. 1 kase yogurt. Aksam muhakkak corba sebze yemegi yemeye calisiyorum. Tek problem ben hic tavuk yiyemiyorum et kismi da baya problemli. Onceden de yiyemezdim. Kendi tercihim degil tabiki ama baska seylerle arayi kapatmaya çalışıyorum. Yatarken keciboynuzu pekmezi de iciyorum bir de 2 lt en az su.Beslenme aliskanligimiz cok benziyor ben sabahlari 2 kayisi 2 haslanmis yumurta 1 bardak laktozsuz sut içiyorum. Is icin bi kutu yaptim icinde hurma badem findik ceviz ve siyah uzum var onlardan atistiriyorum. Yemekhanede guzel yemekler cikiyor. Aksamlari kirmizi et salata hindi salata yogurt kuru baklagil salata yogurt falan. Temizlenmis mezgit attim buzluga arada tavada yapip yemegin yaninda yiyorum. Her gun meyve yemeye dikkat ediyorum. Her gun 1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi yiyorum 1.5 2 lt su iciyorum :))
Doktorun benden istediği kan ve idrar tahlıllerı ekteki gibi canım hayırlı olsun
AAa bu cok iyi oldu tesekkur ederim. Onden an azindan bunlari yaptiririm.
aynen canım hayırlı olsun bunların tam olarak sonucu 3-4gunde cıkıyor özelde. Olmazsa sen salı gununden sonra bide teat sonucları için gidersin nasılsa yasal kontrol süren 10gunAa bu cok iyi oldu tesekkur ederim. Onden an azindan bunlari yaptiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?