- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.961
Bakalim canim doktor ne gerek görecek. Suan tek onceligim keseyi görmek. Hesaplarima göre sali 5+4 olucak.A
aynen canım hayırlı olsun bunların tam olarak sonucu 3-4gunde cıkıyor özelde. Olmazsa sen salı gununden sonra bide teat sonucları için gidersin nasılsa yasal kontrol süren 10gun
Canım merak etme herssy yolunda gıdecek benımkı 4+6da gozuktu bende kalp atısına gun sayıyorum. Allah yardımcımız olsun saman gecmıyo vallaBakalim canim doktor ne gerek görecek. Suan tek onceligim keseyi görmek. Hesaplarima göre sali 5+4 olucak.
Ay insallah canim ya.senle muhtemel dogum tarihimiz ayni görünüyor. Benim sat 23 aralik ovulasyon 5 ocakta oldu. Senin de mi ayni? Yoksa ultrasona gore mi ayarladin canim. Senin kalp atisina ne zmaan gidiyorsun?Canım merak etme herssy yolunda gıdecek benımkı 4+6da gozuktu bende kalp atısına gun sayıyorum. Allah yardımcımız olsun saman gecmıyo valla
Canım benım sat 10aralıktı ama pko lu oldugum için doktorum gec dollenme olmus dedi. Ultrason verılerıne göre ayarladım ıkı hafta sonra ctesi kalp atıslarını görmeye gidicem kısmetse hesaplamama göre bugün 5+4de olmalıyızAy insallah canim ya.senle muhtemel dogum tarihimiz ayni görünüyor. Benim sat 23 aralik ovulasyon 5 ocakta oldu. Senin de mi ayni? Yoksa ultrasona gore mi ayarladin canim. Senin kalp atisina ne zmaan gidiyorsun?
Anladim canim zaman çabuk gecsin de o gunleri de gorelim insallah hayirlisi ile. Suan ben bir de sömestr tatilinde olunca hic zaman gecmiyor gibi geliyor.Canım benım sat 10aralıktı ama pko lu oldugum için doktorum gec dollenme olmus dedi. Ultrason verılerıne göre ayarladım ıkı hafta sonra ctesi kalp atıslarını görmeye gidicem kısmetse hesaplamama göre bugün 5+4de olmalıyız
Bende sezeryann olacagim bends cok korkuyorumm..kizimda son anda olmuştu biraz korku ama simdii bi kizim var dusunmem gereken.allah korusunn rabbim kolaylik versinbende sezeryan olcam çok korkuyorum yaa
canm ilk kizinida mi sezeryan oldun bide nedn sen sezeryan yapiyn kendi istegle mi yoksa doktorun önerisi miBende sezeryann olacagim bends cok korkuyorumm..kizimda son anda olmuştu biraz korku ama simdii bi kizim var dusunmem gereken.allah korusunn rabbim kolaylik versin
Öğretmen mısın canım en azından dinlenirsin benm de bulantılarım agırlastı şrkette de kotü olursam ne yaparım onu dusunuyorumAnladim canim zaman çabuk gecsin de o gunleri de gorelim insallah hayirlisi ile. Suan ben bir de sömestr tatilinde olunca hic zaman gecmiyor gibi geliyor.
Ayni durum bendede var cnm tek josuma giden sey peynir nerdeyse ogrendigim gunden beri ne et ne tavuk yemedim balikta cok az herseyden tiksindimmm cok kotu gecio bu sekilde gunlerrrArkadaşlar ben ne yesem ikincide hemn o yedigimden nefret ediyom hala tek hoşuma giden peynir sicak ekmek o kadar eskidn hic bi gun tavuk yemedn duramazdm simdi gormeye bile tahammul edemiyom kirmizi et yiyebiliyom sadece cok kotu ya eski agiz tadimi ne zamn geri kazancam ya
Evet canim ogretmenim. Gerçi ilk zamanar icin cok iyi oldu. Dinlendim bol bol. Tatil bitince acisi cikar. Benim de korkum o inan. Suan evdeyim arasira sadece öğürme geliyor ama allaha şükür daha çıkarmadım. Insan biri görürse diye panikliyor. Benim de ogrenciler lise ogrrncileri hemen dalgaya vururlar kesin. Allah saglikla gecirmek nasip etsin insallahÖğretmen mısın canım en azından dinlenirsin benm de bulantılarım agırlastı şrkette de kotü olursam ne yaparım onu dusunuyorum
Arkadaşlar ben ne yesem ikincide hemn o yedigimden nefret ediyom hala tek hoşuma giden peynir sicak ekmek o kadar eskidn hic bi gun tavuk yemedn duramazdm simdi gormeye bile tahammul edemiyom kirmizi et yiyebiliyom sadece cok kotu ya eski agiz tadimi ne zamn geri kazancam ya
Allah yardım eder canım sen kendini kotu hissedince kapıya yakın dur hemen cok kısa lavaboya cıkarsın boyle bi sansın olur. Benım sirkettekilere söylemedim onlarda süphelenmeye baslar hemen zaten dedikodu yapmaya yer arıyolar bende 3ay bıtmeden söylemek istemiyorum. Allah bize yardım etsin gercekten ihtiyacımız varEvet canim ogretmenim. Gerçi ilk zamanar icin cok iyi oldu. Dinlendim bol bol. Tatil bitince acisi cikar. Benim de korkum o inan. Suan evdeyim arasira sadece öğürme geliyor ama allaha şükür daha çıkarmadım. Insan biri görürse diye panikliyor. Benim de ogrenciler lise ogrrncileri hemen dalgaya vururlar kesin. Allah saglikla gecirmek nasip etsin insallah
kizlar ne kadar muayenenin coktur..ben guney anadolu tar[QUOTE ="Zeynep5654, post: 49904243, member: 750104"]Canım oncelıkle yasadıgın kotu tecrube ıcın uzgunum. Ama doktoruna guvenmelısın kı kolay bır gebelık surecı gecıresın. Ben bahcelıevler medıcal parka gıdıyorum emıne barın ergul dkye bır doktora. Arkadasımın ıkı cocugunu da ahnı hoca dogum yaptırdı son derece bılgılı kontrollu bır bayan muayenesı 200 tl. Bırde halkalı acıbadem atakent hastanesınde mesut bey var o da ınanılmaz ıyı bı doktor cok ılgılı herzaman guleryuzlu muayenesı 140 tl. Bu ıkısını de yasadgım tecrubelerden dolayı tavsıye ederım sana umarım baska bır doktor bulup ısınırsın en kısa surede
Ben de daha once kimyasal gebelik yasadim kimseye soylemeyi düşünmüyorum 3-4 aya kadar ama benim de anlarlar gibi. Hakkimizda hayirlisi canim.Allah yardım eder canım sen kendini kotu hissedince kapıya yakın dur hemen cok kısa lavaboya cıkarsın boyle bi sansın olur. Benım sirkettekilere söylemedim onlarda süphelenmeye baslar hemen zaten dedikodu yapmaya yer arıyolar bende 3ay bıtmeden söylemek istemiyorum. Allah bize yardım etsin gercekten ihtiyacımız var
Bende igg ler yüksek çıktı baya ame o geçmişte geçirdiğimizi gösteriyormuş sizinde sıkıntı çıkmaz inşallahDoktorun benden istediği kan ve idrar tahlıllerı ekteki gibi canım hayırlı olsun
Bende de pco var Zeynepcim kendiliğinden. Mi hamile kaldınCanım benım sat 10aralıktı ama pko lu oldugum için doktorum gec dollenme olmus dedi. Ultrason verılerıne göre ayarladım ıkı hafta sonra ctesi kalp atıslarını görmeye gidicem kısmetse hesaplamama göre bugün 5+4de olmalıyız
Canım bende şükür hiç yok hamileliği öğrendiğimde kayınvalidem sürekli bunlar iyi zamanların diyip durdu bende hep dedim benim Bulantım olmucak kendimi hep böyle telkin ettim istigra hiç olmadı bulantı çok nadirEvet canim ogretmenim. Gerçi ilk zamanar icin cok iyi oldu. Dinlendim bol bol. Tatil bitince acisi cikar. Benim de korkum o inan. Suan evdeyim arasira sadece öğürme geliyor ama allaha şükür daha çıkarmadım. Insan biri görürse diye panikliyor. Benim de ogrenciler lise ogrrncileri hemen dalgaya vururlar kesin. Allah saglikla gecirmek nasip etsin insallah
Benim çok şükür patronlarım karı koca söyledim çünkü dışarıya işe gitmem gerekiyor bazen bilince şimdi beni mecbur kalmadıkça göndermiyorlarAllah yardım eder canım sen kendini kotu hissedince kapıya yakın dur hemen cok kısa lavaboya cıkarsın boyle bi sansın olur. Benım sirkettekilere söylemedim onlarda süphelenmeye baslar hemen zaten dedikodu yapmaya yer arıyolar bende 3ay bıtmeden söylemek istemiyorum. Allah bize yardım etsin gercekten ihtiyacımız var
Canim hic belli olmaz herkesde her hamilelikte bile durum farkli oluyor insallah rahat hamilelik nasip etsin rabbim herkese. İşin açısından soylemen mantıklı olmuş senin.Canım bende şükür hiç yok hamileliği öğrendiğimde kayınvalidem sürekli bunlar iyi zamanların diyip durdu bende hep dedim benim Bulantım olmucak kendimi hep böyle telkin ettim istigra hiç olmadı bulantı çok nadir
Ay inşallah böyle devam eder bulantısı olanlarında kısa zamanda geçsin inşallahCanim hic belli olmaz herkesde her hamilelikte bile durum farkli oluyor insallah rahat hamilelik nasip etsin rabbim herkese. İşin açısından soylemen mantıklı olmuş senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?