- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.981
insanlardan senin bulunduğun ortamlarda sigara içmemelerini rica et..sonuçta hamilesin..kimse buna itiraz etmez diye düşünüyorum..Kapalı mekanlarda zaten yasak nasıl içebiliyorlar kiBen ne yazıkki günde iki paket sigara içilen bir ortamdayım yasakta olsa maalesef içiyorler maske falan mı alsam diyorum hava soğuk oldugu halde sürekli camımı acıyorum çok dumana maruz kalıyorum
Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm canım ya yanındaki insanların daha düşünceli olmaları gerekmiyor mukonuşsan rica etsen yazık sana da bebeğine deBen ne yazıkki günde iki paket sigara içilen bir ortamdayım yasakta olsa maalesef içiyorler maske falan mı alsam diyorum hava soğuk oldugu halde sürekli camımı acıyorum çok dumana maruz kalıyorum
Canım kendi hamileliklerinde bile içmişinsanlardan senin bulunduğun ortamlarda sigara içmemelerini rica et..sonuçta hamilesin..kimse buna itiraz etmez diye düşünüyorum..Kapalı mekanlarda zaten yasak nasıl içebiliyorlar ki
Olsun canım acele etme ben 7+2 de duydum galibaMrb kızlar bizde bugün 5+4 olduk..geçen perşembe kan tahlillerini vermiştim..bu perşembe hem onların sonucu hemde kese durumu için yeniden çağırdı..perşmbe 6+0 oluyor..keşke kalp atışını da duyabilsem :)
. Tek anlayışsızlık sigarada Dikkat et ya miden mi kötüYazdıklarını okuyunca çok üzüldüm canım ya yanındaki insanların daha düşünceli olmaları gerekmiyor mukonuşsan rica etsen yazık sana da bebeğine de
Şu aralar öyle kötüyüm ki buraya doğru düzgün vakit ayıramıyorum
Canım 1 yıldır korunmuyordum doktora gıttım bu ısı nasıl hızlandırabılırı dıye cunku 50gun adet olmayınca sokturucuyla adet oluyodum. Doktorda bana köomen verdı sadece 5gun kullandım adet zamanı kı ılk yumurtlama donemınde ııkı kat verım alabılırız demıstı. Klomenden sonrakı ılk yumurtlama donemınde bebıs geldı cok sukurBende de pco var Zeynepcim kendiliğinden. Mi hamile kaldın
bebeğin kızlı gelişiyor..bu çok güzel bir haber bence..endişelenecek bir durum yokKızlar bir sorum olacak size 2 hafta önce doktora gittiğimde kese sata göre 1 gün önden gidiyordu bu hafta gittim tekrar 1 hafta önden gidiyor yani 6 haftalık olması gerek 7 hafta çıkıyor ultrasonda bu neden olabilir
aynen sabırsızlık yapıyorum biraz galiba..Normalde de tez canlı biriyim zatenOlsun canım acele etme ben 7+2 de duydum galiba
Kalp atışlarını duyamadık hala ondan stres yaptım canım gerçi 6 haftalikta normal dedi doktorum olumsuz birşey söylemedi 2 hafta sonra çağırdı ama kese 18 mm bu büyüklükte bebeğin gözükmesi gerekiyomus öyle okudum internette o da panik yaptı benibebeğin kızlı gelişiyor..bu çok güzel bir haber bence..endişelenecek bir durum yok
internete çok bakıp kafanı karıştırma canım..Her bebek ve her hamilelik kendine özel.. dr.una güvenmelisin. o olumsuz bişey olursa seni bilgilendirecektir zaten.. eğer dr. konusunda emin deilsen bir dr.a daha görünmeni tavsiye ederim..bende merakla bekliyorum bu ilk dönemler sabırsız oluyoruz.. 6 haftalıksın niye 2 hafta sonra çağırdı onu anlamdım ama..kalp atışı duymak için 2 hafta geçer o da 8. haftayı bulur.. son adet tarihin ne?Kalp atışlarını duyamadık hala ondan stres yaptım canım gerçi 6 haftalikta normal dedi doktorum olumsuz birşey söylemedi 2 hafta sonra çağırdı ama kese 18 mm bu büyüklükte bebeğin gözükmesi gerekiyomus öyle okudum internette o da panik yaptı beni
Son adet tarihim 11 Aralık canım şuan 7+1 oldum doktorum vajinal ultrasonla bakma taraftarı değil benim o yüzden garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demişti doktorumdan çok memnunum ama insan yine de araştırıyor işte :)internete çok bakıp kafanı karıştırma canım..Her bebek ve her hamilelik kendine özel.. dr.una güvenmelisin. o olumsuz bişey olursa seni bilgilendirecektir zaten.. eğer dr. konusunda emin deilsen bir dr.a daha görünmeni tavsiye ederim..bende merakla bekliyorum bu ilk dönemler sabırsız oluyoruz.. 6 haftalıksın niye 2 hafta sonra çağırdı onu anlamdım ama..kalp atışı duymak için 2 hafta geçer o da 8. haftayı bulur.. son adet tarihin ne?
Anladım canım.. umaırm en kısa zamanda duyarsınSon adet tarihim 11 Aralık canım şuan 7+1 oldum doktorum vajinal ultrasonla bakma taraftarı değil benim o yüzden garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demişti doktorumdan çok memnunum ama insan yine de araştırıyor işte :)
Canım ben suan 5+5deyım doktorum benı 2hafta sonra ctesi cagırdı kalp atısları için. Okudugum kadarıyla kalp atısı için ortalama 7haftalık olması gerekıyor doktor dediğin gibi garanti olsun diye 2hafta sonra cagırmıs. Cok normal hiç panık yapmaSon adet tarihim 11 Aralık canım şuan 7+1 oldum doktorum vajinal ultrasonla bakma taraftarı değil benim o yüzden garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demişti doktorumdan çok memnunum ama insan yine de araştırıyor işte :)
Son adet tarihim 11 Aralık canım şuan 7+1 oldum doktorum vajinal ultrasonla bakma taraftarı değil benim o yüzden garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demişti doktorumdan çok memnunum ama insan yine de araştırıyor işte :)
Canım hayırlı olsun darısı basımıza kalp atıslarını allah bize de nasip etsınBenim doktorumda ultrasonda 6 haftalikken baktığında atım görüyorum ama 8 hafta dan önce dinletilmemesinden yanayım tercih meselesi tabi ama biraz daha bekle demişti :) şuan 10 haftanın içindeyim önümüzdeki perşembe gidicem inşallah :)
Amin canım bende henüz duymadım sağlıklı bi hamilelik sonucunda meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah :)Canım hayırlı olsun darısı basımıza kalp atıslarını allah bize de nasip etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?