- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.001
Canım ınsallah mide bulantıların fln nasıl? Benim dün fena basladı nekadar sürer diye cok endiseleniyorumAmin canım bende henüz duymadım sağlıklı bi hamilelik sonucunda meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah :)
Canım ınsallah mide bulantıların fln nasıl? Benim dün fena basladı nekadar sürer diye cok endiseleniyorum
Aksamları erkenden uyu canım ben engec 10da uyuyorum duramıyorumBenimde var ama kusacak kadar değil. Beni en çok halsizligim yoruyor.
Aksamları erkenden uyu canım ben engec 10da uyuyorum duramıyorum
Birde kasık agrin oldumu hiç? Bu hafta yani normalde adet olacagim haftamda kasık ağrılarım oldu bide alt bacağımda ağrı olduAksamları erkenden uyu canım ben engec 10da uyuyorum duramıyorum
Canım bende ılk baslarsa det sancısı gıbı kasık batması gbı cok oluyodu son 1-2 haftadır pek olmuyo cok sukur. Bende buara bı mıde bulantısı yemeklerden tıskıntı gelıo bı anda kusucam sanıyorum ama o da olmuyo degısık bısıBirde kasık agrin oldumu hiç? Bu hafta yani normalde adet olacagim haftamda kasık ağrılarım oldu bide alt bacağımda ağrı oldu
Ben birkaç hafta sonra almayı düşünüyorum. Ama rahatsız oluyorsan şimdi de alabilirsin tabii. Çok büyük alma bence. Kumaşın genişleyebilmesine dikkat et. Hamilelik taytları da rahat olabiliyor. Bilmiyorum tabi iş yerinde üstüne uzun bir şeyle giyebiliyorsan taytı da tavsiye ederim.Merhaba hanimlar, butun sorunlar bittide bumu kaldi diceksiniz belki ama benim karnim baya sisti ve pantolonlarim sikiyor artik. Calisanda bir bayanim, simdilik ust dugmeleri acik birakarak idare ediyorum. Hamilelik kiyafetleri kacinci haftada alinir acaba? Simdi alirsam ilerde olmama ihtimalide var dimi? Bu konuyu aklima hic almiyor.. Bir beden buyukmu almak lazim hamilelik kiyafetlerini acaba?
Ay canım ya inşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz :))Canım ben suan 5+5deyım doktorum benı 2hafta sonra ctesi cagırdı kalp atısları için. Okudugum kadarıyla kalp atısı için ortalama 7haftalık olması gerekıyor doktor dediğin gibi garanti olsun diye 2hafta sonra cagırmıs. Cok normal hiç panık yapma
Ya herkes normal diyo da işte yine de endişeleniyorum bir de bende mide bulantısı bi belirti falan da yok ondan sanırım hemen görmek istiyorum :)Benim doktorumda ultrasonda 6 haftalikken baktığında atım görüyorum ama 8 hafta dan önce dinletilmemesinden yanayım tercih meselesi tabi ama biraz daha bekle demişti :) şuan 10 haftanın içindeyim önümüzdeki perşembe gidicem inşallah :)
Maşallah canım Rabbim bekletmemiş benimde klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu yumurtam hiç büyümüyorduCanım 1 yıldır korunmuyordum doktora gıttım bu ısı nasıl hızlandırabılırı dıye cunku 50gun adet olmayınca sokturucuyla adet oluyodum. Doktorda bana köomen verdı sadece 5gun kullandım adet zamanı kı ılk yumurtlama donemınde ııkı kat verım alabılırız demıstı. Klomenden sonrakı ılk yumurtlama donemınde bebıs geldı cok sukur
Canım normal adet olma zamanın gelince ağrı artarmışBirde kasık agrin oldumu hiç? Bu hafta yani normalde adet olacagim haftamda kasık ağrılarım oldu bide alt bacağımda ağrı oldu
Ben 6.haftada aldım.karnım çok şişti benim şişlik gazdanmış :)Merhaba hanimlar, butun sorunlar bittide bumu kaldi diceksiniz belki ama benim karnim baya sisti ve pantolonlarim sikiyor artik. Calisanda bir bayanim, simdilik ust dugmeleri acik birakarak idare ediyorum. Hamilelik kiyafetleri kacinci haftada alinir acaba? Simdi alirsam ilerde olmama ihtimalide var dimi? Bu konuyu aklima hic almiyor.. Bir beden buyukmu almak lazim hamilelik kiyafetlerini acaba?
Bende alıcım daha rahat oluyorlar ama bol paça bulabilirsem şaka maka bugün 9. Haftaya girdikBen 6.haftada aldım.karnım çok şişti benim şişlik gazdanmış :)
Zaten belleri lastikli oluyor.bacaklarıda hafif bol olanından al.5 aya kadar idare eder.bacakların çok kalınlaşmazsa daha fazla bile kullanırsın.
selam kızlar
bat 17 aralıktı benim bugün değerim 21.60 cıkmış çok mu düşük
Biz duyduk Can'ım sende haftaya duyarsın büyük ihtimalleKızlar merhaba, eylül annelerinden kalp atışı duyanlar kimler? Benim kese 13 mm kalp atışı için haftaya çağırdı dr.
Benimde 9. Haftam :) bir arkadasim hic hamilelik kiyafeti almadan gecirdi hamileligini, ama o genelder elbise tarzi seyler giyiyordu. Bir sabah dolabin basinda kalip hicbirsey olmayacak diye korkuyorumBende alıcım daha rahat oluyorlar ama bol paça bulabilirsem şaka maka bugün 9. Haftaya girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?