- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.021
canm hala hiç bi belirtin yok muYa herkes normal diyo da işte yine de endişeleniyorum bir de bende mide bulantısı bi belirti falan da yok ondan sanırım hemen görmek istiyorum :)
mide bulantısı herkesde olmayabilir..mesela benimde kesinlikle bulanmaz hiç..sadece koku hassasiyetim var..Ya herkes normal diyo da işte yine de endişeleniyorum bir de bende mide bulantısı bi belirti falan da yok ondan sanırım hemen görmek istiyorum :)
canim bende kizimda hamileyken hic hamilelik kiyeti ve pantolon almadim..hep kendi kiyafetlerimi giydim..dusun montum bile bana oluyordu..ayi ma girdigimde insanlar beni daha yeni hamile oldugumu saniyordum..ben kilo almiyordum kizim aliyordum..kizim dogdugunda 3650 gr di..bakalim bu hamileligim nasil olucak.Benimde 9. Haftam :) bir arkadasim hic hamilelik kiyafeti almadan gecirdi hamileligini, ama o genelder elbise tarzi seyler giyiyordu. Bir sabah dolabin basinda kalip hicbirsey olmayacak diye korkuyorum
canim bende senin gibiydim benimde hic belirtim yok..dusun hamile oldugumu unutuyorum..ben daha kimseye soylemedim hamile oldugumu..ben belirtim olmadigi icin korkmustum ama cok sukur bebegimiz iyidir..sende merak etme bebisin iyidir..kizimida hamileyken cok kotuydum midem cok bulaniyordu kusuyordum..Ya herkes normal diyo da işte yine de endişeleniyorum bir de bende mide bulantısı bi belirti falan da yok ondan sanırım hemen görmek istiyorum :)
selam kızlar
bat 17 aralıktı benim bugün değerim 21.60 cıkmış çok mu düşük
İlk haftalarda benimde yoktu 9 haftalikken mide bulantısı ve halsizligim oldu inşallah böyle bizi çok yormayan belirtilerle geçiririz çünkü gerçekten kusma falan olunca çok yoruyor insanı inşallah kusması olanlarda en kısa zamanda toparlar. He birde annemde hamileyken bulantı kusmasi olmamış yani anneden kızlara bu tarz miraslar olabilıyormuş onuda anladım. :)Ya herkes normal diyo da işte yine de endişeleniyorum bir de bende mide bulantısı bi belirti falan da yok ondan sanırım hemen görmek istiyorum :)
kan değerlern nasıl? ona baktırdınmı..Merhaba kızlar. Benim hiç belirtim yok ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne baş dönmesi. Hal böyle olunca hamile olduğuma hala inanamıyorum. Yarın ilk randevumuz var bakalım görebilecekmiyim. Hem heyecanlıyım hemde kötü birşey duyar mıyım acaba diye bir o kadar da stresli
Yok canım sadece çok yorulduğumda çok hafif bir ağrım oluyor bir de kahvaltıdan sonra içim bulanıyor hafif mide bulantısı gibi değil öğürme falan olmuyor sadece midem kalkıyor o kadar tuhaflık mı var bende anlamadım :)canm hala hiç bi belirtin yok mu
Bulantı bebeğin kalp atışları başladığında başlıyormuş öyle birşey okudum da onu taktım sanırımmide bulantısı herkesde olmayabilir..mesela benimde kesinlikle bulanmaz hiç..sadece koku hassasiyetim var..
İnşallah iyidir canım ya kalp atışlarını görürüz bende rahatlarim umarım :)canim bende senin gibiydim benimde hic belirtim yok..dusun hamile oldugumu unutuyorum..ben daha kimseye soylemedim hamile oldugumu..ben belirtim olmadigi icin korkmustum ama cok sukur bebegimiz iyidir..sende merak etme bebisin iyidir..kizimida hamileyken cok kotuydum midem cok bulaniyordu kusuyordum..
Gerçi benim annemde de olmamıştı kardeşlerime hamileyken umarım sorun yoktur rahat geçiririz hepimiz :)İlk haftalarda benimde yoktu 9 haftalikken mide bulantısı ve halsizligim oldu inşallah böyle bizi çok yormayan belirtilerle geçiririz çünkü gerçekten kusma falan olunca çok yoruyor insanı inşallah kusması olanlarda en kısa zamanda toparlar. He birde annemde hamileyken bulantı kusmasi olmamış yani anneden kızlara bu tarz miraslar olabilıyormuş onuda anladım. :)
Beklenen adet tarihi de ve onu takip eden 2. Gününde baktırdım. 4 kat artıyordukan değerlern nasıl? ona baktırdınmı..
Kızımda doğuma gideceğim sabah bile kustum. Ama bunda hiç tık yok. Bende o yüzden stresliyi . Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecekBulantı bebeğin kalp atışları başladığında başlıyormuş öyle birşey okudum da onu taktım sanırım
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım bende Şubat'ın 10 unda gidicem kalp atışı için 8+5 olcaz o zaman umarım görürüm :)Kızımda doğuma gideceğim sabah bile kustum. Ama bunda hiç tık yok. Bende o yüzden stresliyi . Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek
keşke bende öyle olsaydım :)) ben 8+2 gunluk oldm bugn ve artk boyle yaşamaktn biktim hersydn nefret ediyom mide bulantisi cok fazla sen bisy yok deyince şaşirdm vallaYok canım sadece çok yorulduğumda çok hafif bir ağrım oluyor bir de kahvaltıdan sonra içim bulanıyor hafif mide bulantısı gibi değil öğürme falan olmuyor sadece midem kalkıyor o kadar tuhaflık mı var bende anlamadım :)
KIZLAR HEPİNİZE MERHABAAA
SAĞLIKLI HAFTALAR DİLİYORUM
BU ARALAR ÇOK AMA ÇOK GERGİNİM
AŞIRI İLGİSİZ BİR KOCAM VAR SANKİ BANA DÜŞMAN
KÖTÜ DUYGULARDAYIM
NEYSE YA İYİ ŞEYLERDEN BAHSEDELİM
HERŞEYE RAĞMEN BEBEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM
İnsallah bir an önce biter canım senin de bulantıların. Valla bana da tuhaf geldi acaba bi problem mi var bende diye düşünüyorum artık ama doktorum normal herşey dedi 8+5 te kalp atışı için gidicez umarım duyarız. Bir de kalp atışı başlayınca bulantı baslarmis anne de böyle birşey okudum iyice panik oldumkeşke bende öyle olsaydım :)) ben 8+2 gunluk oldm bugn ve artk boyle yaşamaktn biktim hersydn nefret ediyom mide bulantisi cok fazla sen bisy yok deyince şaşirdm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?