- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.041
annende olmadıysa sende olmaz ozamn rahat ol.. benim annemde de olmamış..ilk kızımda bende olmadı şimdikinde de bişey yok oyüzden niye olmuyo diye bir tedirginliğim yokGerçi benim annemde de olmamıştı kardeşlerime hamileyken umarım sorun yoktur rahat geçiririz hepimiz :)
Anladım canım...iyi haberlerini bekliyoruz ozaman inşallahBeklenen adet tarihi de ve onu takip eden 2. Gününde baktırdım. 4 kat artıyordu
Bir sürü şey okuyorum canım kalp atışı başladığı zaman bulantı oluyormuş diyorlar. Bir de kasıkta seğirme olduğu zaman kalp atisina isaretmis. Bende hiçbiri yok ondan telaslandim kalp atışını da duymadık daha 8. Haftada çağırdı doktorannende olmadıysa sende olmaz ozamn rahat ol.. benim annemde de olmamış..ilk kızımda bende olmadı şimdikinde de bişey yok oyüzden niye olmuyo diye bir tedirginliğim yok
telaş yapma canım..herşey yolundadır inşallah..Kafan rahat etmiyorsa bir randevu alıp gidebilirsin bence..7 haftalıksın şuan sanırım bence kalp atışı da duyulur artık.. Dr.dan dr.a değişiyo galiba..Ben ilk geçen hafta gittim keseyi gördük ama çok küçüktü.. bu hafta yine çağırdı mesela kesenin durumuna bakalım diye..önümüzdeki hafta da kalp atışı için çağıracak öyle demişti..Bir sürü şey okuyorum canım kalp atışı başladığı zaman bulantı oluyormuş diyorlar. Bir de kasıkta seğirme olduğu zaman kalp atisina isaretmis. Bende hiçbiri yok ondan telaslandim kalp atışını da duymadık daha 8. Haftada çağırdı doktor
7+1 im şuan canım bana da normal herşey gibi geliyor olumsuz birşey olsaydı doktor söylerdi bence ama merak işte ben yine 8. Haftada gideyim de garanti olsun şimdi giderim bu hafta duymam falan panik yapmayayim iyice :)) sen kaç haftalıksın canımtelaş yapma canım..herşey yolundadır inşallah..Kafan rahat etmiyorsa bir randevu alıp gidebilirsin bence..7 haftalıksın şuan sanırım bence kalp atışı da duyulur artık.. Dr.dan dr.a değişiyo galiba..Ben ilk geçen hafta gittim bu hafta yine çağırdı mesela kesenin durumuna bakalım diye..önümüzdeki hafta da kalp atışı için çağıracak öyle demişti..
o da var demi şimdi duymazsan belki daha fazla panik yaparsın :) çok evhamlı gördüm ben seni..bak 9 ayı bitiremezsin böyle kız7+1 im şuan canım bana da normal herşey gibi geliyor olumsuz birşey olsaydı doktor söylerdi bence ama merak işte ben yine 8. Haftada gideyim de garanti olsun şimdi giderim bu hafta duymam falan panik yapmayayim iyice :)) sen kaç haftalıksın canım
Doğru diyorsun valla canım bu evhamla 9 ay geçmezo da var demi şimdi duymazsan belki daha fazla panik yaparsın :) çok evhamlı gördüm ben seni..bak 9 ayı bitiremezsin böyle kızbizde bugün 5+5 olduk canım
teşekkür ederim canım.keseyi gördük bizde şükür.. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kollarımıza..Doğru diyorsun valla canım bu evhamla 9 ay geçmezbundan sonra olumsuz yorumları okumucam herşey nasip yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasılsa yaşatır biraz oluruna bırakmak lazım sanırım :)) senin de hayırlı olsun keseyi gormediyseniz inşallah en kısa zamanda görürsünüz :))
Amin canım inşallah :)teşekkür ederim canım.keseyi gördük bizde şükür.. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kollarımıza..
Canim bende de hic bulanti yok bence bunun kalp atisi ile bir alakasi yok. Biz 7+2de kalp atisni duyduk suan 9+2 hafta oldu ve bende hala bulanti yok. Doktor herkesde mide bulantisi olacak diye birsey yok hic olmayadabilir dedi. Yoksa ben de cok kafama takiyordum bu durumlariBir sürü şey okuyorum canım kalp atışı başladığı zaman bulantı oluyormuş diyorlar. Bir de kasıkta seğirme olduğu zaman kalp atisina isaretmis. Bende hiçbiri yok ondan telaslandim kalp atışını da duymadık daha 8. Haftada çağırdı doktor
Ay canım ya çok sağol içimi rahatlattın inşallah biz de duyarız bebeğimizin kalp atışını daha da rahatlariz çok teşekkür ederim cevabın içinCanim bende de hic bulanti yok bence bunun kalp atisi ile bir alakasi yok. Biz 7+2de kalp atisni duyduk suan 9+2 hafta oldu ve bende hala bulanti yok. Doktor herkesde mide bulantisi olacak diye birsey yok hic olmayadabilir dedi. Yoksa ben de cok kafama takiyordum bu durumlari
Kııızz ne sanslısın benım mide bulantılarım simdiden basladı mutfaga giremiyorumYa herkes normal diyo da işte yine de endişeleniyorum bir de bende mide bulantısı bi belirti falan da yok ondan sanırım hemen görmek istiyorum :)
Ayy ne guzel canım masallah insallah biz de böyle fit anne oluruzcanim bende kizimda hamileyken hic hamilelik kiyeti ve pantolon almadim..hep kendi kiyafetlerimi giydim..dusun montum bile bana oluyordu..ayi ma girdigimde insanlar beni daha yeni hamile oldugumu saniyordum..ben kilo almiyordum kizim aliyordum..kizim dogdugunda 3650 gr di..bakalim bu hamileligim nasil olucak.
Kuzum detayı bılmıyorum ama biz bu dönemin gereği olarak fazla alıngan hassas ve endiseli olabiliyoruz. Bunu da dıkkate alırsan belkı hersey daha kısa sürede cozulurKIZLAR HEPİNİZE MERHABAAA
SAĞLIKLI HAFTALAR DİLİYORUM
BU ARALAR ÇOK AMA ÇOK GERGİNİM
AŞIRI İLGİSİZ BİR KOCAM VAR SANKİ BANA DÜŞMAN
KÖTÜ DUYGULARDAYIM
NEYSE YA İYİ ŞEYLERDEN BAHSEDELİM
HERŞEYE RAĞMEN BEBEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM
Canım doktor cok haklı cunku bılımsel olarak kalp atısını duyana kadar gebelıgın saglıklı oldugundan emin olamayız demişti benım doktorum ve hatta ilk 3ay dusuk tehlıkesi cok oldugundan önden ilan ederseniz allah korusun kötü birsey oldugunda cok uZulursun demişti. Benım esım dısında annem dahı bılmıyor evet saklamak cok zor ama suan erken oldugu ıcın esımle 3aydan once kımseye soylememe kararı aldık. Yıne de tercıh sızın canım ama en yakın arkadasım 8aylıkken ılan ettı ve sonra bebegı bı kanamayla kaybettık. Herkese ayrı acıklama yapmak Zorunda kaldı o psıkolojıyı allah kımseye yasatmasın ama butunu dusundugumuZde doktora hak verdım benKızlar doktorum çok net bir şekilde kalp atışını duymadan hamileliği açıklamamı söyledi. Siz hamileliğnizi ilan ettiniz mi? Paylaşmamak çok kötü bence ama dr dedi işte.
2 gün sonra tekrar ölçtürmelisiniz.2 katına çıktıysa sağlıklıdır inşaallah.
Doktora danışmanız daha iyi olucaktır.
sağolun kızlar cevaplar için.Bende düşükken kan tahlılı vermiştim tekrarını takip etmen gerekiyor artış varsa sorun olmuyor çoğunlukla tabi kesinleşmesi ve keseyi görmen 1 haftayı bulur en azından benim öyle olmuştu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?