2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım Hamilelikler de üstüne görme, yerleşme kanaması adı altında lekelenmeler görülüyor ya, bana da olur da kanama olursa korkma diye anlatıyorlardı.
hmmm anladim canim tabiki dogru her kanama dusuk belirtisi degil baslarda imsallah sorunsuzz atlatirizzzzzz

Merhabalar :) iki yıl beklemeden sonra ben de eylül annesi olacağım inşallah. Daha önce hiç hamile kalmadım tüp bebek ve aşılamaya rağmen nasip bu zamanaymis :) 7+1 günlüğüz bugün kontrolden geldik 1.1 cm bebeğim. Sizler ne durumdasınız ?

Merhaba. Bişey sormak istiyorum, yaklaşık aynı zamanlarda gibiyiz sizinle. Ben de 7+3 de duydum kalp atışını , doktorum 5 hafta sonra ikili tarama için gelmemi istedi. Ama bana 5 hafta çok uzun bir süre gibi geliyor, arada bir gidip kontrol etseydik , görseydik diye çok evham yapıyorum. Seni ne zaman çağırdı doktor. Benimki mi çok rahat acaba?

canimmm benim kalp atisi varr ve midem hic bulanmiyorrr bunlari takma kafanaaa :) herkesin belirtisi baskaaaa.insallah sagliklaa duy♡

canim en gec 3 haftaya cagiriyor benim doktor

Canım hayırlı olsjn kalp atıslarını gördünüz mü

Cevap veren arkadaşlaraşok teşekkürler. Ben de daha anneme bile söylemedim tek eşim biliyor ama annene karşı vicdanım rahat değil.

Benim doktorum diyorki herşey yolunda giden gebeliklerde daha az görüşürüz ama riskli problemli gebeliklerde daha sık çağırırım dedi içimi rahatlattı beni de şimdi üç hafta sonraya randevu verdi bir sonraki bir ay sonra olur dedi Bi problem yaşamazsan gelmene gerek Yok dedi kanama sancı vs kastetti bence Şen'inde için rahat olsun hoş biz sık sık görmek istiyoruz orası ayrı :)

Kizlar iyi aksamlar bende de hic bir degisiklik yok devamli bulantilar daha baslamadimi gibi sorularla karsilasiyorum ama insallah diyorum kolay bi hamilelik donemi gecirecegim icindir. Gecen hafta 5+4 te keseyi gorduk 10mm onumuzdeki sali da kalp atısları icin gidicez iyi dusunmek istiyorum iyi olsun yani hic bir hamilelik belirtisi yasamiyorum tkilmayin hic rahat iyi dusunelim iyi olsun

Canim bana da ikili test icin 13.haftada gelmemi soylemisti yani son gorusmeden 6 hafta sonra. Acikcasi bana da cok uzun bir sure geldi geven gun tekrar araadim doktorumu bi yanlislik olmustur 11.haftada geliceksin dedi yani 4 haftada bir zaten kontrol olmasi gerekiyor

İkili tarama için mi 11. haftada gidiyorsun? Benimki 12+3 te falan gel dedi ikili tarama için .

Selamlar sevgilerr uzun zamandır giremedim cunkuu ev tasiyoruz istanbuldan tee malatya ya yarin eşyalarımiz gelcek ins. Sonra yerlesme derdi basliycak. Malatya da yaşayan varmı yeni bir doktor bulmam gerekicekte
Tahlillerimi saglik ocaginda yaptirdim ben d vitamini dusuk cikti 3.aydan sonra takviyeye basliycam.
7+4 te son kontrole gittim elleri ayakları cok net gorunuyodu 2gun onden gidiyo gelisimi dedi doktor. Bida subat sonunda gidicem kontrole 2li test icinde 11.ve13. Haftalar arası dedi.
1tane hamile pantolonuyla 1tane de hamile tayti aldim pek rahat 38beden giyiyodum normalde ama 40 beden aldim gobek kısmı ayarlaniyo 2.3ay giyerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…