- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.061
sağolun kızlar cevaplar için.
değerim düşmüş kimyasal gebelikmis
Zaman geçmez derken haftalar çabucak geçiyor aslında :)Bende alıcım daha rahat oluyorlar ama bol paça bulabilirsem şaka maka bugün 9. Haftaya girdik
hmmm anladim canim tabiki dogru her kanama dusuk belirtisi degil baslardaCanım Hamilelikler de üstüne görme, yerleşme kanaması adı altında lekelenmeler görülüyor ya, bana da olur da kanama olursa korkma diye anlatıyorlardı.
Merhaba. Bişey sormak istiyorum, yaklaşık aynı zamanlarda gibiyiz sizinle. Ben de 7+3 de duydum kalp atışını , doktorum 5 hafta sonra ikili tarama için gelmemi istedi. Ama bana 5 hafta çok uzun bir süre gibi geliyor, arada bir gidip kontrol etseydik , görseydik diye çok evham yapıyorum. Seni ne zaman çağırdı doktor. Benimki mi çok rahat acaba?Canim bende de hic bulanti yok bence bunun kalp atisi ile bir alakasi yok. Biz 7+2de kalp atisni duyduk suan 9+2 hafta oldu ve bende hala bulanti yok. Doktor herkesde mide bulantisi olacak diye birsey yok hic olmayadabilir dedi. Yoksa ben de cok kafama takiyordum bu durumlari
canimmm benim kalp atisi varr ve midem hic bulanmiyorrr bunlari takma kafanaaa :) herkesin belirtisi baskaaaa.insallah sagliklaa duy♡Bir sürü şey okuyorum canım kalp atışı başladığı zaman bulantı oluyormuş diyorlar. Bir de kasıkta seğirme olduğu zaman kalp atisina isaretmis. Bende hiçbiri yok ondan telaslandim kalp atışını da duymadık daha 8. Haftada çağırdı doktor
canim en gec 3 haftaya cagiriyor benim doktorMerhaba. Bişey sormak istiyorum, yaklaşık aynı zamanlarda gibiyiz sizinle. Ben de 7+3 de duydum kalp atışını , doktorum 5 hafta sonra ikili tarama için gelmemi istedi. Ama bana 5 hafta çok uzun bir süre gibi geliyor, arada bir gidip kontrol etseydik , görseydik diye çok evham yapıyorum. Seni ne zaman çağırdı doktor. Benimki mi çok rahat acaba?
Canım hayırlı olsjn kalp atıslarını gördünüz müMerhabalar :) iki yıl beklemeden sonra ben de eylül annesi olacağım inşallah. Daha önce hiç hamile kalmadım tüp bebek ve aşılamaya rağmen nasip bu zamanaymis :) 7+1 günlüğüz bugün kontrolden geldik 1.1 cm bebeğim. Sizler ne durumdasınız ?
6+3 te göründü 7+1 de duyuldu çok şükürCanım hayırlı olsjn kalp atıslarını gördünüz mü
İnşallah canım çok sağol umarım hayırlı haberlerle gelirim bende :)canimmm benim kalp atisi varr ve midem hic bulanmiyorrr bunlari takma kafanaaa :) herkesin belirtisi baskaaaa.insallah sagliklaa duy♡
İnşallah senin de bir an önce geçer canım bende sık idrara çıkma falan da yok yani denildiği gibi 10 dakikada bir falan çıkmıyorumKııızz ne sanslısın benım mide bulantılarım simdiden basladı mutfaga giremiyorum
Benim doktorum diyorki herşey yolunda giden gebeliklerde daha az görüşürüz ama riskli problemli gebeliklerde daha sık çağırırım dedi içimi rahatlattı beni de şimdi üç hafta sonraya randevu verdi bir sonraki bir ay sonra olur dedi Bi problem yaşamazsan gelmene gerek Yok dedi kanama sancı vs kastetti bence Şen'inde için rahat olsun hoş biz sık sık görmek istiyoruz orası ayrı :)Merhaba. Bişey sormak istiyorum, yaklaşık aynı zamanlarda gibiyiz sizinle. Ben de 7+3 de duydum kalp atışını , doktorum 5 hafta sonra ikili tarama için gelmemi istedi. Ama bana 5 hafta çok uzun bir süre gibi geliyor, arada bir gidip kontrol etseydik , görseydik diye çok evham yapıyorum. Seni ne zaman çağırdı doktor. Benimki mi çok rahat acaba?
Canim bana da ikili test icin 13.haftada gelmemi soylemisti yani son gorusmeden 6 hafta sonra. Acikcasi bana da cok uzun bir sure geldi geven gun tekrar araadim doktorumu bi yanlislik olmustur 11.haftada geliceksin dedi yani 4 haftada bir zaten kontrol olmasi gerekiyorMerhaba. Bişey sormak istiyorum, yaklaşık aynı zamanlarda gibiyiz sizinle. Ben de 7+3 de duydum kalp atışını , doktorum 5 hafta sonra ikili tarama için gelmemi istedi. Ama bana 5 hafta çok uzun bir süre gibi geliyor, arada bir gidip kontrol etseydik , görseydik diye çok evham yapıyorum. Seni ne zaman çağırdı doktor. Benimki mi çok rahat acaba?
İkili tarama için mi 11. haftada gidiyorsun? Benimki 12+3 te falan gel dedi ikili tarama için .Canim bana da ikili test icin 13.haftada gelmemi soylemisti yani son gorusmeden 6 hafta sonra. Acikcasi bana da cok uzun bir sure geldi geven gun tekrar araadim doktorumu bi yanlislik olmustur 11.haftada geliceksin dedi yani 4 haftada bir zaten kontrol olmasi gerekiyor
Yok 11.haftada genel kontrole gidicem sonra 13.haftada ikili tarama icin tekrar gidicemİkili tarama için mi 11. haftada gidiyorsun? Benimki 12+3 te falan gel dedi ikili tarama için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?