2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım merak etme bizler şanslı gruptanız. Benim 2 kızım var bu bebiş 3. Evladım olcak inş. Ben üç hamileliğimdede ne bir bulantı bir kusma ne halsizlik hiçbirşey olmadı. Sende içini ferah tut

Kızlar doktorum çok net bir şekilde kalp atışını duymadan hamileliği açıklamamı söyledi. Siz hamileliğnizi ilan ettiniz mi? Paylaşmamak çok kötü bence ama dr dedi işte.
Ben de henüz açıklamadım canım hatta dr um 12. Haftayı bekleyelim dedi düşük riskim de var benm. İlk trimester zordur genelde hem daha kalp atışını da duymadık dedi. Bence biraz beklemekte fayda var.

Vee bende de tiksinmeler başladı sabah öğürtüler kusma yok ama midem bulanıyor yumurta falan hiç canım istemiyor artık tuzlu ekmek domates dürümü istedi canım. Böyle de tuhafım

Kızlar bu arada değil ayrı kadınların gebelikleri aynı kadının gebelikleri bile aynı olmuyor ki...ilk bebeğimde gelişimi önden gidiyordu 1 hafta kadar, 5+3 te kalp atışı duymuştuk, çok yoğun bulantı vardı ama 2. Geriden geliyor 5+3 de keseyi zor gördü dr um değerler çok düşük, hala bulantım başlamadı... ve dr kesinlikle kıyaslama her hamilelik kendine hastır diyor. Bakalım bekliyoruz işte...

Vee bende de tiksinmeler başladı sabah öğürtüler kusma yok ama midem bulanıyor yumurta falan hiç canım istemiyor artık tuzlu ekmek domates dürümü istedi canım. Böyle de tuhafım
Çok dert etme canım beslenme elbette çok önemli ama şu an çok fazla şeye ihtiyaçları yok zaten..ama ceviz süt balık ve kırmızı et tüketebiliyorsan çok daha iyi olur tabii.

Cevap veren arkadaşlaraşok teşekkürler. Ben de daha anneme bile söylemedim tek eşim biliyor ama annene karşı vicdanım rahat değil.
Bence annene söylemek istiyorsan söyleyebilirsin. Sonuçta allah korusun kötü bişey olursa bunu da annenle paylaşırsın. Annen dinler acını paylaşır. Ben bir önceki bebeğimi çok daha ileri haftalarda kaybettim doğumdan sonra. Mecburen herkes biliyordu. Kimsenin sormasından rahatsız olmadım tam tersine sürekli anlatmak istedim birilerine acımı. İçinden geçeni yap sende

Benim iştahım çok açık öyle olan var mı yani dünyayı yesem doymuyorum buna rağmen bir kilo vermişim bir hafta da

Canım bendede 3 cm dı cumartesi gittiğim doktor hiçbirşey demedi bende acaba bu cumartesi tekrar mı gitsem diye düşünüyorum

Benim de iştahım çok açık canım ama doktorum bir sürü şeyi yasakladığı için mecbur dikkat ediyorum yediklerime
Bende çok dikkat ediyorum ekmek ve şekeri çıkardım hayatımdan ama kızartma çok seviyorum. Dr neleri yasakladı neleri önerdi

Hoşgeldin canım hayırla sağlıkla tamamına Ersin inşallah. Benimde 2 sene olmadı hazıranda aşılama dlucaktı ama Rabbim nasip etti son adet 5 aralık mı

Hayırlı olsun canım yerleştirmek için acele etme benim bile daha yerleşmemiş kolilerim var Allah yardımcın olzun

Bende çok dikkat ediyorum ekmek ve şekeri çıkardım hayatımdan ama kızartma çok seviyorum. Dr neleri yasakladı neleri önerdi
Beyaz ekmeği yasakladı onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye dedi pirinç pilavı yerine bulgur pilavı önerdi makarna ve tavuğu yasakladı. Kızartma evde yapılırsa abartmamak kaydıyla yiyebilirsin dedi. Günde 2 bardak süt bir avuç fındık ve ceviz haftada en az 1 kere kesin balık yemem gerekiyormuş. Abur cubur yasak. ilk aylarda maydanoz yasak. bir de ıhlamur hariç bitki çaylarını önermedi zencefil zerdeçal tarçın falan da kullanma dedi ilk aylarda. bir de dışarıdan yeşillik yeme nasıl yıkandığı belli değil dedi çiğ köfteyi de kesin yasakladı bu kadar canım senin doktorun ne dedi :)

Seninki kucukmus canim benim 7.9 cm düşün. Doktor zaten önemli birsey olursa soyler zaten
Ben milim diye okudum yada sen yanlış yazdın canım üç aydan sonra kayboluyormuş genelde. Ben büyük ihtimalle cumartesi gidicem. Sağılsinlar diğer gittiğim doktor hiç bilgi vermedi Baştan savdı

Hoşgeldin canım hayırla sağlıkla tamamına Ersin inşallah. Benimde 2 sene olmadı hazıranda aşılama dlucaktı ama Rabbim nasip etti son adet 5 aralık mı
Canım allah razı olsun son adetim 6 aralık ama geç döllenme olmuş sen ne kadarlık evlisin 2 yıl mı ? Bi de sorun neydi sizde

Doktorum ozellikle çay ve kahveyi yasakladı hazır yiyecekleri şeker ve ekmeği de çünkü biraz da kiloluyum dikkat ediyorum o yuzden

Doktorum ozellikle çay ve kahveyi yasakladı hazır yiyecekleri şeker ve ekmeği de çünkü biraz da kiloluyum dikkat ediyorum o yuzden
Bana şeker konusunda birsey demedi çayı da 2 bardağa kadar icebilirsin dedi ama ben içmiyorum. Bebisler sağlıklı olsun da canım gerekirse yemeyiz napalım :)

Çok dert etme canım beslenme elbette çok önemli ama şu an çok fazla şeye ihtiyaçları yok zaten..ama ceviz süt balık ve kırmızı et tüketebiliyorsan çok daha iyi olur tabii.

Öğle yemeğinde daha iyi yiyorum ama sabah yumurta yemekten tiksindim. Zorlamıyorum kendimi yemeklere karşı soğudum. Bi de daha sakin olsam :) hiç sıkıntı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…