2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben ilk anneme soyledim onlar senden benden cok sevinirler aciyi da derdi de en cok o anlar seni de o buyuttu cunku bitanem

BUgün 6+1 haftalığım. Az önce doktordan çıktım kese var ama daha bebek yok. Stres oldum siz ne zaman gördünüz bebeğinizi?
Canım bende pazartesi 6+4 iken gittim. Kese var bebek belli belirsiz yolk sac var. Bende tedirgin oldum ama haftaya bakıcam artık. Senin kese tamamen boş mu

Daha Erken bence ben gittiğimde 7+3 tü

Canım bende pazartesi 6+4 iken gittim. Kese var bebek belli belirsiz yolk sac var. Bende tedirgin oldum ama haftaya bakıcam artık. Senin kese tamamen boş mu

Teşekkür ederim kızlar. İçime su serptiniz vallahi. Kesr var birde kesenin sol altında böyle beyaz beyaz birşeyler var burada oluşacak filan dedi doktor. 16 şubata randevu almaya düşünüyorum 8+3 olucak kesin görürüm inş

Bende de pko var 4 cm lik birde kıstım var bebisimle birlikte onu da gördüm. Eşimde de sperm problemi vardı
Bende iki yumurta vardı iğne birini çatlatmış birisi kıst olmuş 3 cm eşimde problem yoktu bana hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyordu. Çok şükür Rabbim mucizesini nasip etti sen ne zaman evlendin Can'ım. hifanur arkadaş var onunda tüp Bebek'le olmuş son adet tarihlerimiz aynı onunda bebişi çok yükün iyi. Hangi şehirdesin

BUgün 6+1 haftalığım. Az önce doktordan çıktım kese var ama daha bebek yok. Stres oldum siz ne zaman gördünüz bebeğinizi?
Canım 6+2 de kese 11 mm di ama bebek görünmedi 7+3 te bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı. Stres yapma inşaallah seninledir miniğin.

Eylül annelerinin ortak noktası kistler mi ne benim de 4 cm lik bir kistim var maalesef şimdilik sıkıntı yok inşallah sorunsuz bi şekilde alırız kucağımıza.

Bnmde 2 tane kistim var geçen ay bnde 3 tane yumurta olşmş 1 çatlamş onunla hamile kalmışım diger ikisi kiste dönüşmüş doktor önemli bi sorun degil dedi ama bnm içim rahat degil

merhabaaaa :) bende Allah nasip ederse Eylül ayında bebeğimi kucağıma alacağım inşallahh. İlk gebeliğim bu sürpriz bi gebelik oldu bizim için ama çok çok sevindik :) Herkese kolay rahat huzurlu bir hamilelik ve doğum diliyorum :)

Mayıs 2015 de evlendim ben. Bana da hiç hamile kalamayacakmisim gibi geliyordu. Van dayım ben sen istanbul sanirim

benim kistim yok ama 1,5 cm bir miyomum var..yıllardır var zaten o da..kızıma hamileykende vardı..ÇOK şükür bir sıkıntı olmamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…