- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.101
Ben ilk anneme soyledim onlar senden benden cok sevinirler aciyi da derdi de en cok o anlar seni de o buyuttu cunku bitanemBence annene söylemek istiyorsan söyleyebilirsin. Sonuçta allah korusun kötü bişey olursa bunu da annenle paylaşırsın. Annen dinler acını paylaşır. Ben bir önceki bebeğimi çok daha ileri haftalarda kaybettim doğumdan sonra. Mecburen herkes biliyordu. Kimsenin sormasından rahatsız olmadım tam tersine sürekli anlatmak istedim birilerine acımı. İçinden geçeni yap sende
Daha Erken bence ben gittiğimde 7+3 tüBUgün 6+1 haftalığım. Az önce doktordan çıktım kese var ama daha bebek yok. Stres oldum siz ne zaman gördünüz bebeğinizi?
Benimde oyle daha 6 haftada neyin nesi bilmiyorum ya sabah acliktan olecek gibi kalkiyorum yataktanBenim iştahım çok açık öyle olan var mı yani dünyayı yesem doymuyorum buna rağmen bir kilo vermişim bir hafta da
Canım bende pazartesi 6+4 iken gittim. Kese var bebek belli belirsiz yolk sac var. Bende tedirgin oldum ama haftaya bakıcam artık. Senin kese tamamen boş muBUgün 6+1 haftalığım. Az önce doktordan çıktım kese var ama daha bebek yok. Stres oldum siz ne zaman gördünüz bebeğinizi?
Haziran 2014 canım evlilik. Bende polikistik over vardı adet olamamaya başlamıştımCanım allah razı olsun son adetim 6 aralık ama geç döllenme olmuş sen ne kadarlık evlisin 2 yıl mı ? Bi de sorun neydi sizde
Insallah kuzum insallahCanım merak etme bizler şanslı gruptanız. Benim 2 kızım var bu bebiş 3. Evladım olcak inş. Ben üç hamileliğimdede ne bir bulantı bir kusma ne halsizlik hiçbirşey olmadı. Sende içini ferah tut
Daha Erken bence ben gittiğimde 7+3 tü
Canım bende pazartesi 6+4 iken gittim. Kese var bebek belli belirsiz yolk sac var. Bende tedirgin oldum ama haftaya bakıcam artık. Senin kese tamamen boş mu
Ya ben açlıktan uyuyamıyorum anlamıyorum niye böyle oluyorum sabah bulantıdan değil açlıktan krakere saldırıyorumBenimde oyle daha 6 haftada neyin nesi bilmiyorum ya sabah acliktan olecek gibi kalkiyorum yataktan
Bende de pko var 4 cm lik birde kıstım var bebisimle birlikte onu da gördüm. Eşimde de sperm problemi vardıHaziran 2014 canım evlilik. Bende polikistik over vardı adet olamamaya başlamıştım
Bende iki yumurta vardı iğne birini çatlatmış birisi kıst olmuş 3 cm eşimde problem yoktu bana hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyordu. Çok şükür Rabbim mucizesini nasip etti sen ne zaman evlendin Can'ım.Bende de pko var 4 cm lik birde kıstım var bebisimle birlikte onu da gördüm. Eşimde de sperm problemi vardı
Hoşgeldin canım hayırla sağlıkla tamamına Ersin inşallah. Benimde 2 sene olmadı hazıranda aşılama dlucaktı ama Rabbim nasip etti son adet 5 aralık mı
Ben de aynen dediğiniz gibiyim ölüyorum açlıktanBenimde oyle daha 6 haftada neyin nesi bilmiyorum ya sabah acliktan olecek gibi kalkiyorum yataktan
Canım 6+2 de kese 11 mm di ama bebek görünmedi 7+3 te bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı. Stres yapma inşaallah seninledir miniğin.BUgün 6+1 haftalığım. Az önce doktordan çıktım kese var ama daha bebek yok. Stres oldum siz ne zaman gördünüz bebeğinizi?
BENİm de sat 20 aralık ama doğum tarihi 26 eylül gözüküyor. Senin neden öndeValla benim de olmadı 1.5 yıl ama şimdi nasip oldu ne bereketli aymış benim de 20 aralık son adet
Mayıs 2015 de evlendim ben. Bana da hiç hamile kalamayacakmisim gibi geliyordu. Van dayım ben sen istanbul sanirimBende iki yumurta vardı iğne birini çatlatmış birisi kıst olmuş 3 cm eşimde problem yoktu bana hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyordu. Çok şükür Rabbim mucizesini nasip etti sen ne zaman evlendin Can'ım.hifanur arkadaş var onunda tüp Bebek'le olmuş son adet tarihlerimiz aynı onunda bebişi çok yükün iyi. Hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?