2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bu arada doktor olarak Acıbadem İnternational'da Banu Duru var onu tercih ettik yaklaşımını sıcaklığını sevdim şimdilik :) benim için en önemli şey güvenilir anlayışlı bir doktor. Hamileliğini Banu Hanım'a takip ettirenler var mı? tecrübelerimizi paylaşmak isterim

Canım merak etme bizler şanslı gruptanız. Benim 2 kızım var bu bebiş 3. Evladım olcak inş. Ben üç hamileliğimdede ne bir bulantı bir kusma ne halsizlik hiçbirşey olmadı. Sende içini ferah tut
Insallah kuzum insallah
Ya ben açlıktan uyuyamıyorum anlamıyorum niye böyle oluyorum sabah bulantıdan değil açlıktan krakere saldırıyorum
Ya kuzu bide sindiremiyorum yediklerimi midem sis hazmedemiyorum ama acliktan midem de cok kaziniyo vitaminler yapar mi bunu elevit kullaniyorum ben

Insallah kuzum insallah

Ya kuzu bide sindiremiyorum yediklerimi midem sis hazmedemiyorum ama acliktan midem de cok kaziniyo vitaminler yapar mi bunu elevit kullaniyorum ben
Ben folbiol kullanıyorum. Benim de karın bölgemde şişlik var hep az da yesem rahatsız oluyorum

Eylül annelerinin ortak noktası kistler mi ne benim de 4 cm lik bir kistim var maalesef şimdilik sıkıntı yok inşallah sorunsuz bi şekilde alırız kucağımıza.
Benim de kistim var kizlar çikolata kisti. Her 2 yumurtaligimda da biri 4.5 cm biri 2.5 cm Doktora söyledim bu kistle hamile kalabildigin icin şanslisin dedi. Rabbime sonsuz kere hamd ü senalar olsun.

İnşallah senin de bir an önce geçer canım bende sık idrara çıkma falan da yok yani denildiği gibi 10 dakikada bir falan çıkmıyorum
Canım ınsallah gecer ya 10d da bir idrara cıkan varmı bılmıyorum ama ben 1-2 saatte bi gidiyorum ki gunde 2lt den fazla su içiyorum

Ben de henüz açıklamadım canım hatta dr um 12. Haftayı bekleyelim dedi düşük riskim de var benm. İlk trimester zordur genelde hem daha kalp atışını da duymadık dedi. Bence biraz beklemekte fayda var.
Canım sen suan kalp atıslarını gördün mü doktorum bana 8. Haftaya randevu verdi kalp atısları için ama duyamaz mıyım

BUgün 6+1 haftalığım. Az önce doktordan çıktım kese var ama daha bebek yok. Stres oldum siz ne zaman gördünüz bebeğinizi?
Doktorun tam boyle dediyse ayıp etmiş canım boyle söylenmez. Benım kese goZuktu doktorum da kalp atıslarını beklıcez onda ıkı haftaya bellı olur dedı ıkı hafta sonra cagırdı kalp atısları için randevu verdi. Bunu senın doktorun böyle anlatmadı mı?

bende 8+5 im bugün :) bi kaç gün önce doktordaydık iyice belirginleşmişti bebek :) çok harika bir duyguydu minicik el ve ayaklarını görebilmek :) badem kadarmış şu an :)
Canım gozun aydın darısı basımıza. Kalp atıslarını da gördün mü yada kalp atısları duyulunca bebek de göZükmüş mü oluyo ? Ben bi tek keseyi gördüm kalp atıslarını 2 hafta sonra görücem de cok heyecanlıyım allah hepimize saglıklı gebelıkler guzel dogumlar nasip etsib

Canım sen suan kalp atıslarını gördün mü doktorum bana 8. Haftaya randevu verdi kalp atısları için ama duyamaz mıyım
Canım ben kızımda erken duymuştum ama bu kez duyamadım..kısmet kesesinde kanama da olduğu için beklemedeyim ama inşallah duyarsın sen yani bir çok bebekte duyuluyormuş. Sıkma canını :)

Ben milim diye okudum yada sen yanlış yazdın canım üç aydan sonra kayboluyormuş genelde. Ben büyük ihtimalle cumartesi gidicem. Sağılsinlar diğer gittiğim doktor hiç bilgi vermedi Baştan savdı
Ben yanlış yazmisimdir canim. 7.9 cm malesef ama doktor sorun değil dedi. Gerçekten ne çok kişi de varmış kist

Canım ben kızımda erken duymuştum ama bu kez duyamadım..kısmet kesesinde kanama da olduğu için beklemedeyim ama inşallah duyarsın sen yani bir çok bebekte duyuluyormuş. Sıkma canını :)
Canım anladım cok sağol allah sana da babana da bekleyen herkese de nasip etsin kalp atıslarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…