2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yok dondurmalimiyim?bir tanidigm 4 aydan sne azabilir smdiden dondur dedi de boyle yaoan varmi merak etrm
Evet canim 3 veya 4 aydan sonra daha kontrollü süt üretimi başlar. Sütun çoksa at sonra çok işine yarar üstüne tarih yaz yalnız. Çünkü derin dondurucuda 3 ay saklayabiliyirsun karismasinlar

Kızlar Doğum sonrası kilolarınız ne durumda?
Ben 8kilo almıştım 9,5 kilo vermişim.
Ama Emzirmeyi fırsata çevirmek istiyorum belki fazla kilolarımdan kurtulurum:)
Bu ara iştahım çok açıldı,Abur cubura saldırıyorum. beslenmede sizin dikkat ettiğiniz şeyler var mı?

Hastanenin çoçuk dr muayene etmesi gerekiyor canım öyle istek yapıyorlar bizde daha yaptıramadık
Benım doktorumun istek kagıdı var ozel muayenehaneden hastane onu kabul mu? Ben acıbademe gıdıcem yarın kırk kontrolüm için radyoloji uygun olursa orda cektirmek istiyorum. Bana direkt rasyolojı randevusu al dedi hastane

ben kilo aldikca aliyorum ya o kadar da fazla yemiyorum aslinda kendime aynada bakmak bile istemiyorum

Denizatidenizyildizi canım dudakları kuru mu yoksa süt/kusmuk kuruması mı?benim kızımın da hep kurumuş gibi ama aslında uyurken veya bakınırken kustuğu kusmukları kurumuş oluyor ondan öyle beyaz kabuk kabuk
kaynamış ılıtılmış içme suyunu tülbentle yüzünü ağzını temizliyorum. Günde bir kere yapıyorum.

Abur cubur yaglı baharatlı yememek:) hergunn et tavuk tuketmek bolnau içmek. Bende 11 kılo almıstım bır ay sonra baslangıc kıloma dönmüştüm canım

Abur cubur yaglı baharatlı yememek:) hergunn et tavuk tuketmek bolnau içmek. Bende 11 kılo almıstım bır ay sonra baslangıc kıloma dönmüştüm canım
Maşallah sana canım ben bulgur gaz yapıyor diye devamlı pirinç tüketiyorum o da kilo aldıracak bu gidişle.
Eve de devamlı kuru pasta tatlı alıyorlar masanın üstünde duruyor ye beni diyip duruyor

sabahtan beri deli gib çırpınıyordu oğlum bırden aklıma sac kurutma mak. acmak geldı ılk defa denedım beşiğinde de 1 sn durmaz beşiğe koydum makınayı acar acmaz susu pus oldu ve 10 dk derin uykuya daldı şaka gibi resmen

Canim cok geçmiş olsun benim kızda grip oldu cumadan beri çekiyoruz çok zormuş bebeğin hastalığı. Bizim dr yatağına eğim ver dedi kafası iyice yukarda yatırıyorum. Dik emzir emzirdikten sonra 15 dk dik tut dedi. Küçük bi banyoda Kettle kaynat her gün 5 dk orda tut dedi. Otribebeyle burnu doldukça çekebilirsin dedi. Emmesi yüzde 50 azalırsa ateşi çıkarsa bide zor nefes alırsa hemen acile getir dedi. Belki yardımım dokunur diye yazıyorum canım kolay gelsin

Kızlar ben burun aspiratörü ile kızımın burnunu temizleyemiyordum artık nasıl yapacağımı öğrendim eczaneden serum fizyolojik aldım siringayla çekip burnuna sıkıyorum burnunu iki üç defa sıkıyorum sonra aspiratörle güçlü bi şekilde çekiyorum ama ole 1 2 saniye değil yüksek Vakumla burnundakiler gelene kadar yanımda mutlaka pecete bulunduruyorum çok faydasını gördük daha önce kızıma kiyamadigimdan azıcık cekiyordum gelmiyordu özellikle gripten sonra daha iyi öğrendim iiz canım sende cekemiyordun galiba belki bu bilgiler yardimci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…