- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.301
Benim aklıma gelmemişti banyo canım doğru söylüyorsun işe yarayabilir :)Sakinlestirir hayvanlar zaten. Bide her aksam saat 21:30 da banyo yaptırmayı düşünüyorum banyodan sonra cok guzel uyuyo çünkü
Bnmde göğüslerim beyaz catlak gibi ama hani elinle deriyi çekince belli oluyo sarkmış gibi biseyler :)Hamileyken karnimda biraz olmustu onlar beyazdi bunlar kirmizi
Dun geceden sonra napcagimi şaşırdım :)Benim aklıma gelmemişti banyo canım doğru söylüyorsun işe yarayabilir :)
Evet canim 3 veya 4 aydan sonra daha kontrollü süt üretimi başlar. Sütun çoksa at sonra çok işine yarar üstüne tarih yaz yalnız. Çünkü derin dondurucuda 3 ay saklayabiliyirsun karismasinlarYok dondurmalimiyim?bir tanidigm 4 aydan sne azabilir smdiden dondur dedi de boyle yaoan varmi merak etrm
Çok geçmiş olsun canım. Kuzucuklar iyi olsunKızlar ateşi 38.5 dru aradm ateş düşürücü fitili ver 6 saat arayla dedi düşmezse yarın görmem lazım dedi. Dua edin nolur
Tam o anlattigin benim gobekteki iste :))Bnmde göğüslerim beyaz catlak gibi ama hani elinle deriyi çekince belli oluyo sarkmış gibi biseyler :)
İnşallah işe yarar canım çok zor uyumayinca. İşe yaratsa bana da haber verir misin :)Dun geceden sonra napcagimi şaşırdım :)
Benım doktorumun istek kagıdı var ozel muayenehaneden hastane onu kabul mu? Ben acıbademe gıdıcem yarın kırk kontrolüm için radyoloji uygun olursa orda cektirmek istiyorum. Bana direkt rasyolojı randevusu al dedi hastaneHastanenin çoçuk dr muayene etmesi gerekiyor canım öyle istek yapıyorlar bizde daha yaptıramadık
ben kilo aldikca aliyorum ya o kadar da fazla yemiyorum aslinda kendime aynada bakmak bile istemiyorumKızlar Doğum sonrası kilolarınız ne durumda?
Ben 8kilo almıştım 9,5 kilo vermişim.
Ama Emzirmeyi fırsata çevirmek istiyorum belki fazla kilolarımdan kurtulurum:)
Bu ara iştahım çok açıldı,Abur cubura saldırıyorum. beslenmede sizin dikkat ettiğiniz şeyler var mı?
Abur cubur yaglı baharatlı yememek:) hergunn et tavuk tuketmek bolnau içmek. Bende 11 kılo almıstım bır ay sonra baslangıc kıloma dönmüştüm canımKızlar Doğum sonrası kilolarınız ne durumda?
Ben 8kilo almıştım 9,5 kilo vermişim.
Ama Emzirmeyi fırsata çevirmek istiyorum belki fazla kilolarımdan kurtulurum:)
Bu ara iştahım çok açıldı,Abur cubura saldırıyorum. beslenmede sizin dikkat ettiğiniz şeyler var mı?
Sağlıklı şeyler yiyelim canım emzirmek gerçekten insanın iştahını açıyor sonradan kilo vermek daha zor olacakben kilo aldikca aliyorum ya o kadar da fazla yemiyorum aslinda kendime aynada bakmak bile istemiyorum
Aynennyan hamilelikte catlamadım dogumdan sonra emzırırken catladı göğsün saka gibi bence pompa yaptıKizlar goguslerim bir catlamis harita gibi.tam memenin alti karnimda o kadar catlak yok
Maşallah sana canımAbur cubur yaglı baharatlı yememek:) hergunn et tavuk tuketmek bolnau içmek. Bende 11 kılo almıstım bır ay sonra baslangıc kıloma dönmüştüm canım
Canim cok geçmiş olsun benim kızda grip oldu cumadan beri çekiyoruz çok zormuş bebeğin hastalığı. Bizim dr yatağına eğim ver dedi kafası iyice yukarda yatırıyorum. Dik emzir emzirdikten sonra 15 dk dik tut dedi. Küçük bi banyoda Kettle kaynat her gün 5 dk orda tut dedi. Otribebeyle burnu doldukça çekebilirsin dedi. Emmesi yüzde 50 azalırsa ateşi çıkarsa bide zor nefes alırsa hemen acile getir dedi. Belki yardımım dokunur diye yazıyorum canım kolay gelsindün akşamüstü öksürmeye başladı hapsuruk de vardı. Eve geldik burnu dolmaya basladı balgamı var bildiğin büyük insan grip olursa nasıl dolu dolu.öksürür balgamı olur öyle. Keyfi filan gitti zaten gözler çöktü.kıpkırmızı, ateşi.de var. Sizin olmamıs büyğk şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?