2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
14 kilo aldim 9u gitti 5i kaldi. benimde dogumdan sonra tatli krizim tuttu hep severdim tatliyi ama hergun yemezdim tatliya abanmasam daha hizli verirdim belki

benım oğlum hem kilo aldı hem boya verdi . ben oyle cok uzun değilim babası da uzun ama aşırı değil tabi 8 cm uzaması normal mi i acaba doktor bir şey demedi
Doktorunuz normal dediyse normaldir. Belki sütünüz daha iyi yarıyordur. Her annenin farklı :) ya da çocuğunuz daha iştahlıdır :)

Canım bu mesele okuyup araştırmadan karar verilecek bir şey değil. Çok güzel açıklayan internet sayfaları var. Okudukça emin oldum ben
Evet Facebook'ta bi topluluk var paylaşılan linkler ve birkaç çalışma var sınırlı sayıda çocuk üzerinde denenmiş. Ben 2. Aya girdim ama yaptırmıyorum. Kendim işim gereği sık seyahat edip çok hastalanıyordum ve Türkiye de birçok insanı yatak döşek yatırabilecek bir virüs kaptım Maldivler'den Kurtköy emsey hastanesinde 13 gün yattım ve iyileşemeden taburcu oldum. Sebep; bu virüs Türkiye de olmadığından ya da bilinen bir virüs olmadığından hangi antibiyotiğe direnç göstereceğini bilemiyoruz dediler. 3. Farklı antibiyotik sonrası çıkış kağıdımı imzalayıp tedaviyi reddettim hastaneden çıktım eve geldim. Elimde damar yolu ile aktara ve markete uğradım. Çörek otu yağı, hurma, yaş zencefil, kereviz, pırasa, sarımsak soğan.... birçok sebze birçok baharat. 28. Gün sonunda tahlil için gittim Ne ilaç kullandım ne bişey ve tamamen arınmıştım. Bu virüse bağışıklık kazandım. Şu an pasif taşıyıcıymışım. Bulaşıcı değil. Kızımda hamileliğimde benden taşıyıcı olarak doğdu. Hastanenin endokronoloji doktoru tebrik etmişti. Yani demem o ki. İnsan istedikten sonra doğada her şey mevcut İsrail menşeli aşılarda değil çare :)

Ya ben aşı yaptırmadım. araştıracam 2. ay aşılarını
Kaç aylık şu an bebeğiniz. Benim ki bugün 2 aylık oldu ve yarın muhtemelen sağlık ocağından arayacaklardır. Zaten gaz problemi yaşıyorum bebeğim çok huzursuz bir de aşıların yan etkilerini düşünemiyorum kaldı ki doktorumuz uykusuz ve aç Bebek dirençsiz bebektir ne yaptırırsan yaptır Dedi. Gerçekken uykusuz olduğunda gazdan uyuyamadığında mahvoluyor kızım

Maşallah sana canım ben bulgur gaz yapıyor diye devamlı pirinç tüketiyorum o da kilo aldıracak bu gidişle.
Eve de devamlı kuru pasta tatlı alıyorlar masanın üstünde duruyor ye beni diyip duruyor
Canım benı de cıkolata yememek bıtırıyo o nutellanın dili olsa da konussa :) 3ay bıtsın de acısını cıkartırız. Kılo kalsa da dert degıl bence oburluktan degılkı dogum yaptık bız. Bı canlıyı beslemek zorundayız oyuzden emzıren anneye hersey mubah olmalı :)

Ben 12 kilo almistim 4 hala benimle sanirim artik bu kiloda yasayacagim
Ama hic dikkat etmiyorum gaz anlaminda sıkınti yoksa ne bulursam yiyorum. Sonra veririm heralde :))

Aynennya

Aynennyan hamilelikte catlamadım dogumdan sonra emzırırken catladı göğsün saka gibi bence pompa yaptı
Oyy demek ben pompa yapmaya baslasam ustler falan da catlayacak

22 kilo almıştım canım 11 kilo verdim başka da veremedim hiçbir kiyafetim olmuyor sinir oluyorum

İnşallah işe yarar canım çok zor uyumayinca. İşe yaratsa bana da haber verir misin :)
Tatlım ilk deneme guzel oldu 21:30 da banyo yaptırdım 22:30da derin uykusuna daldı. Iste muzik emzirme vs den sonra. Gece 3te uyandi :) acemi sansida olabilir. Ama pes etmeden denicem kesin sonucu bilgilendiririm :)

Yol cnim kusmuk falan degil yani beyazlik yok. Bildigin kupkuru sorun teskil edermi ki

Cnim bu pompa bakım cantalarindaki pompami? Bnde otribebe serum aldim ama hortumu yokmus icinde

Tatlım ilk deneme guzel oldu 21:30 da banyo yaptırdım 22:30da derin uykusuna daldı. Iste muzik emzirme vs den sonra. Gece 3te uyandi :) acemi sansida olabilir. Ama pes etmeden denicem kesin sonucu bilgilendiririm :)
Tamam canım sağol iyi uyumuş yine de :) en geç 1 haftada alışır merak etme :))) bende gece öğününü atlatmaya çalışıyorum aciktigindan değil alışkanlıktan kalkıyor onu farkettim. Gece 12 gibi besleyip sabah 6-7 ye kadar uyumasını planlıyorum inşallah olur :)))

Cnim sende duzen oturttun astarinı istiyosun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…