- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.341
Cnim sende duzen oturttun astarinı istiyosun :)))
Benimki de öyle omzum dışında ve meme dışında hiçbir yerde mutlu değil. Bi elimde o bi elimde ev işi koşturuyorum. Her şey çok zor oluyor. Eşim evdeyken temizlik yapıyorum o da 30 dk da ne yapabilirsem, uyuduğunda kalan kısmı yapıyorum. Yemek zaten sıkıntıKızlar tek olanlar ev yemek işlerini nasıl hallediyorsunuz bi düzen oturttunuz mu? Bebeğim ya memede ya aglıyo gündüz cok az uyuyor
Canim ben bakim çantası almamıştim onun için bilmiyorum ama söyle anlatayım otribebenin aspiratörü satılıyor içinden iki uç çıkıyor onunla bebişin burnunu Aspire ediyorum Uçlar tek kullanımlık ama 3 4 defa kullandım yıkayıp. Şimdi otribebenin yedek uçlarından aldım 10lu. Aspiratör alırken yedek uçlarından da almani tavsiye ederim. Otribebenin serum fizyolojigini diyorsun galiba canım. Onların içinde az oluyo hemde pahalı diye ben normal.serum aldım eczaneden 5.5 liraya siringayla çekip burnuna sıkıyorumCnim bu pompa bakım cantalarindaki pompami? Bnde otribebe serum aldim ama hortumu yokmus icinde
Ay akşam kızım getiirdi ay dedim çok özledim nutellayı bi kasık aldım anneme söylerken duymuş kızım nutellayı elimden bir kaptı gaz yapar gaz diye çok güldükCanım benı de cıkolata yememek bıtırıyo o nutellanın dili olsa da konussa :) 3ay bıtsın de acısını cıkartırız. Kılo kalsa da dert degıl bence oburluktan degılkı dogum yaptık bız. Bı canlıyı beslemek zorundayız oyuzden emzıren anneye hersey mubah olmalı :)
3 aydan sonra daha rahat istedigimiz duzeni olustururz insallahdogru diyorsun canım güldürdün Sabah sabah beni valla. Ama ileride onu alışkanlık edinir diye korkuyorum
Denicem.cnim sagolasin. Ben serumu damlatiyorum ama sumuk falan cikmiyo ise yaramiyo cekmem lazim sanirimCanim ben bakim çantası almamıştim onun için bilmiyorum ama söyle anlatayım otribebenin aspiratörü satılıyor içinden iki uç çıkıyor onunla bebişin burnunu Aspire ediyorum Uçlar tek kullanımlık ama 3 4 defa kullandım yıkayıp. Şimdi otribebenin yedek uçlarından aldım 10lu. Aspiratör alırken yedek uçlarından da almani tavsiye ederim. Otribebenin serum fizyolojigini diyorsun galiba canım. Onların içinde az oluyo hemde pahalı diye ben normal.serum aldım eczaneden 5.5 liraya siringayla çekip burnuna sıkıyorum
Cnim ben aguline ve biogaia kullaniyorum hem tadını cok seviyo hemde işe yaradi bizdeKizlar ben gaz ilaci colinox u kullaniyorum ama kokusu tarifsiz igrenc. Bebegim her seferinde agliyor. Diger gaz ilaclarini denemedigim icin bilmiyorum hepsi boyle mi kokuyor? Degistirmek istiyorum bu ilaci fikir verir misiniz
Sab simplex kullanıyoruz. Bayılıyor tadına şapırdatıyor vallaKizlar ben gaz ilaci colinox u kullaniyorum ama kokusu tarifsiz igrenc. Bebegim her seferinde agliyor. Diger gaz ilaclarini denemedigim icin bilmiyorum hepsi boyle mi kokuyor? Degistirmek istiyorum bu ilaci fikir verir misiniz
Ay akşam kızım getiirdi ay dedim çok özledim nutellayı bi kasık aldım anneme söylerken duymuş kızım nutellayı elimden bir kaptı gaz yapar gaz diye çok güldük
Merhblr kızlr bısy sorcam hamılelıgın ılk ayındda kanaması olan varmı bılgı verebılırmı bana rıca etsemiyimiş
Kaç aylık şu an bebeğiniz. Benim ki bugün 2 aylık oldu ve yarın muhtemelen sağlık ocağından arayacaklardır. Zaten gaz problemi yaşıyorum bebeğim çok huzursuz bir de aşıların yan etkilerini düşünemiyorum kaldı ki doktorumuz uykusuz ve aç Bebek dirençsiz bebektir ne yaptırırsan yaptır Dedi. Gerçekken uykusuz olduğunda gazdan uyuyamadığında mahvoluyor kızım
Aynı şeyi dün ben yazdım değil ev işi bu saat oldu kahvaltı yapamadımKızlar tek olanlar ev yemek işlerini nasıl hallediyorsunuz bi düzen oturttunuz mu? Bebeğim ya memede ya aglıyo gündüz cok az uyuyor
Cnim ben aguline ve biogaia kullaniyorum hem tadını cok seviyo hemde işe yaradi bizde
Sab simplex kullanıyoruz. Bayılıyor tadına şapırdatıyor valla
Canım çok geçmiş olsun..bizde ateş yok ama burnu tikaniktir balgam atiyor..havalar artık çok soğudu..insallahh bir daha hastalanmazlar.
Cook gecmis olsun canim tez zamanda uyilessin kuzucuk insallah
Canim burnu tikali mi
Çok geçmiş olsun canım. Kuzucuklar iyi olsun
minikhikayem canım çok geçmiş olsun inşallah sen de kızın da hemen iyileşirsiniz
Canim cok geçmiş olsun benim kızda grip oldu cumadan beri çekiyoruz çok zormuş bebeğin hastalığı. Bizim dr yatağına eğim ver dedi kafası iyice yukarda yatırıyorum. Dik emzir emzirdikten sonra 15 dk dik tut dedi. Küçük bi banyoda Kettle kaynat her gün 5 dk orda tut dedi. Otribebeyle burnu doldukça çekebilirsin dedi. Emmesi yüzde 50 azalırsa ateşi çıkarsa bide zor nefes alırsa hemen acile getir dedi. Belki yardımım dokunur diye yazıyorum canım kolay gelsin
Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin yavruna
Kızlar tek olanlar ev yemek işlerini nasıl hallediyorsunuz bi düzen oturttunuz mu? Bebeğim ya memede ya aglıyo gündüz cok az uyuyor
Bnm oldu cnim plesenta rahme düşmüştü. 3 ayda geçtiMerhblr kızlr bısy sorcam hamılelıgın ılk ayındda kanaması olan varmı bılgı verebılırmı bana rıca etsem
Bi resmini atabilirmisin cnim bnde almak istiyorumdaAnnemler burada hamak şeklinde beşik ayarlamışlar kızlar. Meğerse bizim kız hamak seviyormuş. Bir uyuyor anlatamam. Bizim evde hiç uyumuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?