2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar tek olanlar ev yemek işlerini nasıl hallediyorsunuz bi düzen oturttunuz mu? Bebeğim ya memede ya aglıyo gündüz cok az uyuyor

Kızlar tek olanlar ev yemek işlerini nasıl hallediyorsunuz bi düzen oturttunuz mu? Bebeğim ya memede ya aglıyo gündüz cok az uyuyor
Benimki de öyle omzum dışında ve meme dışında hiçbir yerde mutlu değil. Bi elimde o bi elimde ev işi koşturuyorum. Her şey çok zor oluyor. Eşim evdeyken temizlik yapıyorum o da 30 dk da ne yapabilirsem, uyuduğunda kalan kısmı yapıyorum. Yemek zaten sıkıntı

Cnim bu pompa bakım cantalarindaki pompami? Bnde otribebe serum aldim ama hortumu yokmus icinde
Canim ben bakim çantası almamıştim onun için bilmiyorum ama söyle anlatayım otribebenin aspiratörü satılıyor içinden iki uç çıkıyor onunla bebişin burnunu Aspire ediyorum Uçlar tek kullanımlık ama 3 4 defa kullandım yıkayıp. Şimdi otribebenin yedek uçlarından aldım 10lu. Aspiratör alırken yedek uçlarından da almani tavsiye ederim. Otribebenin serum fizyolojigini diyorsun galiba canım. Onların içinde az oluyo hemde pahalı diye ben normal.serum aldım eczaneden 5.5 liraya siringayla çekip burnuna sıkıyorum

Kizlar ben gaz ilaci colinox u kullaniyorum ama kokusu tarifsiz igrenc. Bebegim her seferinde agliyor. Diger gaz ilaclarini denemedigim icin bilmiyorum hepsi boyle mi kokuyor? Degistirmek istiyorum bu ilaci fikir verir misiniz

Ay akşam kızım getiirdi ay dedim çok özledim nutellayı bi kasık aldım anneme söylerken duymuş kızım nutellayı elimden bir kaptı gaz yapar gaz diye çok güldük

Denicem.cnim sagolasin. Ben serumu damlatiyorum ama sumuk falan cikmiyo ise yaramiyo cekmem lazim sanirim

Kizlar ben gaz ilaci colinox u kullaniyorum ama kokusu tarifsiz igrenc. Bebegim her seferinde agliyor. Diger gaz ilaclarini denemedigim icin bilmiyorum hepsi boyle mi kokuyor? Degistirmek istiyorum bu ilaci fikir verir misiniz
Cnim ben aguline ve biogaia kullaniyorum hem tadını cok seviyo hemde işe yaradi bizde

Sab simplex kullanıyoruz. Bayılıyor tadına şapırdatıyor valla

Annemler burada hamak şeklinde beşik ayarlamışlar kızlar. Meğerse bizim kız hamak seviyormuş. Bir uyuyor anlatamam. Bizim evde hiç uyumuyordu

40 ı cıktı dün beni de aradılar cok sukur bizim gaz problemi gecti . Maflor ve sab simplex düzenli kullanım sonucu tabi bi de diyetim

Canım çok geçmiş olsun..bizde ateş yok ama burnu tikaniktir balgam atiyor..havalar artık çok soğudu..insallahh bir daha hastalanmazlar.

sağol cnm inşallah

Cook gecmis olsun canim tez zamanda uyilessin kuzucuk insallah

Canim burnu tikali mi

tıkanıyo cnm açıyoruz

Çok geçmiş olsun canım. Kuzucuklar iyi olsun

evet onların hastalığı fenaymış

minikhikayem canım çok geçmiş olsun inşallah sen de kızın da hemen iyileşirsiniz

amin cnm çok sağol

bize ilaç vrdi cnm buharla veriyoruz sağol önerilerin için

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin yavruna

amin cnm

eşim ne yaparsa o .. Çok üzüliyorum ama wcye anca gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…