- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
- 13
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.361
Cokmu oluyodu kanaman pekıBnm oldu cnim plesenta rahme düşmüştü. 3 ayda geçti
Bıde nasıl anladı doktor ne kullandınCokmu oluyodu kanaman pekı
Aynı şeyi dün ben yazdım değil ev işi bu saat oldu kahvaltı yapamadımgündüz uykuları iyice azakdı
benim kız ne yaparsan yap biberonu asla almıyorKızlar bebek hem meme hem biberona nasıl alışır? 25 aralıkta işe başlayacam, gecen iki gece biberonla süt verdim dün burnumdan geldi memeyi almak istemedi, 2 denemede biberona alışıyordu çok korktum. Kayınvalidem bakacak 3 aylık itibari ilekaşıkla mı beslese ki nasıl yapsak
benim kız ne yaparsan yap biberonu asla almıyoriyiki de fazla süt sağmamışım zaten yoktu burda bahsetmiştim eğer meme reddi yapıyosa kaşıkla veya şırıngayla ver canım
kızlar önümüzdeki hafta eşim yurtdışına seminere gidecek evde geceleri tek başıma 2 çocukla yapamam gündüz bakıcı var ama... ben de annemlere gideyim diyorum yada onları çağırayım diyorum. aslında gitmeyi daha çok istiyorum değişiklik olur diyorum bana da. ama bi yandan da ya bişey olursa diyorum ev kaloriferli sizce ne yapayım gitsem mi? yoksa evimin düzeninden hiç çıkmasam mı?
Kızımda da biberon kullandm şimdi oglumada günde 2 kere mama veriyorum biberonla meme reddi görmedim hiç bebekten bebeğe değişiyor sanırımbizimki emzik biberon meme hepsini alıyor ama biberon cok hosuna gitti sanırım. En azından ilk 6 ay beni emse iyi olacak. büyüdükçe hem biberon hem meme yapabilir miyim acaba ? dolapta 5 lt sütüm var :S
woooow 5 lt mi?? maşallahbizimki emzik biberon meme hepsini alıyor ama biberon cok hosuna gitti sanırım. En azından ilk 6 ay beni emse iyi olacak. büyüdükçe hem biberon hem meme yapabilir miyim acaba ? dolapta 5 lt sütüm var :S
Kızlar tek olanlar ev yemek işlerini nasıl hallediyorsunuz bi düzen oturttunuz mu? Bebeğim ya memede ya aglıyo gündüz cok az uyuyor
Canım belki biberondan kaynaklanıyordur. Bizde de aynı şey oldu değiştirdik 2 günde memeye döndük şuan ikisinde de sıkıntı yaşamıyoruz şükürKızlar bebek hem meme hem biberona nasıl alışır? 25 aralıkta işe başlayacam, gecen iki gece biberonla süt verdim dün burnumdan geldi memeyi almak istemedi, 2 denemede biberona alışıyordu çok korktum. Kayınvalidem bakacak 3 aylık itibari ilekaşıkla mı beslese ki nasıl yapsak
Hangi biberon canım benimkide alıştı memede süt azalınca almıyo yırtınıyo. Biberondaki gibi aynı tempoyla gelsin istiyor sanırım. Biberon değiştirsem iyi olur sanırım. Dr Brawn yeşil pipetli var ya onu kullanıyorum şu anCanım belki biberondan kaynaklanıyordur. Bizde de aynı şey oldu değiştirdik 2 günde memeye döndük şuan ikisinde de sıkıntı yaşamıyoruz şükür
Canım fotoğraf atamadım da. Şu model google'dan bulabilirsin. Civilden almışlar. Bliss b101 ahşap standı yatay bebek hanağıBi resmini atabilirmisin cnim bnde almak istiyorumda
Henüz yeni öğrenmiştim 3hafta5günlüktü lekelenme başladı. Progestan kullandım o günden 35.haftaya kadar. Dozu sürekli değişti. Riskli dönem geçti deyip 13.hafta ev işi yaptım ve pıhtılı kanamam oldu. Günlerce 1₺ büyüklüğünde parça düşürdüm. Ayakta bikaç saniye fazla kalsam kanamam oluyordu. 3kez iğne oldum. 16.hafta kanama ve lekelenmelerim geçti ama hep yattım. Hiçbirşey kaldırmadım hastane dışında evden çıkmadım. Çok şükür evladım kucağımda ve sağlıklı.Merhblr kızlr bısy sorcam hamılelıgın ılk ayındda kanaması olan varmı bılgı verebılırmı bana rıca etsem
Insallah cok teskkrr edermmm :)Henüz yeni öğrenmiştim 3hafta5günlüktü lekelenme başladı. Progestan kullandım o günden 35.haftaya kadar. Dozu sürekli değişti. Riskli dönem geçti deyip 13.hafta ev işi yaptım ve pıhtılı kanamam oldu. Günlerce 1₺ büyüklüğünde parça düşürdüm. Ayakta bikaç saniye fazla kalsam kanamam oluyordu. 3kez iğne oldum. 16.hafta kanama ve lekelenmelerim geçti ama hep yattım. Hiçbirşey kaldırmadım hastane dışında evden çıkmadım. Çok şükür evladım kucağımda ve sağlıklı.
Kanamalara karşı yapılabilecekler: Moral, dua, istirahat, iyi beslenme ve ilaç.
İnşaAllah sende benimki gibi olmaz. Sağlıkla hayırla alırsın kucağına
Lansinoh natural wave yavaş akış başlıklı canım benim kullandığım. İlk o biberonu da istemedi çektikçe geldiği için ama şükür şimdi alıştı beni de güzel emiyor maşallahHangi biberon canım benimkide alıştı memede süt azalınca almıyo yırtınıyo. Biberondaki gibi aynı tempoyla gelsin istiyor sanırım. Biberon değiştirsem iyi olur sanırım. Dr Brawn yeşil pipetli var ya onu kullanıyorum şu an
Hangi biberonu kullandın canımKızlar bebek hem meme hem biberona nasıl alışır? 25 aralıkta işe başlayacam, gecen iki gece biberonla süt verdim dün burnumdan geldi memeyi almak istemedi, 2 denemede biberona alışıyordu çok korktum. Kayınvalidem bakacak 3 aylık itibari ilekaşıkla mı beslese ki nasıl yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?