2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynı şeyi dün ben yazdım değil ev işi bu saat oldu kahvaltı yapamadım gündüz uykuları iyice azakdı

Merhaba ben de 8. günümüzden beri tekim. kahvaltımı 12 1 gibi yapabiliyorum uyurken temizlik yapıyorum. Yemek her gün yapamasam da yapıyorum. Çok kasmıyorum mesala su an oturdum dizi izledim. Psikolojik olarak da iyi hissetmemiz gerek boşverin

Kızlar bebek hem meme hem biberona nasıl alışır? 25 aralıkta işe başlayacam, gecen iki gece biberonla süt verdim dün burnumdan geldi memeyi almak istemedi, 2 denemede biberona alışıyordu çok korktum. Kayınvalidem bakacak 3 aylık itibari ile kaşıkla mı beslese ki nasıl yapsak

benim kız ne yaparsan yap biberonu asla almıyor iyiki de fazla süt sağmamışım zaten yoktu burda bahsetmiştimeğer meme reddi yapıyosa kaşıkla veya şırıngayla ver canım

kızlar önümüzdeki hafta eşim yurtdışına seminere gidecek evde geceleri tek başıma 2 çocukla yapamam gündüz bakıcı var ama... ben de annemlere gideyim diyorum yada onları çağırayım diyorum. aslında gitmeyi daha çok istiyorum değişiklik olur diyorum bana da. ama bi yandan da ya bişey olursa diyorum ev kaloriferli sizce ne yapayım gitsem mi? yoksa evimin düzeninden hiç çıkmasam mı?

benim kız ne yaparsan yap biberonu asla almıyor iyiki de fazla süt sağmamışım zaten yoktu burda bahsetmiştimeğer meme reddi yapıyosa kaşıkla veya şırıngayla ver canım

bizimki emzik biberon meme hepsini alıyor ama biberon cok hosuna gitti sanırım. En azından ilk 6 ay beni emse iyi olacak. büyüdükçe hem biberon hem meme yapabilir miyim acaba ? dolapta 5 lt sütüm var :S

bence gitme insanın evi kendi düzeni gibi olmuyor canım. Ben rahat edemiyorum başka yerde

bizimki emzik biberon meme hepsini alıyor ama biberon cok hosuna gitti sanırım. En azından ilk 6 ay beni emse iyi olacak. büyüdükçe hem biberon hem meme yapabilir miyim acaba ? dolapta 5 lt sütüm var :S
Kızımda da biberon kullandm şimdi oglumada günde 2 kere mama veriyorum biberonla meme reddi görmedim hiç bebekten bebeğe değişiyor sanırım

woooow 5 lt mi?? maşallahbem de var canım dolapta 150ccyaparsın canım benim ilki 19 aya kadar hem bineron hem meme aldı bu almıyor. her bebek farklı

Kızlar tek olanlar ev yemek işlerini nasıl hallediyorsunuz bi düzen oturttunuz mu? Bebeğim ya memede ya aglıyo gündüz cok az uyuyor

Esimin evde old bir gn yada aksamlari birkac cesit yapip kavonoza koyuyorm kaynar kaynar sikica baglayip soguduktan sonra dolaba koyuyorum corbayida oyle ihtiyacm oldukca isitip yiyoruz cnm hm hergn degisik yemis oluyoruz pilav mkarna yapilcksada bebek kucagmdaykn tek elle gun icinde uyudugu kisacik zmanlarda ya bn biselr atistiriyo oluyorum yada ev isi camasir blasik falan baska turlu yetisemiyorum buyuguylede ablam ilgilenio zaman artirdikcada onumla oynuyorum hasatim cikiyor ama bir sure bu tempo yapicak bisey yok

Canım belki biberondan kaynaklanıyordur. Bizde de aynı şey oldu değiştirdik 2 günde memeye döndük şuan ikisinde de sıkıntı yaşamıyoruz şükür

Ya salgin mi var acaba bende grip olmusum tabi bebişe de bulaştrdm bgn kv ameliyat oldu hastaneye gelmskn bebegi de gosterim dedim gercktn grip olms bogaznda hiriltida var sadece calpol agri kesici bide burun serumuna devam baska yapilack bsy yokms

Canım belki biberondan kaynaklanıyordur. Bizde de aynı şey oldu değiştirdik 2 günde memeye döndük şuan ikisinde de sıkıntı yaşamıyoruz şükür
Hangi biberon canım benimkide alıştı memede süt azalınca almıyo yırtınıyo. Biberondaki gibi aynı tempoyla gelsin istiyor sanırım. Biberon değiştirsem iyi olur sanırım. Dr Brawn yeşil pipetli var ya onu kullanıyorum şu an

Merhblr kızlr bısy sorcam hamılelıgın ılk ayındda kanaması olan varmı bılgı verebılırmı bana rıca etsem
Henüz yeni öğrenmiştim 3hafta5günlüktü lekelenme başladı. Progestan kullandım o günden 35.haftaya kadar. Dozu sürekli değişti. Riskli dönem geçti deyip 13.hafta ev işi yaptım ve pıhtılı kanamam oldu. Günlerce 1₺ büyüklüğünde parça düşürdüm. Ayakta bikaç saniye fazla kalsam kanamam oluyordu. 3kez iğne oldum. 16.hafta kanama ve lekelenmelerim geçti ama hep yattım. Hiçbirşey kaldırmadım hastane dışında evden çıkmadım. Çok şükür evladım kucağımda ve sağlıklı.
Kanamalara karşı yapılabilecekler: Moral, dua, istirahat, iyi beslenme ve ilaç.
İnşaAllah sende benimki gibi olmaz. Sağlıkla hayırla alırsın kucağına

Insallah cok teskkrr edermmm :)

Lansinoh natural wave yavaş akış başlıklı canım benim kullandığım. İlk o biberonu da istemedi çektikçe geldiği için ama şükür şimdi alıştı beni de güzel emiyor maşallah

Hangi biberonu kullandın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…