2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
On brownla mi alıştı ben avent kullanıyordum beni emmeye başladı şimdi brownsla düzene girdik

Benimki emmeyi birakti biberon yuzunden sakin verme 3 ay olunca alistirma bardagi verirsin

Avent yeni dogan yavas akisli canim
Aynı bizimki canım onunla mememi almak istemedi hala çok açsa mırın kirin edıyor doktor bu biberonla olmaz dedı dr browns aldık onda bile sinir yaptı az geliyor diye şimdi aventle su içiyo büyük geliyor taşırıyor.

Hmm o daha mi az geliyor. Ondan alayim o zaman dedigin gibi bi sinir bu aralar 40.gunluk ama iki eliyle yakama yapisip bagiriyor

On brownla mi alıştı ben avent kullanıyordum beni emmeye başladı şimdi brownsla düzene girdik
Evet canım ya her bebek farklı işte alıştı ona. Doğumdan daha önemliymiş bu emzirme ya. Etrafta gördüğüm her hamileye akıl vercem bu konuda. Keşke inat edip bol bol emzirseydim. Emdikce çoğalıyor çünkü

Canım fotoğraf atamadım da. Şu model google'dan bulabilirsin. Civilden almışlar. Bliss b101 ahşap standı yatay bebek hanağı
Tesekkurlrr cnim. Evde 4 tane besik salincak yatak var hicbirinde uyumuyo manuel ana gogusunu tercih ediyo bnim sıpa. Ama battaniyede salladigimizda susuyo hemen belki hamak sever diye düşünüyorum

Bilemedim neden memede bagirdi 2 gundur yakama yapisti biberondan sonra olunca ondan diye dusundum
Gazdandır cnım. Once bnde senin gibi memeyi bırakıyo sandım sonra zaten mamayi biraktim ama hala ayniydi meger gazdanmış. Oyle olunca alttan ustten gazini çıkarıp tekrar emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…