- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.381
On brownla mi alıştı ben avent kullanıyordum beni emmeye başladı şimdi brownsla düzene girdikHangi biberon canım benimkide alıştı memede süt azalınca almıyo yırtınıyo. Biberondaki gibi aynı tempoyla gelsin istiyor sanırım. Biberon değiştirsem iyi olur sanırım. Dr Brawn yeşil pipetli var ya onu kullanıyorum şu an
Benimki emmeyi birakti biberon yuzunden sakin verme 3 ay olunca alistirma bardagi verirsinKızlar bebek hem meme hem biberona nasıl alışır? 25 aralıkta işe başlayacam, gecen iki gece biberonla süt verdim dün burnumdan geldi memeyi almak istemedi, 2 denemede biberona alışıyordu çok korktum. Kayınvalidem bakacak 3 aylık itibari ilekaşıkla mı beslese ki nasıl yapsak
Yok hayir hatta ciddiye almasam almazdim tesbir amacli gittim hastaneye o sekilee ogrendim dusuk riskim oldugunuCokmu oluyodu kanaman pekı
Alttan ultrasonla baktı. Progestan ve crinone jel kullandim uzun bi sureBıde nasıl anladı doktor ne kullandın
Hmm anldmm teskkr edermAlttan ultrasonla baktı. Progestan ve crinone jel kullandim uzun bi sure
Bnmde 150 cc var onu mevlutte kullancam :))))woooow 5 lt mi?? maşallahbem de var canım dolapta 150cc yaparsın canım benim ilki 19 aya kadar hem bineron hem meme aldı bu almıyor. her bebek farklı
Benimki emmeyi birakti biberon yuzunden sakin verme 3 ay olunca alistirma bardagi verirsin
Avent yeni dogan yavas akisli canimHangi biberonu kullandın canım
Canım belki biberondan kaynaklanıyordur. Bizde de aynı şey oldu değiştirdik 2 günde memeye döndük şuan ikisinde de sıkıntı yaşamıyoruz şükür
woooow 5 lt mi?? maşallahbem de var canım dolapta 150cc yaparsın canım benim ilki 19 aya kadar hem bineron hem meme aldı bu almıyor. her bebek farklı
Kızımda da biberon kullandm şimdi oglumada günde 2 kere mama veriyorum biberonla meme reddi görmedim hiç bebekten bebeğe değişiyor sanırım
o 150 ccyide biriktirdiğim günler kızla resmen boğuştuk tabi meme boşalınca süt çok gelmedi resmen kavga etti memeyle ben de sağmıyorum artıkBnmde 150 cc var onu mevlutte kullancam :))))
Aynı bizimki canım onunla mememi almak istemedi hala çok açsa mırın kirin edıyor doktor bu biberonla olmaz dedı dr browns aldık onda bile sinir yaptı az geliyor diye şimdi aventle su içiyo büyük geliyor taşırıyor.Avent yeni dogan yavas akisli canim
Aynı bizimki canım onunla mememi almak istemedi hala çok açsa mırın kirin edıyor doktor bu biberonla olmaz dedı dr browns aldık onda bile sinir yaptı az geliyor diye şimdi aventle su içiyo büyük geliyor taşırıyor.
Evet canım ya her bebek farklı işte alıştı ona. Doğumdan daha önemliymiş bu emzirme ya. Etrafta gördüğüm her hamileye akıl vercem bu konuda. Keşke inat edip bol bol emzirseydim. Emdikce çoğalıyor çünküOn brownla mi alıştı ben avent kullanıyordum beni emmeye başladı şimdi brownsla düzene girdik
Tesekkurlrr cnim. Evde 4 tane besik salincak yatak var hicbirinde uyumuyo manuel ana gogusunu tercih ediyo bnim sıpa. Ama battaniyede salladigimizda susuyo hemen belki hamak sever diye düşünüyorumCanım fotoğraf atamadım da. Şu model google'dan bulabilirsin. Civilden almışlar. Bliss b101 ahşap standı yatay bebek hanağı
Gazdandır cnım. Once bnde senin gibi memeyi bırakıyo sandım sonra zaten mamayi biraktim ama hala ayniydi meger gazdanmış. Oyle olunca alttan ustten gazini çıkarıp tekrar emziriyorumBilemedim neden memede bagirdi 2 gundur yakama yapisti biberondan sonra olunca ondan diye dusundum
Avent yeni dogan yavas akisliyi kullandim su tombul agizli olan. Siz ne verdiniz
Avent bizde etki etmedi. Hatta memeyi hiç almamaya başladı canım. lansinoh natural wave aldım 2 günde memeye döndük şükür.Avent yeni dogan yavas akisliyi kullandim su tombul agizli olan. Siz ne verdiniz
Sanirim yeni biberon denemem gerekCnm gorumcemin ikizi var 15 ayliklar dogduklarindan beri onu kullniyor hic red faln olmadi bu durum cocuktan cocuga degisiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?