2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bebişi 2 küsür kiloda doğan anneler kaç günlükler kiloları nedir ? 53 günlül kızım 1 kilo almış. Doktor kötü değil ama alması gereken kilonun sınırında dedi. Mama başla da demedi. Bebeğim doymasa huzursuzluk yapar diye düşünüyorum, gece ağlamaları 2 hafta sonra geçti

Kızlar mastit yuZunden 39derece atesle gece acile gittim bi memem oldugu gibi kıpkırmızı. Mevlütte telastan sagamadım gece de acısı cıktı ıste deli gibi sıtma yaptı fln. Bugun yıne doktora gittim ama sütüm gelmiyor suan pompayla cekıyorum damla damla cok az geliyor insallah tıkanıklık gecınce sutum de yerıne gelir bana dua edin

Kizlar ben gaz ilaci colinox u kullaniyorum ama kokusu tarifsiz igrenc. Bebegim her seferinde agliyor. Diger gaz ilaclarini denemedigim icin bilmiyorum hepsi boyle mi kokuyor? Degistirmek istiyorum bu ilaci fikir verir misiniz
Sab simplex kullanıyorum Belgin çok seviyor canım bizde de işe yarıyor çok şükür

Benim eşimde bi kac hafta sonra eğitime gidecek tamda aşı zamanına denk geliyor aşıyı 2 hafta ertelemeyi düşünüyoruz bende eşim yokken annemlere tasinacam bana da degisiklik olur biraz dinlenirim diye düşünüyorum sende bence gitmelisin canım değişiklik iyi gelecektir

Geçmiş olsun canim inşallah eskisinden daha çok gelir sütün

cnm Allah yardımcın olsun, ahh mevlütler mahvetti bizii. Hasta olduk kızımla ben de, bak sen de telastan sağamamışsın Allah yardmcın olsun

Cnm bizde 2490 gr. Doğduk 37 haftalık doğum yaptım üstelik 46 cm. Doğdu benim kuzum.
Yani 53 günde toplam 1 kilomu almış anlamadım.Yani öyleyse bile kötü değil bence.
Ama 1 ayda aldıysa 1 kiloyu çok güzel.

Çok geçmiş olsun ya yinemi oldu.
Peki bunun olmaması için bir yönetem falan yokmu.
Süt sıtması kötü olur bende 1. Kızımda çok yasadim. Yani mastiye kadar gitmedi benimki cok sükürde.Kolay gelsin cnm.

Hmm o daha mi az geliyor. Ondan alayim o zaman dedigin gibi bi sinir bu aralar 40.gunluk ama iki eliyle yakama yapisip bagiriyor
Aventle kıyaslayınca evet canım benimki bildiğin kriz geçiriyor kıpkırmızı oluyor meme de 5 dk durduktan sonra

Aynın öyleymiş cenim biz hep doğuma endekslendik

Kızlar iyi akşamlar. Yemek yemediğiniz zaman sütünüz oluyor mu ? Hep su içtiğinizde mesela. Ya ben yemesem dolmuyor gerilmiyor göğüslerinin böyle de sırf süt olsun diye de yemek istemiyorum acıkmadan ne yapsam bilemedim

Gecmiş olsun Can'ım ya . Gelır sütün Allah'ın izniyle bişi olmaz

17 saattir uyumuyor bebeğim. Bu süre içinde hep memede olmak istiyor. Çıldırmak üzereyim pijamalarımla yatıp pijamalarımla kalkıyorum günüm gecem kalmadı kaç defa kakalı bez aldım doymuyor desem bunlar ne. Napıcamı şaşırdım. Süt olsun ağlamasın diye çılgınlar gibi yiyorum midem bulanıyor tüm yiyeceklerden artık

Canım gaz olunca sürekli memede durmak istiyorlar

2.350 doğdu. 2100 e düşmüştü. İki aylık kontrolde 4750 olmuştu. Arkadaşımın bebeği de zayıf doğdu. Sonrasında da kilo alımı az olmuş. Hala çok kilolu değil. Ama maşallah sağlıklı. Önemli olan gelişiyor olması ve sağlıklı olması. Sen balık yumurta etini ye gerisi önemli değil

Geçmiş olsun canım. İnşallah sütün de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…