2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bendede var iki tane degisik boyutlarda bnde birindenkanama yapar die duymustum sordum doktora yapmaz dedi rahatladim ilerki aylarda kendiliginden kaybolur dedi bide bnde oglen 11.30dan once kalkamiorum en son yemegide 7 de yiyirum gece acikip kalkiorum su iciorum siskinlik yapio yatiorum tekrar ama 11.30 da kalkiosam aksam yediye kadar bi saatte bi acikiorm porsiyonlari kucuk tutuyorumki hazmedemiorum yoksa

selam kızlar yazmıştım daha önce :) İlk kontrolüm 17 ocaktaydı, bebişimin kalp atışı olduğunu söyledi doktor ve rutin testler yapıldı tiroid yüksekliği çıktığı için ilaç kullanıyorum.Benim durumumda olan var mı ve bu durum hakkında bilgisi olan??

canm benimde triod yuksek cikti senin ne kadar bide bir an once. Normal degere ulaşmasi lazm bebekte zeka geriligi yapiyoms ben hamilelikten oncede tedavi goruyodm hala da devam ediyo

Kizlar bende her dakika tokluk hissi var ne yiyosmda ayakta durmak için yoksa hic yemek yemedn bile durabilirm allahtn böyleym yoksa kilo kontrolu yapamazdm zatn kilo sorunum var :)

benim de az cok ayni zaman seninle bende 6haftalikken yapildi test troit 3küsürdu yuksek dedi ama bidahaki ay bakalim dedi . senin kac

bende 15inde kan vereceğim işte inşallah normale dönmüştür,haberim yoktu daha önceden..Düşüğe de neden olabiliyomuş tedavi edilmezse, bi düşük yaptım ekim ayında o zaman sıradan bi devlet hastanesine gitmiştim ne kan testi ne bişey yapmışlardı acaba diyorum tiroid yüzünden mi düştü bebeğim

Allah korusun insallah saglikla aliriz kucagimiza bebislerimiziiiiiii.ilacla duzene giriyor genelde kardesimde de var bu sorun ama simdi iyi sukur . duzelmisti . ilac vermeyince sasirdim ben heralde 3 cok yuksek degil diye bekliyor bakalim:)

Allah korusun insallah saglikla aliriz kucagimiza bebislerimiziiiiiii.ilacla duzene giriyor genelde kardesimde de var bu sorun ama simdi iyi sukur . duzelmisti . ilac vermeyince sasirdim ben heralde 3 cok yuksek degil diye bekliyor bakalim:)
valla canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı :) Öylesine heveslendim ki :))

valla canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı :) Öylesine heveslendim ki :))
ben de kimyasal yasadim,bebisimi kaybettim bu hamileligimden 1ay oncee .cok iyi anliyorum seni ...ama korkularim biraz geciyor yine basliyor :) insallah sorun cikmazzz hepimziinnn tum isteyenlerin saglikli bebisleri gelirrr kucagiba♡

ben de kimyasal yasadim,bebisimi kaybettim bu hamileligimden 1ay oncee .cok iyi anliyorum seni ...ama korkularim biraz geciyor yine basliyor :) insallah sorun cikmazzz hepimziinnn tum isteyenlerin saglikli bebisleri gelirrr kucagiba♡
canım bende kimyasal olduğunu düşünüyorum ilk gebeliğimin nasıl oldu hatırlatmak gibi olmasın ama

Canm zaten ya düsük yapiyoms yada zeka geriligi benim sizden daha cok degeri 10 levetiron 200 mg içmeme ragmen insalhh duser gelecek hafta yine bakack doktor cok korkuyorum

Canm zaten normal deger 2.5 seninde 3 cikinca normal gorms ondandr ama hemn yukseliyo bu konuda hic ihmal etme

Canm zaten ya düsük yapiyoms yada zeka geriligi benim sizden daha cok degeri 10 levetiron 200 mg içmeme ragmen insalhh duser gelecek hafta yine bakack doktor cok korkuyorum
Canım imşallah kısa zamanda düşer değerlerimiz seninkisi baya yüksekmiş belirtilerin olmadı mı tiroidle ilgili?Benim dizlerim çok ağrıyodu ve unutkanlığım aşırı derecede çoktu birde saç dökülmesi kat kat fazlaydı meğersem tiroid yüzündenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…