- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.141
Aynen canım bence iyiyiz böyleBenim de öyle canım 2 lt ye yakın içiyorum bende 3 saatte bir falan çıkıyorum
Doktora sordun mu kuzum ya ven bi gidince sorcam sindiremedigim halde nasil acikirimSen yine iyisin ben yemek yedikten sonra bulaşıkları makineye koyarken acıkıyorum
canim doktorum dedi..bide bana verdigi ultrasyonda 9 eylul yaziyordu.Kızlar tahmını dogum tarıhı doktormu söyledi yoksa siz mi hesapladınız acaba
canm benimde triod yuksek cikti senin ne kadar bide bir an once. Normal degere ulaşmasi lazm bebekte zeka geriligi yapiyomsselam kızlar yazmıştım daha önce :) İlk kontrolüm 17 ocaktaydı, bebişimin kalp atışı olduğunu söyledi doktor ve rutin testler yapıldı tiroid yüksekliği çıktığı için ilaç kullanıyorum.Benim durumumda olan var mı ve bu durum hakkında bilgisi olan??
benim de az cok ayni zaman seninleselam kızlar yazmıştım daha önce :) İlk kontrolüm 17 ocaktaydı, bebişimin kalp atışı olduğunu söyledi doktor ve rutin testler yapıldı tiroid yüksekliği çıktığı için ilaç kullanıyorum.Benim durumumda olan var mı ve bu durum hakkında bilgisi olan??
senin degerin kac canim troid?canm benimde triod yuksek cikti senin ne kadar bide bir an once. Normal degere ulaşmasi lazm bebekte zeka geriligi yapiyomsben hamilelikten oncede tedavi goruyodm hala da devam ediyo
insallah duzene girer canimmm .benimde 3.1 cikti ama 1ay sonra bakalim dedi bidaha ilac vermedi .insallah sorun olmazbende 5.32 çıktı kızlar euthyrox 50 kullanıyorum 2 haftadır
amin inşallah canımmm inşallah bir sıkıntı olmaz bebişlerimizdeeinsallah duzene girer canimmm .benimde 3.1 cikti ama 1ay sonra bakalim dedi bidaha ilac vermedi .insallah sorun olmaz
Allah korusun insallah saglikla aliriz kucagimiza bebislerimiziiiiiii.ilacla duzene giriyor genelde kardesimde de var bu sorun ama simdi iyi sukur . duzelmisti . ilac vermeyince sasirdim ben heralde 3 cok yuksek degil diye bekliyor bakalim:)bende 15inde kan vereceğim işte inşallah normale dönmüştür,haberim yoktu daha önceden..Düşüğe de neden olabiliyomuş tedavi edilmezse, bi düşük yaptım ekim ayında o zaman sıradan bi devlet hastanesine gitmiştim ne kan testi ne bişey yapmışlardı acaba diyorum tiroid yüzünden mi düştü bebeğim
valla canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı :) Öylesine heveslendim ki :))Allah korusun insallah saglikla aliriz kucagimiza bebislerimiziiiiiii.ilacla duzene giriyor genelde kardesimde de var bu sorun ama simdi iyi sukur . duzelmisti . ilac vermeyince sasirdim ben heralde 3 cok yuksek degil diye bekliyor bakalim:)
ben de kimyasal yasadim,bebisimi kaybettim bu hamileligimden 1ay oncee .cok iyi anliyorum seni ...ama korkularim biraz geciyor yine basliyor :) insallah sorun cikmazzz hepimziinnn tum isteyenlerin saglikli bebisleri gelirrr kucagiba♡valla canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı :) Öylesine heveslendim ki :))
canım bende kimyasal olduğunu düşünüyorum ilk gebeliğimin nasıl oldu hatırlatmak gibi olmasın amaben de kimyasal yasadim,bebisimi kaybettim bu hamileligimden 1ay oncee .cok iyi anliyorum seni ...ama korkularim biraz geciyor yine basliyor :) insallah sorun cikmazzz hepimziinnn tum isteyenlerin saglikli bebisleri gelirrr kucagiba♡
Canım imşallah kısa zamanda düşer değerlerimiz seninkisi baya yüksekmiş belirtilerin olmadı mı tiroidle ilgili?Benim dizlerim çok ağrıyodu ve unutkanlığım aşırı derecede çoktu birde saç dökülmesi kat kat fazlaydı meğersem tiroid yüzündenmişCanm zaten ya düsük yapiyoms yada zeka geriligi benim sizden daha cok degeri 10 levetiron 200 mg içmeme ragmen insalhh duser gelecek hafta yine bakack doktor cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?