2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gazdandır o canım. Sancı geldiğinde uyuyamıyor ve sürekli emmek istiyor

Bizim Doğum ücretine dahildi para ödemedik.

Ben de çekemiyorum :) ben de serum fizyolojik aldım ama birer damla damlatıyorum sadece. Sen enjektörle ne kadar sıkıyorsun burnuna ?

Çok haklısın ama bu aşı konusu büyük sorumluluk bilmiyorum ben de kafam çok karışık :/

Serum fizyolojik bildiğimiz normal serum mu ?

Benim de gelmiyordu sütüm sonradan normale döndü canım merak etme sütün gelecek :) mastiti yaşayan bilir, Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar Harika Haftalar ( orijinal ismi Wonder Weeks) diye bir kitap ve uygulama var. Bebeğimizin bazı haftalarda sıçramalar yaşadığı için daha çok memeye düşme, daha az uyuma, mızmızlanma gibi durumları yaşadığını söylüyor.
Bir de grafik hazırlamışlar. Grafiği paylaşıyorum.
Bulutlu olan haftalar sıçrama haftaları.

Eklentiler

• IMG_1189.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 131

38+5 te soğdu benm kuzum 45 cm. 53 günde 1 kilo canım. Ama zaten minyon tipli bir bebek iyimi kötümü bilemedm..

cnm çok iyi anlıyorum seni, Allah hepimizin yardımcısı olsun

msşallah size

minikhikayem 2310 doğdu 2090 a düştü hastaneden çıkarken 2 aylık kontrolde 5170 çıktı günde bir defa mama veriyorum

maşallah çok güzel kilo alımı benmki baya az o zaman..

çok beğendiğim bi uygulama ama androidde trkçesi yok

Geçmiş olsun tatlım ya nedir bu çektiğin gerçekten bi an önce düzelir inşllh

Çok zor gerçekten canım ya bende hergün 7 saat ugrasıyorum derin uykuya geçmesi için uyuyor ama gazdan sürekli kalkıp emmek istiyor

Göğüs uçlarım çok fena durumda çatladı ağzına komple memeyi alamıyor yanı doğru bir elzirme olmuyor ve ben açık yaraya tuz basılmış limon sıkılmış gibi yanıyorum

Yoo canım bilmem bende gaz yapmadı çocuğumdada ne yaparsam yapayım gazlı zaten

Reactions: iiz
Göğüs uçlarım çok fena durumda çatladı ağzına komple memeyi alamıyor yanı doğru bir elzirme olmuyor ve ben açık yaraya tuz basılmış limon sıkılmış gibi yanıyorum
Canımmgecmıs olsun dunku hemsıre bana bu kremleri kullanma en guzeli anne sütüdür kendi sütünü sür devamlı göğüs uclarına dedi canım bi dene istersen

Haftaya bugün sınava girecem ne kadar Sürcek belli degıl sütümü az az olsada sağıp birleştirip o ğün versek olur mu

Zeynep5654 canım geçmiş olsun inşallah bu son olur bi daha yaşamaZsın
seyyav canım meme ucuna emzirme sonrasında sütünden sür ve biraz açıkta bırak kurusun.emzirme aralarında zeytinyağı sür ve açıkta bırak canım.iyice kurusun yaraların.

Dün kızım 15 saat uyumadı ve devamlı emmek istedi.herhalde sıçrama günüydü.önerebileceğin başka uygulamalar var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…