- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.441
Canim Allah yardimcin olsun sınavda. Sütleri saginca biberonla buzdolabına koyup aynı sıcaklıga geldiklerinde birleştirip buzluga atabilirsin. Ben böyle zor zamanlarda mama da veriyorum sen hiç mama vermiyor musunHaftaya bugün sınava girecem ne kadar Sürcek belli degıl sütümü az az olsada sağıp birleştirip o ğün versek olur mu
Sağlıklı oluşumlarda gerisinin önemi yok cnm.38+5 te soğdu benm kuzum 45 cm. 53 günde 1 kilo canım. Ama zaten minyon tipli bir bebek iyimi kötümü bilemedm..
cnm çok iyi anlıyorum seni, Allah hepimizin yardımcısı olsun
msşallah size
maşallah çok güzel kilo alımı benmki baya az o zaman..
çok beğendiğim bi uygulama ama androidde trkçesi yok
Al sagol Can'ım zeytinyağlıda süreyim@Zeynep5654 canım geçmiş olsun inşallah bu son olur bi daha yaşamaZsın
seyyav canım meme ucuna emzirme sonrasında sütünden sür ve biraz açıkta bırak kurusun.emzirme aralarında zeytinyağı sür ve açıkta bırak canım.iyice kurusun yaraların.
Amin sağol Can'ım . Mama zaten verıyorum ama tüm gün mama içsin istemiyorumCanim Allah yardimcin olsun sınavda. Sütleri saginca biberonla buzdolabına koyup aynı sıcaklıga geldiklerinde birleştirip buzluga atabilirsin. Ben böyle zor zamanlarda mama da veriyorum sen hiç mama vermiyor musun
Ayva çekirdeği bende çok işe yaramıştı .Krem hiç fayda etmede zaten ayva çekirdeği ıslatacaktım süt sürüyüm deniyim
Ben lansinoh kullandım. Memnundum canım. Geçmiş olsunMrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Göğüs uçlarım çok fena durumda çatladı ağzına komple memeyi alamıyor yanı doğru bir elzirme olmuyor ve ben açık yaraya tuz basılmış limon sıkılmış gibi yanıyorum
Mrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Sağlıklı oluşumlarda gerisinin önemi yok cnm.
Kızlar kiraz çekirdegi kemeri kullanan var mı? E bebekten sipariş verdim geldi milrodalgada ısıtıp karnına koydum biraz iyi geldi gibi. Uykuya dalamıyodu agrıdan elektrk süpürgesi sesi açıp uyuttum bebeğimi zar zor
Ben kullanıyorum kiraz çekirdeği kemerini. Kemeri koyduktan 20 dakika sonra da gaz masajı yaparsan baya iyi geliyor.Kızlar kiraz çekirdegi kemeri kullanan var mı? E bebekten sipariş verdim geldi milrodalgada ısıtıp karnına koydum biraz iyi geldi gibi. Uykuya dalamıyodu agrıdan elektrk süpürgesi sesi açıp uyuttum bebeğimi zar zor
Geçmiş olsun canım lansinoh çiftli sağma makinası var bende rahat kullanıyorum acıtmıyorMrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Meme ucunu açıkta bırakmayı tavsiye ediyorlar emzirme gruplarında. Havalar soğuduğu için bir atletin ve tişörtün meme ucu kısımlarını keserek evde takılın diyorlar. Akşamları da lanolinli krem sürmek gerekiyormuş.Göğüs uçlarım çok fena durumda çatladı ağzına komple memeyi alamıyor yanı doğru bir elzirme olmuyor ve ben açık yaraya tuz basılmış limon sıkılmış gibi yanıyorum
OlurHaftaya bugün sınava girecem ne kadar Sürcek belli degıl sütümü az az olsada sağıp birleştirip o ğün versek olur mu
Yok canım ben de bu uygulanmayı Yen'i keşfettim bi emzirme grubunda söylediler.Dün kızım 15 saat uyumadı ve devamlı emmek istedi.herhalde sıçrama günüydü.önerebileceğin başka uygulamalar var mı canım?
Ben ameda lactaline kullanıyorum çok memnunum. Hastane tipine yakın bir ev pompası. Fiyatı pahalı ama eğer ilk çocuksa, diğer çocuklarda da kullanırsınız verdiğiniz paray değer.Mrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Kesinlikle. Yaptırsam ayrı yaptırmasam ayrıÇok haklısın ama bu aşı konusu büyük sorumluluk bilmiyorum ben de kafam çok karışık :/
Valla bu gaz bizi mahvetti. İnşallah 3. Ayımızda biterGazdandır o canım. Sancı geldiğinde uyuyamıyor ve sürekli emmek istiyor
Öyle valla ne biberon alıyor ne emzik benimki. Emzik aldım binbir çeşit yediğini kustu yavrum nefret etti bi tek memede rahatCanım gaz olunca sürekli memede durmak istiyorlar
Valla ya eşim gece gelecek de ben aç karnımı doyurup yüzümü yıkayacağım nasıl ağlıyor sesi kısıldı Artık 4moms mı almadım masajlar mı yapmıyorum sıcak havlular Yok huzursuz benim bebeğimÇok zor gerçekten canım ya bende hergün 7 saat ugrasıyorum derin uykuya geçmesi için uyuyor ama gazdan sürekli kalkıp emmek istiyor
Canim.lansinoh 2si bir arada elektrik li süt sağma makinesi var bende memnunum iki gogusumu aynı anda kısa sürede sagabiliyorumMrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?