2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Haftaya bugün sınava girecem ne kadar Sürcek belli degıl sütümü az az olsada sağıp birleştirip o ğün versek olur mu
Canim Allah yardimcin olsun sınavda. Sütleri saginca biberonla buzdolabına koyup aynı sıcaklıga geldiklerinde birleştirip buzluga atabilirsin. Ben böyle zor zamanlarda mama da veriyorum sen hiç mama vermiyor musun

Mrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Sağlıklı oluşumlarda gerisinin önemi yok cnm.

Canim Allah yardimcin olsun sınavda. Sütleri saginca biberonla buzdolabına koyup aynı sıcaklıga geldiklerinde birleştirip buzluga atabilirsin. Ben böyle zor zamanlarda mama da veriyorum sen hiç mama vermiyor musun
Amin sağol Can'ım . Mama zaten verıyorum ama tüm gün mama içsin istemiyorum

Ben lansinoh kullandım. Memnundum canım. Geçmiş olsun

Göğüs uçlarım çok fena durumda çatladı ağzına komple memeyi alamıyor yanı doğru bir elzirme olmuyor ve ben açık yaraya tuz basılmış limon sıkılmış gibi yanıyorum

cnm allah yardımcn olsn. Zeytnyağı ve ayva çekirdeği mutlaka dene

geçmiş olsun bende medela var güçlü çekiyor

Sağlıklı oluşumlarda gerisinin önemi yok cnm.

öyle cnm dogru..

ben kullanmadm cnm ama kullanan vardı topikte cevap verirler inşallah çok geçmiş olsun

Ben kullanıyorum kiraz çekirdeği kemerini. Kemeri koyduktan 20 dakika sonra da gaz masajı yaparsan baya iyi geliyor.

Geçmiş olsun canım lansinoh çiftli sağma makinası var bende rahat kullanıyorum acıtmıyor

Göğüs uçlarım çok fena durumda çatladı ağzına komple memeyi alamıyor yanı doğru bir elzirme olmuyor ve ben açık yaraya tuz basılmış limon sıkılmış gibi yanıyorum
Meme ucunu açıkta bırakmayı tavsiye ediyorlar emzirme gruplarında. Havalar soğuduğu için bir atletin ve tişörtün meme ucu kısımlarını keserek evde takılın diyorlar. Akşamları da lanolinli krem sürmek gerekiyormuş.

Ben ameda lactaline kullanıyorum çok memnunum. Hastane tipine yakın bir ev pompası. Fiyatı pahalı ama eğer ilk çocuksa, diğer çocuklarda da kullanırsınız verdiğiniz paray değer.

Çok zor gerçekten canım ya bende hergün 7 saat ugrasıyorum derin uykuya geçmesi için uyuyor ama gazdan sürekli kalkıp emmek istiyor
Valla ya eşim gece gelecek de ben aç karnımı doyurup yüzümü yıkayacağım nasıl ağlıyor sesi kısıldı Artık 4moms mı almadım masajlar mı yapmıyorum sıcak havlular Yok huzursuz benim bebeğim

Canim.lansinoh 2si bir arada elektrik li süt sağma makinesi var bende memnunum iki gogusumu aynı anda kısa sürede sagabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…