- 10 Ağustos 2016
- 267
- 352
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.461
Bende kaldırmıyorum canım acıkınca kendi uyanır zaten ben gece 12de besliyorum sabah 6 ya kadar uyuyor acıkınca kendi kalkıyorBebeklerinizi kaç saat Aralıklarla emziriyorsunuz benimki uzun saatler uyumadığında bazen 5-6 saat uyuyor tabii 18 saat cin gibi olunca :) sizce o 5-6 saat içinde uyandırmalı mıyım emzirmek için tabii uyandırınca da deli gibi ağlıyor memeyi bile istemiyor orası ayrı :)
Bende uyandırmıyorum beş altı saatte benimki de uyanmıyorBebeklerinizi kaç saat Aralıklarla emziriyorsunuz benimki uzun saatler uyumadığında bazen 5-6 saat uyuyor tabii 18 saat cin gibi olunca :) sizce o 5-6 saat içinde uyandırmalı mıyım emzirmek için tabii uyandırınca da deli gibi ağlıyor memeyi bile istemiyor orası ayrı :)
Canım kimyon veriyor musun bizimde çok gazımız var tane kimyon aldım Cezveye yarım fincan su koy kaynarken yarım çay kasıgı kımyon kasık ucuyla seker at kaynar kaynamaz kapat süz ılısın bebege 3.4 çay kasıgı ver hemen gaz cıkarıyor sabah aksam veriyorum ben gaz ılaclarındn daha etkılıValla ya eşim gece gelecek de ben aç karnımı doyurup yüzümü yıkayacağım nasıl ağlıyor sesi kısıldı Artık 4moms mı almadım masajlar mı yapmıyorum sıcak havlular Yok huzursuz benim bebeğim
Bizim gündüz uykusu olmadığı için gece uykusu çok iyi altı saat uyuyor emiyor tekrar üç saat uyuyor saat altı gibi kalkıyor sonra uyumuyornasıl 5-6 saatuyuyolar yabenim ki 1.30 da uyuyo sonra da her 1,5 saatte bir emmek için uyanıyor hiç dinlenemiyorum gece
Canım ben mama da veriyorum. Önceden mamaya rağmen 3 saatte bir uyanıyordu şimdi 6 bazen de 7 saate çıktı gece uykuları. 12 de yediriyorum 6 gibi uyanıyor ya da 7 gibi. Sonra bir daha besliyorum öğlen 11-12 gibi kalkıyor o sırada bende kahvaltı falan ediyorum işlerimi hallediyorumnasıl 5-6 saatuyuyolar yabenim ki 1.30 da uyuyo sonra da her 1,5 saatte bir emmek için uyanıyor hiç dinlenemiyorum gece
sıçrama günü nedir canım?Dün kızım 15 saat uyumadı ve devamlı emmek istedi.herhalde sıçrama günüydü.önerebileceğin başka uygulamalar var mı canım?
Mrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
canım ya bebeğe şeker vermek kötü değil mi sence. şekeri nasıl kaldırsın vucudu başka çözümü yok mu şekersiz verilmez mi yazık ya bebeklere. ben kendim bile şekerli yıyıp içmiyorum olabildiği adar sütümle geçmesin diyeCanım kimyon veriyor musun bizimde çok gazımız var tane kimyon aldım Cezveye yarım fincan su koy kaynarken yarım çay kasıgı kımyon kasık ucuyla seker at kaynar kaynamaz kapat süz ılısın bebege 3.4 çay kasıgı ver hemen gaz cıkarıyor sabah aksam veriyorum ben gaz ılaclarındn daha etkılı
ay maşallah senin bebişe ya herşeyi oturdu resmen daha küçük olmasına rağmenCanım ben mama da veriyorum. Önceden mamaya rağmen 3 saatte bir uyanıyordu şimdi 6 bazen de 7 saate çıktı gece uykuları. 12 de yediriyorum 6 gibi uyanıyor ya da 7 gibi. Sonra bir daha besliyorum öğlen 11-12 gibi kalkıyor o sırada bende kahvaltı falan ediyorum işlerimi hallediyorum
Bnmkide oyleÖyle valla ne biberon alıyor ne emzik benimki. Emzik aldım binbir çeşit yediğini kustu yavrum nefret etti bi tek memede rahat
Cnim gece emzirmek cok onemli diyolar anne icinde bebek icinde acaba 12 saatini biraz gerimi alsan kiBende kaldırmıyorum canım acıkınca kendi uyanır zaten ben gece 12de besliyorum sabah 6 ya kadar uyuyor acıkınca kendi kalkıyor
Ya var ya o kadar Yorgunum ki emzirdim tam arkama döndüm temizleyecektim ağzını bi baktım kustu, tekrar emzirdim bu defa da kakasını yapamadığı için ıkınırken kustu. Bağırdım çağırdım oturdum ağladım artık. Söylendim de bebeğime. Baktım ben ağlarken içli içli suratıma baktı. Kendime lanet ettim o an 2 aylık bebeğe mi söyleniyorsun diye. Bi de sarıldım ona ağladım. artık sinirlerim çok yıprandı. Ve bunu bebeğime yansıttığım için de utandımBnmkide oylealamadığım emzik kalmadi banamisin demiyo. Bugun bizimde gaz had safhadaydi valla
Geçen hafta bende dayanamadım artık. Hergün iki üç saat uyku. 24 saat tek başına koştur,misafir ağırla, herkese karşı güçlü görünmeye çalış, sinirlerim çok yıpranmıştı. Tam uyuttum yine uyandı off yaa dedim oturdum ağladım sonra söylendiğim için pişman oldum ona ağladım. Bence ilk üç ay en zoru. Sık sık emzirmek, gaz sancıları falan derken en zor günleri yaşıyoruz. Bunlar geçecek ve bazen zorlanıp ağlamakta normal olabilir kendimize haksızlık yapmayalımYa var ya o kadar Yorgunum ki emzirdim tam arkama döndüm temizleyecektim ağzını bi baktım kustu, tekrar emzirdim bu defa da kakasını yapamadığı için ıkınırken kustu. Bağırdım çağırdım oturdum ağladım artık. Söylendim de bebeğime. Baktım ben ağlarken içli içli suratıma baktı. Kendime lanet ettim o an 2 aylık bebeğe mi söyleniyorsun diye. Bi de sarıldım ona ağladım. artık sinirlerim çok yıprandı. Ve bunu bebeğime yansıttığım için de utandım
Öyle üzüldüm ki o bana öyle bakınca yerin dibine girsem iyiydi. Bana muhtaç bi Bebek o neyine kızmaya hakkım var dedim çok kötü oldum valla eşim işten geldiğinde gözlerim şişmişti uykusuzluktandır dedim. Ben de aynıyım yemek yap çamaşır yıka ütüle evi temizle misafir bebeği görmeye gelenler onlara ikramlik bir şeyler gaz sancısı sürekli meme isteği kayınvalidemin arada sadece dırdıra gelmesi emzik biberon Almaması, sürekli mutsuz ve ağlıyor olması derken taştıııGeçen hafta bende dayanamadım artık. Hergün iki üç saat uyku. 24 saat tek başına koştur,misafir ağırla, herkese karşı güçlü görünmeye çalış, sinirlerim çok yıpranmıştı. Tam uyuttum yine uyandı off yaa dedim oturdum ağladım sonra söylendiğim için pişman oldum ona ağladım. Bence ilk üç ay en zoru. Sık sık emzirmek, gaz sancıları falan derken en zor günleri yaşıyoruz. Bunlar geçecek ve bazen zorlanıp ağlamakta normal olabilir kendimize haksızlık yapmayalım
Kendini üzme dahada çok gerilirsin.Olur böyle arada bizde 5 gündür pert olduk kızımla.Üstelik iki tanede okullu kızlarım var biri 2. Sınıf ve akşamları ödev zamanı en zor zamanları oluyor bebeğimin.Ya var ya o kadar Yorgunum ki emzirdim tam arkama döndüm temizleyecektim ağzını bi baktım kustu, tekrar emzirdim bu defa da kakasını yapamadığı için ıkınırken kustu. Bağırdım çağırdım oturdum ağladım artık. Söylendim de bebeğime. Baktım ben ağlarken içli içli suratıma baktı. Kendime lanet ettim o an 2 aylık bebeğe mi söyleniyorsun diye. Bi de sarıldım ona ağladım. artık sinirlerim çok yıprandı. Ve bunu bebeğime yansıttığım için de utandım
Bak kusma görYa var ya o kadar Yorgunum ki emzirdim tam arkama döndüm temizleyecektim ağzını bi baktım kustu, tekrar emzirdim bu defa da kakasını yapamadığı için ıkınırken kustu. Bağırdım çağırdım oturdum ağladım artık. Söylendim de bebeğime. Baktım ben ağlarken içli içli suratıma baktı. Kendime lanet ettim o an 2 aylık bebeğe mi söyleniyorsun diye. Bi de sarıldım ona ağladım. artık sinirlerim çok yıprandı. Ve bunu bebeğime yansıttığım için de utandım
Sizin yanınızda benim hiçbir şey söylemeye hakkın yok Allah yardımcınız olsun nasıl bakıyorsunuz 3 çocuğa valla çok zor helal olsun ben bir tane ile başa çıkamadım daha..Kendini üzme dahada çok gerilirsin.Olur böyle arada bizde 5 gündür pert olduk kızımla.Üstelik iki tanede okullu kızlarım var biri 2. Sınıf ve akşamları ödev zamanı en zor zamanları oluyor bebeğimin.
Bazen beşikte durmuyor ayağımda sallıyorum ödev sırasında bazen omuzumda uyutmaya çalışıyorum.Su gaz olayı bitseydi rahatlardık biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?