- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.481
Bende ara ara ağlama nöbetleri geçiriyorumGeçen hafta bende dayanamadım artık. Hergün iki üç saat uyku. 24 saat tek başına koştur,misafir ağırla, herkese karşı güçlü görünmeye çalış, sinirlerim çok yıpranmıştı. Tam uyuttum yine uyandı off yaa dedim oturdum ağladım sonra söylendiğim için pişman oldum ona ağladım. Bence ilk üç ay en zoru. Sık sık emzirmek, gaz sancıları falan derken en zor günleri yaşıyoruz. Bunlar geçecek ve bazen zorlanıp ağlamakta normal olabilir kendimize haksızlık yapmayalım
Aynen canım maşallah diyeyim:))) benim kv çok bilgili bu konularda sağolsun onun çok yardımı oldu tek başıma mümkün değil bu kadar yapamazdım. Biraz disiplinli kendisi şimdiden alıştıralım dedi oğlum da çok huysuz değil allahtan alıştı hemen :)ay maşallah senin bebişe ya herşeyi oturdu resmen daha küçük olmasına rağmen
Evet onu düşündüm canım 12 değil 10 falan yapsam daha iyi olcak sanki sağol uyardığın için:)Cnim gece emzirmek cok onemli diyolar anne icinde bebek icinde acaba 12 saatini biraz gerimi alsan ki
Emiyorlar gaz olunca sürekli sonra da kusuyorlar. Hem onlar yıpranıyor hem biz valla benim evde öyle bazen halıya elimle bakıyorum göremiyorum nereye ne yaptığını şimdi de emziriyorum yine. Evde yemek de Yok oh mis aç aç bekle ki süt olsunBak kusma görve bundan 10 dakika öncede boyunca bi dünya kustu. Ne ona ne bana kiyafet yetismiyo artik halı koltuk yastık yemin ederim omzumdan kalçama ordan çorabıma sonra yere kadar kusuyo her defasında beni gazdan daha çok bu kusma yordu
Sağol cnm biri 12 diğeri 7 yaşındaSizin yanınızda benim hiçbir şey söylemeye hakkın yok Allah yardımcınız olsun nasıl bakıyorsunuz 3 çocuğa valla çok zor helal olsun ben bir tane ile başa çıkamadım daha..
Anne olduk diye yorulmucaz mı canım? Hem biz bebişlerimiz için koşturup duruyoruz onlara değil sitemimiz , iyi ki varlar çok şükürÖyle üzüldüm ki o bana öyle bakınca yerin dibine girsem iyiydi. Bana muhtaç bi Bebek o neyine kızmaya hakkım var dedim çok kötü oldum valla eşim işten geldiğinde gözlerim şişmişti uykusuzluktandır dedim. Ben de aynıyım yemek yap çamaşır yıka ütüle evi temizle misafir bebeği görmeye gelenler onlara ikramlik bir şeyler gaz sancısı sürekli meme isteği kayınvalidemin arada sadece dırdıra gelmesi emzik biberon Almaması, sürekli mutsuz ve ağlıyor olması derken taştııı
Gaz problemi olunca ne yaparsam yapayım uyumuyor. Senin bebeğinde var mı gaz problemiAynen canım maşallah diyeyim:))) benim kv çok bilgili bu konularda sağolsun onun çok yardımı oldu tek başıma mümkün değil bu kadar yapamazdım. Biraz disiplinli kendisi şimdiden alıştıralım dedi oğlum da çok huysuz değil allahtan alıştı hemen :)
Yok canım şükür çok aşırı gaz problemimiz yok ama bazen oluyor o zaman da kayısı çayı ve rezene içiyorum emzirmeye yakın o 2 saat içinde rahatlatıyor hemenGaz problemi olunca ne yaparsam yapayım uyumuyor. Senin bebeğinde var mı gaz problemi
artık yavaş yavaş dışarıda kullanmaya başladım canım içindeyken rahatsız oluyorSling kullanan anneler bacaklar içeride mi dışarıda mı kullanıyorsunuz? Ben hep içeride kullanıyordum. 5 kilo oldu güneş. Sanki artık rahat edemiyor bacakları.
Bende 10 kuralı koydum 2 gündür 4 saat uyuyo uyaniyo emip 2 saat daha uyuyo sonra emiyo 2 saat daha uyuyo 5.30 6 gibi kalkiyo şenlik basliyoEvet onu düşündüm canım 12 değil 10 falan yapsam daha iyi olcak sanki sağol uyardığın için:)
Aynen delirmecelerEmiyorlar gaz olunca sürekli sonra da kusuyorlar. Hem onlar yıpranıyor hem biz valla benim evde öyle bazen halıya elimle bakıyorum göremiyorum nereye ne yaptığını şimdi de emziriyorum yine. Evde yemek de Yok oh mis aç aç bekle ki süt olsunsinirler tavan
Çok hızlı çekmek orta kulak agrısına sebep olabiliyor bir doktorunuza sorun istersenızKızlar ben burun aspiratörü ile kızımın burnunu temizleyemiyordum artık nasıl yapacağımı öğrendim eczaneden serum fizyolojik aldım siringayla çekip burnuna sıkıyorum burnunu iki üç defa sıkıyorum sonra aspiratörle güçlü bi şekilde çekiyorum ama ole 1 2 saniye değil yüksek Vakumla burnundakiler gelene kadar yanımda mutlaka pecete bulunduruyorum çok faydasını gördük daha önce kızıma kiyamadigimdan azıcık cekiyordum gelmiyordu özellikle gripten sonra daha iyi öğrendim @iiz canım sende cekemiyordun galiba belki bu bilgiler yardimci olur
Yavaş yavaş düzene girmeye başlamış canım daha çok girer inşallah zamanla :)))Bende 10 kuralı koydum 2 gündür 4 saat uyuyo uyaniyo emip 2 saat daha uyuyo sonra emiyo 2 saat daha uyuyo 5.30 6 gibi kalkiyo şenlik basliyo
Sling kullanan anneler bacaklar içeride mi dışarıda mı kullanıyorsunuz? Ben hep içeride kullanıyordum. 5 kilo oldu güneş. Sanki artık rahat edemiyor bacakları.
Alıştırma bardağı kullanabilirsin ucu yumuşak oluanlardanKızlar bebek hem meme hem biberona nasıl alışır? 25 aralıkta işe başlayacam, gecen iki gece biberonla süt verdim dün burnumdan geldi memeyi almak istemedi, 2 denemede biberona alışıyordu çok korktum. Kayınvalidem bakacak 3 aylık itibari ilekaşıkla mı beslese ki nasıl yapsak
Medela swing kullanıyorum memnunumMrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?