2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende ara ara ağlama nöbetleri geçiriyorumAma faydası yok tabiki sadece insan biraz rahatlıyor .Eşim çok geç geliyor kızlarınla ben ilgilenmek zorunda kalıyorum eşim.gelincede bir fasıl ona söyleniyorum oda haklısın dök içini diyorYapacak birşey yok ben şimdi çalışmıyorum 6 aylık olunca başlayacam tekrar bakalım o zaman ne olacak

ay maşallah senin bebişe ya herşeyi oturdu resmen daha küçük olmasına rağmen
Aynen canım maşallah diyeyim:))) benim kv çok bilgili bu konularda sağolsun onun çok yardımı oldu tek başıma mümkün değil bu kadar yapamazdım. Biraz disiplinli kendisi şimdiden alıştıralım dedi oğlum da çok huysuz değil allahtan alıştı hemen :)

Emiyorlar gaz olunca sürekli sonra da kusuyorlar. Hem onlar yıpranıyor hem biz valla benim evde öyle bazen halıya elimle bakıyorum göremiyorum nereye ne yaptığını şimdi de emziriyorum yine. Evde yemek de Yok oh mis aç aç bekle ki süt olsun sinirler tavan

Sizin yanınızda benim hiçbir şey söylemeye hakkın yok Allah yardımcınız olsun nasıl bakıyorsunuz 3 çocuğa valla çok zor helal olsun ben bir tane ile başa çıkamadım daha..
Sağol cnm biri 12 diğeri 7 yaşında Çok zoor ama Allah sabır ve güç veriyor sanırım.
3 kızçem var ilerde ne güzel kardeş olacaklar diye kendimi avutuyorum
Sende alışacaksın daha yenisiniz daha kolay zamanları gelecek yada daha zor zamanlar olacak.yeni doğum yaptığınız için hassasınız.
Kolaylıklar diliyorum.

Anne olduk diye yorulmucaz mı canım? Hem biz bebişlerimiz için koşturup duruyoruz onlara değil sitemimiz , iyi ki varlar çok şükür

Gaz problemi olunca ne yaparsam yapayım uyumuyor. Senin bebeğinde var mı gaz problemi

Sling kullanan anneler bacaklar içeride mi dışarıda mı kullanıyorsunuz? Ben hep içeride kullanıyordum. 5 kilo oldu güneş. Sanki artık rahat edemiyor bacakları.

Kızlar atak haftalarını takip etmenizi öneririm. Bebişim kolik sandım atak haftasındaymış resmen. 2 haftadır gaz nöbeti yaşamadık. 1 hafta sürmüştü tam baktım atak takviminde de 1 hafta atak gösteriyo. Önemli olan, doğum tarihi değil asıl doğması gereken tarihi baz almak. Takvimi yüklüyorum kolaylık olsun diye. Rakamlar haftalara işaret ediyor.

Aynen delirmeceler

Valla bizde ne duzen var ne huzur ne uyku... Uyumuyor kucakta durmuyor besikte durmuyor 3_4 gundur kusmalari 2 katina cikti. Olan uykusu da gitti.
Annem olmasina ragmen inanilmaz yoruldum. Allah hepimize guc versin bu zor zamanlari atlatalim insallah

Çok hızlı çekmek orta kulak agrısına sebep olabiliyor bir doktorunuza sorun istersenız

Sling kullanan anneler bacaklar içeride mi dışarıda mı kullanıyorsunuz? Ben hep içeride kullanıyordum. 5 kilo oldu güneş. Sanki artık rahat edemiyor bacakları.

cnm mina kıpır kıpır ayaklar içeride hiç kullanamadım alttan güç alıp yukarı itti kendini hep. Ben sürekli dışarıda kullandım. Dışarıda nasıl kullanıyorsun şu an ? Özel aparat filan aldın mı ?

Alıştırma bardağı kullanabilirsin ucu yumuşak oluanlardan

Bugun sabah 5 ten beri oglum hic uyumadi simdi feryat figan uyku basina vurdu herhalde memeyi reddediyor.emmeden hic uyuyamaz halbuki feryat figan 2 saattir cildirmak uzereyim bir yeri mi agriyor diye de icim iciomi yiyor

Medela swing kullanıyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…