- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.501
Ben de an itibariyle oyleyimGeçen hafta bende dayanamadım artık. Hergün iki üç saat uyku. 24 saat tek başına koştur,misafir ağırla, herkese karşı güçlü görünmeye çalış, sinirlerim çok yıpranmıştı. Tam uyuttum yine uyandı off yaa dedim oturdum ağladım sonra söylendiğim için pişman oldum ona ağladım. Bence ilk üç ay en zoru. Sık sık emzirmek, gaz sancıları falan derken en zor günleri yaşıyoruz. Bunlar geçecek ve bazen zorlanıp ağlamakta normal olabilir kendimize haksızlık yapmayalım
Bugum tamamiyla ayni seyleri yasamisiz sanirimEmiyorlar gaz olunca sürekli sonra da kusuyorlar. Hem onlar yıpranıyor hem biz valla benim evde öyle bazen halıya elimle bakıyorum göremiyorum nereye ne yaptığını şimdi de emziriyorum yine. Evde yemek de Yok oh mis aç aç bekle ki süt olsunsinirler tavan
Benimki wrap sling olduğu için aparatı yok. İki kumaş parçasını bacak arasından geçiriyorsun. Videoda izledim daha uygulamadım. Senin sling farklıydı galibacnm mina kıpır kıpır ayaklar içeride hiç kullanamadım alttan güç alıp yukarı itti kendini hep. Ben sürekli dışarıda kullandım. Dışarıda nasıl kullanıyorsun şu an ? Özel aparat filan aldın mı ?
Eski bi tshirtimi kesip öyle yapalım canım sağolMeme ucunu açıkta bırakmayı tavsiye ediyorlar emzirme gruplarında. Havalar soğuduğu için bir atletin ve tişörtün meme ucu kısımlarını keserek evde takılın diyorlar. Akşamları da lanolinli krem sürmek gerekiyormuş.
Ben de ilk bebeğimi kaybettim. Çok çabaladım bu bebek için. Hep bebeğin bakımından yakınanlara içten içe kızardım. Kıymetini bilmiyorlar diye. Doğum yapınca da hiç olumsuz bir şey söylemicem dedim kendi kendime. 1 aylık olunca annem gitti. Kayınvalidem geliyordu kayınpederim hastalandı, o gelemedi eşim dahil kimse kalmadı yanımda. Çok zorlandım. Artık geçen hafta iflas etti vücudum zor attım bebekle ikimizi ailemin yanına. Bikaç gün sonraya olsaymış biletim gelecek enerjim kalmazmışBen de an itibariyle oyleyimbirakin annemi kayinvalide zaten rahmetli ankarada kimsem yok.esim deseniz bir erkek max ne kadar yardimci olabilirse...bazen ite ite bazen gonullu..ama en cok ihtiyacim oldugu zaman yardimci olmayi akil edemiyor...5 asilama sonrasi 2.denemede yavruma kavustum.o arada tum enerjim bitmis sanki kuzuma yetemiyorum.emmeden uyumayan memesiz durmaayan oglan bu aksam meme almadi feryat figan etti simdi uyudu ama biliyorum ki ac ya da bana oyle gelio bilmiyorum.susmamacasina aglayasim var ya uyandiginda almazsa memeyi.meme almadan once mama bile almaz oglum nitekim oyle oldu.allahim ne olur uyandiginda aksam yasanilanlari resetlems olsun ve memeyi almamasi uykusizluktan olsun.sabah 5 ten beri uyumadi cunku
Benimki wrap sling olduğu için aparatı yok. İki kumaş parçasını bacak arasından geçiriyorsun. Videoda izledim daha uygulamadım. Senin sling farklıydı galiba
Benimki wrap sling olduğu için aparatı yok. İki kumaş parçasını bacak arasından geçiriyorsun. Videoda izledim daha uygulamadım. Senin sling farklıydı galiba
Canim bnmkide uyumuyodu ki gunduz hala uyumuyo. Ama ben artık 21:30da banyo yaptırıyorum sampuansiz sadece duru suyla sonra ninni açıyorum emziriyorum memede uyuyo reflu yastigina koyuyorum 4 saat uyanmiyo. ( bugun istisna feci gaz sancısı var hic alttan cikarmadi diyebilirim yine uyudu ama yatagina koyunca uyaniyoValla bizde ne duzen var ne huzur ne uyku... Uyumuyor kucakta durmuyor besikte durmuyor 3_4 gundur kusmalari 2 katina cikti. Olan uykusu da gitti.
Annem olmasina ragmen inanilmaz yoruldum. Allah hepimize guc versin bu zor zamanlari atlatalim insallah
Eski bi tshirtimi kesip öyle yapalım canım sağol
Eski bi tshirtimi kesip öyle yapalım canım sağol
Evet cnim cok şükür. Gün boyunca memede uyumayan cocuk uyku saatinde memede uyuyo. Ama bugunki gaz olayi olmassydi iyidiYavaş yavaş düzene girmeye başlamış canım daha çok girer inşallah zamanla :)))
Bizde aynı durumdayız uykusu çok gelip dalamadıklarından memeyi almıyorlar.Bugun sabah 5 ten beri oglum hic uyumadi simdi feryat figan uyku basina vurdu herhalde memeyi reddediyor.emmeden hic uyuyamaz halbuki feryat figan 2 saattir cildirmak uzereyim bir yeri mi agriyor diye de icim iciomi yiyor
Canim benimki de memede uyuyo gibi oluyo yatirmak icin kaldirdigimda gozler kocamanCanim bnmkide uyumuyodu ki gunduz hala uyumuyo. Ama ben artık 21:30da banyo yaptırıyorum sampuansiz sadece duru suyla sonra ninni açıyorum emziriyorum memede uyuyo reflu yastigina koyuyorum 4 saat uyanmiyo. ( bugun istisna feci gaz sancısı var hic alttan cikarmadi diyebilirim yine uyudu ama yatagina koyunca uyaniyo
Aa benim de neko. Bunların aparatı yok bildiğim kadarıyla. Yoksa var mı?cnm benm de wrap, sadece marka değişikliği yPtım. Neko wrap şu an
Şimdi anladımdısarıda demisim de acıklamamısım. Hava soguk ya cnm onu sormak istedm
Aa benim de neko. Bunların aparatı yok bildiğim kadarıyla. Yoksa var mı?
2 aydir ilk defa bugun boyle oldu neyse yrm saatuyuyp uyaninca tuttu memeyiBizde aynı durumdayız uykusu çok gelip dalamadıklarından memeyi almıyorlar.
Korkma inşallah memeyi redetmeyecektir.
Benim kızımda uykusu başına vurduğunda memeyi alamıyor tabi birde bitmeyen bir gaz sendromu.
Oyy maşallah. Benim kızım gece 1,5-2 saatte bir uyanıyor hala. Zaten emmesi de 40 dk sürüyor derken ben hiç uyuyamıyorum. Çok şanslısınCanım ben mama da veriyorum. Önceden mamaya rağmen 3 saatte bir uyanıyordu şimdi 6 bazen de 7 saate çıktı gece uykuları. 12 de yediriyorum 6 gibi uyanıyor ya da 7 gibi. Sonra bir daha besliyorum öğlen 11-12 gibi kalkıyor o sırada bende kahvaltı falan ediyorum işlerimi hallediyorum
Geceye alışınca gündüze daha kolay alışıyorlar canım merak etme o daha kolay olur inşallah:) gaz sancısı için denedin mi bilmiyorum ama kayısı çayı çok iyi geliyor. Önceleri ben içiyordum şimdi 2 çay kaşığı falan oğluma veriyorum 2 saat içinde falan rahatlıyorEvet cnim cok şükür. Gün boyunca memede uyumayan cocuk uyku saatinde memede uyuyo. Ama bugunki gaz olayi olmassydi iyidibide gündüz emme saatini ayarlayabilirsem ohh deyme keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?