2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben de an itibariyle oyleyim birakin annemi kayinvalide zaten rahmetli ankarada kimsem yok.esim deseniz bir erkek max ne kadar yardimci olabilirse...bazen ite ite bazen gonullu..ama en cok ihtiyacim oldugu zaman yardimci olmayi akil edemiyor...5 asilama sonrasi 2.denemede yavruma kavustum.o arada tum enerjim bitmis sanki kuzuma yetemiyorum.emmeden uyumayan memesiz durmaayan oglan bu aksam meme almadi feryat figan etti simdi uyudu ama biliyorum ki ac ya da bana oyle gelio bilmiyorum.susmamacasina aglayasim var ya uyandiginda almazsa memeyi.meme almadan once mama bile almaz oglum nitekim oyle oldu.allahim ne olur uyandiginda aksam yasanilanlari resetlems olsun ve memeyi almamasi uykusizluktan olsun.sabah 5 ten beri uyumadi cunku

Bugum tamamiyla ayni seyleri yasamisiz sanirim sabah kahvaltida yedim aksama kadar 1 bardak suyu evimin baska bir odasinda olan esime telefon acip istedim.deli gibi aciktim.utu camasir mutfak topla bulasik mak bosalt yerlestir.ev pissss temizleyemedim.aksam da baktim esim hala harekte gecmemis ne yiyecegimiz hususunda bir cirladim.en sonunda tel ile kfc den sacma sapan bir yemek getirtti.acim ama bisey hazirlayacak gucum yok.oglum uyandiginda emsin baska bisey istemiyorum

Benimki wrap sling olduğu için aparatı yok. İki kumaş parçasını bacak arasından geçiriyorsun. Videoda izledim daha uygulamadım. Senin sling farklıydı galiba

Ben de ilk bebeğimi kaybettim. Çok çabaladım bu bebek için. Hep bebeğin bakımından yakınanlara içten içe kızardım. Kıymetini bilmiyorlar diye. Doğum yapınca da hiç olumsuz bir şey söylemicem dedim kendi kendime. 1 aylık olunca annem gitti. Kayınvalidem geliyordu kayınpederim hastalandı, o gelemedi eşim dahil kimse kalmadı yanımda. Çok zorlandım. Artık geçen hafta iflas etti vücudum zor attım bebekle ikimizi ailemin yanına. Bikaç gün sonraya olsaymış biletim gelecek enerjim kalmazmış

Valla bizde ne duzen var ne huzur ne uyku... Uyumuyor kucakta durmuyor besikte durmuyor 3_4 gundur kusmalari 2 katina cikti. Olan uykusu da gitti.
Annem olmasina ragmen inanilmaz yoruldum. Allah hepimize guc versin bu zor zamanlari atlatalim insallah
Canim bnmkide uyumuyodu ki gunduz hala uyumuyo. Ama ben artık 21:30da banyo yaptırıyorum sampuansiz sadece duru suyla sonra ninni açıyorum emziriyorum memede uyuyo reflu yastigina koyuyorum 4 saat uyanmiyo. ( bugun istisna feci gaz sancısı var hic alttan cikarmadi diyebilirim yine uyudu ama yatagina koyunca uyaniyo

Yavaş yavaş düzene girmeye başlamış canım daha çok girer inşallah zamanla :)))
Evet cnim cok şükür. Gün boyunca memede uyumayan cocuk uyku saatinde memede uyuyo. Ama bugunki gaz olayi olmassydi iyidi bide gündüz emme saatini ayarlayabilirsem ohh deyme keyfime

Bugun sabah 5 ten beri oglum hic uyumadi simdi feryat figan uyku basina vurdu herhalde memeyi reddediyor.emmeden hic uyuyamaz halbuki feryat figan 2 saattir cildirmak uzereyim bir yeri mi agriyor diye de icim iciomi yiyor
Bizde aynı durumdayız uykusu çok gelip dalamadıklarından memeyi almıyorlar.
Korkma inşallah memeyi redetmeyecektir.
Benim kızımda uykusu başına vurduğunda memeyi alamıyor tabi birde bitmeyen bir gaz sendromu.

Canim benimki de memede uyuyo gibi oluyo yatirmak icin kaldirdigimda gozler kocaman
Deliriciyiiimmm artik.
Ctsi 40i cikcak insallah ama hic umidim yok

Az once acaba atak haftasının hangi bölümündeyiz diye araştırayım dedim inanamadım gaz olayını birebir anlatmış tamda bu haftamızda gaz olayı artıyormuş.
Hiç-bir düzenimiz kalmadı uykuyu geçtim kucağımda bile ağlıyor kuzucum.

Bizde aynı durumdayız uykusu çok gelip dalamadıklarından memeyi almıyorlar.
Korkma inşallah memeyi redetmeyecektir.
Benim kızımda uykusu başına vurduğunda memeyi alamıyor tabi birde bitmeyen bir gaz sendromu.
2 aydir ilk defa bugun boyle oldu neyse yrm saatuyuyp uyaninca tuttu memeyi

Oyy maşallah. Benim kızım gece 1,5-2 saatte bir uyanıyor hala. Zaten emmesi de 40 dk sürüyor derken ben hiç uyuyamıyorum. Çok şanslısın

Evet cnim cok şükür. Gün boyunca memede uyumayan cocuk uyku saatinde memede uyuyo. Ama bugunki gaz olayi olmassydi iyidi bide gündüz emme saatini ayarlayabilirsem ohh deyme keyfime
Geceye alışınca gündüze daha kolay alışıyorlar canım merak etme o daha kolay olur inşallah:) gaz sancısı için denedin mi bilmiyorum ama kayısı çayı çok iyi geliyor. Önceleri ben içiyordum şimdi 2 çay kaşığı falan oğluma veriyorum 2 saat içinde falan rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…