- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.521
Benimki de başta öyleydi canım zorlaya zorlaya alıştırdık şükür rahatız şimdi biraz daha :))Oyy maşallah. Benim kızım gece 1,5-2 saatte bir uyanıyor hala. Zaten emmesi de 40 dk sürüyor derken ben hiç uyuyamıyorum. Çok şanslısın
Allah yardımcımız olsun ne diyelim şu saat oldu daha huzuru yok bi de ishal oldu şimdi ıhlamur kaynattım az önce onu içtim bu gece yine nöbet var bana o sağlıklı olsun da ne yapayımBugum tamamiyla ayni seyleri yasamisiz sanirimsabah kahvaltida yedim aksama kadar 1 bardak suyu evimin baska bir odasinda olan esime telefon acip istedim.deli gibi aciktim.utu camasir mutfak topla bulasik mak bosalt yerlestir.ev pissss temizleyemedim.aksam da baktim esim hala harekte gecmemis ne yiyecegimiz hususunda bir cirladim.en sonunda tel ile kfc den sacma sapan bir yemek getirtti.acim ama bisey hazirlayacak gucum yok.oglum uyandiginda emsin baska bisey istemiyorum
Kuru kayisimi poset cay mi? Onu denemedim hicGeceye alışınca gündüze daha kolay alışıyorlar canım merak etme o daha kolay olur inşallah:) gaz sancısı için denedin mi bilmiyorum ama kayısı çayı çok iyi geliyor. Önceleri ben içiyordum şimdi 2 çay kaşığı falan oğluma veriyorum 2 saat içinde falan rahatlıyor
Poşet çay canım kuru kayısıyı da kaynattım işe yaramadı bizde. Aktardan aldım.içinde başka otlarda var ondan herhalde çok iyi geldi bizeKuru kayisimi poset cay mi? Onu denemedim hic
Canim ben daha denemedim de kaynatilmis tane kimyon da mi fayda etmiyor artikAz once acaba atak haftasının hangi bölümündeyiz diye araştırayım dedim inanamadımgaz olayını birebir anlatmış tamda bu haftamızda gaz olayı artıyormuş.
Hiç-bir düzenimiz kalmadı uykuyu geçtim kucağımda bile ağlıyor kuzucum.
uyumayan bebegi nasil zorlayarak alistiriyosunuz Allah askinaBenimki de başta öyleydi canım zorlaya zorlaya alıştırdık şükür rahatız şimdi biraz daha :))
uyumayan bebegi nasil zorlayarak alistiriyosunuz Allah askinasanslisinz ki degismis uyuyor ne mutlu size varsa da bi yontemi bende deneyeyim
ay benimkiler gece hiç uyumuyolar ilki de öyle bu da öyle. gece yarım saat 1 saatte bir uyanıyor. nasıl alıştırıcam bilmiyorum bizde ki genetik sanırım :) emzik de almıyor biberon da...Süt mama kadar doyurucu olmadığı için çocuk çabuk acıkır.
Benimkide melan koliğin bebeği gibi uyuyor.mama veriyorum malesef.
Bi yöntemim daha var yeni keşfettim.
Beşiğine yatırıyorum uykusu gelince.kundak yapıyorum emziğini veriyorum.gözlerinide ince temiz ağız beziyle örtüyorum.
Saniyeler içinde uyuyor :)
ay benimkiler gece hiç uyumuyolar ilki de öyle bu da öyle. gece yarım saat 1 saatte bir uyanıyor. nasıl alıştırıcam bilmiyorum bizde ki genetik sanırım :) emzik de almıyor biberon da...
Az once acaba atak haftasının hangi bölümündeyiz diye araştırayım dedim inanamadımgaz olayını birebir anlatmış tamda bu haftamızda gaz olayı artıyormuş.
Hiç-bir düzenimiz kalmadı uykuyu geçtim kucağımda bile ağlıyor kuzucum.
Gecmıs olsun ınsallah hemencik iyileşip cıkarsınız hastaneden canım ben medela kullanıyorum elektrkli hastane tipi ama acıtıyor gercekten hatta meme ucun benım gbi yara olduysa yarayı daha da açıyor. Bi yandan da cekim gücü iyiMrb hanımlar 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim beslenememiş ve sıvı kaybı oluşmuş üresi yükseldi. Dünden beri hastanede yatıyoruz. Süt sağma makinası almayı düşünüyorum ememiyor doğru düzgün önerileriniz var mı? Elektrikli acıtmayan bi makina düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Bebegın gözlerini örten, örtebilen sanslı anneler hepinizi kutluyorum :) benımkı asla sapka takmadıgı ıcın boş sapka takıp gozune indiremiyorum, ınce agız bezı , tulbent hıc suratına degdırmıyor, uyuturken karanlıkta elımle bı gozunu kapatayım diyorum gozlerı daha da açılıyor :) bana yıne husran bana yıne uykusuz gunler varSüt mama kadar doyurucu olmadığı için çocuk çabuk acıkır.
Beşiğine yatırıyorum uykusu gelince.kundak yapıyorum emziğini veriyorum.gözlerinide ince temiz ağız beziyle örtüyorum.
kolunu emiyo ha :) çok iyi ya :)Meme emdiği için sık uyanıyor demekki .
Biberona alışsaydı baştan emzikte emerdi.
Benim zilli benden hariç herşeyi emiyor
Geçen baktım kolumu emiyo.
Kolumu emiceğine mememi em bari kızım dedim.verdim memeyi ağzını buruşturuyo gıcık
Benimki emzik bile almiyor...Bebegın gözlerini örten, örtebilen sanslı anneler hepinizi kutluyorum :) benımkı asla sapka takmadıgı ıcın boş sapka takıp gozune indiremiyorum, ınce agız bezı , tulbent hıc suratına degdırmıyor, uyuturken karanlıkta elımle bı gozunu kapatayım diyorum gozlerı daha da açılıyor :) bana yıne husran bana yıne uykusuz gunler var
Alıştırma işini nasıl yaptınız. Benim bebeğimde gece 1,5-2 saatte bir uyaniyor. Sadece anne sütü ile besleniyor ve genelde 10-15 dk emiyor.Benimki de başta öyleydi canım zorlaya zorlaya alıştırdık şükür rahatız şimdi biraz daha :))
Canım bizim ki 66 günlük oldu gazı azaldı gazlıyken ne mümkün uyutmak susturamıyordum bile oğlum gazsız bi bebekti emzirir yatırırdım hep uyurdu bebeğin gazına bağlı bu uyku benceuyumayan bebegi nasil zorlayarak alistiriyosunuz Allah askinasanslisinz ki degismis uyuyor ne mutlu size varsa da bi yontemi bende deneyeyim
Benimki de taktırmıyor şapka ne güzel bandanalar aldım takıp takıp süsleyim diye hiç taktırmıyor basıyor bağlığıBebegın gözlerini örten, örtebilen sanslı anneler hepinizi kutluyorum :) benımkı asla sapka takmadıgı ıcın boş sapka takıp gozune indiremiyorum, ınce agız bezı , tulbent hıc suratına degdırmıyor, uyuturken karanlıkta elımle bı gozunu kapatayım diyorum gozlerı daha da açılıyor :) bana yıne husran bana yıne uykusuz gunler var
Canım valla buzimkide mama alıyor üma uykuya etki sıfır. Çok nadir uyuyor 10 gün falan 1 de uyuyup 4 de kalkardı artık ört yokSüt mama kadar doyurucu olmadığı için çocuk çabuk acıkır.
Bizimkilerin huyların aynı canımBebegın gözlerini örten, örtebilen sanslı anneler hepinizi kutluyorum :) benımkı asla sapka takmadıgı ıcın boş sapka takıp gozune indiremiyorum, ınce agız bezı , tulbent hıc suratına degdırmıyor, uyuturken karanlıkta elımle bı gozunu kapatayım diyorum gozlerı daha da açılıyor :) bana yıne husran bana yıne uykusuz gunler var
Öyle zorlamak değil canım :)) bebeklerde uyku rutini oluşturma diye arat internette orda yöntemi yazıyor onlardan faydalandım ben bebeğe düzen oluşturuyorsun yani :))uyumayan bebegi nasil zorlayarak alistiriyosunuz Allah askinasanslisinz ki degismis uyuyor ne mutlu size varsa da bi yontemi bende deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?