2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah yardımcımız olsun ne diyelim şu saat oldu daha huzuru yok bi de ishal oldu şimdi ıhlamur kaynattım az önce onu içtim bu gece yine nöbet var bana o sağlıklı olsun da ne yapayım

Kuru kayisimi poset cay mi? Onu denemedim hic

Canim ben daha denemedim de kaynatilmis tane kimyon da mi fayda etmiyor artik

uyumayan bebegi nasil zorlayarak alistiriyosunuz Allah askina sanslisinz ki degismis uyuyor ne mutlu size varsa da bi yontemi bende deneyeyim

Süt mama kadar doyurucu olmadığı için çocuk çabuk acıkır.
Benimkide melan koliğin bebeği gibi uyuyor.mama veriyorum malesef.
Bi yöntemim daha var yeni keşfettim.
Beşiğine yatırıyorum uykusu gelince.kundak yapıyorum emziğini veriyorum.gözlerinide ince temiz ağız beziyle örtüyorum.
Saniyeler içinde uyuyor :)

ay benimkiler gece hiç uyumuyolar ilki de öyle bu da öyle. gece yarım saat 1 saatte bir uyanıyor. nasıl alıştırıcam bilmiyorum bizde ki genetik sanırım :) emzik de almıyor biberon da...

ay benimkiler gece hiç uyumuyolar ilki de öyle bu da öyle. gece yarım saat 1 saatte bir uyanıyor. nasıl alıştırıcam bilmiyorum bizde ki genetik sanırım :) emzik de almıyor biberon da...

Meme emdiği için sık uyanıyor demekki .
Biberona alışsaydı baştan emzikte emerdi.
Benim zilli benden hariç herşeyi emiyor
Geçen baktım kolumu emiyo.
Kolumu emiceğine mememi em bari kızım dedim.verdim memeyi ağzını buruşturuyo gıcık

Canım nerden bakıyosun atak durumuna.
Ben hiç açıklayıcı sayfa bulamadım.

Gecmıs olsun ınsallah hemencik iyileşip cıkarsınız hastaneden canım ben medela kullanıyorum elektrkli hastane tipi ama acıtıyor gercekten hatta meme ucun benım gbi yara olduysa yarayı daha da açıyor. Bi yandan da cekim gücü iyi

Bebegın gözlerini örten, örtebilen sanslı anneler hepinizi kutluyorum :) benımkı asla sapka takmadıgı ıcın boş sapka takıp gozune indiremiyorum, ınce agız bezı , tulbent hıc suratına degdırmıyor, uyuturken karanlıkta elımle bı gozunu kapatayım diyorum gozlerı daha da açılıyor :) bana yıne husran bana yıne uykusuz gunler var

kolunu emiyo ha :) çok iyi ya :)

Benimki emzik bile almiyor...

uyumayan bebegi nasil zorlayarak alistiriyosunuz Allah askina sanslisinz ki degismis uyuyor ne mutlu size varsa da bi yontemi bende deneyeyim
Canım bizim ki 66 günlük oldu gazı azaldı gazlıyken ne mümkün uyutmak susturamıyordum bile oğlum gazsız bi bebekti emzirir yatırırdım hep uyurdu bebeğin gazına bağlı bu uyku bence

Benimki de taktırmıyor şapka ne güzel bandanalar aldım takıp takıp süsleyim diye hiç taktırmıyor basıyor bağlığı

Canım valla buzimkide mama alıyor üma uykuya etki sıfır. Çok nadir uyuyor 10 gün falan 1 de uyuyup 4 de kalkardı artık ört yok

Bizimkilerin huyların aynı canım

Öyle zorlamak değil canım :)) bebeklerde uyku rutini oluşturma diye arat internette orda yöntemi yazıyor onlardan faydalandım ben bebeğe düzen oluşturuyorsun yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…