2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm benim hiç belirti falan olmadi başka bi test için gitmiştm triodle karşilastm ama o zamnlar hamile degildm degerm biraz yuksekti yinede ilac kullaniyodm ama hamilelikte normaldn fazla yukseldi doktor bilee sasirdi hatta sik sik kontrole cagirdi ve bunun icn dahiliye poliklinge gidiyom o bakiyo triod icn

canım bende kimyasal olduğunu düşünüyorum ilk gebeliğimin nasıl oldu hatırlatmak gibi olmasın ama
canim degerler duzenli artmamisti benim .kimyasal olmasi zaten ultrason ile tespit edilmeden dusmesi bebegin ..... senin nasil olmustu kac gune kanaman oldu ....10gube falan kalmadan baslamisti benim

Benim babamda ve her iki ablamdada boyle bi sıknti var ablam sukurler olsn bebegini saglikli bi sekilde dogurdu tek umudm o onunda hep yukseliyodu hatta bi ara 22 e cikmişti cok korkuyodu ama simdilk bebegi masaallh cok saglikli

Canm zaten normal deger 2.5 seninde 3 cikinca normal gorms ondandr ama hemn yukseliyo bu konuda hic ihmal etme
insallahhh sorun olmazzz duser degerin canimmm ya . benim bi arkadasimda da olmus bu 3.aydan sonra duzelmis.vebisin kendi bezleri helisince ondan kullandigindan . insallahhhh duzelir

Benim babamda ve her iki ablamdada boyle bi sıknti var ablam sukurler olsn bebegini saglikli bi sekilde dogurdu tek umudm o onunda hep yukseliyodu hatta bi ara 22 e cikmişti cok korkuyodu ama simdilk bebegi masaallh cok saglikli
ne guzel ornek varmis yakinindaaa korkma imsallah saglikla gelir bebisss

canim degerler duzenli artmamisti benim .kimyasal olmasi zaten ultrason ile tespit edilmeden dusmesi bebegin ..... senin nasil olmustu kac gune kanaman oldu ....10gube falan kalmadan baslamisti benim
canım ben doktora gittim 5+0 çıkmıştı ama kese vardı sadece.2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonrası da normalde regl olmam gereken tarihe denk geliyodu o tarihte düştü acaba tesadüf mü dedim ama reglim her ay düzenli bi şekilde olmaya devam etti.Doktora gittiğimde 7 haftalık olması gerekirken 5+5 çıktı sağlıksız dedi sadece başka hiç bi açıklama yapılmadı ama kanamamın olduğu gün bebek görünmüştü.o günün akşamı düşük yaptım

kimyasal degil canim. o erken bir dusuk olmus.rabbim bidaha yasatmasin insallah kimseye

Kızlar sabah bulantıma çözüm olarak taze zencefilli ve limonlu çayı buldum. Sabahları günde 1 bardak demleyip içiyorum gün boyu hiç midem bulanmıyor. Fazla içildiğinde düşüğe sebep olabiliyormuş, doktorum günde 2 bardak içebilirsin dedi bana.
Bulantısına çare arayanlara duyurulur :)

O çareyi arayan benim çok fena bulantı ve bende gün boyu geçmiyor ne denediysem fayda etmedi ilaç verecek yoksa doktor bunu deneyeyim teşekkürler

Allah korusun insallah saglikla aliriz kucagimiza bebislerimiziiiiiii.ilacla duzene giriyor genelde kardesimde de var bu sorun ama simdi iyi sukur . duzelmisti . ilac vermeyince sasirdim ben heralde 3 cok yuksek degil diye bekliyor bakalim:)
Benim de 2.99 çıkmıştı canım normali 2.50 altı olmalıymış. 2 gün sonra testi tekrar etti doktor 2.08 e düşmüştü. Bebek yükseltmiş arada olur öyle dalgalanmalar dedi sanırım 4 ün uzerinde çıkarsa hemen ilaca başlıyorlar. 3 olunca falan bekliyorlar bebek yükseltmiştir diye.

Kızlar ben 4+6 da kesemi görmeye gittim doktor 1 hafta önden gidiyor dedi . Peki doğum tarihi de mi ona göre 1 hafta önce olur ?

O çareyi arayan benim çok fena bulantı ve bende gün boyu geçmiyor ne denediysem fayda etmedi ilaç verecek yoksa doktor bunu deneyeyim teşekkürler
Canım taze zencefilden 1 parmak kalınlığında bir parça kes, kabuğunu soyup ince ince dilimle ve içine bir dilim limon koy. Üzerine kaynamış su ekle ve 10 dk demlensin. Sonra da iç. İnşallah iyi gelir ama dediğim gibi 2 bardaktan fazla içme. Ben sabahları 1 bardak içiyorum leblebiyle beraber bana çok iyi geliyor ve yetiyor.

Kızlar ben 4+6 da kesemi görmeye gittim doktor 1 hafta önden gidiyor dedi . Peki doğum tarihi de mi ona göre 1 hafta önce olur ?
Aslında bikaç hafta sonraki ölçümler daha sağlıklı olur. Şu an daha çok küçük olduğu için mmölçüm farklılığı bile gününü çok farklı gösteriyor. Mesela bir önceki gidişimde sata göre 4 gün geri 9 gün sonra sata göre 1 gün ileri çıktı. Doktor şu anki daha doğru dedi.

Çok teşekkür ederim. darısı başınıza sağlıkla hayırlısıyla inşallah. kalp atışlarını ilk olarak 6 haftalıkken vajinal ultrasonla gördü doktor o zamana kadar duymamıştık sonra 7. haftada ultrasonda da duyduk. inşallah senin 2 haftan da çabucak geçer de görürsünüzü miniği :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…