2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım senin doktorun izin vermiş benimki ilk 3 ay kesinlikle yasakladı zencefil zerdeçal tarçın falan

Kızlar ben 4+6 da kesemi görmeye gittim doktor 1 hafta önden gidiyor dedi . Peki doğum tarihi de mi ona göre 1 hafta önce olur ?
Benim bildiğim önden ya da geriden giden bebekler zamanla normale dönebiliyormuş ama dönmezse de 1 hafta erken doğabilir. Zaten dr bana dedi ki bebeklerin %5 i tahmin edilen tarihte doğar, bir çoğu bu tarihten önce doğar.

Benimki de sınırladı aslında. Ada çayı maydanoz suyu falan içme dedi ama zencefil, kuşburnu, rezene içebilirsin demişti.
canım bu 2.99 çıkan değer nedir ? Ne testi yaptırdınız ?

Herkese merhaba. Bir şey sormak istiyorum folik asidi nasıl içiyorsunuz? ilk başladığımda doktor tok karnına iç demişti daha önceden folik asit kullanan arkadaşlarım da bulantı yapıyo akşam yatmadan iç diye tavsiye vermişlerdi bende öyle başladım akşamları yatmadan içiyordum. ve sabahları müthiş bir bulantım oluyordu başladığımdan beri ama herkes normal ilk üç ay olur diyordu sonra geçtiğimiz pazartesi yeni bir doktora başladım o aç karnına sabahları iç dedi ve bu şekilde içmeye başladığımdan beri sabah bulantılarım yok ama gün içerisinde bulantım olmaya başladı acaba folik asit mi yapıyor bu bulantıları gerçekten diye düşünmeye başladım. siz bu konuda bir şeyler biliyor musunuz?

Teşekkür ederim canım sabah denedim daha iyiyim

benimde bugün 4,30 da randevum var kızlar..UMarım iyi haberlerle gelirim..kan tahlillerine birde kesenin durumuna bakacak..dr.un sekreterinden kan sonuçlarını mailime attrıdım.. WBC 4-10 arası normal değerken bende 11,69 çıkmış umarım sıkıntı değildir.. Birde Toksoplazma negatifti benim kzıma hamileliğimde hala negatif.. Dr. ne diyecek bakalım..Bugün 6+0 olduk..inşallah bebeğimin gelişimi sağlıklı ilerliyordur..Erken sanırım biraz ama kalp atışlarını duymadı da çok istiyorum

Kızlar dr.um bana premesis diye bir folic asit verdi..hem bulantıyı önlüyormuş hemde tüm vitaminler varmış içinde..Günde iki kez kullanıyorum..Benim bulantım normalde yok zaten ama kendimi daha iyi hissetiriyor..

İnşallah duyarsın canım hayırlı haberlerle gel :)) biz duyamamistik 6+2 de bekliyoruz hala :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…