- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.181
Canım senin doktorun izin vermiş benimki ilk 3 ay kesinlikle yasakladı zencefil zerdeçal tarçın falanCanım taze zencefilden 1 parmak kalınlığında bir parça kes, kabuğunu soyup ince ince dilimle ve içine bir dilim limon koy. Üzerine kaynamış su ekle ve 10 dk demlensin. Sonra da iç. İnşallah iyi gelir ama dediğim gibi 2 bardaktan fazla içme. Ben sabahları 1 bardak içiyorum leblebiyle beraber bana çok iyi geliyor ve yetiyor.
Benim bildiğim önden ya da geriden giden bebekler zamanla normale dönebiliyormuş ama dönmezse de 1 hafta erken doğabilir. Zaten dr bana dedi ki bebeklerin %5 i tahmin edilen tarihte doğar, bir çoğu bu tarihten önce doğar.Kızlar ben 4+6 da kesemi görmeye gittim doktor 1 hafta önden gidiyor dedi . Peki doğum tarihi de mi ona göre 1 hafta önce olur ?
Benimki de sınırladı aslında. Ada çayı maydanoz suyu falan içme dedi ama zencefil, kuşburnu, rezene içebilirsin demişti.Canım senin doktorun izin vermiş benimki ilk 3 ay kesinlikle yasakladı zencefil zerdeçal tarçın falan
Benimki de sınırladı aslında. Ada çayı maydanoz suyu falan içme dedi ama zencefil, kuşburnu, rezene içebilirsin demişti.
canım bu 2.99 çıkan değer nedir ? Ne testi yaptırdınız ?Benim de 2.99 çıkmıştı canım normali 2.50 altı olmalıymış. 2 gün sonra testi tekrar etti doktor 2.08 e düşmüştü. Bebek yükseltmiş arada olur öyle dalgalanmalar dedi sanırım 4 ün uzerinde çıkarsa hemen ilaca başlıyorlar. 3 olunca falan bekliyorlar bebek yükseltmiştir diye.
Teşekkür ederim canım sabah denedim daha iyiyimCanım taze zencefilden 1 parmak kalınlığında bir parça kes, kabuğunu soyup ince ince dilimle ve içine bir dilim limon koy. Üzerine kaynamış su ekle ve 10 dk demlensin. Sonra da iç. İnşallah iyi gelir ama dediğim gibi 2 bardaktan fazla içme. Ben sabahları 1 bardak içiyorum leblebiyle beraber bana çok iyi geliyor ve yetiyor.
Canım benim hafif bulantılı geçiyor bu zamana kadar sadece 1 kez kustum, akıntım da krem rengi gibi bazende beyaz kokusuz oluyorMrb kızlar gebeliginiz nasıl geçiyor ve gebelikte akıtınız hangi renk
Valla bana yasakladı canım her doktor farklı oluyor demek ki. 2.99 çıkan TSH hormonu canım tiroidle alakalı yaptirmadiysan mutlaka yaptır yüksek çıkınca tehlikeli olabiliyormuş.canım bu 2.99 çıkan değer nedir ? Ne testi yaptırdınız ?
Canım randevun nasıldı gittin miSelam kızlar ben bebeigimi görmeye gidiyorum
benimde iki gündür akıntım hafif sarı yeşil gibi sanki..endişelendim..bugün dr.a soracağımMrb kızlar gebeliginiz nasıl geçiyor ve gebelikte akıtınız hangi renk
İnşallah duyarsın canım hayırlı haberlerle gel :)) biz duyamamistik 6+2 de bekliyoruz hala :/benimde bugün 4,30 da randevum var kızlar..UMarım iyi haberlerle gelirim..kan tahlillerine birde kesenin durumuna bakacak..dr.un sekreterinden kan sonuçlarını mailime attrıdım.. WBC 4-10 arası normal değerken bende 11,69 çıkmış umarım sıkıntı değildir.. Birde Toksoplazma negatifti benim kzıma hamileliğimde hala negatif.. Dr. ne diyecek bakalım..Bugün 6+0 olduk..inşallah bebeğimin gelişimi sağlıklı ilerliyordur..Erken sanırım biraz ama kalp atışlarını duymadı da çok istiyorum
inşallah bitanem...Rabbim hepimize biran önce duymayı nasip etsin..Sen ne zamana aldın randevuyuİnşallah duyarsın canım hayırlı haberlerle gel :)) biz duyamamistik 6+2 de bekliyoruz hala :/
10 Şubata aldım canım 8+5 olcaz o zaman. Garanti olsun dedim daha erken gidersem duyulmaz belki evham yapmayayim sonra diye :))inşallah bitanem...Rabbim hepimize biran önce duymayı nasip etsin..Sen ne zamana aldın randevuyu
Aynen canım geç olsun güç olmasın bencede..neyse şurda 6 gün kalmış geçer gider...10 Şubata aldım canım 8+5 olcaz o zaman. Garanti olsun dedim daha erken gidersem duyulmaz belki evham yapmayayim sonra diye :))
8 gün var canım haftaya cuma randevu. Valla pek geçmiyor ama yapacak birşey yok napalım beklicez :))Aynen canım geç olsun güç olmasın bencede..neyse şurda 6 gün kalmış geçer gider...
aynen yanlış okumuşum :))) Rabbim hayırlı sağlıklı atan kalpler görmek nasip etsin hepimize8 gün var canım haftaya cuma randevu. Valla pek geçmiyor ama yapacak birşey yok napalım beklicez :))
Amiin insaallahaynen yanlış okumuşum :))) Rabbim hayırlı sağlıklı atan kalpler görmek nasip etsin hepimize
Benim de 10 şubatta var randevum bizde 8+4 olucaz o gün. 7+1 de duydum ben kalp atışını çok şükür :)10 Şubata aldım canım 8+5 olcaz o zaman. Garanti olsun dedim daha erken gidersem duyulmaz belki evham yapmayayim sonra diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?