2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
şimdi kalp atışını duymak için çabalıyoruz..Rabbim nasip ederse duymayı 12.haftadan sonra da cinsiyet peşinde koşmaya başlarız

:) eveet ya bende şu an cinsiyet heyecanı yaşayanlardanımm 12. haftamızda randevumuz var ama kendimi hazırlamak istemiyorum erken diye :)
12.hafta evet çok erken olabiliyor :) Ama erkek çocukları gösterebiliyormuş..Benim kızıma hamileyken 15.haftada öğrenebildim inşallah gönlünden geçen olur

12.hafta evet çok erken olabiliyor :) Ama erkek çocukları gösterebiliyormuş..Benim kızıma hamileyken 15.haftada öğrenebildim inşallah gönlünden geçen olur
Evet bende kızların daha geç belli olduğunu duymuştum :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin hepsi inşallah :) biz nasılsa kız da erkek de olsa aşıık olacağız ona :)

Evet bende kızların daha geç belli olduğunu duymuştum :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin hepsi inşallah :) biz nasılsa kız da erkek de olsa aşıık olacağız ona :)
aynen canım yaaa...Rabbim önce sağlklı hayırlı evlat versin..cinsiyet sonraki iş ama insan merak etmeden de duramıyor işte

Merhabalar tatlı eylul anneleri,bol saglikli,mutlu gunler bizim olsun insallah.

İlk baslarda yazmistim ama 6.haftada cok kotu sekilde bulantilarim ve kusmalarm basladi suan 8+4 uz.. 7+0 da kalp atisini duyduk cok sukur bebegim iyi ama benm cok zor geciyor 4 kilo verdim simdiden.
Benim kizimdada cok zor gecmisti..
Hic bulantim yok ,daha hic kusmadim diyen arkadaslara nasil ozendim anlatamam...
Ama hep guzel gunleri dusunuyorum biliyorm ki 1 aya birseyim kalmayacak insallah...

Kalbinizi hep ferah tutun arkadaslarim,her okudugunuz kotu seylerj kendinize yuklemeyin,guzel dusunun guzellikler bizi bulsun.

Bende de bulantı yok. Çok şükür benim derdim kabızlık. Herkesin farklı...

Benim de 10 şubatta var randevum bizde 8+4 olucaz o gün. 7+1 de duydum ben kalp atışını çok şükür :)
Benim hesaplanan dogum tarihi 14.09. Sizden iki gun sonra, benim hesaplarima gore bu hafta 8. Haftayi doldurdum, siz nasil 10.02. De 8 haftalik oluyorsunuz? Benimmi yalnisim var acaba?

Bugün hamile olduğumu hissettim bulantılar halsizlik tavan yaptı. Ve ilk kez çıkardım iş yerinde çok zor oluyor. Hiç çalışasasım yok

EYLÜL ANNELERİ Bİ SORUM VAR??? Dr a gittim dün sata göre 6+0 haftalık olması gerekirken 4+2 Çıktı kese 0.5 cm geç yumurtDığıma eminim 34 günde bir adet oldugum için ama genede içim pır pır.. Benim gibi olan var mı?

Var canım ben. Dün doktora gittim 6+1 ama sadece keseyi görebildim. Doktor 4-5 haftalıkmış gibi görünüyor dedi. Benim de geç döllenme. Yumurtam geç oluştu bata 13 gün kala anca çatlatma iğnem olmuştu ilişkiler daha geç. Doktor açıklama yapmasada bende ona bağlamak istiyorum. Bir sonraki randevum kendi doktoruma 16 şubata

Kese n kaç cm cnm

Canım cok sagol ya insallah

Kizlar bir.şey soracağım size. Benim Sat 19 aralik 26 ocakta doktora gittigimde 7 mm keseyi gordu karindan.5+3tüm o zaman. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini duyariz dedi. Ben 10 şubata randevu aldim 7+4 olacagiz insaallah. Kalp atisini duyar miyiz sizce? Yoksa ben garanti olsun diye bir hafta sonraya mı alsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…