- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.041
Kaçıncı ayda yapılıyor acaba
Bende normalmisim:))bende de ayni duygu oluyor geceleri..yatarken emzirdigimi dusunuyorum,hatta uyuyakalmisim eyvah diyerek uyaniyorum bakiyorum besikte uyuyor..iyi sihhatte olsunlar hepimize,allah aklimizi korusun:))Tek değilmişim
Bana Dr damla vermedi 3 ay olana kadar sabret deri ben eczacı akrabamıza danışarak aldım.o da etkisini hemen göstermez dedi düzenli kullanmaya devam et dedi.Ben3-4 gün kullandım fayda etmedi drına söyledim sab verdi 3 gündür kullanıyorum fayda ediyor dr unuz değiştşrsin bnce bi haftada etki etmediyse etmez zaten
rüyamda bebeği koltuğa bırakmışım tuvalete gitmişim o da yere düşmüş.bi uyandım Bkızım mışıl mışıl beşiğinde uyuyor.Bende normalmisim:))bende de ayni duygu oluyor geceleri..yatarken emzirdigimi dusunuyorum,hatta uyuyakalmisim eyvah diyerek uyaniyorum bakiyorum besikte uyuyor..iyi sihhatte olsunlar hepimize,allah aklimizi korusun:))
Cnm benimkide arada yapiyo reflu . Yada fazla emince geri agzina geliyor. Kaldirinca bazen kusuyor yada rahatliyor.Aa evet uykusunda suratini midesi bulanmis gibi yapiyo. Doktora goturmem gereken bi durum mu ki
Ben kullanıyorum Harika bir şey. Çok memnunum.Kızlar bebeklerin bezlerini çöp kutunuza mi atıyorsunuz bebek bezleri icin özel olan çöp kutusundan kullanan var mı
ben anormalim o zamn bebegim 48 gunluk daha ruyamda gormedim
Zeytinyağı sürüp bekledikten sonra Bebek tarağıyla narince tarayarak konakları götürmeye çalışın. Sadece yap sürüp yıkamakla gitmez o deriler.Kızlar Belginde konak oldu zeytinyağı sürüp yıkadık karbonatlı zeytinyağını karıştırıp sürdük işe yaramadi baya kötü durumda kaşlarinda bile var ne yapmamı önerirsiniz
Kayseri Acıbadem de ismi s ile başlayan bir çocuk doktoru var. Abimler Sivas'tan gidiyorlar o doktor için. Samet miydi Sinan mıydı Soner miydi tam hatırlamıyorum ama hastanenin sitesinde ismi vardır. Sanırım Soner di. Çok memnunlar. Akıllarına ne takılsa hemen telefon açıp soruyorlar. Adam çok ilgili.Canim yaa biz daha kafamıza göre dr bulamadık eşim bi türlü dr beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum kızım 2 aylık oldu 5 farklı dr a gittik ya hastane iyi değil ya dr un tavırları. Senin kullandığın kremler neler ?
Kayseri de iyi dr tavsiyesi olan var mııı
Ben zeka kartı aldım arada gösteriyorum ama annem çok gülüyor Bebek ne anlar ondan diyor. Ama fisher prize in eğitici masalcı tırtıl kitabını çok sevdi kızım. Ona bakıp bakıp gülüyor, dokunmaya çalışıyor falan.Arkadaslar bebegine zeka gelisimi icin zeka kartlarindan alan var mi ? Ya da arastirma yapan onerisi olan ?
Sezaryende bana varis çorabı giydirmişlerdi, hastaneden vermişlerdi.Kizlar az once komşumla konustm yarn kizi sezeryan olacakms hastane ondn anti bakteriyl çorap getrmesinu istemis ben ilk defa duyuyorm sizdn istenmiş miydi
Ben de sizin gibiyim. Uyanınca Bebek kucağımda sanıyorum. Hatt bir kaç kere eşimi uyandırıp bebeği kucağımdan al demiştim :)Tek değilmişim
Aynen ben de kucagimda emzirirken uykuya daldim zannederek uyaniyorum.ellerim emzirme pozisyonunda kucagim bos uyaniyorum.dusurdum mu acep diye etrafima bakiniyorum.garip bir sucluluk hissi oluyor.sanirim kafayi yedim annelikleBende gece uyanınca kucağımda emziriyorum zannediyorum bi an ezicem sanıyorum:) halbuki yanda beşiğinde
Bende baktımki çok huysuzlanıyor kanguruya atıyorum markete cıkıyorum cok iyi geliyor banada :)Dün ve bugün kızım hava alsın diye on dk balkona çıktık,temiz havadan sonra kızım güzel uyudu.bu hafta her gün temiz hava alması için dışarı çıkaracağım bakalım iyi gelecek mi?
AynenBende normalmisim:))bende de ayni duygu oluyor geceleri..yatarken emzirdigimi dusunuyorum,hatta uyuyakalmisim eyvah diyerek uyaniyorum bakiyorum besikte uyuyor..iyi sihhatte olsunlar hepimize,allah aklimizi korusun:))
canm bebegn kac gunluk beninki 10 gun sonra 3.ayi bitrp 4 e girecez kanguruyu kullanmali miyim acaba bacaklari ayrik oluyo ya sorun olmaz mi die korkuyorumBende baktımki çok huysuzlanıyor kanguruya atıyorum markete cıkıyorum cok iyi geliyor banada :)
Ben hem sab hem biogaia kullanıyorum ancak işe yarıyor kızlarBen3-4 gün kullandım fayda etmedi drına söyledim sab verdi 3 gündür kullanıyorum fayda ediyor dr unuz değiştşrsin bnce bi haftada etki etmediyse etmez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?