2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben3-4 gün kullandım fayda etmedi drına söyledim sab verdi 3 gündür kullanıyorum fayda ediyor dr unuz değiştşrsin bnce bi haftada etki etmediyse etmez zaten
Bana Dr damla vermedi 3 ay olana kadar sabret deri ben eczacı akrabamıza danışarak aldım.o da etkisini hemen göstermez dedi düzenli kullanmaya devam et dedi.

Ay ben başta vicdan azabı duyuyordum yavrum kokumu alamıyor diye ama şimdi diyorum ki ben iyi uyuyayım dinleneyim ona daha verimli olurum.anneannesi torununa doysun sen de tadını çıkar canım bol bol dinlen:))

Bende normalmisim:))bende de ayni duygu oluyor geceleri..yatarken emzirdigimi dusunuyorum,hatta uyuyakalmisim eyvah diyerek uyaniyorum bakiyorum besikte uyuyor..iyi sihhatte olsunlar hepimize,allah aklimizi korusun:))
rüyamda bebeği koltuğa bırakmışım tuvalete gitmişim o da yere düşmüş.bi uyandım Bkızım mışıl mışıl beşiğinde uyuyor.
Evhamlar tavan yapıyor işte uykuda bile kaygılanıyoruz:)

Dün ve bugün kızım hava alsın diye on dk balkona çıktık,temiz havadan sonra kızım güzel uyudu.bu hafta her gün temiz hava alması için dışarı çıkaracağım bakalım iyi gelecek mi?

Kızlar Belginde konak oldu zeytinyağı sürüp yıkadık karbonatlı zeytinyağını karıştırıp sürdük işe yaramadi baya kötü durumda kaşlarinda bile var ne yapmamı önerirsiniz
Zeytinyağı sürüp bekledikten sonra Bebek tarağıyla narince tarayarak konakları götürmeye çalışın. Sadece yap sürüp yıkamakla gitmez o deriler.

Kayseri Acıbadem de ismi s ile başlayan bir çocuk doktoru var. Abimler Sivas'tan gidiyorlar o doktor için. Samet miydi Sinan mıydı Soner miydi tam hatırlamıyorum ama hastanenin sitesinde ismi vardır. Sanırım Soner di. Çok memnunlar. Akıllarına ne takılsa hemen telefon açıp soruyorlar. Adam çok ilgili.

Arkadaslar bebegine zeka gelisimi icin zeka kartlarindan alan var mi ? Ya da arastirma yapan onerisi olan ?
Ben zeka kartı aldım arada gösteriyorum ama annem çok gülüyor Bebek ne anlar ondan diyor. Ama fisher prize in eğitici masalcı tırtıl kitabını çok sevdi kızım. Ona bakıp bakıp gülüyor, dokunmaya çalışıyor falan.

Bende gece uyanınca kucağımda emziriyorum zannediyorum bi an ezicem sanıyorum:) halbuki yanda beşiğinde
Aynen ben de kucagimda emzirirken uykuya daldim zannederek uyaniyorum.ellerim emzirme pozisyonunda kucagim bos uyaniyorum.dusurdum mu acep diye etrafima bakiniyorum.garip bir sucluluk hissi oluyor.sanirim kafayi yedim annelikle

Dün ve bugün kızım hava alsın diye on dk balkona çıktık,temiz havadan sonra kızım güzel uyudu.bu hafta her gün temiz hava alması için dışarı çıkaracağım bakalım iyi gelecek mi?
Bende baktımki çok huysuzlanıyor kanguruya atıyorum markete cıkıyorum cok iyi geliyor banada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…