- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.061
canm bebegn kac gunluk beninki 10 gun sonra 3.ayi bitrp 4 e girecez kanguruyu kullanmali miyim acaba bacaklari ayrik oluyo ya sorun olmaz mi die korkuyorum
2 sini ne kadar arayla veriyosunBen hem sab hem biogaia kullanıyorum ancak işe yarıyor kızlar @karamera
Biogaia gunde bır kere gaz sancısı tavan yaptıgında verıyorum aksamm9 gibi oluyor sab gunde 4kere 6saatte bır verıyorum canım2 sini ne kadar arayla veriyosun
Bende sab günde 4 kere veriyorum 6saatte bir şu an tavan yaptı :)versemmi bio sab ı 9da verdim 2 saat olduBiogaia gunde bır kere gaz sancısı tavan yaptıgında verıyorum aksamm9 gibi oluyor sab gunde 4kere 6saatte bır verıyorum canım
Bu rüya gibi değilde uyanınca hala kucağındaymış, kötü şeyler olmuş gibi kaygılanmak.ben anormalim o zamn bebegim 48 gunluk daha ruyamda gormedim
Temiz ve serin havada burnu da açılıyor. Faydası oluyor gerçektenDün ve bugün kızım hava alsın diye on dk balkona çıktık,temiz havadan sonra kızım güzel uyudu.bu hafta her gün temiz hava alması için dışarı çıkaracağım bakalım iyi gelecek mi?
Valla gayet anlıyorlar canım. Benim oğlum da sürekli kendisiyle konuşulmasını istiyor bu ara sesler falan çıkarmaya da başladı sanki cevap veriyormuş gibi gülücükler atmaya da başladı çok tatlı oluyor böyle yiyesim geliyor o anBen zeka kartı aldım arada gösteriyorum ama annem çok gülüyor Bebek ne anlar ondan diyor. Ama fisher prize in eğitici masalcı tırtıl kitabını çok sevdi kızım. Ona bakıp bakıp gülüyor, dokunmaya çalışıyor falan.
Benim doktorum 3. Aydan itibaren kullanabilirsin dedi canımcanm bebegn kac gunluk beninki 10 gun sonra 3.ayi bitrp 4 e girecez kanguruyu kullanmali miyim acaba bacaklari ayrik oluyo ya sorun olmaz mi die korkuyorum
Bebeğim e bişey oldu sadece anne sütü veriyodum bu akşam emmiyor biberona koydum yine içmedi aç ama emmiyor neden nooldu anlamadım dr a mı götürsem
Kullandiginiz kanguru markasi nedir ben de almak istiyorum.hangi ozellklere dikkat etmeliyimBende baktımki çok huysuzlanıyor kanguruya atıyorum markete cıkıyorum cok iyi geliyor banada :)
Bi kac gun once benimki de oyle yapti..ama sabahin 5bucuk altisindan aksamin 10 una kadar hic uykuya gecememisti.uyku basina vurdu sanirim.bir de burnu tikaliysa da ememez..ya serum fizyolojik+aspiratirle temizleyin ya da basucuna 1 sogani 4e bolum koyun burnu acilirBebeğim e bişey oldu sadece anne sütü veriyodum bu akşam emmiyor biberona koydum yine içmedi aç ama emmiyor neden nooldu anlamadım dr a mı götürsem
Sutunuzun tadına baktınız mi bazen aci olabiliyor.Bebeğim e bişey oldu sadece anne sütü veriyodum bu akşam emmiyor biberona koydum yine içmedi aç ama emmiyor neden nooldu anlamadım dr a mı götürsem
canm bebegn kac gunluk beninki 10 gun sonra 3.ayi bitrp 4 e girecez kanguruyu kullanmali miyim acaba bacaklari ayrik oluyo ya sorun olmaz mi die korkuyorum
7 haftalık bebeğim Boba 4g diye bi marka ergonomik. yenidoğan aparatı var şimdilik bacaklar ayrık değil içerde kullanıyorum. Ergonomik olmasına dikkat edin. çok rahat ablamdan almıştım bendeKullandiginiz kanguru markasi nedir ben de almak istiyorum.hangi ozellklere dikkat etmeliyim
Cnim nezaman gecicek bu refluCnm benimkide arada yapiyo reflu . Yada fazla emince geri agzina geliyor. Kaldirinca bazen kusuyor yada rahatliyor.
Nobetciler, bebeğini memeden çekip yerine koyamayanlar, gaz sancisiyla kivranipta "aman sıkıntısı olmasa da uyumasada olur diyenler", 2 gr kakanin yolunu gozleyenler, uyumayınca darlanıp uyuyunca da çok özleyenler, bi gülüşüne köle olup uykuyu unutanlar, rüyasında bile bebeğini gören aşıklar burda miyiz ?
Nobetciler, bebeğini memeden çekip yerine koyamayanlar, gaz sancisiyla kivranipta "aman sıkıntısı olmasa da uyumasada olur diyenler", 2 gr kakanin yolunu gozleyenler, uyumayınca darlanıp uyuyunca da çok özleyenler, bi gülüşüne köle olup uykuyu unutanlar, rüyasında bile bebeğini gören aşıklar burda miyiz?
Yazdiginiz butun kriterlerle burdayim
Benim oglan da 9da basliyor uykudan cildirmis gibi tepeme cikarak emmeye el kol durmuyor kapi gicirtisi gibi mizirdanip bir sure10gibi daliyor.sonra 1 3 5 8 gibi genelde 2 3 saatte bir emip uyuyor.simdi yerine koymayi beceremedim uykuya dalinca saat 3 nobetim uzadihe ya benaksam 10 gibi 2 3 saat uyuyo sonra hep mık mıkır mıkır. Emziriyorum dalıyo gene uyanıyo. 2 gündür çok kızıp söyleniyorum sonra da pişman oluyorum derdim 2 aylık bebeylemi yani gerçekten çok acımasızım. En son ayağımda sallıyorum şu an sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Eşim de sordu sinirlerin mi bozuldu evet dedim. Kv ye sorsan onların zamanında lohusa bunalımı bile yoktu. Geçen gün evimdeki misafirle bu muhabbeti yapıyo. En son patladım ciddi bir şekilde dedim ki "eskiden insanlar bişey görmüyomuş, bizim belli bir yaşam şeklimiz vardı geziyorduk ediyoduk şimdi herşeyi bir kenara bırakmaya alışmak zaman alıyo". Yani insanı ortadan patlatmasalar olmaz. Sonra çok bilmiş oluyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?