2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bebeğim e bişey oldu sadece anne sütü veriyodum bu akşam emmiyor biberona koydum yine içmedi aç ama emmiyor neden nooldu anlamadım dr a mı götürsem

Valla gayet anlıyorlar canım. Benim oğlum da sürekli kendisiyle konuşulmasını istiyor bu ara sesler falan çıkarmaya da başladı sanki cevap veriyormuş gibi gülücükler atmaya da başladı çok tatlı oluyor böyle yiyesim geliyor o an

Bebeğim e bişey oldu sadece anne sütü veriyodum bu akşam emmiyor biberona koydum yine içmedi aç ama emmiyor neden nooldu anlamadım dr a mı götürsem

Benim ki de arada yapıyor canım. Çok uykusuzsa ondan almıyor kızıyor bazen. Biraz uyutuyorum. Sonra uyandırıp emziriyorum. Yazalı baya olmuş ne yaptın ?

Bi kac gun once benimki de oyle yapti..ama sabahin 5bucuk altisindan aksamin 10 una kadar hic uykuya gecememisti.uyku basina vurdu sanirim.bir de burnu tikaliysa da ememez..ya serum fizyolojik+aspiratirle temizleyin ya da basucuna 1 sogani 4e bolum koyun burnu acilir

canm bebegn kac gunluk beninki 10 gun sonra 3.ayi bitrp 4 e girecez kanguruyu kullanmali miyim acaba bacaklari ayrik oluyo ya sorun olmaz mi die korkuyorum

Kullandiginiz kanguru markasi nedir ben de almak istiyorum.hangi ozellklere dikkat etmeliyim
7 haftalık bebeğim Boba 4g diye bi marka ergonomik. yenidoğan aparatı var şimdilik bacaklar ayrık değil içerde kullanıyorum. Ergonomik olmasına dikkat edin. çok rahat ablamdan almıştım bende

Nobetciler, bebeğini memeden çekip yerine koyamayanlar, gaz sancisiyla kivranipta "aman sıkıntısı olmasa da uyumasada olur diyenler", 2 gr kakanin yolunu gozleyenler, uyumayınca darlanıp uyuyunca da çok özleyenler, bi gülüşüne köle olup uykuyu unutanlar, rüyasında bile bebeğini gören aşıklar burda miyiz ?

Ben doğduğundan beri kanguru kullanıyorum. Kraftin domino modelini aldim. Emzirme pozisyonunda ama gorselden daha yatay kullanıyordum. Hep uyuyordu içinde. Ve bebeğim 79 günlük. Son 2 haftadır da normal şekilde kendime dönük olarak oturtup taşımaya başladım. Gayet rahat ediyor. Ve doktorda kaç sefer girdi ve birsey demedi + kalça ultrasonu geçen haftaydı bi sıkıntı çıkmadı.

he ya ben aksam 10 gibi 2 3 saat uyuyo sonra hep mık mıkır mıkır. Emziriyorum dalıyo gene uyanıyo. 2 gündür çok kızıp söyleniyorum sonra da pişman oluyorum derdim 2 aylık bebeylemi yani gerçekten çok acımasızım. En son ayağımda sallıyorum şu an sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Eşim de sordu sinirlerin mi bozuldu evet dedim. Kv ye sorsan onların zamanında lohusa bunalımı bile yoktu. Geçen gün evimdeki misafirle bu muhabbeti yapıyo. En son patladım ciddi bir şekilde dedim ki "eskiden insanlar bişey görmüyomuş, bizim belli bir yaşam şeklimiz vardı geziyorduk ediyoduk şimdi herşeyi bir kenara bırakmaya alışmak zaman alıyo". Yani insanı ortadan patlatmasalar olmaz. Sonra çok bilmiş oluyosun.

Benim oglan da 9da basliyor uykudan cildirmis gibi tepeme cikarak emmeye el kol durmuyor kapi gicirtisi gibi mizirdanip bir sure10gibi daliyor.sonra 1 3 5 8 gibi genelde 2 3 saatte bir emip uyuyor.simdi yerine koymayi beceremedim uykuya dalinca saat 3 nobetim uzadikendi bacagima sktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…