- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 34
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.081
he ya benaksam 10 gibi 2 3 saat uyuyo sonra hep mık mıkır mıkır. Emziriyorum dalıyo gene uyanıyo. 2 gündür çok kızıp söyleniyorum sonra da pişman oluyorum derdim 2 aylık bebeylemi yani gerçekten çok acımasızım. En son ayağımda sallıyorum şu an sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Eşim de sordu sinirlerin mi bozuldu evet dedim. Kv ye sorsan onların zamanında lohusa bunalımı bile yoktu. Geçen gün evimdeki misafirle bu muhabbeti yapıyo. En son patladım ciddi bir şekilde dedim ki "eskiden insanlar bişey görmüyomuş, bizim belli bir yaşam şeklimiz vardı geziyorduk ediyoduk şimdi herşeyi bir kenara bırakmaya alışmak zaman alıyo". Yani insanı ortadan patlatmasalar olmaz. Sonra çok bilmiş oluyosun.
Ah bu anneler :))Ben zeka kartı aldım arada gösteriyorum ama annem çok gülüyor Bebek ne anlar ondan diyor. Ama fisher prize in eğitici masalcı tırtıl kitabını çok sevdi kızım. Ona bakıp bakıp gülüyor, dokunmaya çalışıyor falan.
Canim acibadem de çok dr denedim her gittiğimde farklı bi dr a götürdüm hiç memnun kalmadim. Soner bey memorial de. İlk bebegimi memorialde ki bi dr yüzünden kaybettik o yüzden biraz mesafeliyis ama bi dahakine ona götür yim inşallah sağolasınKayseri Acıbadem de ismi s ile başlayan bir çocuk doktoru var. Abimler Sivas'tan gidiyorlar o doktor için. Samet miydi Sinan mıydı Soner miydi tam hatırlamıyorum ama hastanenin sitesinde ismi vardır. Sanırım Soner di. Çok memnunlar. Akıllarına ne takılsa hemen telefon açıp soruyorlar. Adam çok ilgili.
Ben bi saat arayla bıle verıyorum canımBende sab günde 4 kere veriyorum 6saatte bir şu an tavan yaptı :)versemmi bio sab ı 9da verdim 2 saat oldu
Bizde işin garibi gaz damlasını verdikten sonra daha çok gazlanıyor sanki.akşam saatinde veriyordum gündüz saatinde vereceğimBiogaia gunde bır kere gaz sancısı tavan yaptıgında verıyorum aksamm9 gibi oluyor sab gunde 4kere 6saatte bır verıyorum canım
Ben kızıma bütün gün konuşuyorum konuşuyorum öyle dinliyor,ama akşam babası konuşurken ona bi kahkahalar atıyor bi agular yapıyor ki sorma gitsin.cefayı ben çekiyorum Sefa’yı eşim sürüyor vallahiValla gayet anlıyorlar canım. Benim oğlum da sürekli kendisiyle konuşulmasını istiyor bu ara sesler falan çıkarmaya da başladı sanki cevap veriyormuş gibi gülücükler atmaya da başladı çok tatlı oluyor böyle yiyesim geliyor o an
Keşke bu konu geçen hafta açılsaydı Neko wrap sling aldım bunu hiç görmedim bundan alırdımBen doğduğundan beri kanguru kullanıyorum. Kraftin domino modelini aldim. Emzirme pozisyonunda ama gorselden daha yatay kullanıyordum. Hep uyuyordu içinde. Ve bebeğim 79 günlük. Son 2 haftadır da normal şekilde kendime dönük olarak oturtup taşımaya başladım. Gayet rahat ediyor. Ve doktorda kaç sefer girdi ve birsey demedi + kalça ultrasonu geçen haftaydı bi sıkıntı çıkmadı.
Bizimki de babasına bir tık daha düşkün onunla daha çok konuşuyor bütün gün görmediği için herhalde diye düşünüyorum. Ama bana da gülüyor bazen dışarı çıktığımda birkaç saat beni göremiyor o zaman geldiğimde özlemiş oluyor kuzum baya şebeklik yapıyor :)))Ben kızıma bütün gün konuşuyorum konuşuyorum öyle dinliyor,ama akşam babası konuşurken ona bi kahkahalar atıyor bi agular yapıyor ki sorma gitsin.cefayı ben çekiyorum Sefa’yı eşim sürüyor vallahi
Bebeğim e bişey oldu sadece anne sütü veriyodum bu akşam emmiyor biberona koydum yine içmedi aç ama emmiyor neden nooldu anlamadım dr a mı götürsem
Benim oglan da 9da basliyor uykudan cildirmis gibi tepeme cikarak emmeye el kol durmuyor kapi gicirtisi gibi mizirdanip bir sure10gibi daliyor.sonra 1 3 5 8 gibi genelde 2 3 saatte bir emip uyuyor.simdi yerine koymayi beceremedim uykuya dalinca saat 3 nobetim uzadikendi bacagima sktim
Takma. Dinleme. Duyma. Sen bi annesin önemli olan bebeğin başka kimse için canını sıkma. bebeğini al gez toz. Kendini eve kapama. Sen ne kadar iyi olursan bebeginde o kadar mutlu ve iyi olur. Çok daraldiysan eşini uyandır. 2-3 dakika o alsın. Sen bi su iç bi camdan bak rahatla bence
Ban daha alamadım Canım. Brütten hesaplanıyorCalışan anneler rapor paralarınızı almaya basladınız mı?nasıl hesaplanıyor odemeler,netten mı brutten mı ,bilginiz var mı?
Hapşurarak atıyordur burnundakileri. Hava kuruyunca tıkanıyorlar hemen. Buhar makinesi aldım bakalım faydası olacak mıKızlar oğlum çok hapsuruyo ama ates öksürük yok. Burnuda cok tıkanık değil geceleri tıkanıyo oda peteklerden dolayi cunku hep oluyodu. Huysuzda degil uyuyo yiyo. Hapsuruk tek başına grip belirtisi olabilirmi
Gazdan uyuyamıyorlar. Bizim kızın biraz azaldı gazı. Devamlı uyumak istiyor. Şok oluyorum.Kizlar selam bizim bebis 2 aylik fakat cddi uyku sorunumuz var kolik zaten.gunde toplasan 8 saat falan anca uyuyor. Sizinkilerde oyle mi ?normalde en 18 saat falan uyurlar yaziyor internette ama hic oylw degil :/napsam bilmiyrm
Benşm ilk aylık hesaba yatmışda bugün..normalden fazla geldi.bir yanlışlık mı var dedim..8/6 calışırken daha az alıyordum,şimdi evde daha çok:))gerçi şimdiki mesai 24 saat o da ayrı daBan daha alamadım Canım. Brütten hesaplanıyor
Cnım bnimde 24 günlük yatmayan kaldi sadece. Suana kadar 6000 tl yattı banada cok geldi :))Benşm ilk aylık hesaba yatmışda bugün..normalden fazla geldi.bir yanlışlık mı var dedim..8/6 calışırken daha az alıyordum,şimdi evde daha çok:))gerçi şimdiki mesai 24 saat o da ayrı damalum masraflar arttı,iyi geldi ,mutlu oldum:))
ayda 1 kuaföre gidiyorum, bu ay sürem geldi gidemedm henüzKızlar özel olcak ama ağdaya vakit bulabiliyo musunuz yada napıyosunuz. Bebekle çok zormuş bazı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?