2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Takma. Dinleme. Duyma. Sen bi annesin önemli olan bebeğin başka kimse için canını sıkma. bebeğini al gez toz. Kendini eve kapama. Sen ne kadar iyi olursan bebeginde o kadar mutlu ve iyi olur. Çok daraldiysan eşini uyandır. 2-3 dakika o alsın. Sen bi su iç bi camdan bak rahatla bence

Ah bu anneler :))
Ben de bakayim o kitaba canim. Kaliteli zaman gecirebilecegi birseyler ariyorum.

Canim acibadem de çok dr denedim her gittiğimde farklı bi dr a götürdüm hiç memnun kalmadim. Soner bey memorial de. İlk bebegimi memorialde ki bi dr yüzünden kaybettik o yüzden biraz mesafeliyis ama bi dahakine ona götür yim inşallah sağolasın

Ben kızıma bütün gün konuşuyorum konuşuyorum öyle dinliyor,ama akşam babası konuşurken ona bi kahkahalar atıyor bi agular yapıyor ki sorma gitsin.cefayı ben çekiyorum Sefa’yı eşim sürüyor vallahi

Keşke bu konu geçen hafta açılsaydı Neko wrap sling aldım bunu hiç görmedim bundan alırdım

Bizimki de babasına bir tık daha düşkün onunla daha çok konuşuyor bütün gün görmediği için herhalde diye düşünüyorum. Ama bana da gülüyor bazen dışarı çıktığımda birkaç saat beni göremiyor o zaman geldiğimde özlemiş oluyor kuzum baya şebeklik yapıyor :)))

Sütüm kesildigi icin biberona baslamistim 10 gundur meme reddi yaşıyorduk ve sutu ne yapsam arttiramadim dun cok sukur biberonu biraktik ve sunu farkettm ki gozlerimi kapatip sutun aktigini dusundugum anda üstüm basim islaniyor yani is kafada bitiyor gogsmun sizladigini dusunuyorum sütü az olan arkadaslarda dener belki.

Kızlar oğlum çok hapsuruyo ama ates öksürük yok. Burnuda cok tıkanık değil geceleri tıkanıyo oda peteklerden dolayi cunku hep oluyodu. Huysuzda degil uyuyo yiyo. Hapsuruk tek başına grip belirtisi olabilirmi

Kizlar selam bizim bebis 2 aylik fakat cddi uyku sorunumuz var kolik zaten.gunde toplasan 8 saat falan anca uyuyor. Sizinkilerde oyle mi ?normalde en 18 saat falan uyurlar yaziyor internette ama hic oylw degil :/napsam bilmiyrm

Bebeğim e bişey oldu sadece anne sütü veriyodum bu akşam emmiyor biberona koydum yine içmedi aç ama emmiyor neden nooldu anlamadım dr a mı götürsem

cnm burnu tıkalı değil veya ağzında pamukcuk filan yok değil mi bakmışmıydın

off onu ben de yapıyorum, çocuk mışıl mışı,l uyuyo yerine koymayı beceremiyorum kocaman açılıyo gözler baykuş gibi

en son gezdiğimizde enfeksiyon kaptı ama iileşsin yine hava alıcam

Calışan anneler rapor paralarınızı almaya basladınız mı?nasıl hesaplanıyor odemeler,netten mı brutten mı ,bilginiz var mı?

Kızlar oğlum çok hapsuruyo ama ates öksürük yok. Burnuda cok tıkanık değil geceleri tıkanıyo oda peteklerden dolayi cunku hep oluyodu. Huysuzda degil uyuyo yiyo. Hapsuruk tek başına grip belirtisi olabilirmi
Hapşurarak atıyordur burnundakileri. Hava kuruyunca tıkanıyorlar hemen. Buhar makinesi aldım bakalım faydası olacak mı

Kizlar selam bizim bebis 2 aylik fakat cddi uyku sorunumuz var kolik zaten.gunde toplasan 8 saat falan anca uyuyor. Sizinkilerde oyle mi ?normalde en 18 saat falan uyurlar yaziyor internette ama hic oylw degil :/napsam bilmiyrm
Gazdan uyuyamıyorlar. Bizim kızın biraz azaldı gazı. Devamlı uyumak istiyor. Şok oluyorum.

Cnım bnimde 24 günlük yatmayan kaldi sadece. Suana kadar 6000 tl yattı banada cok geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…