- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.101
bende 35 gunde bir kuaföre gidiyorm tabi suan kv var yanimda o gidincede ablama giderm ayda bir oyle hallederm die düşnuyormKızlar özel olcak ama ağdaya vakit bulabiliyo musunuz yada napıyosunuz. Bebekle çok zormuş bazı şeyler
Kesinlikle çok zor..annem evde olduğunda kendim makina ve ağda bantlarıyla yapabildim,o da nasıl oldu..doğumdan 1 ay sonra birgün banyoya girmek için giydiğim kat kat çorapları çıkarırken,farkettim ki tüyleri bırak ayak tırnaklarımı bile kesmemişim..:)Kızlar özel olcak ama ağdaya vakit bulabiliyo musunuz yada napıyosunuz. Bebekle çok zormuş bazı şeyler
Benim her ay PTT ye yatıyor ilk ayı aldım ikinci ay henüz yatmamıştı alamadım.,Calışan anneler rapor paralarınızı almaya basladınız mı?nasıl hesaplanıyor odemeler,netten mı brutten mı ,bilginiz var mı?
Kv yanımdayken ona bırakıp gitmiştim.tekrar gitmem gerektiğinde eşime bırakıp gideceğim. Sağolsun Bebek bakımında eşim çok yardımcı oluyor.Kızlar özel olcak ama ağdaya vakit bulabiliyo musunuz yada napıyosunuz. Bebekle çok zormuş bazı şeyler
Önceden kendim yapıyordum canım şimdi de zaman sıkıntım yok ama çok eğilince dikişlerim acıyor kuaföre gidiyorumKızlar özel olcak ama ağdaya vakit bulabiliyo musunuz yada napıyosunuz. Bebekle çok zormuş bazı şeyler
Kızlar özel olcak ama ağdaya vakit bulabiliyo musunuz yada napıyosunuz. Bebekle çok zormuş bazı şeyler
Benimde aynı dün tırnaklarımı keserken farkettim ki orman kaçkını gibi olmuşumKesinlikle çok zor..annem evde olduğunda kendim makina ve ağda bantlarıyla yapabildim,o da nasıl oldu..doğumdan 1 ay sonra birgün banyoya girmek için giydiğim kat kat çorapları çıkarırken,farkettim ki tüyleri bırak ayak tırnaklarımı bile kesmemişim..:)
.kaşlar aldı başını gitti...43 günlük oldu kızım,kuafore gitmeye fırsat bulamadım şimdiye kadar..
Ameliyat yerine zarar vermez dimi ağda yaptırmak bende kuaföre gitcem sanırım evde katiyen vakit bulunmuyorÖnceden kendim yapıyordum canım şimdi de zaman sıkıntım yok ama çok eğilince dikişlerim acıyor kuaföre gidiyorum
Bende onu merak ediyorum doğrusu bi zararı olurmu diyeBende aagda yaptırıyorum ama su an sezeryanli olduğum için korkuyorum siz yptircakmisinix bişey olur mu
Ben de sezeryanlıyım,ağda yaptırdım hiç bişey olmadı.zaten onlar tecrübeli dikişin olduğu yere ağdayı sürmüyorlar.Ameliyat yerine zarar vermez dimi ağda yaptırmak bende kuaföre gitcem sanırım evde katiyen vakit bulunmuyor
Ben yaptirdim 10 gun sonra cnim hicbisey olmuyo. Hatta dikişin ustunu bile aldı acıma vs olmadiBende aagda yaptırıyorum ama su an sezeryanli olduğum için korkuyorum siz yptircakmisinix bişey olur mu
Korkma cnim onca bebiş büyüyo sobalı evde köylerde. Icini ferah tut onlemini al yeterYa köydeki eve geldik burası sobalı. Bişey olmaz diye düşündüm. Ama şimdi içim içimi yiyor. Bi sıcak oluyor bi soğuk. İlk başta çok terlemiş. Örtüyorum,kaldırıyorum. Napacağımı şaşırdım. İnşallah hasta etmem.
Benımkı de sabah 9bucuktan berı ayakta 3 kere 10dk bi uyudu kı uyumak denırse suanda da 10dk dır uyuyor ama her an uyanacak gibi yineKızlar bebeğim sabah 7 den beri uykuya dalamıyor dün ne güzel uyumuştune zaman oturcak bu düzen
Yok canım bende başta cesaret edememiştim ama birşey olmuyor zarar vermiyorAmeliyat yerine zarar vermez dimi ağda yaptırmak bende kuaföre gitcem sanırım evde katiyen vakit bulunmuyor
Odanın ısısı çok hızlı değişti canım ya. Bi ara baya terledi ondan tedirgin oldum yoksa biz de sobalı evde büyüdükKorkma cnim onca bebiş büyüyo sobalı evde köylerde. Icini ferah tut onlemini al yeter
Hiç bişey olmaz canım battaniyesini ona göre ayarla yeter.bi sürü Bebek sobalı evde büyüyor kaloriferli evlere göre daha az hasta oluyorlar.Ya köydeki eve geldik burası sobalı. Bişey olmaz diye düşündüm. Ama şimdi içim içimi yiyor. Bi sıcak oluyor bi soğuk. İlk başta çok terlemiş. Örtüyorum,kaldırıyorum. Napacağımı şaşırdım. İnşallah hasta etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?