2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar özel olcak ama ağdaya vakit bulabiliyo musunuz yada napıyosunuz. Bebekle çok zormuş bazı şeyler
Kesinlikle çok zor..annem evde olduğunda kendim makina ve ağda bantlarıyla yapabildim,o da nasıl oldu..doğumdan 1 ay sonra birgün banyoya girmek için giydiğim kat kat çorapları çıkarırken,farkettim ki tüyleri bırak ayak tırnaklarımı bile kesmemişim..:)
.kaşlar aldı başını gitti...43 günlük oldu kızım,kuafore gitmeye fırsat bulamadım şimdiye kadar..

Calışan anneler rapor paralarınızı almaya basladınız mı?nasıl hesaplanıyor odemeler,netten mı brutten mı ,bilginiz var mı?
Benim her ay PTT ye yatıyor ilk ayı aldım ikinci ay henüz yatmamıştı alamadım.,
Benim iş yerim maaşımı ödemeye devam ediyor SGK dan alaçsıpım paraları sonra iş yerine vereceğim

Benimde aynı dün tırnaklarımı keserken farkettim ki orman kaçkını gibi olmuşum

Korkma cnim onca bebiş büyüyo sobalı evde köylerde. Icini ferah tut onlemini al yeter

Kızlar gaz sancısının geçtiğini nasıl anladınız? Yani oglum dünden beri gaz çıkarmıyo ama devamlı aglamiyo ama huysuzluguda oluyo ara ara. Acaba gaz sancılarımız gecmis olabilirmi bu huysuzlugu normal mi ki

Kızlar bebeğim sabah 7 den beri uykuya dalamıyor dün ne güzel uyumuştu ne zaman oturcak bu düzen
Benımkı de sabah 9bucuktan berı ayakta 3 kere 10dk bi uyudu kı uyumak denırse suanda da 10dk dır uyuyor ama her an uyanacak gibi yine bende merak edıyorum gunduz uykuları nezaman duzene gırecek dıye

Hiç bişey olmaz canım battaniyesini ona göre ayarla yeter.bi sürü Bebek sobalı evde büyüyor kaloriferli evlere göre daha az hasta oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…