2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benımkı de sabah 9bucuktan berı ayakta 3 kere 10dk bi uyudu kı uyumak denırse suanda da 10dk dır uyuyor ama her an uyanacak gibi yine bende merak edıyorum gunduz uykuları nezaman duzene gırecek dıye
Bi de 2 aylık bebek günde 15 saat uyur yazıyor.hangi bebekmiş acaba onlar?

Kızlar oğlum çok hapsuruyo ama ates öksürük yok. Burnuda cok tıkanık değil geceleri tıkanıyo oda peteklerden dolayi cunku hep oluyodu. Huysuzda degil uyuyo yiyo. Hapsuruk tek başına grip belirtisi olabilirmi
Canım tek basına hapsırmak hıckırmak kadar dogalmıs benımkı de hep uyandıgında ıkı kere hapsırıyor babasına cekmıs

Bi de 2 aylık bebek günde 15 saat uyur yazıyor.hangi bebekmiş acaba onlar?
Hem onlar hangi bebek, hem o yazarlar hangi ebeveynler? Benımkı yıne 20dk uyudu kalktı sımdı gece 1 e kadar ayaktayız belli ki uc aya girdiğimizde düzelir umarım. Doktoruna bu uykusuzlugu soran oldu mu cocuk doktorları gunduz uyumayan cocuklar için ne dıyor acaba? Benım 10 gun var randevuma daha

Benımkı de sabah 9bucuktan berı ayakta 3 kere 10dk bi uyudu kı uyumak denırse suanda da 10dk dır uyuyor ama her an uyanacak gibi yine bende merak edıyorum gunduz uykuları nezaman duzene gırecek dıye
Bizimki yeni uyudu her an kalkıcak diye bekliyorum çok ağladınakşama doğru her günü farklı dün çok iyiyd bugün çok fecihuysuzdu

Kızlar ben zeka kartlarını evde hazırlamayı düşünüyorum. Siyah beyaz zaten. Çıktı alsam yeter. Almayanlar da evde hazırlayabilir
Benim zeka kartları bugun geldi de,şöyle bir baktım...kesinlikle evde hazırlanır..çıktı bile almadan kendin bile çizersin..hangi nesneler olmalı dersen sana kartlarda neler olduğunu da yazabilirim bir ara..ona vakit ayırmak biraz zor ama yapmak icin vakit bulurum diyorsan evde hazırla degişik hiçbir numarası yokmuş..ben kızımın uyuduğu zamanlarda beslenmmek,banyo,çamaşır/ütü ve en kıymetlisi uyumak dışında birşeye vakit bulamıyorum şu an:)

Bir süredir uğrayamadım topiğe ama takipteydim
Yanlış anlaşılmazsam 3 çocuk annesi olarak ,sizide rahatlatmak adına birşeyler yazmak istedim.Bu başımızdan gitmeyen gaz 3. Veya 4. Ayda küş olup uçacak emin olunSizde onlarda rahatlayacakBenim kızımda alt gazıyla uğraşıyor ne damla ,ne kimyon tam çare olmadı.Surekli karnına masaj yapıyorum aşağıdan yukarı doğru biraz faydası oluyor bağırsakları hareketlendiriyoruz.
55 günlüğüz Çok hareketli bir kızım olmasına rağmen ,ben yediklerine dikkat etmeme rağmen gaz varsa varyapacak birşey yok
Uzun oldu hepimize kolay gelsin

Yalnız benimse bir sorum olacaktı.Bebeğinde konak olan anneler şampuan adı isteyecektim,bir kızımda daha olmuştu zeytinyağıyla geçirmiştim ama şampuan daha etkiliyse varmı önerisi olan.

Cnim nezaman gecicek bu reflu gazı bile bukadar yormadi bni kusmasindan illahlah geldi
Benim iki kızımda reflüydü ve ciddi anlamda tedavi gördük1. Sınıfa başlayana kadar devam etti benimkiler diyebilirim. Biz ilaçta kullandık ama reflüyü atağa geçirmemenin yollarını uygula bence.Yastık yüksekliği,emme pozisyonu gibi ...Daha sonra devam ederse yediği yemekler gibi...
Kolay gelsin annesi ikinizede..

Kızlar oğlum çok hapsuruyo ama ates öksürük yok. Burnuda cok tıkanık değil geceleri tıkanıyo oda peteklerden dolayi cunku hep oluyodu. Huysuzda degil uyuyo yiyo. Hapsuruk tek başına grip belirtisi olabilirmi
Benimkide çok hapşırıyor diğer belirtiler yoksa korkma burunları temizliyorlar.

Kizlar selam, serum fizyolojik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz? Biz baby drops kullaniyoruz buruna girmeyenlerden bu. cok sevmedim ben bunu.sanki burnu aciyor damlatana kadar

Annemlerde olduğum için vaktim var ama çizim yeteneğim pek yok becerebilir miyim acaba? google görsellerde bazı şeyler buldum hayvan resimleri var çoğunlukla

Yalnız benimse bir sorum olacaktı.Bebeğinde konak olan anneler şampuan adı isteyecektim,bir kızımda daha olmuştu zeytinyağıyla geçirmiştim ama şampuan daha etkiliyse varmı önerisi olan.
canm ben sampuan kullaniym dr önerdi baya da iyi geldi bize resmini paylaşmiştm kaçirmş olmalisin

Kizlar ya bizde gaz bitti gibi de kulak agrisi dogdugndn beri var her sabah kulagindn sari akinti geldigini görüym dr kulak damlasi yazdi da gecmiyo bi türlu bi bizde mi kulak.agrisi mevcut acaba

canm ben sampuan kullaniym dr önerdi baya da iyi geldi bize resmini paylaşmiştm kaçirmş olmalisin
Kaçırmışım geriye dönüp bakayım cnm sağol.
Cuma günü dr.a götürcem inşallah.
Bakalım dr.muz ne önerecek kaşlarında başladı sanki alnından yukarıda var birde.

Gece nasil uyuyor die sordu gece birsorun yok dedim o zman yapilcakbirsey yok dedi sanki gece uyumuyo deseydim sunu yap dicektidee pehh valla hic yapilcakbiaey old sanmiyorum bnde ikinci cocugum gene caresizim gene caresiz ilkinin hep gunduz uc kere ikiser saatlik uykusu vardi bunun on dak gecmiyo saolsun valla cok yoruldm kismasida cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…