- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.121
Bi de 2 aylık bebek günde 15 saat uyur yazıyor.hangi bebekmiş acaba onlar?Benımkı de sabah 9bucuktan berı ayakta 3 kere 10dk bi uyudu kı uyumak denırse suanda da 10dk dır uyuyor ama her an uyanacak gibi yinebende merak edıyorum gunduz uykuları nezaman duzene gırecek dıye
Canım tek basına hapsırmak hıckırmak kadar dogalmıs benımkı de hep uyandıgında ıkı kere hapsırıyor babasına cekmısKızlar oğlum çok hapsuruyo ama ates öksürük yok. Burnuda cok tıkanık değil geceleri tıkanıyo oda peteklerden dolayi cunku hep oluyodu. Huysuzda degil uyuyo yiyo. Hapsuruk tek başına grip belirtisi olabilirmi
Hem onlar hangi bebek, hem o yazarlar hangi ebeveynler? Benımkı yıne 20dk uyudu kalktı sımdı gece 1 e kadar ayaktayız belli kiBi de 2 aylık bebek günde 15 saat uyur yazıyor.hangi bebekmiş acaba onlar?
Aman iyi bari sıpa 4lemeden rahatlamiyo :)Canım tek basına hapsırmak hıckırmak kadar dogalmıs benımkı de hep uyandıgında ıkı kere hapsırıyor babasına cekmıs
Namı yürüsün pasamın :)Aman iyi bari sıpa 4lemeden rahatlamiyo :)
Bizimki yeni uyudu her an kalkıcak diye bekliyorumBenımkı de sabah 9bucuktan berı ayakta 3 kere 10dk bi uyudu kı uyumak denırse suanda da 10dk dır uyuyor ama her an uyanacak gibi yinebende merak edıyorum gunduz uykuları nezaman duzene gırecek dıye
Benim zeka kartları bugun geldi de,şöyle bir baktım...kesinlikle evde hazırlanır..çıktı bile almadan kendin bile çizersin..hangi nesneler olmalı dersen sana kartlarda neler olduğunu da yazabilirim bir ara..ona vakit ayırmak biraz zor ama yapmak icin vakit bulurum diyorsan evde hazırla degişik hiçbir numarası yokmuş..ben kızımın uyuduğu zamanlarda beslenmmek,banyo,çamaşır/ütü ve en kıymetlisi uyumak dışında birşeye vakit bulamıyorum şu an:)Kızlar ben zeka kartlarını evde hazırlamayı düşünüyorum. Siyah beyaz zaten. Çıktı alsam yeter. Almayanlar da evde hazırlayabilir
Benim iki kızımda reflüydü ve ciddi anlamda tedavi gördükCnim nezaman gecicek bu reflugazı bile bukadar yormadi bni kusmasindan illahlah geldi
Benimkide çok hapşırıyor diğer belirtiler yoksa korkma burunları temizliyorlar.Kızlar oğlum çok hapsuruyo ama ates öksürük yok. Burnuda cok tıkanık değil geceleri tıkanıyo oda peteklerden dolayi cunku hep oluyodu. Huysuzda degil uyuyo yiyo. Hapsuruk tek başına grip belirtisi olabilirmi
Annemlerde olduğum için vaktim var ama çizim yeteneğim pek yok becerebilir miyim acaba?Benim zeka kartları bugun geldi de,şöyle bir baktım...kesinlikle evde hazırlanır..çıktı bile almadan kendin bile çizersin..hangi nesneler olmalı dersen sana kartlarda neler olduğunu da yazabilirim bir ara..ona vakit ayırmak biraz zor ama yapmak icin vakit bulurum diyorsan evde hazırla degişik hiçbir numarası yokmuş..ben kızımın uyuduğu zamanlarda beslenmmek,banyo,çamaşır/ütü ve en kıymetlisi uyumak dışında birşeye vakit bulamıyorum şu an:)
Marka poşet serumKizlar selam, serum fizyolojik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz? Biz baby drops kullaniyoruz buruna girmeyenlerden bu. cok sevmedim ben bunu.sanki burnu aciyor damlatana kadar
canm ben sampuan kullaniym dr önerdi baya da iyi geldi bize resmini paylaşmiştm kaçirmş olmalisinYalnız benimse bir sorum olacaktı.Bebeğinde konak olan anneler şampuan adı isteyecektim,bir kızımda daha olmuştu zeytinyağıyla geçirmiştim ama şampuan daha etkiliyse varmı önerisi olan.
Kaçırmışım geriye dönüp bakayım cnm sağol.canm ben sampuan kullaniym dr önerdi baya da iyi geldi bize resmini paylaşmiştm kaçirmş olmalisin
Hem onlar hangi bebek, hem o yazarlar hangi ebeveynler? Benımkı yıne 20dk uyudu kalktı sımdı gece 1 e kadar ayaktayız belli kiuc aya girdiğimizde düzelir umarım. Doktoruna bu uykusuzlugu soran oldu mu cocuk doktorları gunduz uyumayan cocuklar için ne dıyor acaba? Benım 10 gun var randevuma daha
Bu arada buldum resimi yarın alıp denesemmi yoksa dr.muzumun önerisinimi beklesem bilemedim.canm ben sampuan kullaniym dr önerdi baya da iyi geldi bize resmini paylaşmiştm kaçirmş olmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?