2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok güzel yazmışsın inan ..
İnsan aslında kendi çocuğunun doktoru oluyor biraz tecrübe edinince.Benimde 3. Çocuğum diğerlerinde bukadar zorlanmadık uyku sıfır.Ama en azından ne yapsam faydası olurları biliyorum bazı konularda..

Evet cnm en azindan nie agladigini anliyorum ya o yuzden hic telas yapmiyorum ilkinde elim.ayagima dolaniyordu bu bile yetiyo uykuda zamanla duzelir insallah die umud ediyorum o kadar allah hepimizin yardimcisi olsun zor geciyor ama birsekilde geciyor bu gunler onemli olan kndimizi en az yipratmamiz

Kızlar ben zeka kartlarını evde hazırlamayı düşünüyorum. Siyah beyaz zaten. Çıktı alsam yeter. Almayanlar da evde hazırlayabilir

ben de öyle düşündüm, şekil bulmam lazım..

Kizlar selam, serum fizyolojik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz? Biz baby drops kullaniyoruz buruna girmeyenlerden bu. cok sevmedim ben bunu.sanki burnu aciyor damlatana kadar

sinomarin ve babysoin. Mümessilleri hediye getirmişti. Bitince izotonik kullanıcam poşet..

Bugün doktora gittik. 45 cm 2680 doğmuştu kuzum. 2. Ayda 55 cm 4130 kg olmuş, normal dedi doktor. Anne sütüne devam. Aylık ortalama 750 gr almalarını istiyoruz dedi, her doktor başka söylüyo. Ama 10 gün önce 3700 dü birden nasıl almış anlamadım.

###

Ciğer filmi çektiler enfeksiyon geçmemiş. 2 günlük ilaç yine. Öksürüğü geçmezse cuma akşamı hastaneye yatış verilecek. Ben hala hastayım, kulağım tıkalı, öksürüyorum, başım, boğazım ve dişim ağrıyo. Eşim bu sabah belini kaktırdı. Yardımcı oluyodu o da gitti. Ha haa oldu olucak toprak atıverin üstüme ne dertliymişim

Dikkat ediyorum ama gecmicekmis gibi geliyo umarım okadar uzun surmez cnim sagolasin

Kizlar ya bizde gaz bitti gibi de kulak agrisi dogdugndn beri var her sabah kulagindn sari akinti geldigini görüym dr kulak damlasi yazdi da gecmiyo bi türlu bi bizde mi kulak.agrisi mevcut acaba
Cnim bizimde ara ara kulagimizda pislio oluyo ama bn tamamen normal saniyodum agri olarak hic dusunmedim

Ah o kusma ((

Çok geçmiş olsun inşallah yatışa gerek kalmadan iyileşir bebişin..

Gittikce artiyo sanki buaksam artik.agzindan burnundan fiskirdida fiskirdi annem cok.panik.yapti ben daha sogukkanliydm valla ama herzam kimden siddetliydi gazinida cikariyorum yastigida surekli yuksek ama hicfayda etmiyor anneme gore cok.besliyorum ge4cektende birbucuk saatte bi elleri hep.agzinda basliyo yalanmaya oyle boyle.oyaliyarak iki saate tamamliyorum nasil uzatayim saati

Iyi gene ayaginda uyuyo benimkine ayakta sallanmada ise yaramio gozler fildir fildirrr tavana bakinio etrafa bakinio sanki sallanan o deil ah ah

Iyi gene ayaginda uyuyo benimkine ayakta sallanmada ise yaramio gozler fildir fildirrr tavana bakinio etrafa bakinio sanki sallanan o deil ah ah
Sizde bizi gördüm inanki aynen salla salla banamısın demiyor.10 dk uyuyor oda ayağımda sanki 3 saat uyumuş gibi açıyor gözlerini.
55 günlük olduk inşallah 3. Ayımızda biraz düzeliriz.

Ayy senin de zormuş valla. Yardım isteme hakkın varsa birilerinden kullan derim

Marka poşet serum Şırıngayla çekip burnuna püskürtüyorum
Miktarini ne kadar ayarliyorsun canim ?

ben de öyle düşündüm, şekil bulmam lazım..

sinomarin ve babysoin. Mümessilleri hediye getirmişti. Bitince izotonik kullanıcam poşet..
Canim posetin turleri mi var? Varsa izotonik mi almaliyiz

Otribebe cnım memnunumda. Cok aglatmiyoda
Tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…