- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.141
Çok güzel yazmışsın inan ..Gece nasil uyuyor die sordu gece birsorun yok dedim o zman yapilcakbirsey yok dedi sanki gece uyumuyo deseydim sunu yap dicektidee pehh valla hic yapilcakbiaey old sanmiyorum bnde ikinci cocugum gene caresizim gene caresiz ilkinin hep gunduz uc kere ikiser saatlik uykusu vardi bunun on dak gecmiyo saolsun valla cok yoruldm kismasida cabasi
Çok güzel yazmışsın inan ..
İnsan aslında kendi çocuğunun doktoru oluyor biraz tecrübe edinince.Benimde 3. Çocuğum diğerlerinde bukadar zorlanmadık uyku sıfır.Ama en azından ne yapsam faydası olurları biliyorum bazı konularda..
Kızlar ben zeka kartlarını evde hazırlamayı düşünüyorum. Siyah beyaz zaten. Çıktı alsam yeter. Almayanlar da evde hazırlayabilir
Kizlar selam, serum fizyolojik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz? Biz baby drops kullaniyoruz buruna girmeyenlerden bu. cok sevmedim ben bunu.sanki burnu aciyor damlatana kadar
Yürütüyo cnım maşallahı var bugün bi dalamadi uykusuna. Hep mıkır mıkır hala öyle içi uyuyo ama kendisi direniyo. Her gun huy degistiriyo yetisemiyorumNamı yürüsün pasamın :)
Dikkat ediyorum ama gecmicekmis gibi geliyoBenim iki kızımda reflüydü ve ciddi anlamda tedavi gördük1. Sınıfa başlayana kadar devam etti benimkiler diyebilirim. Biz ilaçta kullandık ama reflüyü atağa geçirmemenin yollarını uygula bence.Yastık yüksekliği,emme pozisyonu gibi ...Daha sonra devam ederse yediği yemekler gibi...
Kolay gelsin annesi ikinizede..
Otribebe cnım memnunumda. Cok aglatmiyodaKizlar selam, serum fizyolojik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz? Biz baby drops kullaniyoruz buruna girmeyenlerden bu. cok sevmedim ben bunu.sanki burnu aciyor damlatana kadar
Cnim bizimde ara ara kulagimizda pislio oluyo ama bn tamamen normal saniyodum agri olarak hic dusunmedimKizlar ya bizde gaz bitti gibi de kulak agrisi dogdugndn beri var her sabah kulagindn sari akinti geldigini görüym dr kulak damlasi yazdi da gecmiyo bi türlu bi bizde mi kulak.agrisi mevcut acaba
Ah o kusmaGece nasil uyuyor die sordu gece birsorun yok dedim o zman yapilcakbirsey yok dedi sanki gece uyumuyo deseydim sunu yap dicektidee pehh valla hic yapilcakbiaey old sanmiyorum bnde ikinci cocugum gene caresizim gene caresiz ilkinin hep gunduz uc kere ikiser saatlik uykusu vardi bunun on dak gecmiyo saolsun valla cok yoruldm kismasida cabasi
Çok geçmiş olsun inşallah yatışa gerek kalmadan iyileşir bebişin..Bugün doktora gittik. 45 cm 2680 doğmuştu kuzum. 2. Ayda 55 cm 4130 kg olmuş, normal dedi doktor. Anne sütüne devam. Aylık ortalama 750 gr almalarını istiyoruz dedi, her doktor başka söylüyo. Ama 10 gün önce 3700 dü birden nasıl almış anlamadım.
###
Ciğer filmi çektiler enfeksiyon geçmemiş. 2 günlük ilaç yine. Öksürüğü geçmezse cuma akşamı hastaneye yatış verilecek. Ben hala hastayım, kulağım tıkalı, öksürüyorum, başım, boğazım ve dişim ağrıyo. Eşim bu sabah belini kaktırdı. Yardımcı oluyodu o da gitti. Ha haa oldu olucak toprak atıverin üstüme ne dertliymişim
Ah o kusma((
Akşamdan bu yana hićmi uyumaz Deliriciimmm
Bu gece nöbetimiz yine akşamdan başlamış oldu
Bildiğin ayağımda sallıyorum artık ben bu minnoşu ya yinede dalamıyoruz,yerine koyunca uyanıyoruz
Hamak beşik salonda,park yatak yatak odasında benim kız ayağımda uyuyor
Sizde bizi gördüm inanki aynen salla salla banamısın demiyor.10 dk uyuyor oda ayağımda sanki 3 saat uyumuş gibi açıyor gözlerini.Iyi gene ayaginda uyuyo benimkine ayakta sallanmada ise yaramio gozler fildir fildirrr tavana bakinio etrafa bakinio sanki sallanan o deil ah ah
Canım pinterestte var veya google görsellerdeben de öyle düşündüm, şekil bulmam lazım..
sinomarin ve babysoin. Mümessilleri hediye getirmişti. Bitince izotonik kullanıcam poşet..
Ayy senin de zormuş valla. Yardım isteme hakkın varsa birilerinden kullan derimBugün doktora gittik. 45 cm 2680 doğmuştu kuzum. 2. Ayda 55 cm 4130 kg olmuş, normal dedi doktor. Anne sütüne devam. Aylık ortalama 750 gr almalarını istiyoruz dedi, her doktor başka söylüyo. Ama 10 gün önce 3700 dü birden nasıl almış anlamadım.
###
Ciğer filmi çektiler enfeksiyon geçmemiş. 2 günlük ilaç yine. Öksürüğü geçmezse cuma akşamı hastaneye yatış verilecek. Ben hala hastayım, kulağım tıkalı, öksürüyorum, başım, boğazım ve dişim ağrıyo. Eşim bu sabah belini kaktırdı. Yardımcı oluyodu o da gitti. Ha haa oldu olucak toprak atıverin üstüme ne dertliymişim
Bi kere onun yeşilini brokoli yemiştim. Ertesi gün gaz bombası olmuştuEvet. Uykusuzlar club. Emziren anneler Kesinlikle karnabahar yemeyin. Acı tecrübeyi yaşıyorum bu gece. Bize uyku yok.
Bi kere onun yeşilini brokoli yemiştim. Ertesi gün gaz bombası olmuştu
Miktarini ne kadar ayarliyorsun canim ?Marka poşet serumŞırıngayla çekip burnuna püskürtüyorum
Canim posetin turleri mi var? Varsa izotonik mi almaliyizben de öyle düşündüm, şekil bulmam lazım..
sinomarin ve babysoin. Mümessilleri hediye getirmişti. Bitince izotonik kullanıcam poşet..
Tesekkurler canimOtribebe cnım memnunumda. Cok aglatmiyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?