2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ikisini de ayni yerde mi olctuler eger oyleyse masallah cok iyi kilo almis kuzucuk. Bazen farkli doktorlarda farkli cikabiliyor kilo boy.
Ailecek de gecmis olsun canim insallah en kisa surede toparlarsiniz.

Bizimki de uyaniksa 1 bucuk 2 saatte bir emmek istiyor. Ne kadar emiyor canim siiznki bir emmede

Reactions: NGY
Kizlar selam, serum fizyolojik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz? Biz baby drops kullaniyoruz buruna girmeyenlerden bu. cok sevmedim ben bunu.sanki burnu aciyor damlatana kadar
Eşime de eczaneden baby drops vermişler ne saçma bi tasarımı var sıkana kadar halden hale giriyorduk artık ben siringayla çekip sıkıyordum burnuna daha kolay oldu bi daha da almayız kimsede almasin bence. eczaneden normal serum aldık onu kullanıyorum simdi

Kaçırmışım geriye dönüp bakayım cnm sağol.
Cuma günü dr.a götürcem inşallah.
Bakalım dr.muz ne önerecek kaşlarında başladı sanki alnından yukarıda var birde.
Babe marka şampuan canım konak için olacak. Eccoomm un dr unun önerdiği şampuan banada en son gittiğimde dr zeytinyagi sür dedi gecmezse diye bu şampuan dan yazdı kızımın kaşlarinda oldu çok kötü gözüküyor arada tirnagimla kaldırıp alıyorum bişi olur mu ki acaba

Son düzenleme:
Kızlar odanizda uyurken gece lambası tarzında ışık açık oluyor mu bizim.abajur en düşük seviyesinde hep açık kızımı rahat gorebileyim diye. Ama ışık yüzünden ben zor uyuyorum ne yapsam kii

Bizimki de uyaniksa 1 bucuk 2 saatte bir emmek istiyor. Ne kadar emiyor canim siiznki bir emmede

Cnm 5 dk birini 5 dk digerini emiyor ustune mama veriyorum bn 90 cc yapiyorum ya elli yada 70 iciyor bibucuk saat so ra basliyo gene aranmaya ikiyi zor buluyoruz valla 3 olsa gercekten acikicak belki ama yok imkansiz yani yedikten sonra karni davul gibi oluyor cogu zmanda hop kusuyor yediginin yarisini

Kaçırmışım geriye dönüp bakayım cnm sağol.
Cuma günü dr.a götürcem inşallah.
Bakalım dr.muz ne önerecek kaşlarında başladı sanki alnından yukarıda var birde.

Bu arada buldum resimi yarın alıp denesemmi yoksa dr.muzumun önerisinimi beklesem bilemedim.
canm bizmde hem başinda hemde alninda çıktı dr mz bu şampuani önerdi iyi geldi bize ben yinede senin dr a danişmandn yanayim inşallah hemen gecer şu konaklar

Cnm gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum . Buyuk oglum bir yasinda üsutmustu . Soguk alginligi oksuruk vardi. İlac ise yaramadi. Oksuruk uzun suruyor. Atesini kontrol ediuordum. Atesi olmadigi zaman gunde uc kere. Utuyle havluyu isitip arkasina ,önüne koyuyordum. Esimede yapiyorum. İcim isindi diyordu. Oda iyi geldi diyordu.
Poset serum fizyolojik alacaksan igne giris yerini her igne batirmadan once batikonla temizleyin. Mikrop birikiyo igneye degiyor yada mikroplari igme ucuyla serumun icine itersin.

bizim abajurn ışıgi yüksek oldugu icn telfnn fenerini acik tutup uyuyorm eşim rahatsz oluyo ama ben bebegi görmektn ziyade benm bebegm karanlikta hic uyumuyo illa bi ışık olacak

Cnm buyume hormonu karanlikta salgilanir. Ben gece lambasi kullanmiyorum. Camdan isik azda olsa geliyor. Emzirirken tlf isigi aciyorum yada gece lambasini. Antrenin isigi acik oluyor kapiyi az acik birakiyorum.

Buhar makinesi kullanan var mı ? Bebeğimin burnu hep tıkalı gece
Cnm odada kullanilan havaya buhar atan cihazi diyorsun dimi onu ben ilk oglumda arastirmistim. Tozlari yapistiriyormus iyice hasta ediyormus. Kalorifer peteklerine takilan aparat var icine su koyuyorsun onu kullaniyorum. Ayrica bir kucuk kapta lavanta kaynatiyordum odaya koyuyordum . Lavanta sakinlestirir rahatlatir uyutur. Buyuk oglumda cok ise yaramadi. Uyumadi. Yine kuruluk oluyordu hergun sabah cekiyordum . Bunuda hergun cekiyorum.

Denizatidenizyildizi cnm benim buyugu kabizdi . Kabizligindan dolayi refluluydu. Hala kabiz. Hala reflusu var. Uc ay bitince onda hic bir degisiklik olmadi. Uc ay bitti rahatlamadik. Kabizligi gazi reflusu uykusuzlugu hep devam etti . Dis sıkıntilari eklendi. Reflusu yuzunden blw yapamadim. Öguruyor. Kimisinde bronsit oluyor refluye bagli. Cok hareketli bebekken eli ayagi oynardi. Bu minik uyuyor. Gazi oluyor tabiiki . Uykularimiz duzenli cok sukur. Bir sıkıntisi yoksa bebek uyur . Buyugu kabiz kaka yapip sanciyi atamiyordu . Ne yaparsaniz yapin sıkıntisi varsa uyku aliskanligi kazandiramazsiniz. İlkinde yapmadigim sey kalmadi. İkinci bebegime sadece gece gunduz ayrimini uyku zamanini duzenledim.

Yürütüyo cnım maşallahı var bugün bi dalamadi uykusuna. Hep mıkır mıkır hala öyle içi uyuyo ama kendisi direniyo. Her gun huy degistiriyo yetisemiyorum
Benımkı de yenı yenı icatlar cıkarıyor gece uyuması ıcın enson 22.30 da emzırıyorum 12ye kadar uyusun dıye hesaplıyorum hergece 1-2 ye kadar mıyavlıyo yerınde durmuyo gazı var gıbı davranıyo ama gaz da cıkmıyo sonra bu saat gelınce uyuyuverıyor. Azcık erkene cekmek ıstıyorum ama ben uyutmaya calıstıkca kendısı uyumamaya calısıyo gunduz desen zaten 20dk dan fazla uyudugu bı zaman yok. Duzen otursun dedıkce sankı hersey corba oluyo

Bizimki yarım saat/40 dakka emiyor..tabi dinlene dinlene..önceden uzun emdiği için tek meme veriyordum her seferde,,şimdi diğer memeyide veriyorum,sonrasında ..ama yine doymuyor,üzerine mama..anlamıyorum süt de var ama besleyici mi değildir nedir..moralimi bozuyor bu durum,,boşuna emziriyor gibi hissediyorum kendimi,sonra kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için..ilaç niyetine ne kadar çok emse kardır diyorum..böyle olunca uzun sürüyor beslenme işimiz..özellikle geceleri benim için çok yorucu oluyor..

Reactions: NGY
Soyle 15_20 dk emiyorsa basta emip sonra emmeden orda kalmak istiyordur belki diyecektim. Bilemedim ben de hele de mama yiyorsa gizelce uyyumali aslinda bi kac saat. Gazi olunca da kusuyorlar gazi tam cikmiyor olabilir mi.
Insallah duzelir uzun uzun uyur

Aynen canim bizim de doktor onu yazmis cok zorlandik kullanirken sonra ben burun deligine dayayip kullanmaya basladim. O sekilde deligi tam kavradigi icin disari tasmiyor ama burun delikleri aciyor bebegin bence kimse almasin

Bizde tuz lambası almıştık hamilelikte kuru havayı ferahlatsın diye. Bende karanlıkta uyuyamazdım ama alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…