- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.181
Ne zor bu bebişler hepsinin farklı bir huyu var. Ben telefonumu yanıma alamıyorum çünkü komodini çıkarıp anne yanı beşiği yanıma koyduk abajur eşimin komodininde. Öyle olunca ışığı açıp kapatmak da zor oluyo devamli açık duruyor.bizim abajurn ışıgi yüksek oldugu icn telfnn fenerini acik tutup uyuyorm eşim rahatsz oluyo ama ben bebegi görmektn ziyade benm bebegm karanlikta hic uyumuyo illa bi ışık olacak
Antrenin ışığını açmak aklıma gelmemişti bide öyle deneyim Sağol canımCnm buyume hormonu karanlikta salgilanir. Ben gece lambasi kullanmiyorum. Camdan isik azda olsa geliyor. Emzirirken tlf isigi aciyorum yada gece lambasini. Antrenin isigi acik oluyor kapiyi az acik birakiyorum.
Tuz lambasini ilk kez duyuyorum nasıl birsey canımBizde tuz lambası almıştık hamilelikte kuru havayı ferahlatsın diye. Bende karanlıkta uyuyamazdım ama alıştım
Canım maşallah kuzuna.. Gelişimi iyi, bir de şu enfeksiyonu atlatırsa süper olacak. İnşallah yatışa gerek kalmaz. Bir an önce toparlar kuzumBugün doktora gittik. 45 cm 2680 doğmuştu kuzum. 2. Ayda 55 cm 4130 kg olmuş, normal dedi doktor. Anne sütüne devam. Aylık ortalama 750 gr almalarını istiyoruz dedi, her doktor başka söylüyo. Ama 10 gün önce 3700 dü birden nasıl almış anlamadım.
###
Ciğer filmi çektiler enfeksiyon geçmemiş. 2 günlük ilaç yine. Öksürüğü geçmezse cuma akşamı hastaneye yatış verilecek. Ben hala hastayım, kulağım tıkalı, öksürüyorum, başım, boğazım ve dişim ağrıyo. Eşim bu sabah belini kaktırdı. Yardımcı oluyodu o da gitti. Ha haa oldu olucak toprak atıverin üstüme ne dertliymişim
Dışı tuz gece lambasıngibi. Gerçi gene boğazımız kuruyor bi faydasını farkedemedim maalesef gece lambası olarak kullanıyorum işteTuz lambasini ilk kez duyuyorum nasıl birsey canım
benimki de illa kendi saatini bekliyor. ben de erkene çekmek istiyorum ne mümkün!! onsaat gelene kadar sürekli emiyo emiyo ama bi türlü uyumuyor ne yapıcaz ki biz?Benımkı de yenı yenı icatlar cıkarıyor gece uyuması ıcın enson 22.30 da emzırıyorum 12ye kadar uyusun dıye hesaplıyorum hergece 1-2 ye kadar mıyavlıyo yerınde durmuyo gazı var gıbı davranıyo ama gaz da cıkmıyo sonra bu saat gelınce uyuyuverıyor. Azcık erkene cekmek ıstıyorum ama ben uyutmaya calıstıkca kendısı uyumamaya calısıyo gunduz desen zaten 20dk dan fazla uyudugu bı zaman yok. Duzen otursun dedıkce sankı hersey corba oluyo
Çok geçmiş olsun inşallah yatışa gerek kalmadan iyileşir bebişin..
Canım pinterestte var veya google görsellerde
Ayy senin de zormuş valla. Yardım isteme hakkın varsa birilerinden kullan derim
Miktarini ne kadar ayarliyorsun canim ?
Canim posetin turleri mi var? Varsa izotonik mi almaliyiz
Tesekkurler canim
Ikisini de ayni yerde mi olctuler eger oyleyse masallah cok iyi kilo almis kuzucuk. Bazen farkli doktorlarda farkli cikabiliyor kilo boy.
Ailecek de gecmis olsun canim insallah en kisa surede toparlarsiniz.
Cnm gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum . Buyuk oglum bir yasinda üsutmustu . Soguk alginligi oksuruk vardi. İlac ise yaramadi. Oksuruk uzun suruyor. Atesini kontrol ediuordum. Atesi olmadigi zaman gunde uc kere. Utuyle havluyu isitip arkasina ,önüne koyuyordum. Esimede yapiyorum. İcim isindi diyordu. Oda iyi geldi diyordu.
Poset serum fizyolojik alacaksan igne giris yerini her igne batirmadan once batikonla temizleyin. Mikrop birikiyo igneye degiyor yada mikroplari igme ucuyla serumun icine itersin.
Buhar makinesi kullanan var mı ? Bebeğimin burnu hep tıkalı gece
minikhikayem canm çok gecms olsn benm dr da en cok öksürktn korkun demsti bebegn cigerleri içn inşallh cok cabuk atlatrsnz yatışa gerek kalmz
Canım maşallah kuzuna.. Gelişimi iyi, bir de şu enfeksiyonu atlatırsa süper olacak. İnşallah yatışa gerek kalmaz. Bir an önce toparlar kuzum
Bizde hep açık canım kırmızı gece lambasıKızlar odanizda uyurken gece lambası tarzında ışık açık oluyor mu bizim.abajur en düşük seviyesinde hep açık kızımı rahat gorebileyim diye. Ama ışık yüzünden ben zor uyuyorum ne yapsam kii
Bnmde gecmesinden yana pek umudum yok gecmicekmis gibi geliyo. Kabız degil ama kakasını 2 3 gunde bir yapıyo ve gazı geldiginde ıkınırken daha çok kusuyo. Ne biçim bi kısır döngüDenizatidenizyildizi cnm benim buyugu kabizdi . Kabizligindan dolayi refluluydu. Hala kabiz. Hala reflusu var. Uc ay bitince onda hic bir degisiklik olmadi. Uc ay bitti rahatlamadik. Kabizligi gazi reflusu uykusuzlugu hep devam etti . Dis sıkıntilari eklendi. Reflusu yuzunden blw yapamadim. Öguruyor. Kimisinde bronsit oluyor refluye bagli. Cok hareketli bebekken eli ayagi oynardi. Bu minik uyuyor. Gazi oluyor tabiiki . Uykularimiz duzenli cok sukur. Bir sıkıntisi yoksa bebek uyur . Buyugu kabiz kaka yapip sanciyi atamiyordu . Ne yaparsaniz yapin sıkıntisi varsa uyku aliskanligi kazandiramazsiniz. İlkinde yapmadigim sey kalmadi. İkinci bebegime sadece gece gunduz ayrimini uyku zamanini duzenledim.
Bnimkinindr gündüz uykuları hic yok. 2 gündür gecede uyuyo güya ama hep kıpraşıyo sesi durmuyo hiçBenımkı de yenı yenı icatlar cıkarıyor gece uyuması ıcın enson 22.30 da emzırıyorum 12ye kadar uyusun dıye hesaplıyorum hergece 1-2 ye kadar mıyavlıyo yerınde durmuyo gazı var gıbı davranıyo ama gaz da cıkmıyo sonra bu saat gelınce uyuyuverıyor. Azcık erkene cekmek ıstıyorum ama ben uyutmaya calıstıkca kendısı uyumamaya calısıyo gunduz desen zaten 20dk dan fazla uyudugu bı zaman yok. Duzen otursun dedıkce sankı hersey corba oluyo
bizmkide her kime gitse gözü beni ariyo yan tarafa geciyom başini çeviriyo benim gozume bakiyo hep onunla konuşmamu istiyo bana karsılik hep gülück ve ufak ufak sesler cikariyo arabaya binmeyi cok seviyo siznki daha kücük büyüdkçe daha farkli farkli seyler cikariyolr biz bir hafta sonra 4. Ayimiza gircez :)Kızlar merhaba kızım 50 günlük oldu çok şükür problemli bi bebek değil uyku düzeni yerinde ama kucağımdayken kendini kasıp arkaya atmaya çalışıyor gözüme bakmıyor sürekli etrafı seyrediyor yalnız yere yatınca sürekli gözüme bakıyor konuşuyorum bana karşılık veriyor sizin bebeklerinizdede oluyor mu böyle şeyler
Bizim abajur da açık canım sürekli ama beni ışık rahatsız etmiyor:))Kızlar odanizda uyurken gece lambası tarzında ışık açık oluyor mu bizim.abajur en düşük seviyesinde hep açık kızımı rahat gorebileyim diye. Ama ışık yüzünden ben zor uyuyorum ne yapsam kii
Çoğu yerde okudum dr. Önerilerini sakın kabukları kaldırmayın deniyor cnm istersen sende yapma.Bende bugün zeytinyağını denicem yarın dr. A gitmez zaten bakalim o ne diyecek.Babe marka şampuan canım konak için olacak.Eccoomm un dr unun önerdiği şampuan banada en son gittiğimde dr zeytinyagi sür dedi gecmezse diye bu şampuan dan yazdı kızımın kaşlarinda oldu çok kötü gözüküyor arada tirnagimla kaldırıp alıyorum bişi olur mu ki acaba
Ben uyku gözlüğü kullanıyorum yoksa uyuamıyorum.Kızlar odanizda uyurken gece lambası tarzında ışık açık oluyor mu bizim.abajur en düşük seviyesinde hep açık kızımı rahat gorebileyim diye. Ama ışık yüzünden ben zor uyuyorum ne yapsam kii
İnşallah cnm ya yorumları okudum sitelerde 3 defada geçtiğini falan söylüyorlar bakalım artık.canm bizmde hem başinda hemde alninda çıktı dr mz bu şampuani önerdi iyi geldi bize ben yinede senin dr a danişmandn yanayim inşallah hemen gecer şu konaklar
Bnmde gecmesinden yana pek umudum yok gecmicekmis gibi geliyo. Kabız degil ama kakasını 2 3 gunde bir yapıyo ve gazı geldiginde ıkınırken daha çok kusuyo. Ne biçim bi kısır döngü
Kakası dogdugundan beri öyle cnım. Gazıda aynı şekildesüreklimi böyle cnm yoksa bikaç gündür mü
1 ml çekiyorum 0.5 birine 0.5 diğerine. Serum izotonik oluyorMiktarini ne kadar ayarliyorsun canim ?
Canim posetin turleri mi var? Varsa izotonik mi almaliyiz
Tesekkurler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?