2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bizim abajurn ışıgi yüksek oldugu icn telfnn fenerini acik tutup uyuyorm eşim rahatsz oluyo ama ben bebegi görmektn ziyade benm bebegm karanlikta hic uyumuyo illa bi ışık olacak
Ne zor bu bebişler hepsinin farklı bir huyu var. Ben telefonumu yanıma alamıyorum çünkü komodini çıkarıp anne yanı beşiği yanıma koyduk abajur eşimin komodininde. Öyle olunca ışığı açıp kapatmak da zor oluyo devamli açık duruyor.

Cnm buyume hormonu karanlikta salgilanir. Ben gece lambasi kullanmiyorum. Camdan isik azda olsa geliyor. Emzirirken tlf isigi aciyorum yada gece lambasini. Antrenin isigi acik oluyor kapiyi az acik birakiyorum.
Antrenin ışığını açmak aklıma gelmemişti bide öyle deneyim Sağol canım

Canım maşallah kuzuna.. Gelişimi iyi, bir de şu enfeksiyonu atlatırsa süper olacak. İnşallah yatışa gerek kalmaz. Bir an önce toparlar kuzum

benimki de illa kendi saatini bekliyor. ben de erkene çekmek istiyorum ne mümkün!! onsaat gelene kadar sürekli emiyo emiyo ama bi türlü uyumuyor ne yapıcaz ki biz?

Kızlar merhaba kızım 50 günlük oldu çok şükür problemli bi bebek değil uyku düzeni yerinde ama kucağımdayken kendini kasıp arkaya atmaya çalışıyor gözüme bakmıyor sürekli etrafı seyrediyor yalnız yere yatınca sürekli gözüme bakıyor konuşuyorum bana karşılık veriyor sizin bebeklerinizdede oluyor mu böyle şeyler

Çok geçmiş olsun inşallah yatışa gerek kalmadan iyileşir bebişin..

tesekkurler cnm amiiinnn

Canım pinterestte var veya google görsellerde

tabi yaa, pint e bakmak aklıma gelmemişti

Ayy senin de zormuş valla. Yardım isteme hakkın varsa birilerinden kullan derim

kv geldi 4 5.gün durdu gitti. Halimizi gördüğü halde. Eşim de kızmış telefonu yüzüne kapamış günde 3 4 kere arıyolar isterseniz gelelim diye eşim de sormalarımı lazım halini gördüler diyo. Kendi annemin kendisine faydası yok. O yüzden tırnağım varsa kaşınıcam hesabı :)

Miktarini ne kadar ayarliyorsun canim ?

Canim posetin turleri mi var? Varsa izotonik mi almaliyiz

Tesekkurler canim

cnm izotonik onun genel adı. Eczaneden iste herhangi bir markanınki olur

Ikisini de ayni yerde mi olctuler eger oyleyse masallah cok iyi kilo almis kuzucuk. Bazen farkli doktorlarda farkli cikabiliyor kilo boy.
Ailecek de gecmis olsun canim insallah en kisa surede toparlarsiniz.

cnm ayrı yerlerde ama evde kendim dw tarttım doğru sonuç

zeytinyağı ısıtıp ovdum sürdüm sıcak tutsun diye havlu da iyi fikir cnm sağol

Buhar makinesi kullanan var mı ? Bebeğimin burnu hep tıkalı gece

ben sipariş ettim cnm. Eşim tüm kış kuru kuru öksürür. Peteğe direk ağzı açık bardak da koydm işe yaramadı. Bakalm memnun kalacakmıyım

minikhikayem canm çok gecms olsn benm dr da en cok öksürktn korkun demsti bebegn cigerleri içn inşallh cok cabuk atlatrsnz yatışa gerek kalmz

minnacıkken hasta oldu yavrum çok üzülüyorum

Canım maşallah kuzuna.. Gelişimi iyi, bir de şu enfeksiyonu atlatırsa süper olacak. İnşallah yatışa gerek kalmaz. Bir an önce toparlar kuzum

evet yatmasını hiç istemiyorum çok küçük daha. Amniyon sıvısı azdı ya acaba ciğerlerrleri dirençsiz mi olucak

Bnmde gecmesinden yana pek umudum yok gecmicekmis gibi geliyo. Kabız degil ama kakasını 2 3 gunde bir yapıyo ve gazı geldiginde ıkınırken daha çok kusuyo. Ne biçim bi kısır döngü

Bnimkinindr gündüz uykuları hic yok. 2 gündür gecede uyuyo güya ama hep kıpraşıyo sesi durmuyo hiç 2 aya geldik hala bi duzelme yok ben anlamadim

bizmkide her kime gitse gözü beni ariyo yan tarafa geciyom başini çeviriyo benim gozume bakiyo hep onunla konuşmamu istiyo bana karsılik hep gülück ve ufak ufak sesler cikariyo arabaya binmeyi cok seviyo siznki daha kücük büyüdkçe daha farkli farkli seyler cikariyolr biz bir hafta sonra 4. Ayimiza gircez :)

Çoğu yerde okudum dr. Önerilerini sakın kabukları kaldırmayın deniyor cnm istersen sende yapma.Bende bugün zeytinyağını denicem yarın dr. A gitmez zaten bakalim o ne diyecek.

Ben uyku gözlüğü kullanıyorum yoksa uyuamıyorum.

canm bizmde hem başinda hemde alninda çıktı dr mz bu şampuani önerdi iyi geldi bize ben yinede senin dr a danişmandn yanayim inşallah hemen gecer şu konaklar
İnşallah cnm ya yorumları okudum sitelerde 3 defada geçtiğini falan söylüyorlar bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…