2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benimde hep gece lambası açık canım beşiği de yatağıma yaklaştırıyorum öle yatıyorum. Dokunamazsam yatamıyorum maalesef

Ben artık aman boşver fazlasını çıkartıyor,emdikçe de sütüm artar diyorum kendimi teselli ediyorum.bi de kusturmadan uyutmuyorum öbür türlü içim rahat etmiyor

Reactions: NGY

Hic uzme kndini memeden cikan gercekten muamma dedigin gibi ilac niyetine ne emse kardir diyoeum ya az sabir bepsi gecicek bi 4 aylik olsunlar o kahkahalar gulucukler herseyi unutturucak

Oylede yapiyorum cnm emeyi birakip uykuya daldiginda kapatmiyirum gogsumu ucumda uyuyo ama gene bes ondakikaya kalkio gazini aliyorum hatta baya cikario yukardanda asagdanda hatta baya yoruyorum kollarini bacaklarini haraket ettiriyotum kndide baya hareketli ama yok soyle bi derin uyumasi yok gun icinde tek tesellim zmanin akip gidio olmasi

Bizimki ozellikle 2 gündür hic uyumadi. Resmen sadece şekerleme yapiyo 10 dk

Yatak basliginin arkasinda led doseli cnm bn emzirirkn onu aciyorum direk isik gozumuze vurmamis oluyor hem eger seninkide musaitse esin metreli ledlerden arkasina bi sira gecsin hosta duruyor abajur derdide olmuyor benim abajurlarim buyugum emeklemeye basladigindan beri kaldirdim bidahada koymam heralde

Bnmde gecmesinden yana pek umudum yok gecmicekmis gibi geliyo. Kabız degil ama kakasını 2 3 gunde bir yapıyo ve gazı geldiginde ıkınırken daha çok kusuyo. Ne biçim bi kısır döngü
Canım benim kızımda üç günde bir kakasini yapıyor..ilk defa dün ve bugün ust uste kakasini yaptı..insallah düzen e girmiştir.bizde gaz sorunu biraz olsun azaldı.cok şükür kızım artık kendine gazini çıkarta biliyor..bizde de kusma var..kizim kustugunda rahatlıyor..insallah sizinde düzen e girer.

1 ml çekiyorum 0.5 birine 0.5 diğerine. Serum izotonik oluyor

Buyugume bende izotonik kullaniyorum ama kucugune kullanbilirmiyim.bilemedim.serumfizyolojigimde bitmek uzere sen dok sordun mi cnm onay verdimi egwr verdiyse bende o sekilde yapicam yazik gunah bi en ucuzu 20 lirami ne icinden 5 tane falan cikiyo

Ledde iyi fikir mis canım gerçi yine açıp kapatmak sıkıntı olabilir ama bi eşime söyleyim sağolasın

Buyugume bende izotonik kullaniyorum ama kucugune kullanbilirmiyim.bilemedim.serumfizyolojigimde bitmek uzere sen dok sordun mi cnm onay verdimi egwr verdiyse bende o sekilde yapicam yazik gunah bi en ucuzu 20 lirami ne icinden 5 tane falan cikiyo
Canim zaten aldıklarımızda serum fizyolojik ikiside aynı içerik. eczaneden 500 ml 5.5 liraya aldım eşim kutulu serum fizyolojoği 19 liraya almıştı onuda tam kullanamadik ben ondanda siringayla cekiyordum bi sıkıntı olmaz yani

Insallah cnim insallah. Hepimizin zor donemleri gecsinde rahata erelim keyfini cikaralim insallah

Ben sordum canım 8 saat hiç uyumuyo dedim huyu öyle dedi gaz bitmeden uyku yok

Benim kızım da 2900 gr 47 cm doğdu 50 günlükken 4150 gr 54 cm olmuştu. Kiloları boyları birbirlerine yakın sayılır. Benimki de sadece anne sütü alıyor ve doktorumuz aynı şekilde beslenmeye devam iyi gidiyorsunuz dedi.
Çok geçmiş olsun size

Biz de lambader kullanıyoruz üzerine de siyah bir örtü örttüm iyice loş bir ışık oluyor. Benim de eşim rahatsız oluyor ama ışıksız da bebeği göremiyorum emzirirken falan sıkıntı oluyor.

Evet bende icerigi ayni biliyodum da gorumceme soylemistim boyle yap die daha uygn die doktoru ayni deil demis yapma demiste ondan kararsiz kaldim saol cnm tesekkurler

Tabi doktor söyledi zaten. Hepsi tuzlu su sonuçta. Evde bile hazırlayabilirsin. İnce şırıngayla çekiyorum daha rahat püskürtülüyor

Kakası dogdugundan beri öyle cnım. Gazıda aynı şekilde

allah yardımcın olsun cnm..

minikhikayem canım çok geçmiş olsun...

tesekkur ederım cnm..

bunu duyunca da içim rahatladı cnm sağol. Gününde mi doğdu bebeğin ? 9 gün önce bnmki. İyi dileğin için de tesekkurler cnm.

Tabi doktor söyledi zaten. Hepsi tuzlu su sonuçta. Evde bile hazırlayabilirsin. İnce şırıngayla çekiyorum daha rahat püskürtülüyor

Bu kadar basit biseyde bile iki farkli doktoe gorusu yazik kizin bide ikizi var durmadan onlara para doktu durdu bide actin ki bikere kullanin diolar en fazla iki kere kullanilsa bile yazik gunah onca paraya bende buyuk ogluma herangi burun sipreyini bosaltip gzelce temizledim cekip onun icine sikiyorum onunla puakurtuyorm cok ise yariyor gercekten bunda senin gibi yapayim

Kızlar geçtiğimiz gün giydirme konusu geçmişti. Ben, bir kat iç bir kat dış zıbın altına da 2 kat patikli pijama giydiriyordm. 2 haftadır pamuklu külotlu çorap ve üstüne.patikli tayt. Akşamları serin gelirse penye yelek. Dışarı çıkarırken yünlü hırka veya kalın yelek ve ayaklarına kalın çorap veya patik. Bir de üstüne penye ve kalın battaniyeyle sarıyorum. Doğrumu bilmiyorum. Hastalığımızın sebebi enfeksiyondu ama üşütmek veya fazla giydirmek istemiyorum. Ama şu an doğrumu yapıyorum bilmiyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…