- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.201
Benimde hep gece lambası açık canım beşiği de yatağıma yaklaştırıyorum öle yatıyorum. Dokunamazsam yatamıyorum maalesefKızlar odanizda uyurken gece lambası tarzında ışık açık oluyor mu bizim.abajur en düşük seviyesinde hep açık kızımı rahat gorebileyim diye. Ama ışık yüzünden ben zor uyuyorum ne yapsam kii
Ben artık aman boşver fazlasını çıkartıyor,emdikçe de sütüm artar diyorum kendimi teselli ediyorum.bi de kusturmadan uyutmuyorum öbür türlü içim rahat etmiyorGittikce artiyo sanki buaksam artik.agzindan burnundan fiskirdida fiskirdi annem cok.panik.yapti ben daha sogukkanliydm valla ama herzam kimden siddetliydi gazinida cikariyorum yastigida surekli yuksek ama hicfayda etmiyor anneme gore cok.besliyorum ge4cektende birbucuk saatte bi elleri hep.agzinda basliyo yalanmaya oyle boyle.oyaliyarak iki saate tamamliyorum nasil uzatayim saati
Bizimki yarım saat/40 dakka emiyor..tabi dinlene dinlene..önceden uzun emdiği için tek meme veriyordum her seferde,,şimdi diğer memeyide veriyorum,sonrasında ..ama yine doymuyor,üzerine mama..anlamıyorum süt de var ama besleyici mi değildir nedir..moralimi bozuyor bu durum,,boşuna emziriyor gibi hissediyorum kendimi,sonra kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için..ilaç niyetine ne kadar çok emse kardır diyorum..böyle olunca uzun sürüyor beslenme işimiz..özellikle geceleri benim için çok yorucu oluyor..
Oylede yapiyorum cnm emeyi birakip uykuya daldiginda kapatmiyirum gogsumu ucumda uyuyo ama gene bes ondakikaya kalkio gazini aliyorum hatta baya cikario yukardanda asagdanda hatta baya yoruyorum kollarini bacaklarini haraket ettiriyotum kndide baya hareketli ama yok soyle bi derin uyumasi yok gun icinde tek tesellim zmanin akip gidio olmasiSoyle 15_20 dk emiyorsa basta emip sonra emmeden orda kalmak istiyordur belki diyecektim. Bilemedim ben de hele de mama yiyorsa gizelce uyyumali aslinda bi kac saat. Gazi olunca da kusuyorlar gazi tam cikmiyor olabilir mi.
Insallah duzelir uzun uzun uyur
Bizimki ozellikle 2 gündür hic uyumadi. Resmen sadece şekerleme yapiyo 10 dkOylede yapiyorum cnm emeyi birakip uykuya daldiginda kapatmiyirum gogsumu ucumda uyuyo ama gene bes ondakikaya kalkio gazini aliyorum hatta baya cikario yukardanda asagdanda hatta baya yoruyorum kollarini bacaklarini haraket ettiriyotum kndide baya hareketli ama yok soyle bi derin uyumasi yok gun icinde tek tesellim zmanin akip gidio olmasi
Ne zor bu bebişler hepsinin farklı bir huyu var. Ben telefonumu yanıma alamıyorum çünkü komodini çıkarıp anne yanı beşiği yanıma koyduk abajur eşimin komodininde. Öyle olunca ışığı açıp kapatmak da zor oluyo devamli açık duruyor.
Antrenin ışığını açmak aklıma gelmemişti bide öyle deneyim Sağol canım
Canım benim kızımda üç günde bir kakasini yapıyor..ilk defa dün ve bugün ust uste kakasini yaptı..insallah düzen e girmiştir.bizde gaz sorunu biraz olsun azaldı.cok şükür kızım artık kendine gazini çıkarta biliyor..bizde de kusma var..kizim kustugunda rahatlıyor..insallah sizinde düzen e girer.Bnmde gecmesinden yana pek umudum yok gecmicekmis gibi geliyo. Kabız degil ama kakasını 2 3 gunde bir yapıyo ve gazı geldiginde ıkınırken daha çok kusuyo. Ne biçim bi kısır döngü
1 ml çekiyorum 0.5 birine 0.5 diğerine. Serum izotonik oluyor
Ledde iyi fikir mis canım gerçi yine açıp kapatmak sıkıntı olabilir ama bi eşime söyleyim sağolasınYatak basliginin arkasinda led doseli cnm bn emzirirkn onu aciyorum direk isik gozumuze vurmamis oluyor hem eger seninkide musaitse esin metreli ledlerden arkasina bi sira gecsin hosta duruyor abajur derdide olmuyor benim abajurlarim buyugum emeklemeye basladigindan beri kaldirdim bidahada koymam heralde
Canim zaten aldıklarımızda serum fizyolojik ikiside aynı içerik. eczaneden 500 ml 5.5 liraya aldım eşim kutulu serum fizyolojoği 19 liraya almıştı onuda tam kullanamadik ben ondanda siringayla cekiyordum bi sıkıntı olmaz yaniBuyugume bende izotonik kullaniyorum ama kucugune kullanbilirmiyim.bilemedim.serumfizyolojigimde bitmek uzere sen dok sordun mi cnm onay verdimi egwr verdiyse bende o sekilde yapicam yazik gunah bi en ucuzu 20 lirami ne icinden 5 tane falan cikiyo
Insallah cnim insallah. Hepimizin zor donemleri gecsinde rahata erelim keyfini cikaralim insallahCanım benim kızımda üç günde bir kakasini yapıyor..ilk defa dün ve bugün ust uste kakasini yaptı..insallah düzen e girmiştir.bizde gaz sorunu biraz olsun azaldı.cok şükür kızım artık kendine gazini çıkarta biliyor..bizde de kusma var..kizim kustugunda rahatlıyor..insallah sizinde düzen e girer.
Ben sordum canım 8 saat hiç uyumuyo dedim huyu öyle dediHem onlar hangi bebek, hem o yazarlar hangi ebeveynler? Benımkı yıne 20dk uyudu kalktı sımdı gece 1 e kadar ayaktayız belli kiuc aya girdiğimizde düzelir umarım. Doktoruna bu uykusuzlugu soran oldu mu cocuk doktorları gunduz uyumayan cocuklar için ne dıyor acaba? Benım 10 gun var randevuma daha
Benim kızım da 2900 gr 47 cm doğdu 50 günlükken 4150 gr 54 cm olmuştu. Kiloları boyları birbirlerine yakın sayılır. Benimki de sadece anne sütü alıyor ve doktorumuz aynı şekilde beslenmeye devam iyi gidiyorsunuz dedi.Bugün doktora gittik. 45 cm 2680 doğmuştu kuzum. 2. Ayda 55 cm 4130 kg olmuş, normal dedi doktor. Anne sütüne devam. Aylık ortalama 750 gr almalarını istiyoruz dedi, her doktor başka söylüyo. Ama 10 gün önce 3700 dü birden nasıl almış anlamadım.
###
Ciğer filmi çektiler enfeksiyon geçmemiş. 2 günlük ilaç yine. Öksürüğü geçmezse cuma akşamı hastaneye yatış verilecek. Ben hala hastayım, kulağım tıkalı, öksürüyorum, başım, boğazım ve dişim ağrıyo. Eşim bu sabah belini kaktırdı. Yardımcı oluyodu o da gitti. Ha haa oldu olucak toprak atıverin üstüme ne dertliymişim
Biz de lambader kullanıyoruz üzerine de siyah bir örtü örttüm iyice loş bir ışık oluyor. Benim de eşim rahatsız oluyor ama ışıksız da bebeği göremiyorum emzirirken falan sıkıntı oluyor.Kızlar odanizda uyurken gece lambası tarzında ışık açık oluyor mu bizim.abajur en düşük seviyesinde hep açık kızımı rahat gorebileyim diye. Ama ışık yüzünden ben zor uyuyorum ne yapsam kii
Canim zaten aldıklarımızda serum fizyolojik ikiside aynı içerik. eczaneden 500 ml 5.5 liraya aldım eşim kutulu serum fizyolojoği 19 liraya almıştı onuda tam kullanamadik ben ondanda siringayla cekiyordum bi sıkıntı olmaz yani
Tabi doktor söyledi zaten. Hepsi tuzlu su sonuçta. Evde bile hazırlayabilirsin. İnce şırıngayla çekiyorum daha rahat püskürtülüyorBuyugume bende izotonik kullaniyorum ama kucugune kullanbilirmiyim.bilemedim.serumfizyolojigimde bitmek uzere sen dok sordun mi cnm onay verdimi egwr verdiyse bende o sekilde yapicam yazik gunah bi en ucuzu 20 lirami ne icinden 5 tane falan cikiyo
Kakası dogdugundan beri öyle cnım. Gazıda aynı şekilde
minikhikayem canım çok geçmiş olsun...
Benim kızım da 2900 gr 47 cm doğdu 50 günlükken 4150 gr 54 cm olmuştu. Kiloları boyları birbirlerine yakın sayılır. Benimki de sadece anne sütü alıyor ve doktorumuz aynı şekilde beslenmeye devam iyi gidiyorsunuz dedi.
Çok geçmiş olsun size
Tabi doktor söyledi zaten. Hepsi tuzlu su sonuçta. Evde bile hazırlayabilirsin. İnce şırıngayla çekiyorum daha rahat püskürtülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?