- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.221
Yaa bizdeki bu endiseli bekleyiş hiç bitmicek dimi Keske diyorum suan 2018 de olsak saglıkla bebeğimizi büyütsek tüm endiseler geride kalmıs olsa ne guzel olmazmışimdi kalp atışını duymak için çabalıyoruz..Rabbim nasip ederse duymayı 12.haftadan sonra da cinsiyet peşinde koşmaya başlarız
Canımmm gozun aydın bizde kalp atısına gun sayıyoruz ınsallah allah hepimize nasip eder. Vajinalden görüldü dimi kalp atısları5+6 olduk biz ve bugün kuzumla ilk defa buluştuk. Kurban olsun annesi kalbi pıt pıt atıyordu
Aynen canım ya..kucağımıza almadan bu endişeli haller bitecek gibi görünmüyor.Yaa bizdeki bu endiseli bekleyiş hiç bitmicek dimi Keske diyorum suan 2018 de olsak saglıkla bebeğimizi büyütsek tüm endiseler geride kalmıs olsa ne guzel olmazmı
Bence duyulur. Biz 7. Haftada duymuştukKizlar bir.şey soracağım size. Benim Sat 19 aralik 26 ocakta doktora gittigimde 7 mm keseyi gordu karindan.5+3tüm o zaman. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini duyariz dedi. Ben 10 şubata randevu aldim 7+4 olacagiz insaallah. Kalp atisini duyar miyiz sizce? Yoksa ben garanti olsun diye bir hafta sonraya mı alsam?
İnan onu bile söylemedi doktor. Kağıtta annemde kaldı. Yarın gideceğim anneme haber veririm.Kese n kaç cm cnm
Benim geç döllenme oldu adet tarihim e göre 6 gün geriden geliyor. Ultrason a göre bugün 7+3 ama son adet tarihine göre 8+2Benim hesaplanan dogum tarihi 14.09. Sizden iki gun sonra, benim hesaplarima gore bu hafta 8. Haftayi doldurdum, siz nasil 10.02. De 8 haftalik oluyorsunuz? Benimmi yalnisim var acaba?
Canımmm gozun aydın bizde kalp atısına gun sayıyoruz ınsallah allah hepimize nasip eder. Vajinalden görüldü dimi kalp atısları
Ayy hadi insallah canım dua eder misin benim için ilk kez hamile oldum hem cok tecrubesizim hem col endiseliyim nolucak böyle hiç bilmiyorum :) bu ctesi değil haftaya cumartesı randevum var ıste kan testlerimi de yaptırdım bakalım heyecanla bekliyoruzzaman gecsin hepimiz hayırlısıyla kavusalım minik ellercikle ❤Evet cnm vajinal ultrasondan gördük. Pıt pıt nasıl atıyo kalbi. Minicik ama çok belli oluyo atışları. Sıra sende cnm hadi inş. Sizin ne zaman
Ayy hadi insallah canım dua eder misin benim için ilk kez hamile oldum hem cok tecrubesizim hem col endiseliyim nolucak böyle hiç bilmiyorum :) bu ctesi değil haftaya cumartesı randevum var ıste kan testlerimi de yaptırdım bakalım heyecanla bekliyoruzzaman gecsin hepimiz hayırlısıyla kavusalım minik ellercikle ❤
evet galiba canim banada bebek yukseltmis dediiBenim de 2.99 çıkmıştı canım normali 2.50 altı olmalıymış. 2 gün sonra testi tekrar etti doktor 2.08 e düşmüştü. Bebek yükseltmiş arada olur öyle dalgalanmalar dedi sanırım 4 ün uzerinde çıkarsa hemen ilaca başlıyorlar. 3 olunca falan bekliyorlar bebek yükseltmiştir diye.
Yaa evet sorma 2bucuk yıllık evliyim artık cocugumuz olsun diye cok istiyoduk allah nasıp edicek kısmetse ilk kez anne olucam allah hepimize saglıklı gebelıkler kolay dogumlar nasip etsinAy cnm daha ilk bebişmi. Benim üçüncü bebişim olcak bu inş. Ederim tabi cnm.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen canım hamilelikte ara sıra öyle dalgalanmalar oluyormuş :)evet galiba canim banada bebek yukseltmis dedii
Bence telas etme..34 günde bir adet görüyormuşsun zaten.. normal afet döngüsü 28 gunde bir olandır. .gebelik haftası hesaplamalarda buna göre yapılır. .6 gün geç yumurtladigün için bence normal..mesela benim 28 gündür hiç şaşmaz. .yumurtladigim günden eminim..ama kesem yinede küçük birazEYLÜL ANNELERİ Bİ SORUM VAR??? Dr a gittim dün sata göre 6+0 haftalık olması gerekirken 4+2 Çıktı kese 0.5 cm geç yumurtDığıma eminim 34 günde bir adet oldugum için ama genede içim pır pır.. Benim gibi olan var mı?
Bende 7+4 de gideceğim kalp atışı için..duyarız o tarihte inşallah diye düşünüyorum.Kizlar bir.şey soracağım size. Benim Sat 19 aralik 26 ocakta doktora gittigimde 7 mm keseyi gordu karindan.5+3tüm o zaman. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini duyariz dedi. Ben 10 şubata randevu aldim 7+4 olacagiz insaallah. Kalp atisini duyar miyiz sizce? Yoksa ben garanti olsun diye bir hafta sonraya mı alsam?
Kızlar esenler kadin doğum hastanesi hakkında bilgisi olan varmı nasıl bi hastane ve giden varsa doktor önerisi yapabilirmi :)
İnşaallah canımBende 7+4 de gideceğim kalp atışı için..duyarız o tarihte inşallah diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?