2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
şimdi kalp atışını duymak için çabalıyoruz..Rabbim nasip ederse duymayı 12.haftadan sonra da cinsiyet peşinde koşmaya başlarız
Yaa bizdeki bu endiseli bekleyiş hiç bitmicek dimi Keske diyorum suan 2018 de olsak saglıkla bebeğimizi büyütsek tüm endiseler geride kalmıs olsa ne guzel olmazmı

Kızlar ben bugün gittim randevuya..kan tahlili sonuçlarım iyiymiş bi sorun yok dedi dr.vajnalultrasondan keseye bakti.. embriyo ve yolk keseside gorunuyo dedi..10 gün sonrası için kalp atışlarını dinlemek için randevu vardı. . Aklıma bisi takıldı sadece kese geçen cuma 4mm diye bugün 8mm olmuş.. küçük değilmiş sizce yaaa

Bence duyulur. Biz 7. Haftada duymuştuk

Benim hesaplanan dogum tarihi 14.09. Sizden iki gun sonra, benim hesaplarima gore bu hafta 8. Haftayi doldurdum, siz nasil 10.02. De 8 haftalik oluyorsunuz? Benimmi yalnisim var acaba?
Benim geç döllenme oldu adet tarihim e göre 6 gün geriden geliyor. Ultrason a göre bugün 7+3 ama son adet tarihine göre 8+2

Canımmm gozun aydın bizde kalp atısına gun sayıyoruz ınsallah allah hepimize nasip eder. Vajinalden görüldü dimi kalp atısları

Evet cnm vajinal ultrasondan gördük. Pıt pıt nasıl atıyo kalbi. Minicik ama çok belli oluyo atışları. Sıra sende cnm hadi inş. Sizin ne zaman

Evet cnm vajinal ultrasondan gördük. Pıt pıt nasıl atıyo kalbi. Minicik ama çok belli oluyo atışları. Sıra sende cnm hadi inş. Sizin ne zaman
Ayy hadi insallah canım dua eder misin benim için ilk kez hamile oldum hem cok tecrubesizim hem col endiseliyim nolucak böyle hiç bilmiyorum :) bu ctesi değil haftaya cumartesı randevum var ıste kan testlerimi de yaptırdım bakalım heyecanla bekliyoruzzaman gecsin hepimiz hayırlısıyla kavusalım minik ellercikle ❤

Ay cnm daha ilk bebişmi. Benim üçüncü bebişim olcak bu inş. Ederim tabi cnm.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet galiba canim banada bebek yukseltmis dedii

Ay cnm daha ilk bebişmi. Benim üçüncü bebişim olcak bu inş. Ederim tabi cnm.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaa evet sorma 2bucuk yıllık evliyim artık cocugumuz olsun diye cok istiyoduk allah nasıp edicek kısmetse ilk kez anne olucam allah hepimize saglıklı gebelıkler kolay dogumlar nasip etsin

Bence telas etme..34 günde bir adet görüyormuşsun zaten.. normal afet döngüsü 28 gunde bir olandır. .gebelik haftası hesaplamalarda buna göre yapılır. .6 gün geç yumurtladigün için bence normal..mesela benim 28 gündür hiç şaşmaz. .yumurtladigim günden eminim..ama kesem yinede küçük biraz

Bende 7+4 de gideceğim kalp atışı için..duyarız o tarihte inşallah diye düşünüyorum.

Kızlar esenler kadin doğum hastanesi hakkında bilgisi olan varmı nasıl bi hastane ve giden varsa doktor önerisi yapabilirmi :)

Kızlar esenler kadin doğum hastanesi hakkında bilgisi olan varmı nasıl bi hastane ve giden varsa doktor önerisi yapabilirmi :)

Canım ben keseyi görmek için gittim.devlet hastanesi gibi değil sanki özel gibi.
Yeni yapılmış belkide ondandır.verda hanıma gitmiştim ben memnun kaldım.kapıda konuşanlarda çok memnundu.
Tek kusur olarak gördüğüm sıra bekleyen kadınların gayet sesli bir şekilde sokak ağzıyla konuşmalarıydı.ben eşimle gitmiştim.bi kaç kişide eşleriyle gelmişti.kadının birisi burası kadın doğum erkek doğum değil.ne işi var erkeklerin diye söyleniyordu :)
İçeriyede erkek almıyorlar bu arada.

Ama hastane güzeldi ilk izlenimlerime göre.

Kızlar benim göğüslerimin alt kısımlarında bi kızarma var.sol göğsümün altı özellikle kıpkırmızı.sağ tarafta daha az.
Ağrı hassasiyet zaten var ama kızarıklık neyin nesi anlıyamadım.
Sizde de varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…