2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm sen evin ısısına göre ayarlıyorsun zaten hepsini güzel düşünmüşsün. Yalnız külotlu çorabı giydirmeyin diyor doktorlar kan dolaşımını etkiliyormuş.
Onun yerine yine penye patikli pijama giydir istersen.

canm ben o kadar kalin giydirmiuorm sadece banyo yaptigmda iki tane pijama giydirim normalde bi kolsz bi kollu bide ust takim giydiriym uzerine annemn ve kv yaptigi el örmeleri geciriyom zaten daha cok giydrsm hemen agliyo sıklıyo galiba

Canım biraz fazla degil mi ki. Yani cok sıcak tutmakta iyi degil diyolar. Bnim ust iki kat alt iki kt bide corap oluyo. Uykudan kaldirdigimdada terliyse penye yelek giydiriyorum. Disari cikarken bunlarin ustune polar tulum giydiriyorum

öyle mi bir sürü çorap aldık sıcak tutsun diye

canm ben o kadar kalin giydirmiuorm sadece banyo yaptigmda iki tane pijama giydirim normalde bi kolsz bi kollu bide ust takim giydiriym uzerine annemn ve kv yaptigi el örmeleri geciriyom zaten daha cok giydrsm hemen agliyo sıklıyo galiba

Canım biraz fazla degil mi ki. Yani cok sıcak tutmakta iyi degil diyolar. Bnim ust iki kat alt iki kt bide corap oluyo. Uykudan kaldirdigimdada terliyse penye yelek giydiriyorum. Disari cikarken bunlarin ustune polar tulum giydiriyorum

tama ben de alt üst 2 kat giydiriyorum yazarken yanls anlasılmısım :)

Kızlar bebeğim grip olmuş hırıltısı vardı zaten götürdüm benden bulaştı sanırım ben iyileştim şimdi. Spreyler ve deniz suyu verdi doktorumuz. Haftaya çarşamba aşımız var 2. Ay. Salı doktora kontrole götürcem inşallah aşıya kadar düzelir bebeğim

Kızlar ben hamilelikten önce lazere gidiyordum tabi hamilelikte bıraktım.Kalan seanslarım için doğumdan 6 ay sonra gelmemi söylemişti güzellik merkezi.
Lazere giden varsa size ne denildi acaba.

Üzülme annesi böyle böyle büyüyecekler.
Aşınıza daha 4 gün varmış inşallah düzelmiş olurBu dönemde sıcak tut,dışarıda çıkarma annesi toparlar merak etme.
Çok geçmiş olsun kuzucuğa

Gecmis olsun canımm

Cnım peteğin uzerine 1 tane sogani 4e bölüp koyabilirsin kötü kokuyo ama iyi geliyo. Bizim evde herkes gripti arden inde burnu akmaya başlamıştı hemen toparlandı

Bnimkinindr gündüz uykuları hic yok. 2 gündür gecede uyuyo güya ama hep kıpraşıyo sesi durmuyo hiç 2 aya geldik hala bi duzelme yok ben anlamadim
Bızım bebısler bi garip herhalde ya ne kolu ne bacagı ne cenesı miyavlaması duruyor ama yoruldum da uyuyum demıyor. Memede gozlrrı kapanıyor gaz cıkarmak ıcın bıle omzuma aldıgımda gozler saaatlerdir uyumus uyanmıs gibi acılıyor. Uyku rutini yazılarından faydalanmaya calıstım ama daha kotu oldu nınnıyı actım uykusu oldugu halde hepten uykusu kactı iyice huysuzlandı. Kapalı kundakta hıc durmuyor acık kundak yapıp devam etmeye calısıyorum. Benımkı sesten motor araba korna seslerinden hemen uyanıyor ıkı ay olucak halen alısamadı evım de ana cadde uzerınde bu sese mecbur alısmasını umuyorum. Gece pek ses olmayınca gunduze gore en azından uyuyor ama gunduz perişan da oluyor perişan da ediyor. Gunduz uykusu olmadıgı ıcın hıcbır ısımı yapamıyorum halen anneler gelip gidiyor mecburen ınsanlara da yuk oluyorum herkesın hayatının duzenı bitti umudum artık 3 ayın bıtımınden yana allah yardımcımız olsun vallahı

Hergun binbir huy degistiriyo bazen gece 4 saat uyuyo bazen saat başı kalkıyo. Memede uyuyo gazını cikarmadan yatirsan 10 dk sonra kalkiyo gazini cikarsam drdigin gibi gozler kocaman oluyo. Şu 3 gündür öyle yorgunum oyle yorgunum ki. Ustume defalarca kusuyo okadar mendili gecip nasil bana denk getirebiliyo hepsini bilmiyorum inan aksam olmus ben hala ustumu değiştirememis oluyorum. Valla anladım ki gercekten aşk evliligi yapmadiysa insan ilişki yürümezmiş bu süreçte. Ter kusmuk kokuları morarmis goz altlari kendine eve yetememe bi tas çorbayla ögün gecistirme vs vs..

Vallahı ask evlılıgınden sonra bu surecte geriye be kaldı eslerimize sormak lazım kırk cıktı dr dogum kontrol hapı verdi ama ben hiiiç oralarda değilim

Tek farkimiz bize anneler gelemiyor.kv mefta; benimki memlekette. .bugun de verem ve rota asimizi olduk cifte kavrulduk...afyonum patlamis gibi cok igrenc espriler yapiyorum yorgunluktan suurumu kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…