- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.221
Cnm sen evin ısısına göre ayarlıyorsun zaten hepsini güzel düşünmüşsün. Yalnız külotlu çorabı giydirmeyin diyor doktorlar kan dolaşımını etkiliyormuş.Kızlar geçtiğimiz gün giydirme konusu geçmişti. Ben, bir kat iç bir kat dış zıbın altına da 2 kat patikli pijama giydiriyordm. 2 haftadır pamuklu külotlu çorap ve üstüne.patikli tayt. Akşamları serin gelirse penye yelek. Dışarı çıkarırken yünlü hırka veya kalın yelek ve ayaklarına kalın çorap veya patik. Bir de üstüne penye ve kalın battaniyeyle sarıyorum. Doğrumu bilmiyorum. Hastalığımızın sebebi enfeksiyondu ama üşütmek veya fazla giydirmek istemiyorum. Ama şu an doğrumu yapıyorum bilmiyoru.
canm ben o kadar kalin giydirmiuorm sadece banyo yaptigmda iki tane pijama giydirim normalde bi kolsz bi kollu bide ust takim giydiriym uzerine annemn ve kv yaptigi el örmeleri geciriyom zaten daha cok giydrsm hemen agliyo sıklıyo galibaKızlar geçtiğimiz gün giydirme konusu geçmişti. Ben, bir kat iç bir kat dış zıbın altına da 2 kat patikli pijama giydiriyordm. 2 haftadır pamuklu külotlu çorap ve üstüne.patikli tayt. Akşamları serin gelirse penye yelek. Dışarı çıkarırken yünlü hırka veya kalın yelek ve ayaklarına kalın çorap veya patik. Bir de üstüne penye ve kalın battaniyeyle sarıyorum. Doğrumu bilmiyorum. Hastalığımızın sebebi enfeksiyondu ama üşütmek veya fazla giydirmek istemiyorum. Ama şu an doğrumu yapıyorum bilmiyoru.
Canım biraz fazla degil mi ki. Yani cok sıcak tutmakta iyi degil diyolar. Bnim ust iki kat alt iki kt bide corap oluyo. Uykudan kaldirdigimdada terliyse penye yelek giydiriyorum. Disari cikarken bunlarin ustune polar tulum giydiriyorumKızlar geçtiğimiz gün giydirme konusu geçmişti. Ben, bir kat iç bir kat dış zıbın altına da 2 kat patikli pijama giydiriyordm. 2 haftadır pamuklu külotlu çorap ve üstüne.patikli tayt. Akşamları serin gelirse penye yelek. Dışarı çıkarırken yünlü hırka veya kalın yelek ve ayaklarına kalın çorap veya patik. Bir de üstüne penye ve kalın battaniyeyle sarıyorum. Doğrumu bilmiyorum. Hastalığımızın sebebi enfeksiyondu ama üşütmek veya fazla giydirmek istemiyorum. Ama şu an doğrumu yapıyorum bilmiyoru.
Cnm sen evin ısısına göre ayarlıyorsun zaten hepsini güzel düşünmüşsün. Yalnız külotlu çorabı giydirmeyin diyor doktorlar kan dolaşımını etkiliyormuş.
Onun yerine yine penye patikli pijama giydir istersen.
canm ben o kadar kalin giydirmiuorm sadece banyo yaptigmda iki tane pijama giydirim normalde bi kolsz bi kollu bide ust takim giydiriym uzerine annemn ve kv yaptigi el örmeleri geciriyom zaten daha cok giydrsm hemen agliyo sıklıyo galiba
Canım biraz fazla degil mi ki. Yani cok sıcak tutmakta iyi degil diyolar. Bnim ust iki kat alt iki kt bide corap oluyo. Uykudan kaldirdigimdada terliyse penye yelek giydiriyorum. Disari cikarken bunlarin ustune polar tulum giydiriyorum
Ben yaptirdim 10 gun sonra cnim hicbisey olmuyo. Hatta dikişin ustunu bile aldı acıma vs olmadi
Ben de sezeryanlıyım,ağda yaptırdım hiç bişey olmadı.zaten onlar tecrübeli dikişin olduğu yere ağdayı sürmüyorlar.
Yani ben kesin öyle diye biliyorum 3. Çocuğum üçünde de doktorumuz asla giydirme dedi.Daha küçük oldukları için .öyle mibir sürü çorap aldık sıcak tutsun diye
tama ben de alt üst 2 kat giydiriyorum yazarken yanls anlasılmısım :)
Üzülme annesi böyle böyle büyüyecekler.Kızlar bebeğim grip olmuşhırıltısı vardı zaten götürdüm benden bulaştı sanırım ben iyileştim şimdi. Spreyler ve deniz suyu verdi doktorumuz. Haftaya çarşamba aşımız var 2. Ay. Salı doktora kontrole götürcem inşallah aşıya kadar düzelir bebeğim
Ay okurken yoruldum yazinca fazla geldi demek :) ozaman iyimis :)tama ben de alt üst 2 kat giydiriyorum yazarken yanls anlasılmısım :)
Gecmis olsun canımmKızlar bebeğim grip olmuşhırıltısı vardı zaten götürdüm benden bulaştı sanırım ben iyileştim şimdi. Spreyler ve deniz suyu verdi doktorumuz. Haftaya çarşamba aşımız var 2. Ay. Salı doktora kontrole götürcem inşallah aşıya kadar düzelir bebeğim
Cnım peteğin uzerine 1 tane sogani 4e bölüp koyabilirsin kötü kokuyo ama iyi geliyo. Bizim evde herkes gripti arden inde burnu akmaya başlamıştı hemen toparlandıKızlar bebeğim grip olmuşhırıltısı vardı zaten götürdüm benden bulaştı sanırım ben iyileştim şimdi. Spreyler ve deniz suyu verdi doktorumuz. Haftaya çarşamba aşımız var 2. Ay. Salı doktora kontrole götürcem inşallah aşıya kadar düzelir bebeğim
Bızım bebısler bi garip herhalde ya ne kolu ne bacagı ne cenesı miyavlaması duruyor ama yoruldum da uyuyum demıyor. Memede gozlrrı kapanıyor gaz cıkarmak ıcın bıle omzuma aldıgımda gozler saaatlerdir uyumus uyanmıs gibi acılıyor. Uyku rutini yazılarından faydalanmaya calıstım ama daha kotu oldu nınnıyı actım uykusu oldugu halde hepten uykusu kactı iyice huysuzlandı. Kapalı kundakta hıc durmuyor acık kundak yapıp devam etmeye calısıyorum. Benımkı sesten motor araba korna seslerinden hemen uyanıyor ıkı ay olucak halen alısamadı evım de ana cadde uzerınde bu sese mecbur alısmasını umuyorum. Gece pek ses olmayınca gunduze gore en azından uyuyor ama gunduz perişan da oluyor perişan da ediyor. Gunduz uykusu olmadıgı ıcın hıcbır ısımı yapamıyorum halen anneler gelip gidiyor mecburen ınsanlara da yuk oluyorum herkesın hayatının duzenı bitti umudum artık 3 ayın bıtımınden yana allah yardımcımız olsun vallahıBnimkinindr gündüz uykuları hic yok. 2 gündür gecede uyuyo güya ama hep kıpraşıyo sesi durmuyo hiç2 aya geldik hala bi duzelme yok ben anlamadim
Hergun binbir huy degistiriyo bazen gece 4 saat uyuyo bazen saat başı kalkıyo. Memede uyuyo gazını cikarmadan yatirsan 10 dk sonra kalkiyo gazini cikarsam drdigin gibi gozler kocaman oluyo. Şu 3 gündür öyle yorgunum oyle yorgunum ki. Ustume defalarca kusuyo okadar mendili gecip nasil bana denk getirebiliyo hepsini bilmiyorum inan aksam olmus ben hala ustumu değiştirememis oluyorum. Valla anladım ki gercekten aşk evliligi yapmadiysa insan ilişki yürümezmiş bu süreçte. Ter kusmuk kokuları morarmis goz altlari kendine eve yetememe bi tas çorbayla ögün gecistirme vs vs..Bızım bebısler bi garip herhalde ya ne kolu ne bacagı ne cenesı miyavlaması duruyor ama yoruldum da uyuyum demıyor. Memede gozlrrı kapanıyor gaz cıkarmak ıcın bıle omzuma aldıgımda gozler saaatlerdir uyumus uyanmıs gibi acılıyor. Uyku rutini yazılarından faydalanmaya calıstım ama daha kotu oldu nınnıyı actım uykusu oldugu halde hepten uykusu kactı iyice huysuzlandı. Kapalı kundakta hıc durmuyor acık kundak yapıp devam etmeye calısıyorum. Benımkı sesten motor araba korna seslerinden hemen uyanıyor ıkı ay olucak halen alısamadı evım de ana cadde uzerınde bu sese mecbur alısmasını umuyorum. Gece pek ses olmayınca gunduze gore en azından uyuyor ama gunduz perişan da oluyor perişan da ediyor. Gunduz uykusu olmadıgı ıcın hıcbır ısımı yapamıyorum halen anneler gelip gidiyor mecburen ınsanlara da yuk oluyorum herkesın hayatının duzenı bitti umudum artık 3 ayın bıtımınden yana allah yardımcımız olsun vallahı
Vallahı ask evlılıgınden sonra bu surecte geriye be kaldı eslerimize sormak lazım kırk cıktı dr dogum kontrol hapı verdi ama ben hiiiç oralarda değilimHergun binbir huy degistiriyo bazen gece 4 saat uyuyo bazen saat başı kalkıyo. Memede uyuyo gazını cikarmadan yatirsan 10 dk sonra kalkiyo gazini cikarsam drdigin gibi gozler kocaman oluyo. Şu 3 gündür öyle yorgunum oyle yorgunum ki. Ustume defalarca kusuyo okadar mendili gecip nasil bana denk getirebiliyo hepsini bilmiyorum inan aksam olmus ben hala ustumu değiştirememis oluyorum. Valla anladım ki gercekten aşk evliligi yapmadiysa insan ilişki yürümezmiş bu süreçte. Ter kusmuk kokuları morarmis goz altlari kendine eve yetememe bi tas çorbayla ögün gecistirme vs vs..
Tek farkimiz bize anneler gelemiyor.kv mefta; benimki memlekette. .bugun de verem ve rota asimizi olduk cifte kavrulduk...afyonum patlamis gibi cok igrenc espriler yapiyorum yorgunluktan suurumu kaybettimBızım bebısler bi garip herhalde ya ne kolu ne bacagı ne cenesı miyavlaması duruyor ama yoruldum da uyuyum demıyor. Memede gozlrrı kapanıyor gaz cıkarmak ıcın bıle omzuma aldıgımda gozler saaatlerdir uyumus uyanmıs gibi acılıyor. Uyku rutini yazılarından faydalanmaya calıstım ama daha kotu oldu nınnıyı actım uykusu oldugu halde hepten uykusu kactı iyice huysuzlandı. Kapalı kundakta hıc durmuyor acık kundak yapıp devam etmeye calısıyorum. Benımkı sesten motor araba korna seslerinden hemen uyanıyor ıkı ay olucak halen alısamadı evım de ana cadde uzerınde bu sese mecbur alısmasını umuyorum. Gece pek ses olmayınca gunduze gore en azından uyuyor ama gunduz perişan da oluyor perişan da ediyor. Gunduz uykusu olmadıgı ıcın hıcbır ısımı yapamıyorum halen anneler gelip gidiyor mecburen ınsanlara da yuk oluyorum herkesın hayatının duzenı bitti umudum artık 3 ayın bıtımınden yana allah yardımcımız olsun vallahı
Bize de 6 hafta yasaklamıştı canım Doğumdan sonra. Ama bana hap falan vermedi siz ayarlayın dediVallahı ask evlılıgınden sonra bu surecte geriye be kaldı eslerimize sormak lazım kırk cıktı dr dogum kontrol hapı verdi ama ben hiiiç oralarda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?