2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
En ince bn gydiriyormusum sanirim icine bir zibin ayagina corap ustede ya tulum ya alt ust takim baska trlu cok terliyor o zmn hast olur die korkuyorm
Bende aynı giydiriyorum ama tulumun altına bi patıklı alt gıydırıyorum canım yoksa gazı oluyor cok

İyi akşamlar annişler. Sizlere bşr sorum olacak ben erken doğum yaptım 17 gün erken oldu. Bebeğim şu an 58 günlük göz teması konusu beni çok huzursuz ediyor. Bebeğim göz teması kuruyor fakat az. Emzirirken hiç kurmuyor, mama verirken kuruyor fakat az bir keyfi yerinde olunca kuruyor konuştuğunda bazen gülüyor, bşde gün içinde bşr kez falan göz takibi yapıyo ama beni mutsuz eden şey göz temasının sınırlı olması yani uzun ve dik dik bakmıyo saniyelik bakıyo kafasını çeviriyor. Kıyaslamak değil asla amacım fakat sizin bebekleriniz nasıl acaba normal mi yoksa endişelenmeli miyim

Canım daha çok küçük biraz daha zamanınız var uzun göz teması için
Ciddi misiniz. İlk bebeğim bu yüzden tecrübesizim. İki aylık olunca yapması gerekiyormuş hatta bir yakınımızın bebeği uzun ve derin derin bakıyo temas kurması çok iyi bebeğimle aynı ayda o da. Ama benim bebeğim çok az kuruyor bu da beni fazlasıyla üzüyor normal mi acaba sizin bebeğiniz ne zaman tam göz teması kurdu hatırlıyor musunuz

Bence endiselenme bizde bugun tam 75 gunluk olduk 10 gundur falan tam anlamiyla memede uzun sureli goz temasi kurmaya basladi onjn oncesinde hep dedigin gibi anlik bakiyordu knusurkn de knusuyordu ama tam gozvoze deil ama suan bildigin memeyi birakip sohpet ediyoruz inanilir gibi deil dunden bugune degisirmi diyoruz ama 4 gundur baakasinin kucagi daykn gozu bende oluyo nereye hareket etsem oraya bakio senin gunlerinde benimde aklimda bu soru vardi ama sitres yapmiyayim die dusunmemeye calististim iyikide sikmamisim canimi bence sende bi ongun falan daha bi bekle oyle karar ver bi sorun olup olmadigina

neden bu kadar korkup endişelendn ki canm daha iki aylik biz 4.ayimiza gircez bir hafta sonra yeni yeni uzunca bakiyo hemen endişelenme canm

İçim rahatladı Allah razı olsun cevap yazdığın için içim içimi yiyor resmen neden tam ve uzun bakmıyo diye bşr kaç güne değişiklik olur inşaallah minişimle uzun uzun bakışırız bizde.

Reactions: NGY
neden bu kadar korkup endişelendn ki canm daha iki aylik biz 4.ayimiza gircez bir hafta sonra yeni yeni uzunca bakiyo hemen endişelenme canm
Her çocuk farklı biliyorum ama elimde olmadan neden bakmıyo acaba bi sorun mu var demekten kendimi alamıyorum. Halbuki öğretmenim bende işin içindeyim az çok biliyorum bireysel farklılıkları ma kendi çocuğun olunca iş değişiyormuş gerçekten... Tam göz temasımızı kursak da içimdeki bu huzursuzluk gitse keşke bşr an önce

Kızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz . Bizim o kadar tıkanıyor ki bebeğim kıpkırmızı oluyor nefessizlikten . Günde 2 kez otri bebe ile çekiyoruz ama hemen tekrar tıkanıyor hırıl hırıl burnu .kbb uzmanına gittik o da burun eti büyümüş ödem var dedi ne yapsam bilemedim. Sürekli burnunu çekmek de zarar veriyormuş . Cold mix kullanan var mı ? Bebekler de kullanılır mı acaba ? Çok çaresiz kaldım bu konuda .

Bugün kızım hiç uyumadı sürekli ağlıyor ve uyumak istiyor ama dalamıyordu
Acaba kulağı falan ağrıyor olabilirmi diye düşündüm .Az önce bütün akşam olduğu gibi ağlıyordu ne yapsam susmadı net.ten fön makinesi sesi açtım önce sakinledi 10 dk. Sonra uyudu
Inşallah uyanmaz
Valla tavsiye ederim çok huysuzlandığında buldum yöntemimi

camım inşallah hepsi geçecrk. Rabbim aşkınızı daim etsin. bi on yıl somra bir pazar kahvaltısında oğluna nasıl usta bir kusucu olduğunu anşatırken hayal et kendini:) inş sabrın sonu selamet .o kadar hızlı büyüyorlar ki...

kızlar merhaba, bayadır yorum yazamadım okuyamadım bile. 2 aylık olacağız.
annem 45 günlük olunca gitti... gurbette yalnız kaldık. ilk iki gün faciaydı. kuzum bir dakika kucaktan inmedi gram uyumadı.. gündüz uykuya annem yatırıyordu ve çok konuşuyordu. sanırım annemin yokluğunu farketti. annem gidince damdam düştüm yeni yeni tuvalete gidebiliyorum:) eşim evde olmazsa hiç bi şeyi yetiştiremiyorum. yemeği yapsam bulaşık kalıyor. çamaşırı atsam makinaya sermesi kalıyor. eşim evde olumca dönüşümlü bebeye bakıp birlikte temizlik yapıyoruz. ama bunu yaptığımın ertesi günü yataktan kalkmak işkence bacaklarım filan çok ağrıyor.
ne zaman hem bebeğimize bakıp hemde işimizi gücümüzü yapıp hemde kendimize vakit ayırabileceğiz? yoksa bundan sonra hayal mi bu,

Son düzenleme:
birde aşı konusu geçen arkadaşlar ben cevap yazamadım, yoğunluktan, muhabbet yarım kaldı.
.naptınız?

burada aşılar 6.ay itibariyle başlıyor ama ben emin oldum iyice. mutmainim. yaptırmayacağım. aşı karşıtı birde doktpr buldum. kendi de 3 çocuğuna yaptırmamış.
sizler ne karara vardınız?
facebooktaki 'aşısız çocukların başındam geçenler' grubunu takip edşyorum. hem linkler araştırmalar çok var hemde aşısız çocuklarla ilgili postlar oluyor. faysalandım baya.

Kızlar ben hamilelikten önce lazere gidiyordum tabi hamilelikte bıraktım.Kalan seanslarım için doğumdan 6 ay sonra gelmemi söylemişti güzellik merkezi.
Lazere giden varsa size ne denildi acaba.
Bana da oyle dediler canım garanti olsun dıye bende 6aylıkken baslayacagım yine hamılelıkte de epey kıllanma oldu bende hormonlar kafayı yediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…