- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.241
Bende aynı giydiriyorum ama tulumun altına bi patıklı alt gıydırıyorum canım yoksa gazı oluyor cokEn ince bn gydiriyormusum sanirim icine bir zibin ayagina corap ustede ya tulum ya alt ust takim baska trlu cok terliyor o zmn hast olur die korkuyorm
Canım daha çok küçük biraz daha zamanınız var uzun göz teması içinKimse yok mu kızlar kızlar
Ciddi misiniz. İlk bebeğim bu yüzden tecrübesizim. İki aylık olunca yapması gerekiyormuş hatta bir yakınımızın bebeği uzun ve derin derin bakıyo temas kurması çok iyi bebeğimle aynı ayda o da. Ama benim bebeğim çok az kuruyor bu da beni fazlasıyla üzüyorCanım daha çok küçük biraz daha zamanınız var uzun göz teması için
Bende o kadar giydiriyorum canım diğer türlü çok terliyor ciddenEn ince bn gydiriyormusum sanirim icine bir zibin ayagina corap ustede ya tulum ya alt ust takim baska trlu cok terliyor o zmn hast olur die korkuyorm
İyi akşamlar annişler. Sizlere bşr sorum olacak ben erken doğum yaptım 17 gün erken oldu. Bebeğim şu an 58 günlük göz teması konusu beni çok huzursuz ediyor. Bebeğim göz teması kuruyor fakat az. Emzirirken hiç kurmuyor, mama verirken kuruyor fakat az bir keyfi yerinde olunca kuruyor konuştuğunda bazen gülüyor, bşde gün içinde bşr kez falan göz takibi yapıyo ama beni mutsuz eden şey göz temasının sınırlı olması yani uzun ve dik dik bakmıyo saniyelik bakıyo kafasını çeviriyor. Kıyaslamak değil asla amacım fakat sizin bebekleriniz nasıl acaba normal mi yoksa endişelenmeli miyim
neden bu kadar korkup endişelendn ki canm daha iki aylik biz 4.ayimiza gircez bir hafta sonra yeni yeni uzunca bakiyo hemen endişelenme canmİyi akşamlar annişler. Sizlere bşr sorum olacak ben erken doğum yaptım 17 gün erken oldu. Bebeğim şu an 58 günlük göz teması konusu beni çok huzursuz ediyor. Bebeğim göz teması kuruyor fakat az. Emzirirken hiç kurmuyor, mama verirken kuruyor fakat az bir keyfi yerinde olunca kuruyor konuştuğunda bazen gülüyor, bşde gün içinde bşr kez falan göz takibi yapıyo ama beni mutsuz eden şey göz temasının sınırlı olması yani uzun ve dik dik bakmıyo saniyelik bakıyo kafasını çeviriyor. Kıyaslamak değil asla amacım fakat sizin bebekleriniz nasıl acaba normal mi yoksa endişelenmeli miyim
İçim rahatladı Allah razı olsun cevap yazdığın için içim içimi yiyor resmen neden tam ve uzun bakmıyo diye bşr kaç güne değişiklik olur inşaallah minişimle uzun uzun bakışırız bizde.Bence endiselenme bizde bugun tam 75 gunluk olduk 10 gundur falan tam anlamiyla memede uzun sureli goz temasi kurmaya basladi onjn oncesinde hep dedigin gibi anlik bakiyordu knusurkn de knusuyordu ama tam gozvoze deil ama suan bildigin memeyi birakip sohpet ediyoruz inanilir gibi deil dunden bugune degisirmi diyoruz ama 4 gundur baakasinin kucagi daykn gozu bende oluyo nereye hareket etsem oraya bakio senin gunlerinde benimde aklimda bu soru vardi ama sitres yapmiyayim die dusunmemeye calististim iyikide sikmamisim canimi bence sende bi ongun falan daha bi bekle oyle karar ver bi sorun olup olmadigina
Her çocuk farklı biliyorum ama elimde olmadan neden bakmıyo acaba bi sorun mu var demekten kendimi alamıyorum. Halbuki öğretmenim bende işin içindeyim az çok biliyorum bireysel farklılıkları ma kendi çocuğun olunca iş değişiyormuş gerçekten... Tam göz temasımızı kursak da içimdeki bu huzursuzluk gitse keşke bşr an önceneden bu kadar korkup endişelendn ki canm daha iki aylik biz 4.ayimiza gircez bir hafta sonra yeni yeni uzunca bakiyo hemen endişelenme canm
Hmm benim abimde dr, aynı bişi olmaz dedi 1000 de 9 tuzlu su dedi o yüzden bu kadar emin olarak yazdım canımEvet bende icerigi ayni biliyodum da gorumceme soylemistim boyle yap die daha uygn die doktoru ayni deil demis yapma demiste ondan kararsiz kaldim saol cnm tesekkurler
Canım bende öyle giydiriyorum..dedigin gibi terliyorlar.En ince bn gydiriyormusum sanirim icine bir zibin ayagina corap ustede ya tulum ya alt ust takim baska trlu cok terliyor o zmn hast olur die korkuyorm
camım inşallah hepsi geçecrk. Rabbim aşkınızı daim etsin. bi on yıl somra bir pazar kahvaltısında oğluna nasıl usta bir kusucu olduğunu anşatırken hayal et kendini:) inş sabrın sonu selamet .o kadar hızlı büyüyorlar ki...Hergun binbir huy degistiriyo bazen gece 4 saat uyuyo bazen saat başı kalkıyo. Memede uyuyo gazını cikarmadan yatirsan 10 dk sonra kalkiyo gazini cikarsam drdigin gibi gozler kocaman oluyo. Şu 3 gündür öyle yorgunum oyle yorgunum ki. Ustume defalarca kusuyo okadar mendili gecip nasil bana denk getirebiliyo hepsini bilmiyorum inan aksam olmus ben hala ustumu değiştirememis oluyorum. Valla anladım ki gercekten aşk evliligi yapmadiysa insan ilişki yürümezmiş bu süreçte. Ter kusmuk kokuları morarmis goz altlari kendine eve yetememe bi tas çorbayla ögün gecistirme vs vs..
Masallah ya oldu mu okadar? :) uyku duzenı gazı fln nasıl canım 3ay bıtınce dertler bitiyormu gercekten :)neden bu kadar korkup endişelendn ki canm daha iki aylik biz 4.ayimiza gircez bir hafta sonra yeni yeni uzunca bakiyo hemen endişelenme canm
Bana da oyle dediler canım garanti olsun dıye bende 6aylıkken baslayacagım yine hamılelıkte de epey kıllanma oldu bende hormonlar kafayı yediği içinKızlar ben hamilelikten önce lazere gidiyordum tabi hamilelikte bıraktım.Kalan seanslarım için doğumdan 6 ay sonra gelmemi söylemişti güzellik merkezi.
Lazere giden varsa size ne denildi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?