2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bana da oyle dediler canım garanti olsun dıye bende 6aylıkken baslayacagım yine hamılelıkte de epey kıllanma oldu bende hormonlar kafayı yediği için
Benim neredeyse bitmişti tüyler ve çok şükür artmadı aynen bıraktığım gibi kaldı.
Ama yüzümde olmayan yerde bile tüylendim çok garip.
6 seansım kalmıştı yüzümdekilerde biter inşallah.
Bakalım.6 aylık olunca gitmeye başlayacağım.
Normal.hayatımıza ancak o zaman dönücez gibime geliyor işe de başlıcam çünkü .

cnm zamanından önce doğan bebişlerin kalan süredeki gelişimi dışarıda geçirdiği inanılıyor. Uzun uzın bakmalara var daha yani. Bebeğim 2 aylık normal bakışıyorız dikkati hemen başka yere kayıyo

coldmix güvenli içerik canım vics gibi değil. Rahat çok ve işe yarıyor. Eczanede çok tavsiye ederdim.

Benımmde cenemın alt kısmında cıktı daha cok dıger bolgeler bitti gibi birsey canım ıse bende erken donmek zorundayım 10 ay ızın almıstım ama sanırım 6ayda fln baslamam lazım

Coldmix nasıl kullanıyorsun bunun yanında bırdaha serum fizyolojık kullanmıyorsun dimi cankm

Ayy ayy insallah cnimm. Grcicek elbet ama acemilik iste insan yorgun hissediyo

Bende bunu yazacaktım canım sen benden önce davranmissin bende fön mak sesiyle uyutuyorum artık özellikle akşamları bide is yaparken mutfakta davlumbaz çalıştırıyorum oda ise yarıyor ayrıca play store dan kolik bebek müzikleri diye bi uygulama indirdim internete bağlanmadan bu sesleri açabiliyorum bende tavsiye ederim

Masallah ya oldu mu okadar? :) uyku duzenı gazı fln nasıl canım 3ay bıtınce dertler bitiyormu gercekten :)
canm gazimiz bitti gibi çok rahatladk benim bebişim bu aralar sabahtan akşama kadar cok guzel uyur uyanir pek sikinti cikarmaz aksam saat 9 10 arasi bi aglama koparir dersn ki ne oldu sonra yine uyur gece tek bir kere kalkar emer bi 10 dakka sonra yine uyur sabah saat 9 a kadar yani benm gece uykularm bir haftadan fazladr cok güzel insallah hep boyle devam eder sizinde rahatlayacagnz günler tez zamnda gelir he bu arada benimki kocaman tosunck olmş :) onunla şakalaşym hemen tepki veriyo gülüyo aguluyo cok tatli ya rabbim bize bagişlasn onlari

Valla tam hatırlamıyorum. Sen dizine oturt, yüzyüze olun. Bol bol parmaklarını oynatarak şarkı söyle. Oyunlar yap. Dilini hareket ettir. Çıngırakla ilgisini çekmeye çalış. Bu şekilde artar zamanla göz teması

Kizlar benim bebişn boyu cok kisa diolar ya ben boya cok takintiliym bu yuzdn bu durum beni cok üzüyo

Aynı dertten muzdaribim. Bol bol Serum fizyolojik, serin odada yatırıyorum, yatağın başını yükselttim, şimdi bi de buhar makinesi aldım onu deneyeyim

Kizlar bizde 53 gunluk olduk ama kavusali 2 hafta oldugu icin yeni dogmus gibi. Surekli ağlıyor kucak istiyor. Memede emerken yorulup uyuyor. Sutum yetmiyormus sanirim doktor mama ver alirsa doymuyor demektir dedi ama ben sagdigim sutlerden veriyorum. Yogun bakimda biberona alistigi icin biberonla daha guzel besleniyor. Birde ben ates olcer almamistim. Kulaktan mi alayim alindan mi marka ne onerirsiniz. Siz benden tecrubelisiniz artik

canim bende braun alindan olcen. var çok memnunum

Merhaba kızlar nasılsınız bebisleriniz nasıl ? Biz 74 günlük olduk çok tatlı maviş sarışın bi oğlum var 6300 gr olmuşuz boyumuz ölçülmuyor doktorum olcturmedi 3. Ayda ölçeriz dedi çok huysuzuz gunduzleri Allahtan geceleri iyi. Çok takip edemedim inşallah hepiniz sağlıklı bi şekilde bebeklerini zi kucağınıza almissinizdir

Kulaktan olcer dogru sonuc verir. Hastanede de kulaktan olcer kullaniliyor. Braun daha dogru ve dayaniklidir. Uzun vadede kullanacagin birsey. Son model cok detayli birsey degil orta kararda birsey almani tavsiye ederim daha dayanikli oluyor. Birdeyanlis olctugunu dusunuyorsan alkollu pamukla silip kurula ucunu.

oyy maşallah ya renkli gözlü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…