- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.261
Benim neredeyse bitmişti tüyler ve çok şükür artmadı aynen bıraktığım gibi kaldı.Bana da oyle dediler canım garanti olsun dıye bende 6aylıkken baslayacagım yine hamılelıkte de epey kıllanma oldu bende hormonlar kafayı yediği için
İyi akşamlar annişler. Sizlere bşr sorum olacak ben erken doğum yaptım 17 gün erken oldu. Bebeğim şu an 58 günlük göz teması konusu beni çok huzursuz ediyor. Bebeğim göz teması kuruyor fakat az. Emzirirken hiç kurmuyor, mama verirken kuruyor fakat az bir keyfi yerinde olunca kuruyor konuştuğunda bazen gülüyor, bşde gün içinde bşr kez falan göz takibi yapıyo ama beni mutsuz eden şey göz temasının sınırlı olması yani uzun ve dik dik bakmıyo saniyelik bakıyo kafasını çeviriyor. Kıyaslamak değil asla amacım fakat sizin bebekleriniz nasıl acaba normal mi yoksa endişelenmeli miyim
Kızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz . Bizim o kadar tıkanıyor ki bebeğim kıpkırmızı oluyor nefessizlikten . Günde 2 kez otri bebe ile çekiyoruz ama hemen tekrar tıkanıyor hırıl hırıl burnu .kbb uzmanına gittik o da burun eti büyümüş ödem var dedi ne yapsam bilemedim. Sürekli burnunu çekmek de zarar veriyormuş . Cold mix kullanan var mı ? Bebekler de kullanılır mı acaba ? Çok çaresiz kaldım bu konuda .
Benımmde cenemın alt kısmında cıktı daha cok dıger bolgeler bitti gibi birsey canım ıse bende erken donmek zorundayım 10 ay ızın almıstım ama sanırım 6ayda fln baslamam lazımBenim neredeyse bitmişti tüyler ve çok şükür artmadı aynen bıraktığım gibi kaldı.
Ama yüzümde olmayan yerde bile tüylendim çok garip.
6 seansım kalmıştı yüzümdekilerde biter inşallah.
Bakalım.6 aylık olunca gitmeye başlayacağım.
Normal.hayatımıza ancak o zaman dönücez gibime geliyor işe de başlıcam çünkü .
Coldmix nasıl kullanıyorsun bunun yanında bırdaha serum fizyolojık kullanmıyorsun dimi cankmcnm zamanından önce doğan bebişlerin kalan süredeki gelişimi dışarıda geçirdiği inanılıyor. Uzun uzın bakmalara var daha yani. Bebeğim 2 aylık normal bakışıyorız dikkati hemen başka yere kayıyo
coldmix güvenli içerik canım vics gibi değil. Rahat çok ve işe yarıyor. Eczanede çok tavsiye ederdim.
Ayy ayy insallah cnimm. Grcicek elbet ama acemilik iste insan yorgun hissediyocamım inşallah hepsi geçecrk. Rabbim aşkınızı daim etsin. bi on yıl somra bir pazar kahvaltısında oğluna nasıl usta bir kusucu olduğunu anşatırken hayal et kendini:) inş sabrın sonu selamet .o kadar hızlı büyüyorlar ki...
Bende bunu yazacaktım canım sen benden önce davranmissin bende fön mak sesiyle uyutuyorum artık özellikle akşamları bide is yaparken mutfakta davlumbaz çalıştırıyorum oda ise yarıyor ayrıca play store dan kolik bebek müzikleri diye bi uygulama indirdim internete bağlanmadan bu sesleri açabiliyorum bende tavsiye ederimBugün kızım hiç uyumadısürekli ağlıyor ve uyumak istiyor ama dalamıyordu
Acaba kulağı falan ağrıyor olabilirmi diye düşündüm .Az önce bütün akşam olduğu gibi ağlıyordu ne yapsam susmadı net.ten fön makinesi sesi açtım önce sakinledi 10 dk. Sonra uyudu
Inşallah uyanmaz
Valla tavsiye ederim çok huysuzlandığında buldum yöntemimi
canm gazimiz bitti gibi çok rahatladk benim bebişim bu aralar sabahtan akşama kadar cok guzel uyur uyanir pek sikinti cikarmaz aksam saat 9 10 arasi bi aglama koparir dersn ki ne oldu sonra yine uyur gece tek bir kere kalkar emer bi 10 dakka sonra yine uyur sabah saat 9 a kadar yani benm gece uykularm bir haftadan fazladr cok güzel insallah hep boyle devam eder sizinde rahatlayacagnz günler tez zamnda gelir he bu arada benimki kocaman tosunck olmş :) onunla şakalaşym hemen tepki veriyo gülüyo aguluyo cok tatli ya rabbim bize bagişlasn onlariMasallah ya oldu mu okadar? :) uyku duzenı gazı fln nasıl canım 3ay bıtınce dertler bitiyormu gercekten :)
Coldmix nasıl kullanıyorsun bunun yanında bırdaha serum fizyolojık kullanmıyorsun dimi cankm
Masallah allahim esirgesinBugn 3 tane aşimizi oldk insallah sikinti yasatmz 10 kasima özel asker takimi giydirdm çok tatli olmuş ya kiyamiyorm bakmaya
Valla tam hatırlamıyorum. Sen dizine oturt, yüzyüze olun. Bol bol parmaklarını oynatarak şarkı söyle. Oyunlar yap. Dilini hareket ettir. Çıngırakla ilgisini çekmeye çalış. Bu şekilde artar zamanla göz temasıCiddi misiniz. İlk bebeğim bu yüzden tecrübesizim. İki aylık olunca yapması gerekiyormuş hatta bir yakınımızın bebeği uzun ve derin derin bakıyo temas kurması çok iyi bebeğimle aynı ayda o da. Ama benim bebeğim çok az kuruyor bu da beni fazlasıyla üzüyornormal mi acaba sizin bebeğiniz ne zaman tam göz teması kurdu hatırlıyor musunuz
Ben de bu sekilde giydiriyorum canim ev de hep 22_24 derece arasinda oluyor.En ince bn gydiriyormusum sanirim icine bir zibin ayagina corap ustede ya tulum ya alt ust takim baska trlu cok terliyor o zmn hast olur die korkuyorm
Aynı dertten muzdaribim. Bol bol Serum fizyolojik, serin odada yatırıyorum, yatağın başını yükselttim, şimdi bi de buhar makinesi aldım onu deneyeyimKızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz . Bizim o kadar tıkanıyor ki bebeğim kıpkırmızı oluyor nefessizlikten . Günde 2 kez otri bebe ile çekiyoruz ama hemen tekrar tıkanıyor hırıl hırıl burnu .kbb uzmanına gittik o da burun eti büyümüş ödem var dedi ne yapsam bilemedim. Sürekli burnunu çekmek de zarar veriyormuş . Cold mix kullanan var mı ? Bebekler de kullanılır mı acaba ? Çok çaresiz kaldım bu konuda .
canim bende braun alindan olcen. var çok memnunumKizlar bizde 53 gunluk olduk ama kavusali 2 hafta oldugu icin yeni dogmus gibi. Surekli ağlıyor kucak istiyor. Memede emerken yorulup uyuyor. Sutum yetmiyormus sanirim doktor mama ver alirsa doymuyor demektir dedi ama ben sagdigim sutlerden veriyorum. Yogun bakimda biberona alistigi icin biberonla daha guzel besleniyor. Birde ben ates olcer almamistim. Kulaktan mi alayim alindan mi marka ne onerirsiniz. Siz benden tecrubelisiniz artik
Kulaktan olcer dogru sonuc verir. Hastanede de kulaktan olcer kullaniliyor. Braun daha dogru ve dayaniklidir. Uzun vadede kullanacagin birsey. Son model cok detayli birsey degil orta kararda birsey almani tavsiye ederim daha dayanikli oluyor. Birdeyanlis olctugunu dusunuyorsan alkollu pamukla silip kurula ucunu.Kizlar bizde 53 gunluk olduk ama kavusali 2 hafta oldugu icin yeni dogmus gibi. Surekli ağlıyor kucak istiyor. Memede emerken yorulup uyuyor. Sutum yetmiyormus sanirim doktor mama ver alirsa doymuyor demektir dedi ama ben sagdigim sutlerden veriyorum. Yogun bakimda biberona alistigi icin biberonla daha guzel besleniyor. Birde ben ates olcer almamistim. Kulaktan mi alayim alindan mi marka ne onerirsiniz. Siz benden tecrubelisiniz artik
oyy maşallah yaMerhaba kızlar nasılsınız bebisleriniz nasıl ? Biz 74 günlük olduk çok tatlı maviş sarışın bi oğlum var 6300 gr olmuşuz boyumuz ölçülmuyor doktorum olcturmedi 3. Ayda ölçeriz dedi çok huysuzuz gunduzleri Allahtan geceleri iyi. Çok takip edemedim inşallah hepiniz sağlıklı bi şekilde bebeklerini zi kucağınıza almissinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?