- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.281
Evet renkli gözlü :) mavişim diye seviyorumoyy maşallah yarenkli gözlü mü
Benim oglum da masmavi gozleri degismesin diye dua ediyorum. Ben esmer kahverengi gozluyum esimde ela. Oglum annaanne ve babaanne gibi sarışın ve mavi gözlü.Evet renkli gözlü :) mavişim diye seviyorum
Evet canim hastanede hep kulaktan olcer kullandilar. Ben de oyle almayi dusunuyordum alindan olcer daha iyi dediler. Kafam karistiKulaktan olcer dogru sonuc verir. Hastanede de kulaktan olcer kullaniliyor. Braun daha dogru ve dayaniklidir. Uzun vadede kullanacagin birsey. Son model cok detayli birsey degil orta kararda birsey almani tavsiye ederim daha dayanikli oluyor. Birdeyanlis olctugunu dusunuyorsan alkollu pamukla silip kurula ucunu.
Bizim ki de annannesinden almisBenim oglum da masmavi gozleri degismesin diye dua ediyorum. Ben esmer kahverengi gozluyum esimde ela. Oglum annaanne ve babaanne gibi sarışın ve mavi gözlü.
Canım Kaan nasıl oldu ?Benim oglum da masmavi gozleri degismesin diye dua ediyorum. Ben esmer kahverengi gozluyum esimde ela. Oglum annaanne ve babaanne gibi sarışın ve mavi gözlü.
Ya göz rengi ne zaman belli oluyor. Benim kızında belli değil gören ela diyor babası ela ben kahve :) maviş gözler hemen belli oluyorEvet renkli gözlü :) mavişim diye seviyorum
Cok iyi canim allaha şükür. Kontrollerimiz devam ediyor. Kalple ilgili atlattik gibi karaciger enzimlerimiz yuksek onu takip ediyorlar birkac testimiz var onlari bekliyiruz. Allaha sukur bekledigimizden iyi toparlıyor. Kilomuz az sadeceCanım Kaan nasıl oldu ?
Maşallah bebişine..herşeyin yolunda olmasına çok sevşndim..kilosuda topsrlanır merak etme!nelerin üstesinden geldi daha bebekken..allah nazarlardan korudun onuCok iyi canim allaha şükür. Kontrollerimiz devam ediyor. Kalple ilgili atlattik gibi karaciger enzimlerimiz yuksek onu takip ediyorlar birkac testimiz var onlari bekliyiruz. Allaha sukur bekledigimizden iyi toparlıyor. Kilomuz az sadece
Amin canim aynen zoru atlattik ya bunlari takmiyorum bile. Rabbim hepsine sifa versin. Nazarlardan korusun.Maşallah bebişine..herşeyin yolunda olmasına çok sevşndim..kilosuda topsrlanır merak etme!nelerin üstesinden geldi daha bebekken..allah nazarlardan korudun onu
Hayırlı olsun canım darısı benim başımaKızlar ben dün okuluma ücretsiz izin dilekçemi verdim 207 gün izin aldımev hanımı modu tam anlamıyla baslasin
Canım gözünüz aydın çok sevindim.biz weewell kulaktan ölçer aldık.aynı zamanda oda sıcaklığını su sıcaklığını falan da ölçüyor çok memnunumKizlar bizde 53 gunluk olduk ama kavusali 2 hafta oldugu icin yeni dogmus gibi. Surekli ağlıyor kucak istiyor. Memede emerken yorulup uyuyor. Sutum yetmiyormus sanirim doktor mama ver alirsa doymuyor demektir dedi ama ben sagdigim sutlerden veriyorum. Yogun bakimda biberona alistigi icin biberonla daha guzel besleniyor. Birde ben ates olcer almamistim. Kulaktan mi alayim alindan mi marka ne onerirsiniz. Siz benden tecrubelisiniz artik
Tek kardeş kardeş takılan benim sanıyordumVallahı ask evlılıgınden sonra bu surecte geriye be kaldı eslerimize sormak lazım kırk cıktı dr dogum kontrol hapı verdi ama ben hiiiç oralarda değilim
Kizlar bizde 53 gunluk olduk ama kavusali 2 hafta oldugu icin yeni dogmus gibi. Surekli ağlıyor kucak istiyor. Memede emerken yorulup uyuyor. Sutum yetmiyormus sanirim doktor mama ver alirsa doymuyor demektir dedi ama ben sagdigim sutlerden veriyorum. Yogun bakimda biberona alistigi icin biberonla daha guzel besleniyor. Birde ben ates olcer almamistim. Kulaktan mi alayim alindan mi marka ne onerirsiniz. Siz benden tecrubelisiniz artik
Kizlar bizde 53 gunluk olduk ama kavusali 2 hafta oldugu icin yeni dogmus gibi. Surekli ağlıyor kucak istiyor. Memede emerken yorulup uyuyor. Sutum yetmiyormus sanirim doktor mama ver alirsa doymuyor demektir dedi ama ben sagdigim sutlerden veriyorum. Yogun bakimda biberona alistigi icin biberonla daha guzel besleniyor. Birde ben ates olcer almamistim. Kulaktan mi alayim alindan mi marka ne onerirsiniz. Siz benden tecrubelisiniz artik
Yok canım bizde kardeş kardeş takılıyorduk bu haftaya kadar adam daha fazla dayanamadıTek kardeş kardeş takılan benim sanıyordum
Yani bende insanları anlamıyorum gerçekten.Neye göre kime göre kısa..Kizlar benim bebişn boyu cok kisa diolar ya ben boya cok takintiliym bu yuzdn bu durum beni cok üzüyo
Canım öncelikle geçmiş gitmiş olsun bütün sıkıntılarınız.Çok şükür kavuşmuştunuz kuzunla..Kizlar bizde 53 gunluk olduk ama kavusali 2 hafta oldugu icin yeni dogmus gibi. Surekli ağlıyor kucak istiyor. Memede emerken yorulup uyuyor. Sutum yetmiyormus sanirim doktor mama ver alirsa doymuyor demektir dedi ama ben sagdigim sutlerden veriyorum. Yogun bakimda biberona alistigi icin biberonla daha guzel besleniyor. Birde ben ates olcer almamistim. Kulaktan mi alayim alindan mi marka ne onerirsiniz. Siz benden tecrubelisiniz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?