2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canim hastanede hep kulaktan olcer kullandilar. Ben de oyle almayi dusunuyordum alindan olcer daha iyi dediler. Kafam karisti

Canım Kaan nasıl oldu ?
Cok iyi canim allaha şükür. Kontrollerimiz devam ediyor. Kalple ilgili atlattik gibi karaciger enzimlerimiz yuksek onu takip ediyorlar birkac testimiz var onlari bekliyiruz. Allaha sukur bekledigimizden iyi toparlıyor. Kilomuz az sadece

Cok iyi canim allaha şükür. Kontrollerimiz devam ediyor. Kalple ilgili atlattik gibi karaciger enzimlerimiz yuksek onu takip ediyorlar birkac testimiz var onlari bekliyiruz. Allaha sukur bekledigimizden iyi toparlıyor. Kilomuz az sadece
Maşallah bebişine..herşeyin yolunda olmasına çok sevşndim..kilosuda topsrlanır merak etme!nelerin üstesinden geldi daha bebekken..allah nazarlardan korudun onu

Canım gözünüz aydın çok sevindim.biz weewell kulaktan ölçer aldık.aynı zamanda oda sıcaklığını su sıcaklığını falan da ölçüyor çok memnunum

Bebeklerimiz kucağa aldığımızda emzirdiğimizde veya onunla konuştuğumuzda gözlerimize sürekli mi bakmalı? Yani göz teması denilen şeyin olması için sürekli mi bakması gerekiyor yoksa bşr kaç saniye bakıp başını çevirse sonra arada yine baksa da göz teması kurmuş olur mu.

cnm bu telaşlara düştüğünü görmek bile güzel, miniğin yanında ya çok şükür. Ben klasik derece kullandığım için ne desem boş. Hastayken de hep popdan ve koltkaltındann ölçtüm yüksekti ateşi. Ama çocuk doktorları kulaktan kullandığını gördüm hep

Dün kızım gündüz hiç uyumadı,ne sling ne kucakta sallama fayda etmedi.gece uyusun diye banyo yaptırdık yine uyumadı. Son çare oto koltuğuna koydum, üzerine örtü örttüm.örtünün altından Kafasını iki elimle tutup koltuğu sallayarak uyuttum.
Siz fön sesi ile nasıl uyutuyorsunuz?

Ohh ne guzel kavusmussunuz canim cok sevindim ee ozledi annesi seni kokunu daha cok isyiyo kucak istemesi ondan bol bol kucagi da tut bosver isi misi doysun sana kuzun

Kizlar benim bebişn boyu cok kisa diolar ya ben boya cok takintiliym bu yuzdn bu durum beni cok üzüyo
Yani bende insanları anlamıyorum gerçekten.Neye göre kime göre kısa..
Benim ilk kızımda kısa doğmuştu ve şu an kızım 12 yaşında persantile göre yaşının çok üstünde .Hatta ben 15-16 yaş kıyafeti alıyorum.
Yeni doğan bebeğinde 37 haftalık doğduğu için 46 cm doğdu ve kesinlikle takılmıyorum bu konuya.
Hiç canını sıkma sağlıklı olsunlar gerisi boş..

Canım öncelikle geçmiş gitmiş olsun bütün sıkıntılarınız.Çok şükür kavuşmuştunuz kuzunla..
Ben Omron marka temassız ateş ölçer aldım markayı dr.muz önerdi.
Tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…