2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar afedersiniz tuvalete gittiğimde en son peçeteyle sildiğimde akıntının içinde kırmızı ip gibi kan olduğunu düşündüğüm bir şey gördüm. Önemli bir şey midir sizce?

Kızlar afedersiniz tuvalete gittiğimde en son peçeteyle sildiğimde akıntının içinde kırmızı ip gibi kan olduğunu düşündüğüm bir şey gördüm. Önemli bir şey midir sizce?
Normal şartlarda çok önemli gibi gorunmuyor canım kanama olmadığı sürece. .ama takip et mutlaka devamı gelirse Dr. Unu ara

Ya aslında bende bugün ilk defa gittim dediğin gibi yeni bi hastane olması sebebiyle temiz ve güzel ama ben doktor konusunda emin olamadım ultrasonla baktı kalp atışı var bi sıkıntı yok dedi odada benden hariç 4 5 kişi daha olduğundan hasta mahremiyeti yoktu ve sadece 1 haftadir kasık ağrımın olduğunu bunun normal olup olmadığını sordum kan tahlillerim çıksın bakarız dedi bu kadar dediğim gibi zaten odada benden baskalarida olduğu için kafasını bana veremedi bile..

Bide 6 haftalık tan sonra ilk defa gidiyordum heyecanlıydım kalp atışlarını duyarım diye hiç tatmin olmadım açıkçası hevesim gursagimda kaldı yanimda eşimde gelmişti kapıda bi heves ağzımdan cikicaklara bakıyor ama anlatacağim bişi olmadigi için ole tahlil verip çıktık hastaneden

Malesef devlet hastanelerinde bu şekilde oluyor.hamile olduğun için ilgi bekliyosun ama sana hastaymışsın gibi soğuk davranıyorlar.
Garibim eşlerimiz ultrasonds bebeğini göremiyor bile.
O yüzden özele başladım.
Ama ayrıntılı ultrason devlette yaptırmak için şimdiden gün almak gerekiyormuş.bi kere daha gidicem gün almak için.

arkadaşlar günaydınnn
aslında ocak 15 te gitmem gerekiyordu ama gidemedm kar vs etkiledi.
şimdi de kv gitmek istemediğim için gitmiyorum hafta sonunu orda geçirmek istemşyorum
artık haftaya
içime dert oldu ama haftaya cuma giderim diyorum
çok mu ara vermiş olurum
akıl verin yahu

Anneler nasil hissediyorsunuz? Ben 3 4 gundur cok yorgun, bulantili hissediyorum ve bir cok yemekten tiksiniyorum. Dun canim salgam istedi aldim kana kana ictim

Muayeneye erkeklerin alınmamasını anlamıyorum ben canım ya eşim sonuçta ilk bebeğimiz o da heyecanlanıyor devlet hastanelerinde genelde almıyorlar benim kayınvalidemi bile almamışlardı

Bende Sabah
Anneler nasil hissediyorsunuz? Ben 3 4 gundur cok yorgun, bulantili hissediyorum ve bir cok yemekten tiksiniyorum. Dun canim salgam istedi aldim kana kana ictim
Bulantılarım yeni yeni başladı canım ama şükür şimdilik aşırı değil bende habire limon yiyorum tuzlayip tuzlayip başka da aşerme falan olmuyor yorgunluk ve uyku hep var zaten. Akşam 9 gibi uykum geliyor eğer inat Edip uyumazsam bi daha 12 ye kadar oturuyorum :)

Ya evet ekşi şeyler ne kadar lezzetli geliyor. Ben 2 kere çıkardım toplamda çok değil ama genel bir tiksinti hali. Şu Cuma mesaisi bitsin haftasonu 2 gün evde yatacam

Ya evet ekşi şeyler ne kadar lezzetli geliyor. Ben 2 kere çıkardım toplamda çok değil ama genel bir tiksinti hali. Şu Cuma mesaisi bitsin haftasonu 2 gün evde yatacam
Valla bende yeni başladı canım bulantılar o da genelde sabah kahvaltıdan sonra oluyor inşallah bu kadarla kalır :) haftasonu yat dinlen canım benim de bir tek pazar iznim var tek gün izin zor oluyor ama şimdilik idare edicem

Canım şalgam dedin canım çekti bak benim durum sabah bulantılı oluyor yemek yiyesim dahi olmuyor, tereyağ soğan, makarnanın haşlanma kokusu sigara kokusu midemi kaldırıyor ve aç kaldığım zaman midem daha çok bulanıyor çubuk kraker atıştırıyorum hemen canım bişey öyle çok çekmiyor ama rüyamda yiyecekler görmüyor değilim

İkili için mi canım

Şalgam candır ya iç iç rahatlayacaksın

Yarına randevu aldım bakalım burdan sonra Bi ay sonra giderim heralde yarın aklımdaki tüm soruları sorucam. Dua edin bende psöriatik artrit var ve çık Ağrı'm var el ve ayak parmaklarımın bir kısmı iltihaptan şişti ilaca başlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…